Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ica1956

ica1956 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a választ közbe meg találtam én is.

Luminary és jófarmerlány kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Nagyon szívesen, örülök, hogy közben megtaláltad! :D

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Időközben kaptam egy kis információt: 5.000, 10.000, 25.000 Ft címletekben vásárolható, de csak óvatosan, 1 hónapon belül el kell "költeni", mert a fel nem használt összeg elvész!!!
    Az első fizetéskor látni fogod, hogy mennyi + FA-t kapsz, de a Bankban láthatod, hogy hány (+) %-ot erdményez az adott csomag megvásárlása. Kivéve - ahogy a képen is, látod - 50 Farmarany vásárlása után nem jár bónusz.

upload_2024-6-14_23-13-56.png

További jó játékot!:)

Swartsch kedveli ezt.
  4. kapálokmintállat

kapálokmintállat Utánpótlás-írogató

Jó reggelt mindenkinek! Segítséget kérnék. Most vettem prémiumot, de a víztartályomnál nem jelentkezik a hatása. Ha erre jár egy modi, megnézné, légyszi? Köszönöm szépen! A farmot sem tudom fényképezni a visszaállításhoz. Egy helyen megkaptam 10 magot, a többin csak ötöt.

kapálokmintállat ID:39883098

Utoljára szerkesztett: 15.6.24
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát, de nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, türelmedet kérem.
    Vásárlások után hasznos lehet ki- belépni a játékból.
    Eltelhet kis idő is, amíg a tagság aktíválódik.
    Történt írásod óta változás? Fennáll még a probléma?

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. kapálokmintállat

Szia! Sokszor kiléptem, bezártam mindent, most kb. 10 perce újra és most jó. 3 óra kellett, míg meggyógyult.:) Köszönöm neked, hogy írtál, szép napot!:)

7. Othep

Szia.

Nagyon kedves vagy, hogy visszajeleztél.
    Örülök, hogy helyreálltak a dolgok.
    Közben az ellenőrzés is megtörtént és megerősítette, hogy minden rendben. :)

2024-06-12 09::00:14- kor lejárt a korábbi prémium előfizetésed.
    Ma reggel, vagyis 2024-06-15-én 05:57:22-kor vásároltál ismét Prémium előfizetést.
    Amikor az eventek indultak nem volt aktív a Prémium tagságod, így nem kaphattál + 5 kezdőmagot egyik eventnél sem. Nincs utólagos pótlás.
    A véletlenül lenullázott vetőmag pótlása mindenkinél 5 db/ alkalom, ez nincs összefüggésben a Prémium tagsággal.

A víztartályoddal nincs semmi gond, teljesen teli van és ez így is marad, amíg aktív az előfizetésed.

Van vele esetleg még gondod? Mi az pontosan?
    (Az engedélyetek nélkül nem arathatunk, vethetünk, locsolhatunk, hogy ellenőrizzük.)

A Farmvisszarendezőnél sem látott a kolléga problémát: 1-1 mentésed van a Főfarmról és a Szédült szántóról.
    A Bahamán 2-2-2 mentésed van, és ha alul az ásóra kattintasz, akkor a mentés ikonra kattintva ezek a visszarendezési opciók elérhetőek nálad. Ha Te nem ezt látod, akkor kicsit takaríts, töröld a gyorsítótárat és a sütiket.

A leírtakból csak azt "vedd magadra", ami még aktuális.
    További jó játékot! :)

8. kapálokmintállat

Most már minden teljesen rendben van, még egyszer köszönöm!:)

Othep kedveli ezt.
  9. jollygazda66

jollygazda66 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sajnos nem tudok tigrist tenyészteni, nem értem miért.
    Kérlek nézzetek utána.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A tigristenyésztés a 21. farmos szinttől érhető el.
    További feltétele: a Bölcs tölgyön kiváltott baha rúna, valamint a Maja szentélyben előzetesen kiváltott tigriskifutó szobor és a cápatenyésztés szobor.

5. kamrában 20 aranybanánért
    váltható ki a tigristenyésztés szobra.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tigristenyésztés-2024-június.25047/

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  11. jollygazda66

jollygazda66 Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm az infót:p

12. Timo29

Timo29 Járnitanuló

Sziasztok!
    Magnókazettám honnan lesz?Már mindent is meg néztem de semmi.
    Köszönöm szépen

cicimsincs kedveli ezt.
  13. cicimsincs

cicimsincs Aktív író

Szia a tigris tenyésztésnél kapsz.

Othep kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

A Macskamánia eventismertetőjét olvastad?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/macskamánia.25052/#post-1389675

Egyéb kellék

Magnókazetta
    Hozzájutási lehetőség: Tigris tenyésztéskor garantáltan kapunk 1 db-ot tenyésztésenként és kosarakból
    Szükséges: eventablakban megtalálható feladatoknál tudjuk beadni
    Visszaváltási érték: 29 TP, 20 CSP / db

15. Csőrike2011

Csőrike2011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    A Gyopárerdőben a Falu főterén,Füles Csacsinál a a 26. feladatot teljesítettem,miszerint a elkészítettem 4 db 3-as szintű műkertész jelvényt,viszont nem kaptam meg érte a jutalmat.Frissítettem,ki-be léptem és semmi.
    Köszönöm,ha tudtok segíteni
    ID: 20322185
    Köszönöm: Csőrike

16. Othep

Szia.

Ha elolvastad a küldetés követelményeit, akkor rá kell kattintani a zöld színű OK gombra és onnantól kezdi számolni a rendszer a legyártott jelvényeket.
    Ezt megtetted?
    Ne feledkezz meg róla, hogy új küldetésnél szükséges " leokézni" a feladatot, mielőtt teljesíteni kezdjük.
    Ilyenkor a felkiáltójel kérdőjelre változik a figura feje fölött és mindaddig "?" , amíg nem szállítjuk be az összes igényelt terméket.

17. Csőrike2011

Csőrike2011 Utánpótlás-írogató

Neeem:cry:,köszönöm szépen a segítséget.:)

aida2330 és Othep kedveli ezt.
  18. hannababa3

hannababa3 Utánpótlás-írogató

Bocsánat valóban elírtam a ID számot de már tárgytalan a Support azt a választ adta az összes felhősort meg kellett volna vennem ahhoz, hogy dekort lehessen kitenni rá. Ez ha jól emlékszem nagyjából 20 ezer forintba került volna így inkább hagytam veszni azt az egyet amit megvásároltam.
    A helyes ID 56293437

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Valamit félreérthettél. A Mélykék ajánlatok során egyetlen felhősor szerepelt a megvásárolható csomagokban. 5 db csomagot lehetett megvenni, és csak szépen sorban egymás után; azaz a másodikat csak az első megvétele után, a harmadikat a második után, stb. A felhősor az 5. csomagban van, tehát ahhoz, hogy megszerezd, meg kellett volna vásárolnod mind az 5 csomagot. Az írásodból úgy látom, hogy Te csak az elsőt vetted meg, annak tartalmát bizonyosan meg is kaptad. Így nem hagyhattál veszni semmit, egyszerűen az történt, hogy a felhősort nem vásároltad meg.
    A csomagok tartalmát az ismertetőből hozom Neked. Kékkel színeztem, amit megvásároltál, és pirossal a felhőt.
    Mélykék vidámság csomag 1Mélykék vidámság csomag 2Mélykék vidámság csomag 3Mélykék vidámság csomag 4Mélykék vidámság csomag 5
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Ára: 899 FtÁra: 539 FtÁra: 2.390 FtÁra: 1.290 FtÁra: 1.790 Ft
    80x Farmarany50x Farmarany120x Farmarany130x Farmarany120x Farmarany
    7x Party pörgetés10x Farmpengő6x Farmmunkás kupon (12 óra)2x Farmbónusz láda I12x Party pörgetés
    30x Szupertáp3x „Marcipán” talányos tiki-tenyészet5x „Ladoga” talányos tenyészet10x „Hispaniola” talányos tiki-fa3x „Kaszpi-tenger” talányos tiki-tenyészet
    4x „Madrid” talányos fa1x Neon ólak ládája II4x Farmbónusz láda II3x "Piccolo" titokzatos láda1x Óriáspolip rejtett kincse felhősor
    Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!Csak egyszer vásárolható meg!

Luminary, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. mucus252

mucus252 Fórum ismerője

Sziasztok! 2000 Ft a legkissebb összeg! Ezt szoktam venni mivel kíméletlenül lenyúlják azt az összeget amit nem költesz el 1 hónapon belül!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.