Visszajelzés Északi-sarki kaland csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Zoli!
    Mivel 120 lehetséges kombináció van, statisztikailag minden 120 farmból egynél ez a kombináció adja a 30 érmét és az 5 császárskorpiót. Vagyis nem meglepő, ha a fórumon többen is jelzik ezt az azonosságot. Mindez persze nem azt jelenti, hogy a többi kombináció-nyeremény páros is azonos lenne...
    Szia!
    Ha a kulccsal a farmgyertyát váltottad ki, akkor a malomban farmkoszorút tudsz keverni, amit a farmos területeken tudsz ültetni. Nem lehet elrontani; azzal, hogy hová teszed a kulcsot, azt a területet választod ki, amivel éppen foglalkozni szeretnél. A sorrend nem számít.

2. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Eddig értem csak az a baj hogy a szigetigyertyat kene ki váltanom de nem tudom mert nincs és nem tudok kulcsot ki váltani

3. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event letudva! xD
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)

Utoljára szerkesztett: 2.1.24
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Ha már így "sikerült" akkor kénytelen vagy a farmon termeszteni a növényeket és majd csak ha azzal
    végzel, akkor következhet a Baha.
    Végeredményképpen mind a három területnek sorra kell kerülni, mert a felső szitet csak ezek után tudod befejezni.
    Ne add fel. Csináld a Főfarmot és a Szédült szántót.

SzabóSzilárd1, aida2330, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hozzánk ma este már megérkezett a Jézuska:);), úgy gondolta, hogy a napközben leesett hó elég számára az érkezéshez. Különben is, holnap annyi helyre kell mennie..
    Engem nem tudott meglepni, 3 féle főétel és leves várta, gyümölcsök és sütit sem kellett sütnöm mert annyi válogatott kekszem van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Most jól is jön mert akkora a vízállás, hogy elsőfokú árvízvédelmi készültség van. Az alacsonyabban fekvő fővárosi szakaszon homokzsákolásokkal igyekeznek védekezni.
    Mindenkinek aki részt vesz az árvíz elleni védekezésben hálás köszönet és reméljük a legjobbakat.

Reggel bedobom az utolsó kulcsot:D.
    25 érmést ismétlek, nem próbáltam többet variálni. Ha elég lesz jó, ha nem, így jártam.

Békés, boldog ünnepet kívánok!

6. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A táblázatban hibás adat szerepelt.
    5 helyett 1 császárskorpió a nyeremény volt felvezetve.
    Javítottuk. Köszönjük az észrevételt!

További jó szórakozást kívánunk az eventhez!:)

7. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! A farmos területet kezdtem el. 5 feladatot teljesitettem. Elakadtam a többi részt nem találom.Alul villog a sárga

Nem jól irtam vsak 4 feladat van meg. A szigeti villog , csak mivel még hiányzik azt nem tudom elkezdeni. Hogy tudom tovább folytatni?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.12.23
  8. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Boldog karácsonyt, minden farmerama dolgozónak és gazda társaknak! ;)Bocsi,hogy ide írtam,de nem tudtam hová írjak.:)

Kuzdern, cirmi54, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Már csak az érméket kell gyűjtenem.
    Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!

farmeres53, inanna11, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Használd az oldalsó nyilakat a hegyen való fel-le lépkedéshez.

Ha másképp nem boldogulsz, kérlek hozz farmnevet és ID-t valamelyik Segítségkérő topikba a fórum főoldalának közepe táján.
    Pl. ide: Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

Baby72, Tavirózsa és -kidmama- kedveli ezt.
  11. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom hova kellene írnom,másnak se jön be a játék? Már kb 1 órája nem enged be. :(

12. Othep

Szia.

Fórum főoldalának közepe táján bármelyik Segítségkérő topikba.
    Pl. ide:
    Technikai kérdések

De szükségtelen.
    Észleltük már, sőt a német fórumon is megjelent róla valami...
    Sajnos, mi sokat nem tudunk tenni.
    Most ünnepelj inkább! :)
    Boldog Karácsonyt! :inlove:

13. dömike

dömike Fórum-zöldfülű

Én sem tudok egy órája belépni.

14. Othep

15. gabehu

gabehu Junior szaki

Baby72 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A kérdésre se válaszolnak. Igy ennek az ünnepi játéknak lessz e folytatása?

17. tódorböbe

tódorböbe Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítsetek nekem ! 5 fenyőágam van meg 9999 szigeti gyertyám van, de ebből nem tudok induló event növényt keverni mert 10-10 db kell. Akkor hogyan lesz koszorúm?

18. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

A 10 darabos helyett válaszd az 1 darabos keverés opciót azzal tudsz 5-öt, ott találod ahol az előbbit.

Utoljára szerkesztett: 24.12.23
    Baby72, vihence és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni, valaki tudja a 50 csillagos érme kirakásának sorrendjét ? Előre is köszönöm ha valaki elmondja !
    Boldog karácsonyt !

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Mindenkinél más, Neked kell megtalálnod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.