Visszajelzés Őszi történetek 1-6. - event panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 13.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az Őszi történetek 1-6. event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Az Őszi történetek 1-6 event következik, amelyben naponta új gazdaköri feladatsort kell teljesítenünk.

Az event kezdete várhatóan: 2024. november 14. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. november 20. (szerda) 14:00 óra

1. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. november 14. (csütörtök) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. november 15. (péntek) 14:00 óra

2. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. november 15. (péntek) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. november 16. (szombat) 14:00 óra

3. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. november 16. (szombat) 14:00 óra

A küldetés vége (várhatóan): 2024. november 17. (vasárnap) 14:00 óra

4. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. november 17. (vasárnap) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. november 18. (hétfő) 14:00 óra

5. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. november 18. (hétfő) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. november 19. (kedd) 14:00 óra

6. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. november 19. (kedd) 14:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. november 20. (szerda) 14:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenőgyűjtős, pajtából bedobós, gazdaköri küldetéses
    Eventnövények: Sárga csukabogyó, Teavirág, Vad szegfűszeg
    Az event felröppenői: Ácskalapács, Rönk, Gyapjú takaró
    Malomtermék: nincs
    Különleges kellék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: minimum 63. farmos szint, az event maximális teljesítéséhez: 66. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepesen nehéz / nehéz
    Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a Hírek felületéről, az event óráról, a Gazdakörből,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón található eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra, nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Érdekes számomra a felhő nélküliség. Értem én hogy TOP1 dekor, amiért valljuk be a napi gürizést sikerült elég aktívvá tenni, de hogy ezen felül semmi értékelhető és még felhő sem? Nem tudom furcsa logika, utálom mikor 2 dekor miatt az egész jutalomrendszert megbolygatják. Tudták, hogy benne lesz a Mariarchi ház plusz a kunyhó máris nem adnak még egy 35-40 órás felhőt se?
    Bezzeg a naponta megvehető kosarak ott vannak! Vicceske...
    Ha valaki délelőtt dolgozik, neki egy délutánja rosszabb esetben egy estéja marad a letermelésre. Két növényünk 4 óra körül mocorog, trágyával és vízzel, tehát ha 5 kor hazaesik valaki és mondjuk szeretne éjszaka aludni akkor szinte ideje se marad letermelni...
    Mellesleg első napra szándékosan jött a növény, ne lehessen felreppenőkkel várni...szép volt BP csillagos 1-es alá...( Hozzáteszem ezel lesz a legkisebb gondunk szerintem, növény sokkal nagyobb kűzdelem lesz).
    Nem vettem volna meg a mariarchi ház első 5 szintjét FA-ért, nem biztos, hogy güriznk minden nap, de bejött a módszer a BP-nek, így nem fogom veszni hagyni, így vagy úgy kész lesz. Egy biztos, extrát nem áldozok rá a szokásoson kívül. (Mellesleg 3x szaporítunk fel tehát az addigi 110 szupi, 10 kk most 3x ennyi lesz még így is...)

Kedvencemet hagytam a végére! Matrica ajándékok :inlove::inlove::inlove: Amiről állítom még a játék készítőinek sincs foglama mikor és mi jöjjön! xDxDxD

zsóka56, karippa, Neni60 és 4 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ezt nevezik... Egy kalap c....:p-nak....
    matrica hozzávalók... lassan úgy járnak mint a cukor és a só...
    vannak de minek:oops:

Evita-55, karippa, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  5. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziassztok. Az Öszi történeteknél ugy olvastam, hogy a most kapott dekort tudjuk fejleszteni. Mégis a Mariachi-házra lehet kitenni a fejlesztést. Akkor most hogy is van ez ????Köszönöm a választ. zsóka56 ID: 1412578

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Két fejlesztést lehet szerezni ebben a 24-órás küldetésben. Egyet a Mariachi-házra és egyet az Régi erdei kunyhóra. Az event ismertetőjében szerepel.:)
    upload_2024-11-15_9-52-7.png

Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, vihence, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  7. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm. Most láttam , hogy oda értem a feladatnál. :inlove:

DevilMókus és Luminary kedveli ezt.
  8. őzgida

őzgida Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nálam nincsnek felhős segítők és a sütis tp pont növelők ellenére is alig reppen fel a gyűjteni való rönk.
    Van valami jó tanácsotok hogy talán a felét összegyűjtsem?

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az első és legfontosabb tudnivaló: NEM a TP adja jobban a felröppenőt, hanem az érésidő!
    TP-növelőkkel semmire nem mégy felrőppenőszerzésnél.
    A leghosszabb érésidejű növényt kell vetni, a lehető legjobban lerövidítve.
    Ha módodban áll, használj ehhez szupertrágyát is.
    Úgy, hogy a növény ne álljon a földben, hanem azonnal arasd, amint beérik, és már veted is a következőt.
    Most éjszakára a leghosszabb érésidejű növényedet vesd, amit még időben learathatsz.
    Van még pár tudnivaló.
    Kérlek, tanulmányozd át az eventsegédletet, amit minden eventcsevegő elején megtalálsz: >> ITT <<
    Illetve átnézheted a bónuszlexikont, milyen felröppenőre ható lehetőségeid vannak:

Felröppenő-KATT IDE
    Növényekre ható bónuszok
    Mire és hol?TP és/vagy BTPTermésIdő
    növényekre mindenhol..KATT IDE
    Bónuszlexikon, ahonnan kiemeltem a fentieket: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

Sok sikert. :)

DevilMókus, Swartsch, vihence és 4 más kedveli ezt.
  10. DeCi[S]ioN

DeCi[S]ioN Járnitanuló

Othep köszi az infókat.

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igazán nincs mit, szívesen. :)

Viszont, ha tanácsra van szükséged, kérlek, ne a panaszládát használd, mivel azok nem segítségnyújtásra, hanem panaszkodásra, a gőz kieresztésére szolgálnak...
    Ritka itt a moderátori vagy játékosjelenlét, mert panaszokat senki se olvas gyakran vagy szívesen.
    Sokára kaphatsz ezekben segítséget.

Segítségnyújtásra ott vannak a fórum főoldalának közepe táján található segítségkérő topikok, taktikai tanácsokhoz az adott, konkrét eventhez tartozó eventcsevegők.

upload_2024-11-17_19-43-45.png

upload_2024-11-17_19-45-54.png

Köszönjük, ha így teszel.:)

DevilMókus, Swartsch, inanna11 és 5 más kedveli ezt.
  12. tompaker

tompaker Törekvő

Sziasztok!
    Nem lehet belépni a játékba!

kovacstne kedveli ezt.
  13. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha segítségre van legközelebb szükséged, akkor kérlek ne, a panaszládát használd, mert ez a topik nem erre való, használd inkább a Segítségkérő topik valamelyikét, köszönjük, ha így teszel következőre.

Kliensben vagy a böngészőben tapasztalod a problémát? És pontosan mi az, amit tapasztalsz? Nem jön be a weboldal, esetleg a játék nem tölt be vagy fagy be egy bizonyos százaléknál?

Ha továbbra is fennáll a probléma, akkor az adataid megadásával (Farm név, ID) a Hibák, bugok, problémák topikban segítségedre leszünk.

Kuzdern, -ágianyu33-, tompaker és 2 más kedveli ezt.
  14. tompaker

tompaker Törekvő

Szia!
    Elnézést kérek, hogy ide írtam. De mivel ez az event 24 órás feladatokból áll, kicsit bepánikoltam, hogy nem tudom befejezni időben.Nem keresgéltem a lehetőségeket, örültem, hogy a fórumra legalább beléphettem. A probléma az volt, hogy 14:00-kor be akartam lépni és nem engedett kb. 30 percig. De megoldódott. Mindenesetre köszönöm az infót, legalább tudni fogom hova írjak, ha gondom lesz.

zsani_apja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.