Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Abban kérek segítséget, hogy valaki árulja el, hogy a Poliptenyésztéshez kapcsolódó Gazadköri küldetéseket (Cirkusz polipusz Sokoldalú tinta) hol és mikor érhetem el? Az előzetesben jelzett megjelenése már rég elmúlt, de a Gazdaköri feladatok közt nem jelenik meg. Leheséges megjelenítési hiba vagy én csinálok valamit rosszul? Előre is köszönöm, ha valaki felvilágosít!

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ezek az állandó gazdakörik mindig az új tenyészállat bevezetéséhez kapcsolódó event vége után kerülnek játékba. Vagyis valamikor jövő héten.

3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Segítséget kérnék! Tegnap a tenyésztés elött leszedtem a tenyésztésre ható felhőimet és most nem találom a vadon állatai felhöre való dekoromat a papírvágó művész dekoromat! Segítséged köszönöm! Id. 21356122

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a keresett dekort felraktad a Karneválkirálynő felhősor 5. fehőre, ez a felhő 2025-02-20 13:29:35-kor fog beérni, akkor fogod tudni levenni onnan.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és farmeres53 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    ezt Te is tudod ellenőrizni, ha bemész a Maja majmok szentélybe.
    Itt találod meg, hogy melyik szobrot melyik kamrában találod meg:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-882881
    - a Cápatanya szobra a 2. kamra középső sorában található
    - a Ráktavacska szobra a 9. kamra felső sorában található
    De benéztem Hozzád, s azt látom, hogy egyik szobrot sem váltottad még ki:
    upload_2025-2-20_8-17-9.png

Ha rákattintasz az adott szoborra, amit kiváltanál, látni fogod, hogy mi szükségeltetik a kiváltáshoz, példának a Cápatanya szobrát hoztam:
    upload_2025-2-20_8-18-50.png

Sok sikert a kiváltásokhoz!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  6. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Sziasztok!
    Elméletileg a naptár szerint MA kezdődne a 2 a 3-ból event, de nem találok sehol hozzá való leírást. Elérhető valahol? Kösz! Szép napot!

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Robotkezet lehet küldeni ajándékba?
    Köszi a választ :)

8. Dolphin

kigyo51, Sali~*.*, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    mivel ilyen elem nincs a Napi ajándékküldési felületen, hogy "Tollgyűjtő robotkéz", ezért egyszerű a válasz, nem lehet ajándékba küldeni.
    Amit tudsz küldeni az a Barkácscucc, ez 10 db Szerszámot tartalmaz, de hogy mit, az véletlenszerű:
    upload_2025-2-20_9-6-17.png
    A Tollgyűjtő robotkéz egy ritka barkácscucc, melyet tudsz nyitni Barkácscucc ládákból, illetve azon ládákból, amelyek szerszámot adnak, nézz körül a pajtádban, hogy vannak-e ilyen ládáid, amiket nem nyitottál ki korábban.
    Ha kinemesítetted már a rózsa, pázsitviola, vagy a málnának azon rúnáját, melyek a Tollgyűjtő robotkéz felröppenésének gyakoriságát növeli aratáskor, akkor aktiváld azt az üvegházban, s termelj az adott növényből. A Növénynemesítésről itt olvashatsz bővebben: Növénynemesítés - Üvegház
    További jó játékot!

Sali~*.*, Swartsch és Zsuzsikan kedveli ezt.
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Köszönöm :) már minden ládát kinyitottam, de 10 db robotkezet tudtam csak begyűjteni...

11. Dolphin

Szia,
    abból már tudsz építeni két Tintamanufaktúrát, amivel elkezdheted a termelést.
    A Bónuszlexikont segítségül véve meg tudod nézni, mivel tudod gyorsítani a termelést, s mivel tudod a betakarítási mennyiséget növelni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Sok sikert!

Zsuzsikan, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  12. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia !

A mobil appon már megtalálható.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani, amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni.
    Ebből adódik az is, hogy az eventek közül még nem mindegyik érhető el, s van ami esetleg ott már korábban elérhető.
    Egyeztettem a Központtal, beadhatóak Applikáción a beadandók a két polipos gazdaköri küldetésbe, s amikor majd a normál játékban is elérhetőek - a Tengeri kalandtúra event vége után - lesznek a Gazdaköri küldetések, akkor az applikációban elért eredményednél fogsz tartani.
    A jelzést köszönjük.

14. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Köszönöm hogy utánna érdeklődtél.

Dolphin és Sylja kedveli ezt.
  15. tyúkanyó200651

tyúkanyó200651 Junior szaki

Szia! Nem tudom a tintahal-tintát meg csinálni mert nem tudom hogy hogy kell tyúkanyó200651 ID:17608009

16. Dolphin

Szia,
    először is be kell menned a Városba a Műhelybe. Itt Barkácscuccok leadásával készítened kell Tintamanufaktúrát, ami a Polip terményes ólja, tegnap került játékba.
    Itt tudsz róla bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés.26016/
    Az elkészült terményes ólakat kirakod a Bahás termőterületre, polip és táp beadásával elindítod, s már mehet is a termelés.
    Érdemes megnézni a Bónuszlexikonban a Terményes ólakra ható dolgokat (idő, termény), s amit tudsz aktiválni belőlük:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787
    Sikeres termelést!

kigyo51, Swartsch és Sylja kedveli ezt.
  17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

robot kezet,hogy lehet sürgősen beszerezni ,valamelyik láda tartalmaz belőle ? mert nem hinném,hogy növények aratásakkor hónapokig nem sikerült összegyülni,akkor 2 -3 napon belül biztos nem lesz sikerem ,szivesen fogadnám a tanácsokat előre is köszönöm

18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A tollgyűjtő robotkéz elég ritka felröppenő. Esetleg megbújhat egy-egy nagyobb szerszámos ládában. Ha van kinemesített rózsád, amivel alkalom adtán nullpercezni is tudsz érdemes a bónuszát rekeszbe tenni.
    [​IMG] /sorban az utolsó/.
    Sok sikert kívánok!

kigyo51, Dolphin, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  19. momo2011

momo2011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! segitséget kérek a tollrobot kezet hol v mi késziti el. Momo vagyok

20. mamuci44

mamuci44 Fórumlakó

Azután szeretnék érdeklődni hogy lehet bájitalt venni de nem bank által mondjuk farmaranyért!!? Köszönöm a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.