Visszajelzés A nagy hajsza 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 10.7.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Végül is jött a virágos felhő és 9 h alatt jön a szegfű,így reggel 8 h-ra aratható.;):p

2. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Valaki lenne olyan kedves és elárulná nekem, hogy az IMG kiterjesztésű képek melyik programmal készülnek? Az operációs rendszerem Windows 7. Több keresővel is próbálkoztam (explorer 11 32 bites, Google Chrome,) de eredménytelenül. A csevegő 11. oldalán Ribiszke gazdatársunk által idézett Wolf[Black] készített IMG kiterjesztésű képeket képtelen vagyok megnyitni. Nekem az eddigi játék folyamán egyetlen ilyen képet sem sikerült megnyitnom (akár moderátor által írt event előzetesben levőt is) vagy átkonvertálnom. Kérlek segítsetek, hogy mi lehet a megoldás!

Domos52 kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A fórumban látható jelzés nem a kép kiterjesztése, hanem azt jelzi, hogy ott egy kép van, ami valamilyen okból nem jeleníthető meg. Jellemzően ennek az az oka, hogy a hivatkozott képfájl már nem elérhető (nem működik a képfeltöltő vagy törölték a képet). A fórum is okozott korábban meglepetéseket; sok kép nem jelent meg, de ezt a hibát azóta elhárították. Sokszor segített, ha a hsz-re megpróbáltunk választ írni, mert a válaszablakban megjelent a kép.
    A lényeg: ahol [IMG]-t látsz, ott egy nem megjeleníthető kép van, amin semmiféle, a gépedre telepített szoftverrel sem tudsz segíteni.
    Wolf[Black] képei pedig eltávolításra kerültek, mert idő előtt hozta őket.

4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Lehó! Ügyi vagy.

Nekem a mai 14.00 órás ingyen +2 minijátékkal meglesz a 235. detektíveszköz is. Ebből eddig 115-öt játszottam le, de bevallom, nagyon unom... :sleepy: Pedig a 135 pontot rendre hozom.

Csodálkozom, hogy most nincs nagy nyürrögés... Hisz nem a 4-5-6 órás eventnövények szögezik oda a gazdát a géphez, hanem ezek a 90 mp-es minijátékok... A még hátralévő 120 minijátékkal még vagy 3 órát el kell szüttyögnöm...-.-

Beko, Te hogy állsz?

Utoljára szerkesztett: 16.7.19
    -W-595-, maszilva2, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azt én is nagyon unom. Megtanulni a pályát, és több tízet lenyomni naponta. Ez a legrosszabb minijáték. Szemnek, kéznek, idegeknek egyaránt fárasztó. És ezt 10 napon keresztül. Kinek marad energiája még nyürrögni is? Főleg úgy, hogy egyéb eventek pattognak még ide-oda.

csopke1, Sonche, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  6. franyo121

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Az eddigi "kétségbe esésem" eloszlattad![/QUOTE]

Ribiszke és Domos52 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD Jó reggelt!
    Nyürrögni mindig van idő:p
    Kevés a korom:wuerg:xDxDxD

vihence, Leho69, Margó631116 és 2 más kedveli ezt.
  8. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Le kalappal, csodaszép átlag:)
    Nekem 133,36 (149/19.871)
    Most már válthatok a 10 db-s keresésre, így is meg lesz 235-l mindkét oldal.
    Nekem az e.növény akadt be, egy db-l se többet, csak ami feltétlenül kell.
    kapálás közben annyi minden történheto_O

dagi18, -W-595-, Lillapilla73 és 6 más kedveli ezt.
  9. bsand59

bsand59 Aktív író

Nagyon lassan haladok, pedig még éjszakai is szoktam szedni, ha felébredek véletlenül :)
    Ez a koboldkincs ez mit ad tudja valaki, csak tp-t?

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Neve
    ..............................
    Képe
    .................................
    Szükséges
    szint
    Érési idő
    (óra)
    TP/BTP kihelyezéstől függőenA tárgy méreteKihelyezhető
    Koboldkincs[​IMG]3.08:0016661x2Felhőkre és minden területre.
    (A teliholdas területeket kivéve.)
    Nagy koboldkincs[​IMG]3.08:0017221x2Felhőkre és minden területre.(A teliholdas területeket kivéve.)
    Értékes koboldkincs[​IMG]3.08:0017771x2Felhőkre és minden területre.(A teliholdas területeket kivéve.)
    Hatalmas koboldkincs[​IMG]3.08:001888 + 1 db Trágyás láda 3. szint1x2Felhőkre és minden területre.(A teliholdas területeket kivéve.)

11. bsand59

bsand59 Aktív író

Ahha, köszönöm szépen! :)

12. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Ciao!
    Merre találhatok képet, képeket róla?

13. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) köszi :D a végén majd én is áttérek a 10 db-os keresésére, de nálam az még odébb van

ursa11 és -W-595- kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Én 104 minijátéknál tartok . :p

-W-595- kedveli ezt.
  15. franyo121

Szervusz!
    Amennyiben a Kert-re gondolsz itt egy kép róla :

Benedek75, dagi18 és maszilva kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Lobbantsd lángra tűzifáid.

bendi1121 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

133 játék... a jobb oldal araszol;) a gyerekek a 85- 95 pontos eredményeket játszanak... jó ez;) max nem érek végig a jobb oldalon s lehet a balon sem:pxDxDxD a felhő a lényeg:music:az meg hamarosan meg lesz;)

tewo, Sonche, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  18. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok!
    Tudna valaki egykis infóval segíteni? Pl. jelen esetben van ez a Koboldkincses kitehető, ami a teljes felfejlesztés után trágyás ládát ad. (és még van ezer ilyen kütyü a kergében...) A kérdésem az lenne, hogy ezeket a ládákat adó kitehetőket ha rárakom egy nem tematikus felhőre, akkor is adja a ládát? Vagy akkor csak a TP-t???? Tehát ha a ládát szeretném megkapni, akkor tehetem felhőre vagy sem??? És ugyanez vonatkozik Pl. a mitikus csecsebecsékre is?? Ha valaki tudja a választ, nagyon megköszönöm.

19. HéricsBáró

Szia

Csak akkor ad valamit , ha kiteszed valahova , és learatod ha beérik .
    Ha felrakod a felhőre , akkor a felhő magába szippantja a tulajdonságait , és csak a felhő értékeit kapod meg .
    Ha szeretnéd hasznosítani a dekor tulajdonságait , akkor ki kell tenned a földre n, és éréskor aratni .

Puszpang, Ribiszke és mabinog kedveli ezt.
  20. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Köszönöm ! Kint vannak, csak gondoltam ha a felhőn is adják az ajándékot, akkor ott jobban elférnek. Akkor maradnak így ahol vannak és nem bolygatom őket.

Ribiszke, DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.