Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az alvó farmok semmit sem befolyásolnak. Nincs tevékenység rajtuk, lapulnak egy adatbázisban. A szervernek semmi oka arra, hogy foglalkozzon bármelyikkel is.
    Az aktív farmoknál pedig teljesen mindegy, hogy X db, egyidőben nyitott farmnak hány tulajdonosa van. Van X db farm, és kész. Az aktív farmok száma sokkal kevesebb, mint annak idején, és nem voltak ilyen problémák. Akinek több farmja van, az is csak egyszerre egynél végez tevékenységet (ha több van nyitva egy időben, akkor is). Én például egyszerre egy farmot tartok nyitva, mert már kettő is érezhetően megviseli a gépet, hárommal pedig kínlódik.

2. galagonya51

galagonya51 Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam ma rosszabb minőségű a játék mint tegnap volt!

3. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Járnitanuló

Sziasztok, a februári naptárt csak én nem találom?

NagyG1950 kedveli ezt.
  4. -wolf69-

-wolf69- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Belépéskor ezt dobta fel, ez mi pontosan? Mert semmi sem történt a farmon ennek hatására!

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Amennyiben nem vásároltál, kérlek hozz Farm nevet és Farm ID számot, hogy kollégám el tudja nálad végezni az ellenőrzést.
    Köszönöm:)

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Amint lesz Hivatalos tájékoztató a februári naptárról, a szokott helyen megtalálható lesz. Fórumok-Központ-Eventek
    Köszönöm:)

alex0824 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. pötöm95

pötöm95 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!pötöm95 id 46841577gazda vagyok nagyon szépen meg köszönném ha valaki ellenőrizné a szülinapi tortámat.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia! Ezt #8 olvastad?:)

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elvittük ellenőrzésre a problémádat, türelmedet kérem a válaszig.
    Megértésedet köszönöm!

alex0824 kedveli ezt.
  10. (-ufo-)

(-ufo-) Utánpótlás-írogató

Szia! Pár perce kevertem 15 db Szülinapi ajándék malomterméket és 1-et beváltottam puzzle elemre és minden malomtermék eltűnt. Léptem ki be de maradt nulla. Mi történhetett?
    (-ufo-)

ID: 12009615

11. Dolphin

Szia,
    a Központ megvizsgálta a problémát, a farmod inaktív volt több hónapon át, ezért nem kerültek jóváírásra a kérdéses napok, hisz nem a probléma miatt nem tudtad átvenni a tortaszeleteket.
    Megértésedet köszönöm!

12. valaki88

valaki88 Junior szaki

Nem kaptam meg az ajándékkódot.
    Nem kapom a hírleveleket sem.
    Nem tudok írni a supportnak. Hiába kattintok a szurikáta fejére, nem lép tovább.
    valaki88
    ID: 35088627

13. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves (-ufo-)!

Kollégám ellenőrzése alapján jelenleg a 20. pályán rakod ki a képet. A lehívó gomb funkciója megváltozott a héten, amiről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tájékoztató-a-játékkal-kapcsolatos-problémákról.24499/#post-1370160

Az új lehívó gomb által a puzzle darabkákat már nem egyesével tudod lehívni, hanem csoportosan (ha van annyi malomterméked készen, amennyi a képhez kell, akkor az összeset, ha kevesebb malomterméked van, akkor meg annyit, amennyi malomterméked van).
    A jelenlegi képnél eddig 20 db-ot hívtál le, valamint elkészült újabb 10 malomterméked, ezt egy gombnyomással le tudod hívni. Amit lehívtál, az a jobb oldali tárolóba kerül. A tárolóban a csúszkával tudsz mozogni, így láthatod a még felhasználandó puzzle darabokat (pirossal jelölve az ábrán).

alex0824, Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  14. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves valaki88!

Kollégám ellenőrzése alapján a hírlevél engedélyezve van nálad. A Beállítások alatt ellenőrizd, hogy az e-mail címed megfelelő-e.
    Itt tudod ellenőrizni:
    upload_2024-1-31_21-23-29.png
    Amennyiben az e-mail címed megfelelő, kérlek ellenőrizd a Spam mappát is az e-mail fiókodban, az ajándékkód miatt. Nem biztos, hogy Neked kiküldésre került ilyen kód.
    Megértésedet köszönjük!

Akik nem tudnak a Supportra írni, azoknál általában a gond a túl nagy képernyőbeállítás, így kicsinyítened kell, amit így tudsz megtenni:
    Ha a "nem vagyok robot" igazolása nem jelenik megfelelően, akkor változtass a képernyő méreten CTRL és - gomb, vagy CTRL és egér görgő alkalmazásával.

Kérlek jelezz vissza, hogy sikerült-e megoldanod.

Köszönöm előre is!

alex0824 és Dolphin kedveli ezt.
  15. valaki88

valaki88 Junior szaki

Ellenőríztem az adatok helyességét, megnéztem a spamot is, utána próbáltam írni.
    Jó volt a tipp. Csökkentettem a képernyő méretét, így tovább tudtam lépni.
    Már csak a karakterszámon kellett átverekedni magam, de végül sikerült.
    Nagyon köszönöm a segítséget.

Dolphin, Sylja és SparrowC kedveli ezt.
  16. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

És azt írhatom?, hogy e-mailt kaptam kóddal, és az én farm nevemmel. De másnak az ID számával megjelent a kód mező felett, hogy ez névre szóló és nem válthatom be. így nem kaptam meg az ajándékot.
    Ilyenkor mi a teendő? felejthető? Ezt nem tudom a pozitív visszajelzések topikba írni. Bocsi

17. Gyöngyasszony

Sziasztok, az email címem jó (most ellenőriztem). De sem tegnap, sem a mai napon eddig kód nem érkezett emailben. Ilyenkor mi a teendő?

18. Dolphin

Szia,
    semmi teendő nincs. Ezek szerint a Te farmodra nem küldött a Központ egyedi kódot. Erre nincsen ráhatásunk, hogy ki kap, ki nem.
    Annyit tudsz még ellenőrizni a beállításokban, hogy hírlevelek engedélyezve vannak-e a farmodon. Ezt ebben a menüpontban tudod megnézni:
    Megértésedet köszönöm!

19. Gyöngyasszony

Dolphin, köszönöm válaszod. Hírlevelet sem kaptam eddig. De már be van állítva, hogy kapjak.

Luminary és Dolphin kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    kérdésedet áthoztam ide a Segítségkérő topikba, mert ennek itt a helye, s nem a Szülinapi event csevegőjében :)
    Az e-mailben kapott kódok egyediek, csak azon Farm ID-hoz tartozó fiókban lehet felhasználni, ami az e-mailben szerepel.
    A kód másolásakor figyelni kell rá, hogy ne legyen se a kód előtt, se a kód mögött pluszban véletlenül szóköz vagy egyéb karakter.
    Az e-mailben így jelenik meg a bónuszkód és az ID:
    upload_2024-2-1_9-39-50.png
    Megértésedet köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.