Visszajelzés Üdvözlői rendszer - Élet a farmon (csevegő)

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az új rendszer? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórumlakó

Szia!
    Én is megcsináltam és csak annyit fűznék hozzá az előttem szólót kiegészítve , hogy a pajtaértékek mind 10.000 alatt voltak.

2. cili53

cili53 Fórum biztosa

Szia Toma!

vihence, -ágianyu33-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!

vihence, cili53, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Élet a Farmon programhoz kapcsolódó 4 fajta titokzatos láda nyitásával problémák vannak.
    A hibát jeleztük a Központ felé, vizsgálják a probléma okát.
    Amint kapunk újabb információt, jelezni fogjuk.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

vihence, .dina1. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. vica0813

vica0813 Fórum-zöldfülű

Kiraktam a főfarmra a titokzatos ládákat (őszi dal, téli dl stb.)beérett és csak tp. adott és újra indult a számláló. Másik farmon dekorosra raktam, ott amikor beért adta is a dekort. Most valami hiba lehet? Kérdésem az lenne ha beszedném a főfarmról átraknám dekorosra de ha beszedem megmarad vagy elveszlik? Csoportban többen irják ugyanezt a problémát!

6. Dolphin

Szia,
    pont feletted írtam meg ebben a topikban (is), hogy probléma van, kérlek olvasd el.
    Ha leszeded, visszakerül a dobozba, s onnan ki tudod tenni új területre, nem fog elveszni. A kirakással érdemes megvárni, míg a probléma elhárításra kerül.
    Segítségkérésre és hiba jelzésre, kérlek, ne a csevegőt használd a jövőben, hanem a Segítségkérő topikokat. Köszönöm!
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

vihence kedveli ezt.
  7. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a hibát sikerült elhárítani.
    Egy ki/belépést követően arathatóak lesznek az Élet a farmon programhoz kapcsolódó titokzatos ládák.

Ha valakinek mégis problémája adódna vele ezt követően is, az Farm név és Farm ID megadásával itt jelezze:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/

Köszönjük türelmeteket,
    a Farmerama csapata

vazulneni8, vihence, cili53 és 2 más kedveli ezt.
  8. Kulákbogi

Kulákbogi Junior szaki

Sziasztok!
    Befejeztem a vasárnapot is, a boltból nem vásároltam, nem világos nekem, hogy az meddig érhető el, meddig lehet levásárolni az érméket? Most majd folytatódik a ciklus előröl?
    Köszönöm a választ: Bogi

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs időkorlát az érmék elköltésére. Akkor költöd el, amikor szeretnéd.

Utoljára szerkesztett: 14.8.24
    vihence, GA-BI-O-Farm és Hafanana kedveli ezt.
  10. Hafanana

Hafanana Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A gyapjas érmék elköltésére nincs időkorlát. Egyetlen dologra kell figyelned - ne legyél inaktív 60 napig. Ugyanis, ha valaki 60 napig nem lép be a játékba, akkor elveszíti a fel nem használt Feladatjegyeket és Gyapjas érméket.
    A ciklus csak akkor kezdődik elölről, ha 60 napig inaktív vagy (egyáltalán nem lépsz be a játékba). Jelen ismereteink szerint ennek folytatása sem lesz, azoknak a játékosoknak egy plusz lehetőség, akik időszakosan lépnek csak be a játékba, s így a 60 (vagy több) napos, szünet utáni visszatéréskor kapnak egy kis plusz támogatást a játékukhoz, ha kiveszik az ajándékokat.

vihence, Dolphin, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Kulákbogi

Kulákbogi Junior szaki

Köszönöm.

Köszönöm.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.8.24
  12. Nyunyugazda

Nyunyugazda Fórum-zöldfülű

Ha efelejtettem az Élet a farmon játékban a titokzatos ládákat megvásárolni, akkor most már lekéstem róla? Mert befejeztem.

13. mafliditte

mafliditte Fórum-zöldfülű

Sajnos én is elfelejtkeztem róla, jó lenni utólag megvásárolni. Lehet valamit tenni?

14. mafliditte

mafliditte Fórum-zöldfülű

Hol lehet a gyapjas érméket elkölteni? Nem találom őket.

15. pisti243

pisti243 Haladó

Rámész a gazdakőrre lenyitod a feladatokat ott találsz 1 zöldpipát ami jelzi az elvégzett feladatokat ott megtalálod hétfőtől-vasárnapig valamelyiket megnyitod ott látni fogod az érme ikont
    katt rá és letudod vásárólni. :)

~cicus~ és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!
    A gazdakörben kiválasztod az elvégzett feladatokat/zöld pipa/
    Rákatt valamelyik napra az Élet a farmon feladatoknál és a kis kék bari fejnél találod az érméket.
    Nincs időkorlát, akkor váltod be őket, amikor szeretnéd.

~cicus~, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Dolphin

Sziasztok,
    a megszerzett Gyapjas érméket időkorlát nélkül, bármikor el lehet költeni a Rackó árui boltban.
    Ha már az összes gazdaköri küldetéssel végeztetek, akkor a listát a KÉSZ feladatokra kell szűrni, ez a legalsó, a zöld pipával jelölt.
    upload_2024-8-15_10-44-17.png
    Itt bármelyik, a programhoz tartozó küldetést megnyitva megtaláljátok a bejáratot a boltba, s ki tudjátok váltani a számotokra hasznos ajándékot.
    upload_2024-8-15_10-45-54.png
    A bónuszoknál figyelni kell, hogy azonnal indulnak, ahogy erre az ismertetőben is felhívtuk a figyelmet, melyet itt tudtok (újra) átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Jó költekezést!

18. Lenczy

Lenczy Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Másnál is 9-re végződik a Gyapjas érmék száma? Nálam igen, mindent teljesítettem, így érthetetlen ez a matek a Bp részéről. Miért nem lehetett kerek szám, hogy ne legyen maradék, elkölthetetlen érme?

19. Dolphin

Sziasztok,
    többen több helyen kérdeztétek már, hogy mire tudjátok használni a 4 megmaradt Gyapjas érmét.
    Azt a választ kaptuk a Központtól, hogy a Rackó árui bolt kínálata időnként változni fog, s ott majd lesz lehetőség a 4 érmét is elkölteni.
    Megértéseteket köszönjük!

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia Dolphin!
    Volt erről szó, hogy valaha is változni fog az érmés bolt kínálata, vagy ezt csak most árulták el?
    Lehet, ha a kínálat változik, új beadások is lehetségesek, mármint akkor lesz folytatás?

vihence kedveli ezt.