Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Termelési segítő

A termelési segítő feloldja a segítői termelési helyet.

Othep, Swartsch, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Biztos nem jó helyre tettem fel a kérdésemet de tényleg nem találom hol kénem megkérdezni:oops:
    Szeretnék vásárolni bankkártyával szezonbérletet de nem sikerül:wuerg:
    Pedig már jó párszor vásároltam soha semmi gond nem volt vele.
    Köszönöm ha valaki segítene

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ezzel a problémával legyél szives keresd fel a Supportot, mert ebben a témában a Fórumon nem tudunk segíteni neked!
    A supportot itt éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd, minimum 140 karakterben leírva a problémádat.
    Olyan e-mailt adj meg, amelyen válaszukat fogadni tudod.
    A velük való levelezésből már semmit ne hozz a fórumra, mert az levéltitoknak minősül.
    Köszönöm a megértésedet!​

Swartsch és fakír1020 kedveli ezt.
  4. kisbéka2017

kisbéka2017 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Nem tudom még csinálni ezt az eventet, ha lehet barkácscuccot kérnék. Lehet ilyet kérni? Köszönöm!

5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Olyan nem létezik és nem lehetséges, hogy event helyett barkácscuccot kérünk.
    Minden event elindul, minden farmon.
    Amennyit tudsz, annyit csinálj meg belőlük, minden apróság a farmod épülését szolgálja.
    Ha egyáltalán nem tudod csinálni még, hagyd ki nyugodtan.
    Barkácscuccot a szomszédaidtól tudsz kérni, napi ajándékba.
    Írj nekik levelet (baglyot) a Városban található Postán és beszéljétek meg, hogy ki kinek mit küld.

6. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy a szezon 3 felhősorhoz hol tudom megszerezni a rá rakható dekorokat? (kb 2 hete kezdtem újra a játékot) Lehet valahol le van írva csak nem találom :(
    Köszönöm előre is a segítséget!

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Üdv a játékban, újra. :)
    A felhősor a FARMÁRUDA kínálatából vásárolható meg, a "különleges" fül alatti utolsó oldalon 300 db farmpengőért.
    Itt olvashatsz róla bővebben: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-2024-május.24885/#post-1384893

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia!

Az elmúlt időszakokban a szezon eventeken lehetet megszerezni az oda való dekorokat. Jelen állás szerint nincs rá lehetőség megszerezni. Legyen szép napod.

9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    most valóban nincs lehetőség megszerezni ezen szuvenír dekorokat a Szezonok 3. felhőre, de a Szezon 1. felhősorhoz tartozó dekorokból néhány időszakosan pótolható volt a Farmárudából, így van rá remény, hogy a jövőben a 2-es és 3-as felhősorhoz is pótolni lehet Farmpengőért majd a dekorokat.
    Addig érdemes a Farmpengő készletet gyarapítani, hogy legyen a dekorokhoz kellő fedezet.
    Itt a legutóbbi kínálat - a Különleges kategória végén vannak a Szezonos szuvenírek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmáruda.14651/page-3#post-1389179
    További jó játékot!

apumbiapa kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy aug,15-én nem tudtam átvenni a Rackó napi ajándékot,és azóta nem állt helyre a dátum,azt hogyan tudom megcsinálni?Egy nappal vissza megállt a naptár,és egy kicsit zavar engem!Nem emlékszem rá hogy volt amikor már jártam igy!Köszönöm szépen ha valaki megnyugtatna válaszával!További szép,és szerencsés játékot kívánok mindenkinek!szöszi50 ID:24825308

11. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

A most fútó eventnél nen tudom aktiválni a Panda Petit elküld a piactérre,ot ,mintha eladnám a pandát fogad.Nem szoktam eladni a piacodinnyen soha.Így nem tudom befejezni az eventet.Farmnév dinne55 Id,331117522

12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ezek kellenek a feladatba:

Paprikácska (vöröspanda)

Van a pajtádban 150 ill. 90 db. Mangód ? Ha nincs, azért "küld" a Piacra, hogy vegyél

13. Csiziee

Csiziee Törekvő

Sziasztok!
    Gyopárvölgyben nem lehet kikapcsolni azt, hogy mindenre rákérdezzenek? pl. fák, növények törlése? Köszönöm

14. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép napot!Ma nincs senki aki válaszolna a kérdésekre?vagy rossz helyre irtunk!Nem sürgetésként,és bántonak szántam a hozzá szólásom!Köszönöm szépen!

15. dinnye55

dinnye55 Utánpótlás-írogató

faelviszreSS kÖSZI A Válaszod,de nm az a probléma,amire gondolsz.Hanem,ha rákattintoa fekete pandára nem tudom aktiválni avöröspandát,apiacrainvitál,aholénpandát akarok eladni.Atöbbit megcsináltam.BÖSÉGESEN VAN MINDENEM.

16. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Sziasztok ! Kérdésem az lenne, hogy az állatok alatt megvan az összes színes pötty, de mégis szürke a befejezés gomb
    siposanyu ID 42124107
    kérek szépen egy ellenőrzést, ha van rá mód ! Köszönöm szépen !

17. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem írtál rossz helyre, csak ritkán előfordul olyan is, amikor egyik moderátor sem tud jelen lenni a fórumon, mert munkája van, vagy épp szabadidejét töltené valahol, távolt mindentől.

Ellenőrzésem alapján a 2024.08.15-én esedékes ajándékot csak 2024-08-16 19:20:32-kor vetted át, tehát itt megszakadt az átvételi sorozat.
    A hónap utolsó napján nem fogod tudni átvenni az ajándékot, mert egy napos elmaradásban vagy (jelenleg).
    A következő hónappal új Rackó-naptár indul, amelyet nem befolyásol az előző hónap, tehát, ha ott naponta átveszed az ajándékokat rendben, akkor vissza fog állni a rendes napi ajándékra a rendszer.

Megértésedet köszönjük!

kigyo51 és szöszi50 kedveli ezt.
  18. Enike**

Szia!

Sajnos az általad megadott ID - azonosító nem megfelelő. Kérlek írd meg a helyes ID-t, anélkül nem tudunk a segítségedre lenni.

Viszont ha a piacra visz, és még hozzá sem tudtál fogni Panda Petihez, akkor az azért van, mert 1 db Panda beadásával először aktiválni kell a nevelgetni való állatkánkat, és ezek szerint neked nincs a pajtában 1 db panda sem. Tehát vagy kiteszel pandaólat a bahamán, vagy pedig megpróbálsz venni a piacon, mint ahogyan be is visz a játék a piacra.

Ha így sem sikerül folytatnod az event ezen részét, akkor feltétlen jelentkezz nálunk a pontos ID-vel, hogy megvizsgálhassuk, mi a probléma.

kigyo51 kedveli ezt.
  19. Enike**

Szia!

Ez egy figyelmeztetés, amely megelőzi, hogy ha törölni szeretnénk valamit, biztosan azt szeretnénk -e, mivel a törlés végleges, utólag nem visszavonható művelet részünkről.

20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen,hogy válaszoltál,és időt szakítottál rám!

Enike** kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.