Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

Sziasztok fagyalne58 a piacon ma vettem papagájt de a raktárban nincs meg pedig lefogta az árát több mint 100 db vásároltam

2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szükségem lenne a Farm neveden kívül egy Farm ID-ra.
    A farm ID-t kliensen a beállítások fülön éred el, böngészőben pedig a játék alján található.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. fagyalne58

6795167

4. -Sudden-

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján nem papagájt, hanem hullámos papagájt vásároltál a piacon.
    A hullámos papagáj titokállat:
    Kép
    ..................................
    Név
    ...................................
    TulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]Hullámospapagáj-fészekTermény: 1 db hullámos papagáj
    Érési idő: 08:30 óra
    Tapasztalatpont: 118 BTP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2021. június
    Orinoco
    talányos tiki-tenyészetben
    Egyéb megszerezhetőség: Farmáruda 2022.02.10- már kikerült
    - Utolsó kifejlődési lehetőség a "Buran" talányos tenyészetből 2022.10.22-én
    - Ólválogatásban szerepelt
    Hullámos papagájból jelenleg 442 db-od van a pajtában.

Luminary, Sali~*.*, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. fagyalne58

bocsánat köszönöm a vállaszt

Luminary és -Sudden- kedveli ezt.
  6. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Már pár alkalommal előfordult mint most is hogy belépéskor felhoz egy vásárlási ajánlatot,de nem tudom megnézni se megvásárolni,később se hozza fel a lehetőséget.Így mindig lemaradok róla,hiába kattintok a vásárlás gombra nem történik semmi!Nem tudom miért van ez.

Utoljára szerkesztett: 19.11.24
  7. -Sudden-

Szia.

A vásárlási ajánlatokat - attól függően hogy milyen ajánlat - többféleképpen is el tudod érni.
    1. Eventórából: Az eventórában megjelenik a legtöbb akció és event, ha rákattintasz az adott ikonra, akkor áthelyez a vásárlási felületre
    upload_2024-11-19_18-43-59.png
    2. Hírek: A bal oldalon lévő "eszköztáron" található egy újság, arra kattintva megjelennek a legfrissebb hírek/eventek/akciók. Ott el tudod érni a belépéskor felhozott vásárlási akciót és ott rákattintani a "vásárlás" gombra.
    upload_2024-11-19_18-44-43.png upload_2024-11-19_18-45-12.png
    Az alul lévő kék "vásárlás" gombra kattintva felugrik a vásárlási felület és ott intézhető a tranzakció.

genka53, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Nem erre gondoltam!Hanem amit a farmerama dob fel egyedi ajánlat az én számomra.Ez konkrétan nekem szól,ezt nem érem el már jó pár alkalommal,hiába kattintok alól a vásárlásra nem ad be semmit,ma szintén így jártam.A később is opció se működik mert többet nem hozza fel ezt az ajánlatot.

genka53 kedveli ezt.
  9. -Sudden-

Szia.

A mai napon sokan kaptak egyedi ajánlatot "Farmer ünnepi csomag" néven.
    Ha esetleg meg szeretnéd vásárolni, akkor azt a kék színű "vásárlás" gombra kattintva teheted meg.
    Ha gondod akadna a jövőben egy egyedi ajánlat megvásárlásával, akkor szívesen várunk valamelyik segítségkérő topikban Farm ID és Farm név megadásával.

10. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Köszönöm.

11. Negedi

Negedi Járnitanuló

Szia! Én a "0" percezésről szeretnék olvasni, de nem tudom hol keresgéljek.

12. -Sudden-

Szia.

A növény nulla percezésről itt tudhatsz meg mindent: KATT
    Az állatok nulla percezéséről pedig itt: KATT

aida2330, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. birofne

birofne Junior szaki

Sziasztok! Elnézést lehet hogy buta kérdést teszek fel , a Bahamarán a Kincsesszigeten és a Hajótöröttek partján érdemes kint tartani a tapasztalatpontot adó kirakósokat ? Ui. a kiszedése fölösleges munka mivel megtelet a tapasztalatpontgyűjtő. Illetve vannak olyan kirakósok melye a tapasztalatponton kívül mást is adnak , akkor csak azokat hagyjam, fent? Akkor viszont azok pl. a Kincsesszigetet megtöltik a Hajótöröttek partja üresen marad. Ki , hogyan csinálja? Köszönöm ha válaszoltok !!!

14. -Sudden-

Szia.

Ha elérted a maximális trópusi tapasztalati szintet a bahamarama szigeten és kint hagyod a dekorokat a területeken, nem veszik el semmi.
    A maximális szint elérése után (800) a háttérben tovább gyűlik a trópusi tapasztalat pont és ha meglesz növelve az aktuális szint határ, automatikusan az éppen aktuális trópusi tapasztalat pontodtól függően lépsz az új szintekre.

Szóval nem kell aggódnod, nem veszik el a TTP :).

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Negedi

Negedi Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm. :D

Dolphin kedveli ezt.
  16. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Sziasztok! Arra még nem jöttem rá, hogy ezen a farmon a party pörgetésnél miért nem is jön arató, vagy vető, vagy minden farmmunkás? Egyáltalán nincs is a keréken. Ez hogy lehet?

17. *Napsugárlány*

*Napsugárlány* Utánpótlás-írogató

Szia!
    A Kerek keréken Arató gép már nagyon régen nincs, 3 órás Vetőgépet még ki lehet pörgetni, csak nagyon ritkán!:(
    A Party pörgetéseknél, ha szerencsénk van, kaphatunk 12, 24, 48 órás Farmmunkás kuponokat, ezeket tudod felhasználni.
    Más lehetőség a Keréken nincs.:(

Luminary kedveli ezt.
  18. zsokica46

zsokica46 Járnitanuló

Kedves mindenki,,Végeztem az őszi játékkal.Mindhárom sátor kész.Mikor kapom meg a paszujt??

peter1022 kedveli ezt.
  19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Csak 2 helyen válaszoltam meg a kérdésedet a nap folyamán.
    Pl. itt: https://board-hu.farmerama.com/thre...rmesztéssel-kapcsolatosan.19472/#post-1412960

Ha nem találsz vissza a kérdésedhez, akkor kérlek, ne tedd fel több topikban is, mert ezzel megnehezíted a munkánkat.
    A Fórum jobb felső sarkában van egy Értesítések fül.

Ilyen pl. az enyém:
    upload_2024-11-24_16-49-33.png

Ezt nyisd le az egérrel, ott megnézheted ki válaszolt Neked.
    Ha a zöld szövegre kattintasz, a válaszhoz ugrasz.
    Köszönjük, ha így teszel. :)

Swartsch, Dolphin, kigyo51 és 9 más kedveli ezt.
  20. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    A Farmerama Enciklopédia menü alatt a ládáknál nem találom a Piccolo láda tartalmának ( lehetőségeinek ) a leírását. Valahol meg van, mert már találkoztam vele. Be tudná linkelni Valaki az elérhetőségét.
    Előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.