Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

 1. A normál Farmerama

  0 szavazat
  0.0%
 2. A megújuló Bahamarama

  0 szavazat
  0.0%
 3. Semelyik mindkettő béna

  0 szavazat
  0.0%
 4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

  0 szavazat
  0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. .dina1.

  .dina1. Haladó

  Igen, tudom olvastam természetesen nem Ti vagytok a hibásak. Azért köszönöm a válaszodat.
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 2. Kulákbogi

  Kulákbogi Junior szaki

  Köszönöm a reakciót, mégegyszer sűrü elnézést, hogy nem vettem észre a választ. Annak örülök, hoy ment jelzés erről, mert két három bejelentkezésenkét újra előfordul, de már nem izgat, mert a játékalján kinyitható felületen látom, mi érkezett. Talán egyszerűbb, mint a pajta. Nagyon köszönök mindent és elnézést! Bogi
   
 3. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  attól mert még többen leírjátok, hogy Nálatok is lassú, nem lesz előbb megoldás. S ez nem csak Rád vonatkozik, hanem Mindenkire.
  A Fórumszabályzat alapján, ha egy adott problémára van már Moderátori válasz, akkor felesleges ugyanazt még egyszer leírni, hisz Neked sem fogunk tudni mást válaszolni, mint az előtted lévő Játékosnak tettük.
  Köszönöm megértésedet, türelmeteket.
   
  .dina1., GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
 4. kincsembogaram67

  kincsembogaram67 Fórum mestere

  Kedves Dolphin. Végre ,,látunk,, már!
  A panaszkönyvbe is írtunk többen. Nos azt ki olvassa el? Ti moderátorok? Semmit nem tudtok tenni azért, hogy nálunk is olyan szinten legyen a játék mint külföldön. De mint látod, minden topik arról szól, hogy semmi nem működik rendesen, azaz ugyan úgy mint jó pár évvel ezelőtt. Nem csodálkozom azon, hogy fel vagyunk háborodva és zúgolódunk. Hazánkban megbukna a játék, ha mi játékosok-gazdácskák nem lennénk. Hajtunk, csináljuk az eventeket, a gyopárt és minden mást. Titokól, titokfa, szupertáp, szupertrágya és még sorolhatnám. A magyar forint olyan messze van az Euróhoz, mint Makó Jeruzsálemhez. De mi akarjuk a farmot és szeretjük, éppen ezért küzdünk, hogy végre történjenek változások sok mindenben. Ezzel csak egy probléma van. Senkit nem érdekel, hogy mit is szeretnénk valójában. :cry: Jó egészséget kívánok neked. A gazdácskáknak szintén és kitartó játékot. :inlove:
   
 5. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  mi Moderátorok olvassuk a Panaszkönyvet IS, s jelezzük a Játékosok észrevételeit, jelezzük a hibákat, a problémákat a Központ felé a megfelelő helyen. Mi ennél többet nem tudunk tenni.
  Igen, mivel mi is játékosok vagyunk, mi is annak örülnénk, ha normál módon működne a játék, de amíg a hibákat a központban orvosolják, addig várunk türelmesen.
  Ahogy több helyen megírtam én is, modi társaim is, a játéklassulás / belépési problémák nem csak nálunk, hanem a többi országban is tapasztalhatóak, a Központ dolgozik rajta.
  Értjük, hogy csalódottak vagytok a jelenlegi játék lassúság miatt, és már unjátok a "türelmeteket és megértéseteket kérjük üzeneteket", de mást nem tudunk tenni, mi a hibákat nem tudjuk orvosolni.
  Megértésedet köszönöm!
   
 6. kincsembogaram67

  kincsembogaram67 Fórum mestere

  Dolphin, téged nagyon szeretünk! :inlove: Jó, hogy itt vagy végre és hallatsz magadról. Nem titeket okolunk, sőt. Sajnálattal és szomorúan nyugtázom magamban, hogy a Ti szavatok is annyit ér mint a miénk, semmit. Vigyázz magadra és maradj közöttünk, mert nagy szükségünk van rád, rátok.
   
  Othep, smoldering, zsóka56 és 2 más kedveli ezt.
 7. Beccaria

  Beccaria Járnitanuló

  Segítségeteket szeretném kérni! Melyik az a dekor elem ami trágyát ad? Nem találom. Köszönöm szépen
   
 8. sadrika97

  sadrika97 Fórum biztosa

  Császári trón, Királyi trón, Lidérc lovacska
   
 9. Beccaria

  Beccaria Járnitanuló

  köszönöm szépen
   
 10. szupermuter51

  szupermuter51 Aktív író

  Sziasztok! Nagyon szeretnék segítséget kérni.Utoljára tegnap vásároltam a zsetonokért. Maradt 3 db. Ma ha jól számoltam, 4 alkalommal játszottam, minden egyes kérdésre hibátlan válasszal,mindig az első pályán, mert ott a második felén két alkalommal tudok triviát játszani, de nem kaptam meg csak 6 zsetont .Szeretném, ha utána néznének, hogy mi ennek az oka. Előre is köszönöm a választ!
  szupermuter51 Id: 246796610
   
 11. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  segítenék, de ezzel a Farm név és Farm ID párosítással nem találtam farmot. Kérlek, ellenőrizd a megadott adatokat, és küldd el újra. Vélhetően az ID-ban van a gond.
  Köszönöm!
   
 12. szupermuter51

  szupermuter51 Aktív író

  Bocsáss meg, én köszönöm. A helyes ID:24796610 !
   
 13. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  köszönöm a helyes adatot, így már megtaláltam a farmodat. :)
  A Játék naplója alapján eddig 27 kérdéses mezőre léptél rá, 26 kérdést helyesen válaszoltál meg, erre kaptál 26X4 trivia pontot (104), illetve egy kérdést rosszul válaszoltál meg, erre 2 trivia pontot kaptál. Ez összesen 106 pont.
  Az elrontott kérdésed ez volt:
  "Az alábbi épületek közül melyik az, amely nem létezik a FARMERAMÁBAN?"
  A Táblajátékos boltból eddig kivetted a Piccoló ládát (2023-11-28 17:30:07-kor 80 pontért) és 1 alkalommal az 5 FA-t (2023-11-29 14:00:36-kor 15 pontért). Így elköltöttél 95 trivia pontot és van még jelenleg 11 trivia pontod, ez összesen 106 pont.
  A fentiek alapján én nem látok hibát Nálad.
   
 14. szupermuter51

  szupermuter51 Aktív író

  Kedves Dolphin!! Nagyon köszönöm a válaszodat, de azt hiszem félreértettél engem. Én a csillagos érmékről beszélek, és a kitehetőkről amit a felhőre kell kitenni. Azt nem adta ide a játék. Tegnap megvettem azt a 3 elemet. Ma már el kellett volna készülnie a felhősorra valóknak, de nem tudom megvenni, mert az érméket nem kaptam meg. Bocsi, hogy gondot okozok, de lennél olyan kedves és ezt megnéznéd nekem?? Ott megvettem 3 elemet összesen 41csillagos érméért,a többit hiányolom!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.12.23
 15. (-ufo-)

  (-ufo-) Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Bele sétáltam egy olyan helyzetbe, hogy a Gyopárosvölgyön gyártottam különböző szerszámos ládákat és túl léptem a tárolási kapacitást és nem tudom a termelési helyen begyűjteni a kis szerszámosládákat. Igy nem tudok fát előállítani a tovább haladáshoz. De a tárolási kapacitást sem tudom fel szabadítani. Mi a megoldás?
   
 16. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  a kérdések megválaszolására nem Csillagos érméket kapunk, hanem Trivia pontokat. Csillagos érmét az egyes táblák végén kapunk, mindig 2 db-ot. Az előző kérdésedben nem említettél Csillagos érméket, ha nem írod le pontosan a problémádat, akkor így járhatsz, hogy nem azt ellenőrizzük, amit szeretnél tudni.
  Megnéztem a Csillagos érméid alakulását is:
  - a Városi táblán 4-t,
  - a Teliholdas táblán szintén 4-t,
  - a Holdi táblát 20-t,
  - a Pizzéria táblán 12-t,
  - a Trópusi tábláról 10-t szereztél eddig.
  Összesen 50 Csillagos érmét gyűjtöttél eddig.
  A boltban 2023-11-27 13:51:24-kor kiváltottad 11 Csillagos érméért a felhősort, 2023-11-27 13:52:20-kor 17 Csillagos érméért a Nagy-nagy nyüzsgés! dekort, 2023-11-28 17:30:57-kor pedig 13 Csillagos érméért a Pihenés és kikapcsolódás. dekort. Összesen 41 Csillagos érmét költöttél el. Jelenleg 9 db Csillagos érméd van még. 41+9 = 50.
  upload_2023-11-29_21-24-53.png
  Így itt is rendben van minden meglátásom szerint.
   
 17. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  mivel nem hoztál Farm nevet és Farm ID-t, így sajnos nem tudok benézni Hozzád.
  A Gyopáron figyelni kell arra, hogy a Raktár nem gumifalu, mint a Pajta a farmon, amit itt megtermelünk, legyártunk, azt fel is kell használnunk. A felesleges szerszámosládákat próbáld meg bedobni az átalakítóba, nézd meg a raktárban lévő dolgokból mit tudsz felhasználni pl. fák készítéséhez, végső megoldásként a piros kuka ikonnal tudsz kidobni belőle, de ezt tényleg csak utolsó megoldásként javaslom.
   
 18. szupermuter51

  szupermuter51 Aktív író

  Most egy bocsánat kéréssel tartozom, mert én bizony összekevertem a kettőt, és 4 érmét számoltam , minden alkalommal! Nem lenne rossz, de nem így van. Köszönöm, a fáradtságodat, és elnézést, de figyelmetlen voltam! Üdvözlettel: szupermuter51
   
  Dolphin kedveli ezt.
 19. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  semmi probléma nem történt, azért vagyunk, hogy segítsünk, amiben tudunk. :) Még van bő 24 óra az eventből, most már meg tudod tervezni a haladásodat az eventtel.
  Sok sikert a Csillagos érmék / Trivia pontok gyűjtéséhez.
   
 20. (-ufo-)

  (-ufo-) Utánpótlás-írogató

  ID: 12009615
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.