Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Szülinapi kódot kaptunk, ezért írtam oda. Na de mindegy. A forma a kódnál ilyen nálam is, de csak a User ID szerinti játékos válthatja be. Kérdésem, ha én kapom az e-mailt mi közöm egy másik játékos ID számához,- ami az e-mailban szerepel, melyet -hangsúlyozottan- csak Ő válthatja be.? Gondolom tévedés történt, ezért is írtam, hogy erre az ajándékra keresztet vethetek? vagy van valami megoldás?

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet, hogy van olyan kis farmod, ahol szintén ezt az e-mailcímet adtad meg a regisztrációkor? Ebben mi itt a fórumon nem tudunk tovább segíteni, ha biztos vagy benne, hogy az az ID szám nem hozzád tartozik, akkor kérlek, jelezd ezt a Support felé, s csatold be az e-mailt is amit kaptál.
    Megértésedet köszönöm!

alex0824 kedveli ezt.
  3. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nincs másik farmom, Az én ID 9805208, ami az e-mailban szerepel, az ID 57577968.

4. Dolphin

Szia,
    ide hiába hoztad az adatot, ahogy írtam, mi ebben nem tudunk a továbbiakban segíteni.
    Kérlek, vedd fel a Supporttal a kapcsolatot.
    Köszönöm megértésedet.

alex0824 kedveli ezt.
  5. reghina77

reghina77 Fórum-zöldfülű

Szijasztok elvagyok tevedve hol keressem a hirek gombot?

6. Dolphin

Szia,
    az a Hírek menü, ami minden belépéskor fogad a képernyőn, ennek a legfelső részében fog megjelenni az információ és a Kérem gomb, mint most a Születésnapi event, így volt pénteken a Születésnapi Közösségi csomag is átvehető

Ha ezt a képernyőt becsukod, később is elő tudod hívni a bal oldali menüből, az Újság gombra kattintva:

A képek csak illusztrációk, nem Nálad készültek!

A Kompenzácós csomagot holnap 14 órától tudod átvenni, részletek itt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kompenzációs-csomag-átvehető-2024-02-02-2024-02-09.24515/
    Tegnap délután a Születésnapi Közösségi csomagot tették vissza azoknak, akik múlt héten pénteken nem tudták átvenni a belépési nehézségek miatt, ez pedig ez a csomag volt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-felületén-2024-január-26-00-01-23-59.24481/

Remélem ezek segítségével rendben át tudod venni a csomagot!

alex0824 és reghina77 kedveli ezt.
  7. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Nagyon köszönöm, előrébb kerestem.

8. hofeher

hofeher Fórumszaki

gratulálok csak a törölgetés megy mint mindig

9. Dolphin

alex0824 és fakír1020 kedveli ezt.
  10. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Kedves Admin!
    Nagyon szépen köszönöm! A továbbiakban így teszek.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A Születésnapi felhősor 1-2-3 a Születésnapi ajándékcsomagban volt és a 2023 évi Rackó dekorok helyezhetők rá. Ha minden hónapban legalább 21 napon keresztül átvetted a napi ajándékot Rackótól, akkor megszerezted.
    Kérlek, írd meg a hiányzó dekorok pontos nevét, valamint a Farm nevedet és a Farm ID számodat, hogy ellenőrizni tudjuk birtokodban vannak-e a hiányzó dekorok.
    Köszönöm:)

12. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen.
    Időközben olvastam a másik topikban hogy hol keressem,és körülnéztem, mind a 3 hiányzó darabom a felhősoron van:)

Kuzdern és Luminary kedveli ezt.
  13. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Szép estét mindenkinek:)
    Kérlek nézzétek meg mi történt nálam. A tengeri kaland /második sor, első kép/ nevű kirakóssal készen lettem. Ki is írta, hogy oké, de nem adott érte semmit. Sőt kiléptem-beléptem... hátha, de semmi. Most pedig azt jelzi, mintha még bele sem kezdtem volna a krokodilos kirakósba.
    Előre is köszönöm szépen:)
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475

14. Luminary

Szia!
    Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy megtaláltad.:)

15. Luminary

Szia!
    Köszönöm a türelmedet.:)
    Kollégám ellenőrzésem alapján a Krokodilos puzzlet még nem raktad ki, ez van folyamatban.
    Lehívtad hozzá mind a 20 puzzle darabkát, de még egyet sem sikerült megfelelő helyre és helyzetben a játéktérre helyezned. A puzzle darabkákat a jobb oldali tárolóban találod, a csúszkát le-fel mozgatva tudod megnézni őket és eldönteni, hogy milyen sorrendben rakod ki. Amikor egy darabka jó helyen és pozicióban van, már nem lehet mozgatni és frissítéskor sem kerül vissza a jobb oldali sávba.
    Az event csevegőben találsz elkészült képeket, aminek a segítségével könnyebben boldogulhatsz.:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...event-2024-csevegő.24470/page-22#post-1368977

A kép nálad készült:
    upload_2024-2-1_21-44-32.png

alex0824 és bactriaanus kedveli ezt.
  16. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum mestere

Köszönöm a választ. Ha azt mondjátok, hogy nem csináltam meg, hát legyen így. Bár tudom, hogy megcsináltam... Hibára gyanakodtam, de ezzel nem lőnek nyulat.
    Jó éjt mindenkinek :)

17. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Kedves Moderátor !
    Évek óta a Google Chrome böngészővel játszom.
    16 óra óta nem tudom elérni a farmot innen.
    A következő a hibaüzenet :
    400 Bad Request

Request Header Or Cookie Too Large

A Firefox böngészővel el tudom érni, de lassú a játék.
    A Microsoft Edge-vel viszont tökéletes.
    Lehet valami hiba nálam ?

SparrowC kedveli ezt.
  18. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves bactriaanus!

Kérlek próbáld meg törölni sütiket (Cookies).
    Ezt Google Chrome-ban a jobb felső sarokban lévő 3db pontra kattintva, azon belül Böngészési adatok törlése-t kell választanod.
    Amennyiben itt vagy, megjelenik egy felugró ablak, amiben pipáld ki a Cookie-k és egyéb webhelyadatok és a Gyorsítótárban szereplő képek és fájlok opciókat. Ne felejts el az Időszaknál beállítani a Mindenkori-t!

Ez után kérlek próbálj meg újra belépni, kérlek írd meg, hogy sikerült-e!

Köszönöm!

alex0824, bactriaanus, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  19. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Megtörtént. Sikerült a belépés.
    Nagyon szépen köszönöm a gyors és részletes útbaigazítást !
    Jó éjszakát Neked !

Dolphin, aida2330, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. sebbarbi

sebbarbi Utánpótlás-írogató

szia bocs hogy ide írok de nekem nincs olyan szervíz kulcsom amit bekarikáztál.ilyenkor mit tehetek?
    válaszod előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.