Üvegházzal, növénynemesítéssel kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Rizstej

  Rizstej Fórum ismerője

  Oké legyen. :) Ha pontosítok... számomra az volt a lényeg, hogy végigviszem a folyamatot, a maga menetében, ;) és közben meg tudom-e nézni.
  Annyira nem volt fontos, hogy azonnal megnézzem. Viszont a kérdést azért tettem fel, hogy ha bármikor felmerül bennem a kérdés, akkor tudjam merre menjek. Mert ezek a dolgok mindig akkor jutnak az ember eszébe, amikor ott van előtte a stoptábla. xD
  Ezt aztán jól kiveséztük 8)
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 2. libuskafarm

  libuskafarm Fórum félistene

  Sziasztok!
  Végre elértem az amarántot. Érdemes tovább nemesíteni, ha megvan az órás és a vizes lehetőségem? Azt gondoltam nem sok, mert 0ázni nem tudok vele, a szuptrágyát anélkül meg nem érdemes elpocsékolni rá. Szerintem.
  Mi a véleményetek, akik megtapasztaltátok már?
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 3. Kuzdern

  Kuzdern Fórum császára

  Szia!
  A Szupertrágya-imádat és a fakalapács nekem kötelező volt az amarántnál...igaz én mindet akartam, nálam így kötelezőxD

  [​IMG]
   
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem tudom miért nem tudsz nullázni az amaránttal, így csak tippelni tudom, hogy esetleg nincs meg a 3 szupertrágyára ható felhőből egy sem. Én nem hagynám abba a nemesítést miatta, mert bármikor adhatnak a játék készítői olyan lehetőséget, hogy hozzájussál valamelyik felhőhöz, esetleg dekort is találnak ki, (lásd a szezondekorokat amiknek sajnos csak ideiglenes hatásuk van) vezetnek be a játékba. Ezek csak feltevések, nincs mögöttük semmi ígéret, de bármi megtörténhet a játékban. Ha pedig megtörténik akkor már ott lesz azonnal a bónusz amit használni tudsz.
  Én biztos, hogy folytatnám a nemesítést amíg mind meg nem lesz :)
   
 5. libuskafarm

  libuskafarm Fórum félistene

  Sziasztok!
  Köszönöm.
  A gesztenyés nincs meg, az meg kellene a nullázáshoz nem?
  Nagyon ritkán nullázok, akkor meg a krókusszal elég. Azzal tudok. Nekem a röpivel nem igazán van gondom, inkább az időmmel :) Egyre fogy a játékban eltöltött időm. Bár amennyit szeretnék teljesíteni, az azért általában megvan.
  A szupertrágyát nem szoktam elszórni csak azért, hogy órákat spóroljak, megvár az anélkül is. :) Jártam már úgy, hogy rászórtam és csak másnap jöttem be, mert úgy alakult.
  Fura, hogy pont az amarántnál nincs hasznosabb megszerezhető bónusz, vagy mégsem véletlen. :) Persze minden növényfaj nem lehet olyan kedvezményes, mint a virágok :D
   
  Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.