Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Szia Kedves Admin!
    Szeretnék segítséget kérni az egyik eltűntnek vélt tárgyammal kapcsolatban. Nem találom a menüben, sem kitéve. Köszönöm előre is ha megnézed!
    Köszönettel: Narancsvirag72
    Farmod pontos neve? Narancsvirag72
    - User ID számod ?Gazda: narancsvirag72ID: 21072809
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve? Zongoravirtuóz
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.) 2024.születésnap 3. felhősor event
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban? 1 db

2. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Megcsináltam a puzzle kirakóst a felhősorig, de nem kaptam meg a felhőt. Meg tudnátok nézni? Előre is köszönöm.
    ID: 16483862 Farmnév: krisztabanya

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám ellenőrzése szerint a keresett dekor a Kerge kertben bújkál, a jobb alsó részen nézd át tüzetesebben. :)

alex0824 kedveli ezt.
  4. narancsvirag72

Kedves Moderátor!
    Köszönöm szépen a segítséget, megtaláltam és a helyére is került.
    A másik dekoromat esetleg megnézné a kollégád?
    Kedves Admin!
    Szeretnék segítséget kérni az egyik eltűntnek vélt tárgyammal kapcsolatban. Nem találom a menüben, sem kitéve. Köszönöm előre is ha megnézed!
    Köszönettel: Narancsvirag72
    Farmod pontos neve? Narancsvirag72
    - User ID számod ?Gazda: narancsvirag72ID: 21072809
    - Pontosan mit hiányolsz a farmodról, a tárgy pontos neve? Kávéra fel
    - Mikor szerezted ezt a tárgyat, és hol, milyen módon? (Vásárlás, építés, nyeremény, stb.) 2024. születésnapi felhősor 1. event
    - Mennyi állt ebből a tárgyból rendelkezésedre korábban? 1 db
    Köszönöm szépen!

5. Luminary

Szia!

2024-02-01 12:01:15-kor valóban teljesítetted a Felhősorhoz kapcsolódó követelményt, és a felhőt meg is kaptad.
    Ezt onnan láthatod, hogy a felhő előtti kör szürke lett.
    A felhőt úgy tudod könnyen megtalálni, hogy leszűröd a befejezetlen felhőket, ennek a legvégén van mindig az új felhő.
    Vagy a másik módszer, hogy az Összes felhőnél a keresőbe beírod a felhő nevét, így gyorsan megtalálod.
    A kép Nálad készült.:)
    Köszönöm:)

upload_2024-2-1_12-51-12.png

6. Luminary

Szia!
    Elnézésedet kérem, elsiklottam a második hsz-ed azon részén, ami a dekor nevét tartalmazta. A Kávézásra fel dekorodat a Szörfös part felhősoron találod meg, jelenleg nincs aktiválva, így le is tudod róla szedni:)
    Kérlek, ha van még bujkáló dekorod, gyűjtsd össze a nevüket és együtt kérd a keresésüket, ezáltal megkönnyíted a mi munkákat is. Egy hozzászóláson belül kérheted az összes dekor keresését, felsorolással - a pontos nevük megadásával.
    Köszönöm, ha így teszel.:)

7. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szülinapi kódot kaptunk, ezért írtam oda. Na de mindegy. A forma a kódnál ilyen nálam is, de csak a User ID szerinti játékos válthatja be. Kérdésem, ha én kapom az e-mailt mi közöm egy másik játékos ID számához,- ami az e-mailban szerepel, melyet -hangsúlyozottan- csak Ő válthatja be.? Gondolom tévedés történt, ezért is írtam, hogy erre az ajándékra keresztet vethetek? vagy van valami megoldás?

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet, hogy van olyan kis farmod, ahol szintén ezt az e-mailcímet adtad meg a regisztrációkor? Ebben mi itt a fórumon nem tudunk tovább segíteni, ha biztos vagy benne, hogy az az ID szám nem hozzád tartozik, akkor kérlek, jelezd ezt a Support felé, s csatold be az e-mailt is amit kaptál.
    Megértésedet köszönöm!

alex0824 kedveli ezt.
  9. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nincs másik farmom, Az én ID 9805208, ami az e-mailban szerepel, az ID 57577968.

10. Dolphin

Szia,
    ide hiába hoztad az adatot, ahogy írtam, mi ebben nem tudunk a továbbiakban segíteni.
    Kérlek, vedd fel a Supporttal a kapcsolatot.
    Köszönöm megértésedet.

alex0824 kedveli ezt.
  11. reghina77

reghina77 Fórum-zöldfülű

Szijasztok elvagyok tevedve hol keressem a hirek gombot?

12. Dolphin

Szia,
    az a Hírek menü, ami minden belépéskor fogad a képernyőn, ennek a legfelső részében fog megjelenni az információ és a Kérem gomb, mint most a Születésnapi event, így volt pénteken a Születésnapi Közösségi csomag is átvehető

Ha ezt a képernyőt becsukod, később is elő tudod hívni a bal oldali menüből, az Újság gombra kattintva:

A képek csak illusztrációk, nem Nálad készültek!

A Kompenzácós csomagot holnap 14 órától tudod átvenni, részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kompenzációs-csomag-átvehető-2024-02-02-2024-02-09.24515/
    Tegnap délután a Születésnapi Közösségi csomagot tették vissza azoknak, akik múlt héten pénteken nem tudták átvenni a belépési nehézségek miatt, ez pedig ez a csomag volt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-felületén-2024-január-26-00-01-23-59.24481/

Remélem ezek segítségével rendben át tudod venni a csomagot!

alex0824 és reghina77 kedveli ezt.
  13. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm, előrébb kerestem.

14. hofeher

hofeher Fórum ismerője

gratulálok csak a törölgetés megy mint mindig

15. Dolphin

alex0824 és fakír1020 kedveli ezt.
  16. narancsvirag72

Kedves Admin!
    Nagyon szépen köszönöm! A továbbiakban így teszek.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    A Születésnapi felhősor 1-2-3 a Születésnapi ajándékcsomagban volt és a 2023 évi Rackó dekorok helyezhetők rá. Ha minden hónapban legalább 21 napon keresztül átvetted a napi ajándékot Rackótól, akkor megszerezted.
    Kérlek, írd meg a hiányzó dekorok pontos nevét, valamint a Farm nevedet és a Farm ID számodat, hogy ellenőrizni tudjuk birtokodban vannak-e a hiányzó dekorok.
    Köszönöm:)

18. fakír1020

fakír1020 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen.
    Időközben olvastam a másik topikban hogy hol keressem,és körülnéztem, mind a 3 hiányzó darabom a felhősoron van:)

Kuzdern és Luminary kedveli ezt.
  19. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szép estét mindenkinek:)
    Kérlek nézzétek meg mi történt nálam. A tengeri kaland /második sor, első kép/ nevű kirakóssal készen lettem. Ki is írta, hogy oké, de nem adott érte semmit. Sőt kiléptem-beléptem... hátha, de semmi. Most pedig azt jelzi, mintha még bele sem kezdtem volna a krokodilos kirakósba.
    Előre is köszönöm szépen:)
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475

20. Luminary

Szia!
    Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy megtaláltad.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.