Visszajelzés A hangyaösvény - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 8.1.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Min. napi 4 aratás, támogatóból a nyüzsi kell az event teljesítéséhez (6 nappal számolva). Sok útvesztő van benne. A nem rutinosoknak mondom, hogy nem lesz könnyű, bár ránézésre pofon egyszerűnek és lazának tűnik. A hétvégét, még így is fel kell turbózni. Valszeg a röpik miatt.

Nem lesz sétagalopp. A kiesett idő ilyen eventeknél gyakorlatilag pótolhatatlan. Hogy mire gondolok? Például arra, hogy ez az event 10-11ezer növény termesztése a rendes farmos területeken csatni, meg minden hókuszpókusz nélkül. De ha csatnival gondoljátok, akkor olyan 20-25 ezer. Ugyanerre a területre vetítve 1400-1500 felröpi.
    Belevágok. Aztán kiderül mire lesz időm. A felhő nem pótolhatatlan, de nem is rossz.

Utoljára szerkesztett: 8.1.19
    csio70, ulmo12, Gio és 18 más kedveli ezt.
  2. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A hangyára gondolsz?

barbi021951 kedveli ezt.
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) 2x lehet kiváltani, az elsőhöz az kell, amit felsoroltam. A Licsit nézd azért meg, hátha elérhető távolságban van számodra ;)

Gio, genka53, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  4. Eronfox

Eronfox Utánpótlás-írogató

Igen, közben én is rájöttem. 33 aranybanán kell ahhoz, de a kígyótenyésztéshez gyűjtögetem a banánokat. Hááát nem tudom melyik ujjamba harapjak! :)

Gio, Bigi2276 és heureca3 kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    2 hónap alatt ez nagyon szép tejesítmény;) Az eventből így is tudsz mazsolázni;)

Gio, heureca3, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  6. serenge1

serenge1 Aktív író

Szia!
    A papagálytoll fából is jön felröpi?

7. Leho69

Én a helyedben a kígyó farkába harapnék.

Gio, genka53, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Kérdés, hogy állsz a bahás gazdakörikkel? Panda, papagáj, majom, elefánt terményeseit kivégezted? Van CSP-d amiért tudsz ezekhez vásárolni? Nézz egy kicsit körül, hátha nem kell egyik ujjadba sem harapni :)

Gio, genka53, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  9. milanzs

milanzs Fórumelemző

Hát az is fa

Gio, juliannakoczkas, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  10. DevilMókus

A kígyóhoz kell aranybanán?

11. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    A bahát letarolom és csurig ültetem mindenféle hosszú érés idejű fával,remélve hogy 2,3 körből bejön az összes röpi igény a támogatói gazda körhöz.Jó lesz ez az event,ahogy haladunk előre vele, úgy leszünk mi is egyre hangyásabbak a lassúságától.De nem baj ilyen is kell néha nem csak az eszeveszett hajtás.Rá adásul simán tölthetjük a pajtát és gazda körizhetünk is kedvünkre.Sok felrepi jó játékot és felhősödést kívánok mindenkinek,és sok türelmet a kérdezőkhöz.Szép napot

maszilva, Gio, Maszatka47 és 3 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Eddig minden Bahás állat tenyésztési jogát 20 AB-ért kellett kiváltani a szentélyből.

Gio, -ágianyu33-, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  13. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Ha a szentélybe rakják a kiváltását akkor igen.

Gio, juliannakoczkas és heureca3 kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Ok !Tehát ha ki van váltva az anakonda akkor nincs teendő...8):music::pIlletve lesz ha akarom tenyészteni?Elbizonytalanodtam v mégse;):music:

juliannakoczkas és heureca3 kedveli ezt.
  15. Leho69

Hová tudnák még rakni?

Gio, genka53, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem. Külön van az állathoz való hozzáférés joga, és külön a tenyésztéséé. Nézz be a szentélybe...

Gio, -ágianyu33-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

Szerintem nem érdemes a kígyóra félretenni mert 20 Ab -t mert ez a feladatsor ad annyit.( vagy addig szerezhető)"Azon a hídon kell átmenni amihez érkeztünk "Ami hiányzik ki kell váltani. A több nap van mint kolbász az most nem jó;):p

Gio, Samborg, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  18. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Szia Rékuci1111!
    Segítenél, hogy mi az a Legenda II szerintem erről lemaradtam mert nem értem :)

genka53 és Fuhur kedveli ezt.
  19. Eronfox

Eronfox Utánpótlás-írogató

Szia! Szerintem a Panni helyére gondolt a tölgyön.

Gio, DevilMókus, szupernagyi5050 és 2 más kedveli ezt.
  20. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Szia, látom még nem kaptál választ. A tölgy tetején van egy rúna, ahova "1 db Pannit lehet beadni a Legenda II-be. Így ez az egy dekor minden területen növeli a felröppenők esélyét 5%-kal".

Gio, -W-595-, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.