Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dudute2

dudute2 Rutinos

szia köszönöm szépen de nehezen meglett segitségetekkel most látható helyre teszem ki majd .

Enike** és aida2330 kedveli ezt.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Rendben. :)
    Évente egyszer, ha elindul az új szezon, kapunk valami szezonkütyüt.
    De azt a szezon indulása utáni első belépéskor át lehet venni.
    Gyakorlatilag egész szezonévben.
    Vagyis egy márciusi első belépő ugyanúgy megkapja, mint egy novemberi.
    Ha folytatják a szezonozást, 2024-ben kapunk majd valamilyen új nevű szezonos alapot.

aida2330 és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket hogy a Jegesmedve szezonban a teljesítésért kaptam 5 db sebesség növelőt de nem tudom mi az, hol találom és mire is használhatom. Köszi a segítséget! Üdv Edit

4. Othep

Szia.

A Sebességnövelő a Gyopárvölgyben használható.
    A termelési helyek üzemidejét csökkentheted vele: azaz kevesebb idő alatt állíthatsz elő vele fát, trágyát, zöld üzemanyagot, fákat. virágokat, stb.
    Ha nincs Gyopárvölgyed, itt olvashatsz róla: Gyopárvölgy - Északi erdő

A szezonban megszerezhető gyopáros dolgok tárolódnak, a későbbi időkre, ha majd lesz.

Sali~*.* és Edit0209 kedveli ezt.
  5. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm a gyors választ!

Othep kedveli ezt.
  6. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

szia ki tudja meg mondani hogy miért tölt be olyan lassan a játékom,egy pár napja,mert eddig nem volt baj,vele.köszönöm előre is.

7. Othep

Szia.

Nem tudom, olvastad-e már Dolphin kollégám korábbi írását: https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-175#post-1360619

Illetve én megoldásul most is javaslom a CCleaner használatát:
    Végezz el egy géptakarítást CCleaner-rel. (Úgy futtassd a CCleaner-t, hogy bepipálod rajta a DNS-gyorsítótár törlését: Windows - Rendszer - DNS gyorstár
    Jómagam ezt a funkciót mindig bepipálva tartom a CCleaner-en).

Ha nem ez a rendkívül sokakat éríntő probléma áll a háttérben, akkor az internet sebességének lassulásra lehet gondolni.
    Hétvége van, sokan használják a netet.
    A router pihentetését szoktuk javasolni.
    Először a gépet kapcsold ki, majd a routert. Pár perc pihenő után először a routert kapcsold vissza, majd a gépet.
    Esetleg térj át vezetékes kapcsolatra wifi helyett legalább a játék idejére.
    Remélhetőleg valamelyik módszer megoldja majd a problémát.

-ágianyu33-, Sali~*.* és Sylja kedveli ezt.
  8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Időben válaszoltak a megkeresésemre. -.-

Tudnak a fejlesztők róla, folyamatban van a javítás.

aida2330, Sylja, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok !
    Érdeklődnék várható-e valami megoldás a 2 hete nem aktív Prémium előfizetésemmel kapcsolatban ?

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    utánakérdezek, nem tudtam, h ez azóta sem oldódott meg :-(
    Pici türelmedet kérem

11. Dolphin

Szia,
    azt a választ kaptam, hogy folyamatban van az ügyed a Supporton, még egy pici türelmedet kérjük, fogsz választ kapni a Supporttól, ha készen van a probléma orvoslása.
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Köszi szépen !

Dolphin kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm szépen a válaszaitokat.

(Kíváncsi leszek, mennyire sietnek majd a javítással... Részint mert így sokan vesznek munkásokat a felröpiért, részint mert business as usual; vannak hibák, amik a Unity bevezetése óta fennállnak, és "a központ tud róla, folyamatban van a javítás"...)

genka53, aida2330, Othep és 2 más kedveli ezt.
  14. Manocska74

Manocska74 Utánpótlás-írogató

Szia :)

Nemes74
    ID:57430376

A kérdésem az lenne hogy a Malomnál aktív az 50% om.
    És már teljes időn állítja elő a tápot.
    Kérlek nézzétek meg.
    Már csak 35 percig él az 50% :)

Köszönöm szépen

15. Dolphin

Szia,
    a Turbó malomba, ha olyan táp előállítást indítasz, ami már túlnyúlik a Turbó malom hatóidején (tehát az általad írt 35 percen), azt már normál idővel pakolja be. Csak a Turbó malom érvényességi idejében elkészülő tápokra érvényes a félidő gyártás.
    Részletek itt - kiemelve ez a rész (Fontos információ címszóval):
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36051
    Amúgy épp most van Turbó malom akció, ha szeretnéd tudod folytatni a gyors gyártást - ehhez újra kell indítanod a már bekészített gyártásokat az előfizetés meghosszabbítása után. :)
    Megértésedet köszönöm!

Manocska74 kedveli ezt.
  16. Manocska74

Manocska74 Utánpótlás-írogató

Értem,És köszönöm a gyors választ!

17. Dolphin

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap, december 11-én 23 óra után megszűnt a játék hozzáférhetősége.
    Sem a normál internetes felületen, sem inkognitóban, sem Kliensben nem lehetett farmot megnyitni, így egyes farmjaimon nem tudtam az Adventi naptár napi ajándékát átvenni.
    Tekintettel arra, hogy nem a mi hibánkból, azaz tőlünk független okokból nem tudtunk már 23 óra után a farmra belépni, remélem a BP jóváteszi, és orvosolja ezt a problémát úgy, hogy végig futtat egy szkriptet, amelyben jóváírják a naptár tegnapi ajándékát azoknál, akik nem tudták átvenni.
    Úgy vélem, nagyon inkorrekt lenne az az elvárás, hogyha azt nekünk kellene 10 farmarannyal kiváltani farmonként.

19. Dolphin

Szia,
    ahogy másik topikban megírtam, még nincs információnk milyen megoldás lesz erre. Jeleztük már a Központ felé, hogy néhány Játékos nem tudta átvenni az Adventi kalendáriumból az ajándékot a leállás miatt. Ha kapunk bármi információt megosztjuk a szokásos módon.
    Megértésedet, türelmedet köszönjük!

genka53 kedveli ezt.
  20. Klarissza1954

Klarissza1954 Járnitanuló

Sziasztok! Mai napon Rackótól kaptunk 5 db instafát. Ez mi? Azaz hol fogom megtalálni a pajtámba?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.