Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Kérem, segítsetek! PÁRDUC-hoz hogy tudok hozzájutni?
    Jó éjszakát kívánok!

2. Sylja

Sylja Fórumgróf

Othep, kigyo51, Luminary és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Erzsi57

Erzsi57 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Érdeklődnék, hogy központi probléma van-e, mert nem lehet elérni az adventi ajándékot. Esténként nagyon nehezen lehet játszani, nagyon nehezen tölti be a játék egyes elemeit. Ma már reggel is ugyan ez volt. Nem a géppel van probléma, mert a laptopon is ugyan ez van, hiába töröltem amit kell. Mi lesz az ünnepek alatt, nem lehet majd játszani?

4. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg nem tudunk problémáról, ellenőrizd az internetsebességed, indítsd újra a routert/modemet ha szükséges.
    Ajánlom ennek a topiknak az áttanulmányozását: KATT
    Remélem sikerül megoldani a problémát.

kigyo51 kedveli ezt.
  5. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Hali! Nem tudok aratni, valamiért csak forog a kuzor. Nem tudom befejezni az eventet!

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elnézést a késői válaszért.
    Ilyen esetben célszerű egy ki/be lépést eszközölni, mert vélhetően leszakadtál a szerverről, akár egy rövid internetkapcsolat kimaradás miatt.
    A segítségkéréskor minden esetben szükséges megadni a Farm nevet és Farm ID-t is, kérlek, erre figyelj a jövőben, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád. Remélem sikerült befejezned az eventet időben (amúgy pont az ilyen esetek miatt írjuk minden eventnél, hogy ne hagyjátok utolsó pillanatra az event befejezését, hogy nehogy technikai problémák miatt ne tudjátok befejezni azt).
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

7. csernigy

csernigy Haladó

Mi van a rendszerrel? Kezdéskor nem jön be a "hírek ablak", nem lehet learatni a paszulyt, pedig már 3-szor frissítettem!!! Gazda: csernigy ID: 2484078 Na, negyedikre összejött. Most meg a szomszédok sávja marad kint és többszöri kattintásra sem tűnik el.

8. Dolphin

Szia,
    a Hírek ablak egy hiba folytán nem jelenik meg automatikusan belépéskor, de a bal oldali menüsorban az Újságra kattintva elérhető.
    Erről itt adtunk információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ik-meg-bejelentkezés-után.25757/#post-1420201
    Türelmedet kérjük a jövő heti javításig.
    A paszulynál nem látok problémát. Kliensben vagy böngészőben játszol? Javaslom, hogy lépj ki és vissza a Játékba újra, s ha ezt követően is problémát tapasztalsz még az aratásnál, akkor kérlek, gyere vissza.
    Köszönöm!

9. aboga

aboga Aktív író

Szép reggelt mindenkinek. Már több napja rágódok a témán, de önerőből nem jutok semmire. Régebben, minden belépéskor láttam az I.D. címemet, ez egy ideje megszűnt. Nem mentettem el, nem tartom észben... Viszont, ha bármilyen problémám adódna, a szuport felé ezzel kellene kezdenem. A központi napi ajándékokat sem tudom elérni ID hiányában. Tud valaki segíteni ebben ? Előre is köszönöm.

10. macika6913

macika6913 Utánpótlás-írogató

Szia!Már nem először szembesűlök azzal a ténnyel hogy nem kapom meg a kipörgetett cuccot!Éjfél környékén egyebekk között ki pörgettem 2db 12 órás farm munkás kuppont a party malomban,beváltáskor szembesűltem azzal hogy csak az egyiket kaptam meg.Utánna lehetne nézni hogy miért is van ez a jelenség?ID-számom 53783183

11. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórum ismerője

Többször is frisssitettem hiába, azért szóltam.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.12.24
  12. Dolphin

Szia,
    amit a kerekkerék pörgetéssel megszerzel, meg is kapod.
    Ellenőrzésem alapján 2024-12-12 23:44:12 és 2024-12-12 23:54:36 között összesen 22 db Party pörgetést indítottál, s ebben 2x kaptál 12 órás Farmmunkás kupont, 2024-12-12 23:47:25-kor és 2024-12-12 23:54:25-kor. Mindkettő jóváírásra is került.
    A másik 20 nyereményed az alábbi volt:
    - 8x Turbótrágya
    - Fenyő XXL
    - 23.600 TP
    - Struccászati TSZ 1. szint: sárga
    - Nyúlketrec 3. szint: piros
    - 39.120 TTP
    - 2x Csillag
    - 10x Farmpengő
    - 4x Csillag
    - 8x Turbótrágya
    - 1x Friss birsalmalekvár
    - 1x Gyáva nyúl
    - 39.120 TTP
    - 39.120 TTP
    - 1x Punkakukk
    - 50x Bájital
    - 4x Csillag
    - 8x Turbótrágya
    - 10x Kacsa Kata szupertrágyája
    - Tehenészet 1. szint: sárga
    Utána még egy sima pörgetést intéztél, ott 6x Bájitalt szereztél.
    A megszerzett két kupont fel is használtad mindjárt a megszerzést követően. Az egyik kupont 2024-12-12 23:49:04-kor indítottad el, a másikat pedig 2024-12-12 23:54:58-kor. Mindegyik munkásod aktív, a 2x12 óra hozzáadódott az idejükhöz.
    Én nem látok Nálad problémát, további jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    Csak böngészőn belépve látszik a Játék keretén a Farmnév és az ID. Ha nem látod, akkor vélhetően túl nagyra van állítva a képernyőméreted, ezt tudod csökkenteni (CTRL és - jel, vagy CTRL és egérgörgő segítségével).
    Amennyiben kliensen lépsz be, ott nem látszik a kereten.
    Viszont, akár böngészőben, akár kliensen játszik vki, a Beállításokban mindig meg tudjuk nézni az ID-nkat.
    Erről itt találsz információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/

kigyo51 és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. aboga

aboga Aktív író

Nagyon szépen köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  15. hirig213

hirig213 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    A Fórum Adventi Kalendáriumban már nem első eset, hogy nem jelenik meg adott napon a jelentkezési lehetőség. Ma épp egy ilyen nap van. Tudtok erről valamit ?
    köszi a választ

16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

17. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Semmilyen problémát nem tapasztaltunk a fórumon a Fórum adventi kalendáriummal kapcsolatban.
    A mai napon hatályos Fórum adventi kalendáriumot itt éred el: KATT
    Sok sikert a nevezéshez és további jó játékot!

kigyo51 és Dolphin kedveli ezt.
  18. hirig213

hirig213 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítségeteket, neveztem !

-Sudden- kedveli ezt.
  19. Hahacska

Hahacska Törzsjátékos

Sziasztok!
    A Fórum adventi kalendáriumban a mai napon rosszul adtam le a nevezésemet, sajnos lemaradt az ID számom.
    Törölni, szerkeszteni nem tudom, újat írni nem lenne jó ötlet szerintem. Helyre lehet hozni valahogy a dolgot?

Swartsch kedveli ezt.
  20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Írj egy helyes, jó bejegyzést. Az elrontottat meg majd kezeljük. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.