Visszajelzés A három egérmuskétás - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.2.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Hahó! Hogy haladsz? Minden megy szépen? Nálam minden szépen halad, 22 etetés kész, reggel kész a gaz a következő 23-hoz, tehát ha lenne röpim (de nincs, mert ma valahogy mindig elfelejtettem kirakni a pannikat), kész is lennék. Ültethettem volna hosszút, de inkább holnap még 3 kör eventgazt letolok a bónusz alatt, mindhárom féléből egyet. Naranccsal kezdek, mert az ugyanakkor érik, mikor a bahán az óravirág. Utána fehéret, mert azt le tudom aratni még mielőtt el kell mennem a gyerekért.Utána kéket, mert az még belefér a dupla bónuszba. Utána éjszakára megy a tarlórépa és szombat reggel az egészet bekeverem a cuki vöröspandáknak. Ha jó ajikat kapok, akkor folytatom, ha nem, mehetnek ki ólak és terményesek. Jó kis event ez és nagyon szépek a növények. Fel fogom őket használni a márciusi farmképemhez. A farsangost megnézted????? Érdemes volt miatta fennmaradni éjfélig?:music:Puszi és nyugi!;):inlove:Nincs aggodalmaskodás!

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Sikeresen kész mindkét felhőm:D. Jöhet a szabadon választott. ;) :D
    A három egérmuskétás:
    Gratulálok a végzetteknek, és további sikeres játékot és sok-sok felröppenőt kívánok mindenkinek! :D:inlove:

zoldert, -Fülemüle-70, -W-595- és 29 más kedveli ezt.
  3. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

A nyitány olasz köles volt 160 körül adta a felrepit 15h éréssel csak vizezve.
    Mostani aratással a tönköly 150-et adott 12héréssel (vizezve + 20% nemesítés)
    Ma estére tönköly megy 2x2-be (kap trágyát is ), széleken meg kicsibe szögletes gabona. Egaz letermelése után ezt is kiróbálom, mert full nemesítéssel, víz+kaki 6h érésű.
    Majd a egaz letermelése után kezdem gyártani a virágos cserepeket. Remélem vasárnap este/hétfő reggelre készen leszek az eventtel.

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem is kicsit... Egy okkal több, hogy hosszú érésűt tegyek ki, minél ritkábban kelljen ezekre a területekre belépni.
    Olvastam, de akkor azt hittem, hogy az ismertető ablakra vonatkozik a válasz, másrészt azt reméltem, megoldották, mert ugye ideiglenesen nálam rendben volt.
    Pont azért írtam meg, hogy lehet eltüntetni, mert idegesítő, és hátha nálatok is működik, ami nálam (illetve, amiről azt hittem, hogy nálam bejön, de nem).
    Talán szólni kéne a németeknek, hogy reklamáljanak már egy kicsit...

5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Jó reggelt sok sikeres eventet:)

-Fülemüle-70, osztrak12, Cyra65 és 9 más kedveli ezt.
  6. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek :)

12 egérmuksó megetetve, kék virág 1x1-ben a földben. Röpik nem jönnek úgy, mint ahogy gondoltam egy 9 órás növénynél. Növényem következő körre teljesen kész lesz, viszont röpim meg alig gyűlik. Így enövény letermelése után hosszúzni fogok estére. Pörgettem vagy 30 partyt, semmi bónusz, de lett 3 helikopáteres izé, olyan szép :)

-Fülemüle-70, Gio, Rebcsok és 13 más kedveli ezt.
  7. lajosnegyorffy

lajosnegyorffy Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A sima területen nem tudom elindítani az eventet. Mindig csak a haladási csíkot adja ki.Kevertem a malomban is növényem is van. Hogy tudom beadni amit kell? Köszi

8. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Az eventórára ha rákattintasz akkor a jobb felső részen megjelenik egy ablak, melynek a jobb alsó sarkába ha teszel egy pipát akkor előjönnek az ajándékot osztogató figurák!

-Fülemüle-70, -kaktuszable-, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. lajosnegyorffy

lajosnegyorffy Utánpótlás-írogató

Köszi szépen,sikerült.

-Fülemüle-70, Gio, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  10. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Én vettem 10 partyt nemlettharrykopter :D de viszont lett mégegysárkány meg egy +1 termény azis jó:)

taga1, -Fülemüle-70, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Eredeti terveknek megfelelően csak a 9 órás gazt ültetgetem. A reggeli aratás után 27 daralást tudtam indítani, ha ma este nem lesz meg a felhősor, akkor majd jön holnap reggel :) 5803 gazom lesz pluszban, ehhez majd csak jön az event végéig 1740 cserép, ami újabb 58 etetéshez lesz elég (ha nem jön annyi cserép, akkor majd kevesebbet kapnak :) )
    Holnap szerintem még jó ára lesz a trágyának, ezért megpakolom a 3 területet kakukkal meg tyúkkal, aztán ha már meguntam, folytatom a megérős gazdakörikhez a termelést :)

Ezt a felugró ablakot tényleg kikapcsolhatnák már :cry:

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Nálam ez bevált s megszünt a felugró ablak ;)
    Mikor felugrik kérdőjel . Majd ne az "X"-el zárd be hanem nyomj a "rajta"
    ekkor zárd be .
    F5 frissités ha nem jön elő akkor jó :D

-Fülemüle-70, Gio, stellácska26 és 7 más kedveli ezt.
  13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Itt 2 probléma van. Az első az event van és hogyan tudod csinálni segítőablak amin van Rajta gomb - ez már eltüntethető 1 etetéssel (az elején nem így volt ám). A második maga az event ablak ami ha akarom ha nem mindig felugrik és minden területváltáskor is megjelenik hiába zárod be az előző területen - erre nálam semmi nem hat vagy a RACS hat rá mert minden bezárás után +1 alkalommal megnyílik xD.
    Van még harmadik probléma is (szerintem) ami maga a mai Pénteki nap - ha ma műszak végéig nem lesz megoldása akkor egész hétvégén így marad mert ugye ott is hétvége van amikor nem vagyis csak kis létszámban dolgoznak, de csak működési hibát javítanak ilyen eventablak mindig megjeleniket nem.

-Fülemüle-70, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  14. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

1962 db 6h-s egaz letermelve + 1x1 be 3 területen elvetve
    Felrepi: 405db
    Eddig nem is rossz szerintem, annak fényében hogy 1 nap se telt le

15. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Sziasztok! Szép jó napot kívánok mindenkinek! Az eventel haladok, eddig 11db ajándékot adtam a muskétásoknak.A növényem száma a pajtában 2301db, 9órás vissza vetve 2 területen. Egy területen 6órás, de csak jelenleg, mert ezt csak kiegészítésnek vetettem. A 9órás felszaporításának idején, ezt vetettem mellékesen, később majd felhasználom. Röpim jelenleg 10db, a kezdésre csak kicsit készültem, mondhatnám azt is, hogy alig. De megvolt az oka és nem bánom, a röpikről majd gondoskodom. Idő az van még bőven, nem aggódom! Sok sikert és röpit kívánok mindenkinek!!

-Fülemüle-70, -W-595-, Gio és 10 más kedveli ezt.
  16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

taga1, maszilva, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  17. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia, gratula:)ja és a mókusról is kérünk képet:D

Az event jó csak nagyon kevés a röpi:oops: hosszúzni kell nincs mese.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Félve írom már ki, de nálam mintha megjavult volna, már nem ugrál fel az eventablak. Sőt, olyan jól sikerült, hogy ha nem kapcsolom ki, akkor sem jelenik meg területváltásnál, újra meg kell jeleníteni. Viszont a munkások ablakát kilövi, ha kattintasz a házikójára...

19. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Volt 12 db party pörgetésem,amiből kaptam egy 100% termésbónuszt 24 órára, és +1 termésbónuszt 6 órára. Illetve egy helikopterkirándulás dekort. Így hamar kész leszek én is az eventtel. Szerencsés napot Nektek is! :)

Utoljára szerkesztett: 23.2.18
    Swordfish, taga1, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  20. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Jó neked, mert nálam semmi változás

Ebben az a tuti, hogy nincsenek szerverek "csak" 1 szerver van és mégis van akinél jobban van akinél kevésbé jön elő mondjuk ez a hiba :p

Szerintem ezzel már együtt kell élni a hétvégén, utána meg már nincsen értelme javítani xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.