Visszajelzés Óltörténetek (2) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, hasonló volt a barátság event is.... csak a név változott!

osztrak12 és barbi021951 kedveli ezt.
  2. maya

maya Fórumprofi

Szép napot!
    Kérdésem ha csak növénnyel várom minden területen az eventet akkor is mindhárom felröppenőt kapok, vagy kellenek fák és állatok is?
    Erre nem találok utalást.
    Köszi a választ.

genka53 kedveli ezt.
  3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Igen természetesen.
    Felröppenők
    .
    -KépSzintAjándékozhatóVásárolhatóVarázsfa
    Játékmaci[​IMG]3IgenIgenIgen
    Játéklabda[​IMG]3IgenIgenNem
    Játékkocka[​IMG]3IgenIgenNem
    .

"Felröppenhet: minden típusú ólak, fák és növények aratásából (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, bahama sziget, esőerdő, zuhatagok szigete) és kis eséllyel 1-1 darabok tenyésztés során"

tina07141983, -W-595-, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Szia!
    Idézem:
    Felröppenhet: minden típusú ólak, fák és növények aratásából (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás, bahama sziget, esőerdő, zuhatagok szigete) és kis eséllyel 1-1 darabok tenyésztés során

-W-595-, Fatther, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  5. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Pont ezért van szükségem az aranyra, még vennék egyet és pont annyi hiányzik, szóval kell!

imi010, osztrak12, MamaMeseKertje és 3 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Értem, akkor remélem sikerül;)
    Nálam mind ki van váltva... csak a téglahiány miatt 2 manufaktúra még nem narancs:wuerg: De dóóógozok az ügyön;)

Én bebetonoztam őket.... most sem tervezem lebontani... remélem egy kis bónusz hozzásegít a haladáshoz;)

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nekem is abból lett egy plusz vadaskertem, hogy az utóbbi időkben elkezdett az eventekből némi FA csepegni. Ezúttal 20-at zsebelhetünk be. Nekem tetszik...

fabatka, marcsi152, PepperPotts és 22 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!

Csak annyit hozzá, soknak találom a beadandó fatermést. Több, mint általában lenni szokott.

Vagy a mostani eventben felhalmozottat kérik számon? :cry:

A jutalomlista pedig többnyire ismét több ezer-milla tp. Ami nem igazán ösztönző.
    Amik igazán fontosak megállnak kb 30-40 db körül. Nem lesz ez így jó :(

9. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Nekem 46500 téglám van, de majd alakul az is. van több száz bontatlan barkácscuccom, xl-ből is van 330 meg xxl-ből 50. Szerintem pont elég is.

Hortenzia a leghosszabb érésidejű farmos növényem, viszont a gyékény nagyon kellene szóval lehet az megy lehet, este 21:45-ig még eldöntöm.

Kérlek, szabályosan idézd Játékostársad írását.
    A "válasz" gomb (jobb alsó sarokban) kattintásával az idézési keretben lesz az a poszt, amit a lezáró egység (szögletes zjelben /quote) mutat. Ez után egy enter kattintásával lehet a személyes reagálást megírni./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.2.19
    Koppi, osztrak12, barbi021951 és 4 más kedveli ezt.
  10. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Köszönöm!

-Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a Hortenzia 30 perccel hosszabb érésű, mint a Gyékény, viszont több farm tapasztalata is azt mutatja, hogy felröpi szempontjából is jobb a Gyékény.

Gio, inanna11, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Mindig igényes a beszámolód.Te nagyon kellesz ide!

ildiko44, Boccio71, Napsika és 13 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

46 ezer??? az már egy téglagyár:wuerg: Még nem döntöttem mivel várom... talán gyékénnyel...:p

14. Kuzdern

Ez is 1 jó kis kihívásxD ha most nem fog a felröpi özönleni akkor soha :)de nyugtával a napot mondta nagyapám:)lóherénél járok azt most bevetem farmot nem bontok jöjjön aminek jönnie kell Süssön rátok a nap....

Utoljára szerkesztett: 27.2.19
    Forradalom, Gio, marcsi152 és 8 más kedveli ezt.
  15. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Köszönöm szépen:)

Gio, magdalena1967, -BombadilToma- és 5 más kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Akkor holnap a Bahát is 14-óra után érdemes aratni a felröpi miatt?

inanna11, -W-595-, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  17. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Nekem is többet adott, igaz még csak egyszer ültettem event alkalmával.
    Ha már így "rábeszéltél" akkor gyékény megy éjszakára.
    Csak azt nem tudom úgy lerövidíteni (a nemesítés hiánya miatt) mint a hortenziát, muszáj leszek este elvetni.

Gio és Rékuci1111 kedveli ezt.
  18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Igen, végre kis szabadság :D
    Csak 5fele tudok én aratni, úgy, hogy lesz majdnem 1 nap farm nélküli napom.

Reggel leszedem a kütyüs felhőket, kergéket, amik valószínűleg nem kellenek.
    Nem szeretem ezeket a kezdő napokat, mert utána megérek újra visszatérni a napi 2x aratásra, s az eltolódás miatt veszteség ér. 1 aratás mindenképpen kimarad, ha a 12 órás bónuszos dolgokat nézem. Aztán mire visszazökkennék, kezdődik minden elölről.
    Jobban örülnék mondjuk a reggeli v esti kezdésnek. Igaz, hogy akkor nehezebb lenne teljesíteni az eventet, de szerintem mind1. Valami mindig sérül, ha eltérünk az általános napi ténykedéstől. De hát ez van :)

Ribiszke, osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. tappancs

tappancs Fórum mestere

Sziasztok! Én választom meg, hogy melyik állatot kezdem etetni? S, ha egy színt kész, akkor a második állatot a gép adja, vagy választhatok?

osztrak12 kedveli ezt.
  20. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Nem tudom, hogy mennyi kell egy fejlesztésbe mert már rég fejlesztettem. Ami van mid fullos.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.