Visszajelzés Őszi varázslat + TOP 5000 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.11.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Elsősorban Rékucinak gratulálok, eszméletlen az a mennyiség, de jó munkával és kitartással minden elérhető.
    Továbbiakban minden magyar játékosnak is szurkolok, jó látni, hogy mennyien vagyunk :))

2. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Wolf!

Ha Te így gondoltad, akkor nagyon félreérthetően fogalmaztál. Ugyanis számomra is az jött le az írásodból, hogy rosszakaró kollégák alatt az utolsó pillanatokban bedobáló versenytársakra utalsz. (Rosszakaró helyett talán a rosszindulatú lett volna a helyes kifejezés.)

Bár ez valamilyen szinten talán nem egészen "sportszerű" vagy nem is tudom, hogy fogalmazzak, de egyáltalán nem tilos, és valljuk be, ettől válik igazán izgalmassá a játék. (Emlékezzünk csak vissza Rudi macskás top-on való "antré"-jára. Ugye, ez akkor milyen menő cselnek tűnt? - Persze minden relatív, csak éppen ne legyünk már annyira előítéletesek.)
    Reméljük, addigra a BP is kijavítja a megjelenítési hibát és igazán izgalmas véghajrának lehetünk tanúi. :)

Hajrá TOP-osok!

jófarmerlány, Hahacska, Gio és 23 más kedveli ezt.
  3. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm hogy leírtad, így értem, hogy félreérthető. Javítom egyértelműbbre, hogy ne legyen félreérthető.

Felnőtt emberek vagyunk, mindent meg lehet beszélni, és hogy így leírtad, már értem a problémát.
    Tényleg köszönöm hogy leírtad. :)

MamaMeseKertje, Gio, Nagyii58 és 17 más kedveli ezt.
  4. Bellerose

Bellerose Járnitanuló

sziasztok :)

Azt lehet tudni, hogy a top 5000-ben maradáshoz kb mennyi fog kelleni?

Nagyii58, Fuhur, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Soha nem rendeztek 5000-es versenyt, így nem tudjuk, még támpontunk sincs. Figyeld a listát, és dönts a pajtakészleted függvényében - akár az utolsó órában is.

Gio, Nagyii58, vihence és 11 más kedveli ezt.
  6. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Csak egy kicsit be sokkalt a grafikus kártyád megtelt a memória majd helyre állt folytatja a számolgatást a gép újra indítása jót tesz neki

jófarmerlány, Nagyii58, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tegnap este és ma reggel is jelentettem a top lista döcögését.
    Ma végre két kolléga is csatlakozott a jelzésemhez. Egyelőre annyi a válasz, hogy továbbították.

8. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sziasztok, Szia Zsu !
    Én alapból Firefoxon játszom, na abban most a TOP-os résznél gyakorlatilag semmit nem tudok csinálni, még a listát sem veszi elő, a beadásról ne beszéljünk, ugrál a kép, és ugyan úgy lefagy, mint Gabinál.
    Böngészőt kell zárnom, belépek Chrommal és azzal úgy-ahogy megy.

9. farmerogirl

A Firefox-nál alapból van valami Flash-sel kapcsolatos hiba, még a Unity 24 órás teszt előtt kezdődött. Belépéskor csak villódzik a képernyő, utána pedig összeomlik a Flash.

Nálam Chrome-mal a lista is egész elfogadható sebességgel töltődik be.

10. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Ne lepődj meg rajta túlterhelt szerverek ez által a kisebb kapacitású gépekkel nehezebben kommunikál és akár ki is fagyhat a géped mert erőlködik mindent megtesz hogy játszhass de aztán megtelik a RAM és kidob.

HAJRÁ RÉKA,HAJRÁ MAGYAROK,HAJRÁ MINDENKI!!!!!!!!!!!

11. BackOffice

Sziasztok!

Friss, ropogós!

>>KATT<<

12. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok ! Az őszi varázslat felhősort kik kapják meg?

13. farmerogirl

A végső Top 3000-be került játékosok.

jófarmerlány, Gio, Nagyii58 és 6 más kedveli ezt.
  14. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, akik kedden 18 órakor az 1-3000. helyen lesznek.

Gio, Nagyii58, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Örülök,hogy első nap be tudtam adni annyit amit rászántam erre a Topp-ra.Most már nehéz lenne! A begyüjtött gesztenyéket adom be, de nem mindig sikerül,bár nem jelent semmit!

Utoljára szerkesztett: 29.11.20
    Gio, Nagyii58, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Hát elég keserves beadni valamit, az biztos. :( Frissítgetek és csak forog a virág. Kb. 5 perc egy tétel.

Gio, Nagyii58, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Hol is kezdjem? Hűűűűűűűűűha Rékuci!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: Nagyon drukkolok!!!!

Ámulva nézem a TOP elejét...amiről idén úgy tűnik kétszeresen is csúnyán lecsúsztamo_O az egész éves nem-készülés után beütött még pár nap kórház is a fiammal, tegnap este zuhantunk haza, mire 3. körben is kizárták a vakbélgyulladást:(. Tudom, hogy nem ide tartozik, de sajnos erről szól most az életünk: le a kalappal a kecskeméti kórház összes dolgozója előtt, portásoktól kezdve a kisegítő katonákig, orvosokig, nővérkékig...rég találkoztam ennyi emberséggel, felkészültséggel, fegyelmezett munkával, segítőkészséggel, megnyugtató, mosolygó szemmel harcoló egészségügyi dolgozóval, mint az elmúlt napokban. Köszönöm nekik!

Szóval 2x vagy 3x tudtam ezt-azt bedobálni, megpróbálok mégis bent maradni a 3000-ben...már csak azért is, mert jövőre én itt már egyszerű örömjátékosként labdába se rúghatok...aztán meglátjuk mi sikerül...
    Drukkolok, hogy mindenki elérje a célját!

:inlove:

18. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

nem vagy egyedül, én már órák óta próbálok beadni és eddig csak kétszer sikerült beadnom valamit. Csak pörög csak pörög. De állitólag holnap majd próbálnak a BP-nél tenni valamit

Nagyii58, Kuzdern, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  19. ALMALIBO95

ALMALIBO95 Fórum-zöldfülű

20. BackOffice

Szia!
    Mindenekelőtt jobbulást a fiadnak! :inlove:

A kórházi tapasztalataidat meg tudom erősíteni. Sajnos én is jártam egyszer a kecskeméti kórház ambulanciáján. Szó szerint ezt tapasztaltam, amit te. Hálatelt szívvel jöttem ki onnan akkor.
    Igen, fontos, hogy ilyen tapasztalatokat is világgá kürtöljünk. Még akkor is, ha ez egy top csevegő. Mellékvágányként talán ennyi belefér.
    A jó hír, a köszönet és a dicséret nem lesz radírozva, ne aggódj! :)
    ------------------
    Ééééés megjelentek újabb magyar nevek az élbolyban. :inlove::inlove: Az állam leesett. o_Oo_O

Hajrá minden indulónak! Érjétek el a céljaitokat és érezzétek jól magatokat a célhoz vezető úton!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.