Visszajelzés A nagy fogyatkozás

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Sep 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azt nem. Nálad a pont... Törlöm, amit írtam...

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Köszi, hogy ellenőrizted a számolást! :inlove:

HéricsBáró, Gio and -BombadilToma- like this.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Bocsi, még egy apró kiegészítés: a teljes Bahára (manuálisan) 113 nagy földet lehet kihelyezni (41+41+31) és nem 110-et. (Az 1x2-t és az 1x1-et nem tudom fejből, de a 2x2 tuti ennyi.)

Ááá dehogy, az nem lesz elég. Ehhez már számvaknak is kell lenni... :p
    Úgy fél éve volt egy 30 napos fórum tiltásom. Amióta ez lejárt, a Gang (valamint a másik két Jónás topik is) lezárt topikként működik számomra; kb. mint egy eventismertető vagy moderátori közlemény, azaz olvasni és “lájkolni” tudom, de írni nem tudok egyikbe sem. Egyszer majdcsak megbékél Jónás és feloldja a vesztegzárat. :music:

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ne töröld Toma, mert nem mindenkinek jön pénteken a +1 bónusz. Csak azoknak, akik beléptek minden nap és egyik nap sem felejtették el Rackót. Sokan lesznek, akiknek szombattól, vasárnaptól, esetleg még később fog jönni a bónusz.
    És azokról még nem is beszéltem, akik reggel a hosszú után learatnak bónusszal, és már a +1 ment is a levesbe, eventügyileg.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Köszönöm a kiegészítést. Valóban annyit lehet kitenni, csak "Rékuci feje után mentem", mert a válaszom végső soron egy tőle származó hsz-sal indult. A lényegen nem változtat, a mondandóm lényege az volt, hogy a kezdő magok okozta különbség nem fokozódhat az event haladásával.
    Késő, már töröltem. Rékuci egy példát hozott, nem általános levezetést. És nincs benne az a hiba, amit "felfedeztem".

6. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Sziasztok!
    A megvehető 50 láda pontosan azt adja, ami a tájékoztatóban van, vagy esetleges?

7. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Köszi, hogy írtad, hogy a második körre felesleges KK-t tenni, automatikusan rányomtam volna. Na, ezért (is) kell a fórumot olvasni.

Gio and -BombadilToma- like this.
  8. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A láda pontosan azok egyikét adja, melyeket a felsorolásban látsz.
    Smaragdos láda
    Láda tartalma:
    A felsorolt ajándékok egyikét adja:

5 db Csodakristály (event után: 5.000TP)
    10 db Csodakristály (event után: 10.000TP)
    25 db Csodakristály (event után: 25.000TP)
    50 db Csodakristály (event után: 50.000TP)
    100 db Csodakristály (event után: 100.000TP)
    2 db Smaragd (event után: 2.500CSP)
    4 db Smaragd (event után: 5.000CSP)
    6 db Smaragd (event után: 12.500CSP)
    10 db Smaragd (event után: 25.000CSP)
    12 db Smaragd (event után: 50.000CSP)
    8 db szupertrágya
    16 db szupertrágya
    24 db szupertrágya
    3 db Kacsa Kata szupertrágyája
    6 db Kacsa Kata szupertrágyája
    9 db Kacsa Kata szupertrágyája
    1 db répás-almás csatni
    1 db aranybanán
    2 db aranybanán
    3 db aranybanán
    5 db aranybanán

9. kornoczi.moni

kornoczi.moni Járnitanuló

Alapjában véve - úgy gondolom - nem vagyok az a háborgós fajta.
    Kivéve a bahás eventeket.

A probléma ott kezdődik, hogy maximalista ember vagyok, ha valamit elkezdek szeretem azt befejezni, és nem fogok olyan dologba amit nem tudok teljesíteni.

A rendes farmon zömében olyan eventek vannak ahol nem kell azon "aggódni", hogy egy kiváltatlan növény, fa vagy állat veszélyeztetné egy event maradéktalan teljesítését. ...

Persze amit leírtál abban nagyon sok igazság is van. Gyűjtögethetek Tp és Csp - ket és a kis nyereményeket - a semminél az is több.... és hát sok kicsi sokra megy.....

De az alapvető problémámon nem változtat a dolog - mert esélytelen az event maradéktalan teljesítése...

A fent leírtak fényében sajnos tervvel sem tudok szolgáni. Nincs mire tervezzek.

Köszönöm a lelkesítő hozzászólást és a többféle lehetőségekre történő figyelem felhívást.

10. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    3 terület papagájtollfa 270 db smaragdot adott! :)
    Szerintem szép eredmény!
    Növényszaporítás elkezdve, sok sikert mindenkinek!

11. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

Szia! szerettem volna vásárolni egy kosarat, de ott rekettyeseprűt akar adni, igy most elakadtam. Csodakristály az eventgaz, vagy változott valami?

-katalinjani- likes this.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

300 felreppenővel indultam és 180 gazzal;) Köszönhetően a ládikóknak...
    Fogalmam sincs mennyi felreppenő jött az aratásból:oops:

-katalinjani- likes this.
  13. ketke

ketke Utánpótlás-írogató

Sziasztok! 3 terület saguaro 328 db smaragd (kivétel 3x4 terület)

14. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Szia! Most azt mondanám, amit az öreg székely az állatkertben a zsiráfot bámulva: ilyen állat nincs isxD Na, ennyi papagájtollfa nincs is:) Nekem saguaro volt ültetve, 306 db-ot kaptam.

15. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

2 terület sztevia és egy terület fa: 231 felrepi

Gio, Rékuci1111 and imi010 like this.
  16. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    2 terulet sztevia, 1 terulet szantal, es raktarhazak, 411 smaragd. Fontos most a jo kezdes, hogy legyen eleg felropi.

17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv!
    Pitombák mindenhol 259 db repcsit adtak.2 területen maradnak a fák. 1 területen növényezek csak.
    Terv: 2x2 terület indítás, minden jóval megszórva. Lesz 150 növény. Utána 1x1 ismét minden rá, így lesz 1050db. Majd marad az 1x1 terület amit ma még vízzel és trágyával 2x tudok aratni. Reggel ismét egyszer aratok, és ide ismét jönnek vissza a pitombák a repcsik véget. Napi 2x tudom aratni őket kacsa kata trágyával. Repcsi hamar meglesz, a növény meg nyugiba ráér. Panni a fáknál nincs kirakva a növénynél igen 5 db.

Last edited: Sep 6, 2018
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :) Nagyon szépen jönnek a felröpik :D Saguaro 1x1-en pannik nélkül jobb mint 60%, pannikkal közel 100% :inlove:

19. SirHenrik

SirHenrik Junior szaki

Üdv!
    3 terület saguaro. 419. Szuper.

20. szepesej

szepesej Fórumlakó

Szeretném megkérdezni hogy a vásárólható kosárban levő rekettyeseprű lenne a csodakristály eventnövény?

Ivibaba54 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.