Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 12.11.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A kínaiak is arab számokat használnak. Rómából nem importál már senki.

Cyra65, nagymami2, juliannakoczkas és 7 más kedveli ezt.
  2. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Mit ne mondjak,ez elég karcsúra sikeredett,talán a virágos láda fejlesztésig érdemes elmenni de addig is csak a tp hajhászoknak,és onnantól egy hétköznapi eventé vált az egész,hogy dobok e be a topba,csak annyit amig megkapom a láda fejlesztést,és utána se té se tova,pedig készültem mint minden évben,most a 30 milliárd inkább megy a piacra még ha alapáron is,de az holt ziher,hogy én nem szállok be a topba,hacsak holnapig meg nem változtatják a nyereménylistát.

Lillapilla73, csio70, vízinyuszi és 17 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ez már a 2. ilyen mementorinak. Az elsőnél megreformálták a dolgokat, de hű maradt döntéséhez. És nem is halt bele sem ő, sem a farmja.
    Nahát, gyerekek! Ennyi negatívizmust! Mi van? 2 éve már csak engem olvastok? Most meg hirtelen kiütött rajtatok? Vagy benneteket?
    TOP500 ... beszédes. A másik 500 már moderátor? A többi 2000 pedig tömőfarm?
    Fogy a játék szépen.
    De azért lesznek Pom-Pom lányok. Az mindig jó. M nélkül meg még jobb.
    Mit mondjak? Ide jut a játék, ha hagyják. Én nem akartam hagyni, így teljes pozitívizmusom magamra öltve belevágok. Tudjátok: már nem kritizálok. Vannak abból már elegen.
    Csak nem tudom minek, mert egy huncut fillérrel sem nő a pajtaértéke.

Utoljára szerkesztett: 12.11.19
    Cyra65, csio70, juliannakoczkas és 13 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen . Ezt én is számolgattam:music:Csak gondoltam biztos elnézek valamito_ODe valóban részenként is annyi:p
    Egyébként legalább nem egyedül leszek.De én tulzásba nem viszem . Kivárom a végét és csak ami a 3000 kell.+ 30 millió a biztonságért .
    De lehet csak megcserélték a tenyésztős eventel a nyereményeket.Mert hogy az ad biztosan angolnát meg ráját. Ez nem..Azaz nem igaz hogy 1 átlagos eventel egyenértékű...

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt. :)
    Rakjuk, rakjuk kedves gazdák a Topba ingünk, gatyánk
    Jövőre majd sok munkával visszatermeljük az egyharmadát. :D:D

Event kezdésekor rögtön kiveszek a tenyészállatos boltból 35 növényt + 10 növényt kapunk = 45 növény, amivel tele lehet ültetni elsőre a területet. A többit egyelőre nem váltom ki, meghagyom tartalékba, hátha csúszok az aratásokkal. Éjszakára hosszú érésű ólakat raktam és holnap tyúkozni fogok. A Töklével és a Tökös lattéval nem foglalkozok, csak a Fahéjrudat és a másik event felreppenőjét figyelem.
    Mivel készültem a Topra, fogok bedobálni.
    Sok sikert mindenkinek.

maszilva, Lillapilla73, csio70 és 27 más kedveli ezt.
  6. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

..
    Az összetevők pajtaértéke 260.000

Szökőkútfű: 2x5.000= 10.000
    töklé: 2x100.000= 200.000
    fahéjrúd: 5x 10.000= 50.000
    ______
    260.000

Malomtermék: 300.000

maszilva, juliannakoczkas, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

Szia . Nem számoltam pontosan ki ,csak kb annyinak tippeltem.:wuerg:Köszi .:inlove:Akkor keverek. ;)Esetleg egy olyan kérdés hogy röpi szempontjából érdemes estleg taktikázni az ültetésel?o_OAzt tudom hogy nettó hozam növényre ugyananyi:music:,de esetleg az 1*2 talaj lehet jobb mint a 2*2-es?:music:

juliannakoczkas, Gio, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  8. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Nem tudom 100% de talán remélem egy modi kisegít.
    Részbeadás esetén némi apró is jöhet még +.

juliannakoczkas, Gio, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

A teszteken kapott repi eredmények nem feltétlen egyeznek a játékban kapottakéval. Ilyen adatokat sosem lehet biztosan kijelenteni. Ezért mindig csak az event indulása után derülnek ki a számok.

juliannakoczkas, rozo52, Gio és 6 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Köszi.Értem. Mindenesetre maradok az eredeti tervnél. Csomag vásárlás .-aztán kiprobálom az 1*2-es és annak az eredményének fügvényében az 1*1 talajt is. Mivel itt az event területes röpi a legértékesebbo_Ohátha érdemes kisérletezgetni.:p

juliannakoczkas, lukimi és Kékmadár1 kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Niki!
    Benne van az ismertetőben:

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Nekem kell a felhő , mert egy év alatt minimum 168.000.000 TP-t kapnák tőle :D

Emmá valami :inlove: Ja , meg az 1095 barkácscucc egy év alatt elnassolni :p

vm68, juliannakoczkas, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. kovacsniki84

Szia Toma.

Benne-benne de ez egy általános szöveg minden egyes ültetős eventnél.
    Lenullázhatom a növényemet táp keveréssel is. S ebben az esetben,
    érthető hogy kapok másikat, ez a részbeadást még nem hozza automatikusan magával.
    Volt már olyan ahol betudtuk adni részbe is és volt olyan is ahol csak egybe a kívánt mennyiséget .

juliannakoczkas, Gio, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  14. Kékmadár1

Szia!
    Részbeadásokkal is beadható az eventnövény, ahogy a pajtából beadandók is.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Olvastam a sok fanyalgást a nyereménylista kapcsán, ezért végignéztem az eddigi TOP-ok nyereményeit; innen mindegyik elérhető: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-741101

Értem én, hogy ez TOP, és valami nagyon különlegesnek kellene lennie (soha nem az), meg hogy 300. szint, no és még hogy hol a FA-fa meg a toronyóra aranylánccal...
    De reálisan, egy 5 napos eventnek tekintve, a nyereménylista egyáltalán nem rossz. Ráadásul az idei nyeremény nem elsősorban a TP-re megy rá, és ez nekem tetszik.
    De nézzük végig: A 3 dekor közül az egyik TP-bónuszos, és ez az alap event végigvitelével és még 1360000 PÉ beadásával megszerezhető bárkinek. A másik kettő napi egy Tökfilkó ládát (3. szintű tenyészállatok), és egy Gazdagság ládáját (amiben az Arany állatos láda leledzhet) ad. A felhő ládája is elég jónak néz ki, bónuszládát, kupont, felszereléseket tartalmaz. És jön még az apróságok (szupertrágya-KK, titkosak) mellett 10 bónuszláda, 250 FA és egy Arany állatos láda is.

Nem azt mondom, hogy nem lehetne jobb. De a korábbi TOP-eventek nyereményeivel összehasonlítva egészen jónak mondható.

16. DevilMókus

Szia Toma! Te beszálsz? o_OCsak mert eddig nem eröltetted..:music:Én a tavalyit kihagytam , pont a nyeremények miatt, / mondjuk nem is készültem rá/;)ez olyan 3000-ig nem olyan rossz, az más kérdés hogy az 500-ért talán nem anyira értékes...:p( úgy értem azzal egyűtt amit várhatólag 1+ felhőért kell beadni, nyilván az leginkább presztizs:music:)

17. kovacsniki84

Sziasztok.

Még valami az ezüst ládára egy ráncfelvarrás a megváltozott szintekhez képest ráfért volna;)
    (új szintek bevezetése 2018.05.29) GYIK ha nem jó a dátum elnézést érte.
    Az arany az megállja a helyét most is és az elmúlt 2 év Topjához képest is.

upload image free

bocsika67, juliannakoczkas, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Niki. Sajnos azt mindig elfelejtem figyelni. :cry: Mire megszokom ezt a területet, addigra vége is az eventnek. :D Már annak is örülök, ha eszembe jut oda bemenni aratni. :D
    Szia Toma. Aki készült rá egész évben és nem fogja kiüríteni a pajtáját, azoknál tényleg nem értem hogy miért fanyalognak. Akiknél határeset, azok viszont fontolják meg jól hogy mit csinálnak.

19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    szép lett az eventes terület és aranyosak a kis bódék. :inlove::p:)

Tigrislady, -kaktuszable-, hamuska és 4 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Én sokkal rosszabb TOP nyereményre számítottam, nekem kifejezetten tetszenek a ládák és az arany csomag jutalma :)
    Aki egész évben célzottan tudja töltögetni a pajtáját, annak nem jelent problémát 500-800 millió értékben bedobálni. Persze ezt el is lehetne adni, amiből jönne újabb és újabb milliárd CSP... Aki a top 10-es listára hajt (vagy hogy bent is maradjon), annak ez is lehet egy jó kis cél, de a többségnek marad a TOP-os event :D
    Akinek nagyon keresgélnie kell a pajtában, hogy miket adjon majd be, inkább maradjon ki ebből a "mókából", ne hagyja, hogy elragadja a hév ;)
    Akinek viszont meg se kottyan 500 millió, az ne fogja vissza magát :D

Remélem sok magyar gazdával találkozunk a 3000-ben :inlove:

maszilva, steve223, -kaktuszable- és 15 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.