Visszajelzés Éljen május elseje! - Hoppá, még csak április van... de az elseje stimmel!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 31.3.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A szertefutó bogarakon kívül mindent ki tudsz kapcsolni az eventablak alján található gombbal.

Gio, marcsi152, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  2. csiren53

csiren53 Aktív író

Sziasztok ! Az éjszakára szegfűt ültettem, és 102 felröpit kaptam a 3 területről.

Gio, Fuhur, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    1 óra múlva 40/60 :D

Gio, Imi*, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  4. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia!
    Nem,nem vagy. :)
    39/60 az állásom és ahelyett,hogy belehúztam volna,ma reggel sikerült csatni nélkül learatnom:wuerg: az időkorlátosnak,aminek a Bahán nekiálltam,oda pedig elfelejtettem az ananászost.Szóval rendet kell tennem a fejembenxD

Gio, Leho69, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  5. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Szia Mindenkinek!Remélem,jól telt a Húsvétotok,nálunk hangos gyerek zsivaj,mind a 9 unokám itthon van hát,lehet hogy gonosz vagyok,de alig a várom hogy vissza térjen minden a régi kerék vágásba!! Húsvét meg Karácsony ilyen hogy mindenki itthon van,eddig simán túl éltem:inlove:!!! Az eventek még így is nagyon tetszettek,a Húsvétival tegnap kész lettem,hát a kártevőktől néha az infarktus kerülgetett,de csak egyszer kapcsoltam ki,mikor fejtetőre állt minden:p,de ma ezt is befejezem,remélem!!!:D

csio70, Gio, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  6. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Nem,nem vagy egyedül de ma egész jól jöttek a felröpik bár az eddigi tapasztalat alapján,valahányszor ezt leírtam.......szóval kop-kop

Fenyvesi1010, Swordfish és genka53 kedveli ezt.
  7. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Mit kell csinálni a levelekkel amit küldenek?

8. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jó reggelt bogarasok :) Reggel csatni nelkul arattam. Ez nem trefa. Grrrrrr.....ettol eltekintve haladgatok. 19 hessintésen vagyok túl. (ha igy haladok tenyleg megesznek a bogarak) Igaz eventest csak a tolgyesben ultettem eddig. A fofarmon es a szanton mezkerep volt folyamatosan leteve. Ma reggel mindenhova eventest tettem. A csatni nelkuli aratasnak koszonhetoen most 210 db enovenyem van o_O. A mezkerep is hozta a formalyat, 600 patkany van a pajtaban. Meg kell jegyeznem, a forditott event technika megint jol mukodik. :D

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    csio70, Gio, marcsi152 és 14 más kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt :)

42/60, már alig várom, hogy elérjem a Bécs talányost, ugyanis legutóbb nem sikerült szereznem, hátha most "kikel" valamelyikből.

Aki válaszol Chris G-nek, az minden megválaszolt levélért cserébe kap egy Farmaranyfát....ja, hogy már nem április 1-e van, bocsika :D

Lillapilla73, csio70, Gio és 20 más kedveli ezt.
  10. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    El kell olvasni lehet hogy pont valami hivatalos és a NAV-tol jöttxDxDxD

csio70, Gio, Othep és 14 más kedveli ezt.
  11. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Szia!

Én már 5 levélre válaszoltam a karbantartás után érkeznek a fák!8)

Othep, marcsi152, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Az volt már , hogy Chris = Christmas . Vagyis karácsony ? Így húsvétkor éppen ideális xD

Othep, marcsi152, szekulagábor és 10 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Bolondos jó reggelt mindenkinek! :)

Még jó, hogy lehetett tudni előre erről az eventről, így nem dobtam el a laptopot, amikor bogarak futottak át a képernyőn :)
    Először csak 1 területen növényeztem, aztán váltottam 2-re. Már csak 22 légycsapóra van szükségem, ehhez még kell 4 aratás, így legkésőbb holnap reggelre készen leszek. Felröpikkel jól állok, nálam a pillangók is 1:1-ben adják az esernyős egereket :)
    Jobban szeretem, ha egy eventet előre tudok tervezni, de így se volt rossz, hogy egyszer csak nyakig voltam a bogarakban, és még valami Chris is írogatott xD

További jó bolondozást, sok felröpit! :)

csio70, Gio, Othep és 15 más kedveli ezt.
  14. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Ottó belakta a farmom minden kis zegét és zugát, átvette a hatalmat. :))))

csio70, Gio, Othep és 11 más kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Mit csinált az a piszok? Érdekes egyébként, olvastam, hogy többen is sok levelet kaptak Chris G-től, és Ottó is garázdálkodik. Én csak egy levelet kaptam, és se híre se hamva Ottónak. :music: Lehet, az az oka, hogy kikapcsoltam az event ablakban a környezeti beállításokat?

Gio, marcsi152, Imi* és 9 más kedveli ezt.
  16. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

lasan énis meg leszek még 15 mallomtermékel és vége pihi mosmár tényleg :)

csio70, Gio, marcsi152 és 11 más kedveli ezt.
  17. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok Bogarászók! :)
    Chris G -vel elvégeztük a Kármentesítési akciót! :D
    Friss hír:

Voltam a NASA-nál (mert mindig ott csináltatom újabban a hemügémet), és ott bizalmasan elmondták, hogy ez a legújabb hírszerző teremtményük, kimondottan a BP -nek fejlesztették ki, mert ezekkel mindenkinek a pajtájáról mindent megtudnak. xDxDxD Ezért a
    bogárfóbiásoknak üzenem, hogy a legkisebb unokám is tudja, hogy nem kell félni ezektől, mert csak skyberek, és csupán álcázzák magukat bogárnak! Egyébként ez látszik is rajtuk, mert olyan fémesen, fényesen csillog a kitinpáncéljuk. xDxDxD
    Gratulálok a már végzetteknek, és sikeres akciózást kívánok mindazoknak, akik még küzdenek vele!:D:inlove::inlove:

csio70, Gio, Othep és 20 más kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Nagyon tetszik ez az egész felfordulás. Szeretek néha én is rosszalkodni :D
    Azt gondoltam húzós lesz összeszedni a növényt, de holnap reggelre a röpivel együtt kész vagyok. Még 20 bigyó kell.( A késő este sem kizárt. Mindjárt aratok, kiderül mennyi röpi jön)
    Semmi erőfeszítés nem kellett hozzá, az elején némi szupertrágya. Még csak a karácsonyit, ártatlanságot sem tettem be, mert sajnáltam kiszedni a holdas bónuszait. Arra meg , hogy pazaroljak 1 v 2 aratásra, nem volt kedvem. Szépen lejött így is röpke másfél óra alatt.
    Szerencsére időben észrevettem, hogy készül valami bohóckodás.
    Na ehhez, csak tényleg gratulálni tudok a bpnek. Azt kicsit sajnálom, hogy a kitehetőket nem tudom felhőre tenni(máshol nincs hely, bár majd szelektálok) de kedvem nem veszi ez sem :) Köszönöm.
    Remélem Leho is pozitívan értékel most :)

Válaszoltam és vigyorogtam hozzá :D

Utoljára szerkesztett: 3.4.18
    csio70, Gio, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  19. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm, sikerült eltüntetnem.

Fenyvesi1010, Rebcsok és Swordfish kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Ottó van az szomszédok helyett, akik ajándékot küldtek, így nem tudom kik azok. Mit kell tennem, hogy lássam a valódi neveket?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.