Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 3000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.1.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kristály-farm

Kristály-farm Aktív író

Megtaláltam, köszönöm mindkettőtöknek!

peter1022, ZitaGAZDA03 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Attól függ mit nevezel bajnak? Szabályoknak megfelelt? Meg.

Etikailag, fair play? Gondolom attól függ kit kérdezel. Igen gyakorlatilag kiszoritott a TOP 500-ból 25 más játékost, mert megtehette.
    Döntsd el magad hogy ez baj vagy sem.

Csak egy megjegyzés hozzá, tegyük fel hogy az első két helyen végzett magyar játékos úgy dönt, hogy ahelyett hogy bedob 1-1 farmról 1.500.000.000.000 cuccot (már ha nem vétettem el a nullákat), csinál helyette 300 db kisfarmot és szétdobják rá a cuccokat, az 5 milliárd, farmonként, azzal már szép számú játékost lehet kiszoritani az 500-ból, de az 1000-ből is.

Ez baj vagy nem? Végülis a szabályoknak megfelel, semmi nem tiltja, ha idejük meg kedvük van rá, megtehetik.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csöndben? Akkor hol az önreklám:eek:
    Szerintem sok olyan gazda van aki 2-3 farmmal indult a topp 3000 ben;)
    Korrektnek semmiféleképp nem mondanám... o_O
    De ha a szabályzat engedi az ilyen... akkor jogosan csinálta... :wuerg:
    Így van;)

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Na , oké , így már érthető számomra . :D

Már csak 1 kérdés , ők hova mennek a nyíl szerint ? :D

5. -Holdfeny-.

Itt talán a bedobási időrend, vagy 1-2 zsázsa a különbség!

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy pillanat...
    Van különbség aközött, hogy valaki 2-3 (vagy akár több) farmmal játszik, és mindet önállóan - esetleg egymást segítve - TOP-ba viszi. Ez megérdemelt, és a nyeremények is hasznosulnak. De egy farmmal játszva magammal vinni még 25-öt, csak mert megtehetem, az semmi más, mint 25 játékos örömének elrontása, és 25 játékos megfosztása a nyereményétől. Nyilván vannak határesetek, de 25 (!) farm nem kétséges melyik oldalra esik.

Othep, csio70, nrg18 és 33 más kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szia!
    Azt hiszem félig meddig magamra vettem. Mindhárom farmmal 228-as szinten vagyok,..most először indultam a TOP-on,..mindhárommal.
    Ha ez valakit is zavar ígérem többet soha nem indulok 1-el sem. Csak írja ide.

csio70, szekulagábor, Kukackukac és 7 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Szia!

Mindenki a saját vérmérséklete szerint játszik....:music: A saját idejét osztja be...:music:
    Nem ismerem az ominózus játékos indítékát... 8) Az ő lelkének most ez kellett!
    Nem tartom helyesnek... de keresztre sem feszíteném azért;)
    A játék adott feltételeit itt sok játékos feszegeti... próbáljuk a legjobbat kihozni... mindenből;)
    A szabályokat betartva a saját játékörömünk oltárán áldozva...
    Ne törjünk pálcát felette... ;)
    Ha büntetést érdemel akkor az ellenőrzésen úgyis kiszűrik! Én hiszem, hogy az ellenőrzést végzők korrekten betartatják a szabályokat;)
    Csak ne az legyen az eredménye, hogy egy ip címről csak egy farm indulhat a jövőben a Top játékon... :wuerg:
    Mert az sem lenne jó... sőőőt kifejezetten rossz lenne, még akkor ha engem nem érint!

Legyünk pozitívak!:inlove: Jó volt ez a top!:inlove: A Csapatok szuperül szerepeltek:inlove:! A sok sok egyéni siker mellett!:inlove:
    Játszani jó:inlove:
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt félre értetted!
    Nincs ezzel semmi baj;) Ha volt hozzá kapacitásod akkor az így volt jó;) Jövőre is kerülj be mindegyikkel, mert megdolgoztál érte;)
    Én egyszerűen nem tudok 2 farmot gondozni, mert nincs energiám hozzá... Pedig van közös piacos... de akkor is kallódik csak:music:

csio70, -bauer70-, szekulagábor és 10 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Toma pont a két dolog közti különbségről írt. Pl. ahogy Te játszottál, és ahogy a német játékos. Semmit sem kell magadra venned.

szekulagábor, zsona416, Melan és 14 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Az nem:)
    Egyébként én megfordítanám ezt dolgot. azért tette meg mert megtehette. A szabályok nem tiltják , kapacitása pedig volt rá.:music:
    A Top 500 alapvetően a magasabb áldozatokat bevállaló játékosok terepe. o_O
    Amig ezért ö többet tesz addig helye van.:music:
    Az más kérdés hogy morálisan ez szerintem nihil ,vagy trolkodás másképp de erre nincs szabályrendszer ami bünteti.
    Lehet nem is kell.
    Persze ha ez általános lesz ahogy Melan is írja és 5-10 játékos lesz az 500- ban, pld így fejleszti fel a kis farmjaikat, az azért kellemetlen lesz mindenkinek.:music:

csio70, -bauer70-, helena64c és 7 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

És ha én csinálok 20 farmot , és csak almafákkal rakom tele , hogy gyönyörködhessek benne , és lenne 100 millió almám ?
    Az jó vagy rossz lenne ?

12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ha neked van 100 millió almád az neked jó minket nem zavar.;)xD
    Ha a 100 millió almádat bedobod a Topba az se ;)
    Max Szabolcsba ne menj híresztelni mert furcsán néznek majd miért nem pálesz lett ugye;)xD

csio70, Kukackukac, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Mondták már,hogy néha iszonyú fárasztó vagy???:sleepy:xD;)
    Elmélkedj magadban a kérdéseden..:D

14. -Holdfeny-.

xDxDxD Hajrá;) Mondjuk 1 közös piacos kisfarmmal én is gondolkoztam már prém mellett :music:Arra csak hetente egyszer kell belépni;) de eddig még nem sikerült megvalósítani... :wuerg:

Utoljára szerkesztett: 13.1.22
  15. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Sziasztok!
    Gratulálok Mindenkinek, aki részt vett a TOP-on, legyen az magyar vagy külföldi játékos ! Remélem, a kitűzött cél sikerült :), akinek mégsem, az se keseredjen el, pár hónap, és jön a következő, ahol már tapasztaltabban indulhat.
    Persze a mostani elképesztő mennyiségek után nem tudom, mennyi lesz az annyi, így nem árt időben elkezdeni készülni;)

Minden elismerésem az elöl végző gazdáknak, nem semmi értéket "kapáltatok" össze !

Kedves Zsuzsa,
    ezúton is köszönöm önzetlen felajánlásodat, és bár nem éltem vele (egyedül is elértem a kitűzött célt, így még jobban örülök a sikernek), nagyon jó érzés volt, hogy a hajrában ott vagy a gépnél, csak egy szavamba kerül, és segítesz :inlove:.
    Jó látni, hogy vannak ilyen segítőkész emberek, akiknek a saját sikerélményükön túl az is fontos, hogy mások öröméhez önzetlenül hozzájáruljanak (és nem az az első, hogy x mennyiségű másik farmot generálva áttolják maguknak a cuccot) :inlove:

Egy élmény volt ez a pár nap, bár izgalomból kevesebbel is beértem volna xD

csio70, marcsi152, Kukackukac és 12 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Pedig komolyan gondolom , tegnap már itt megkérdeztem . :D

17. -Holdfeny-.

De pont ezért szeretjük Jancsikát! Csak eddig a sámlin tolta a műsort:music:

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igen, most meg ott is, itt is. :)

Utoljára szerkesztett: 13.1.22
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia! Ne vedd magadra, ha te időt, energiát áldoztál arra, hogy eltudd indítani a farmjaidat a TOP-on, akkor jól tetted, és megérdemled a munkád után megszerzett jutalmat. Három farmot menedzselni nem kis feladat. Nekem sokszor ez az egy is sok. Aki pedig kifogásolja, az csinálja utánad, és majd elválik bírja e...tudja e? Gratulálok a TOP-on elért helyezéseidhez, jól csináltad, ügyes vagy :)

CsakJucinak12, csio70, Tavirózsa és 12 más kedveli ezt.
  20. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Jancsika, az alma egészséges! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.