Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

http://www.farmgazdak.hu/helytar/

Kuzdern, Imi*, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
  2. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

juliannakoczkas és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia MózesBotond!
    Rosszul emlékszel, mert ha abban az évben nem játszottál, akkor nem lehetne ott a felhőd.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-szüret-és-top-1000.11531/

Az eventleírásban egyértelműen ott van, hogy a 3. feladat teljesítésekor lehetett megszerezni az üres felhősort, majd a további feladatok teljesítésével a gesztenyés dekorokat. Ha neked megvan a felhőd, akkor a 3. feladatot megcsináltad, és ha a rá valók nincsenek meg, csak a felhőd, akkor nem játszottad tovább a feladatot.
    Lényeg az, hogy ALANYI jogon nem járt a felhő.
    Kérlek ne vezess félre másokat.
    Szia timi-1980!
    Ezen a linken találod az akkori event leírását.
    Amennyiben akkor játszottál, és a 3. feladatot végrehajtottad, akkor megkaptad a felhőt, de akkor még a rá való dekorokat nem, mert azokat az event feladat további részében lehetett megszerezni, nem csekély kapálással, de aki megszerezte, az nagyon jól járt.

upload_2020-6-2_14-10-33.png

Kuzdern, Fuhur, .csicsergő. és 8 más kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Magáért az üres felhőért is kellett valamennyit tenni, igaz, a mai mércével mérve nem túl sokat - de akkor ez egy elég nehéz és drága eventnek számított, sokan sajnálták beáldozni a nagy értékű tenyészállataikat. Ráadásul csak a vége felé derült ki, hogy a felhő adta 5% szupertrágya gyorsítás valójában 100%-ot, azaz a nullázást jelenti. (Természetesen bizonyos egyéb feltételek megléte esetén.) Valamint az se volt biztos, hogy, ezt a "hibát" javítják-e vagy így hagyják. Mindenesetre a felhő megszerzéséhez a harmadik beadásáig el kellett jutni, utána következtek a dekorok.

vihence, Kuzdern, juliannakoczkas és 8 más kedveli ezt.
  5. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

6. Lejlus73

Lejlus73 Aktív író

7. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Igazság szerint nem emlékszem, hogy játszottam volna ezt az eventet, csak mindig szembesülök a ténnyel, hogy ott van a felhősor üresen.
    Ez vezethetett félre, tehát nem szándékos félrevezetés történt.

8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Ne bánkódj, ha nincs meg - és 200-as szint körül/fölött vagy. A csevegő 1. (vagy 2.?) HSZ-ében mindig benne vannak a linkek a segítségekhez. A 0-percezésnél megtalálod azoknak a növényeknek a listáját, amikkel gesztenyesor nélkül is lehet 0-percezni, ha ki vannak nemesítve a megfelelő bónuszok. Igaz, 1-1 ilyen nemesítési sor legalább 10-20e növényt igényel, de valamit valamiért. 1x kell végigvinni, utána folyamatosan profitálsz belőle. (Mint minden más megszerzett dologból itt a farmon.)

9. EpresAnni15

EpresAnni15 Törekvő

Szia Toma ! Szeretném tudatni veled,hogy a tanácsaid alapján csináltam az eventet . Nemcsak egy Fa fa lett, hanem (kis növényt kell pótolni ) késő estére a második is meglesz. :) Tegnap reggel még nem gondoltam volna. Hatalmas az öröm ! :) Még egyszer köszönöm,hogy ilyen segítőkész voltál.

vihence, eviii_mee, Fuhur és 17 más kedveli ezt.
  10. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Végre eljutottam a farmaranyfáig,immáron kint pompázik a farmomon,Az event hátralevő részét csinálom, de már nagyon elfáradtam. Röpi van még , növény is érik, de már nem hajtom a végét. Szerintem ez is nagy eredmény, már nem sokáig a 97 es szinten. Én nem tudtam több ezer szupi trágyát ,kacsakatát elhasználni, de a lehetőségeimhez mérten elégedett vagyok. Nem kicsit, nagyon.:):):) Van még 330 röpim,a növényke,meg érik még holnapig

vihence, eviii_mee, Kuzdern és 16 más kedveli ezt.
  11. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Köszönöm :) akkor krokusz :)

12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Igazság szerint már tegnap befejeztem az eventet, de nem tudom itt hagyni a csevegőt. :inlove: Újra és újra örülök azokkal, akik bejelentik, hogy készen vannak, és ragyognak a FA fák valahol a farmjukon!!! :inlove:

Utoljára szerkesztett: 2.6.20
    vihence, eviii_mee, strawberry49 és 24 más kedveli ezt.
  13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Csak ennyi 97 színt. o_ONem akarok gonosz lenni de hangsúlyozom 97;)xD
    Mondjuk te vagy az egyik legjobb az új generációból.;)Csak így tovább. :)
    Nagy nagy Gratula;)xDxD
    Hogy is van ez a lehetetlen?:)

vihence, eviii_mee, Kuzdern és 8 más kedveli ezt.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Az esélytelenek nyugalmával álltam neki ennek az eventnek! Tudtam hogy a jobb oldalt simán megcsinálom,a baloldalnak max feléig jutok! Tudok 0 percezni,van kk és szupitrágyám! De nem értek a számítógéphez! Nincs extra felszerelt gépem, egerem! Max 95 pontot érek el 1-1 játéknál! Ezt minden hasonló kaliberű játékosnak mint én, tudomásul kell venni és elfogadni! Most jön a dobókockás event! Jutok amig jutok ezzel is! Szerencse függő és és érteni is kell! De nem keserít el,mindennek örülök amit elérek! A titok fából most is kaptam olyat ami még nem volt,örültem neki! Akik elérték a fafát gratulálok nekik! Köszönöm a segítségeket amit itt kapunk a csevegőben ! Jó játékot továbbra is mindenkinek!

vihence, eviii_mee, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Tudjátok mi kattog a fejemben napok óta? Hogy ez a hősök eventje.

Kik azok a hősök?

Nem fontossági sorrendben, csak ahogy eszembe jut....

Hősök azok, akik elképesztő türelemmel, teherbírással és energiával szinte személyre szabott tanácsokat adtak/adnak a csevegőben éjt nappallá téve. :inlove:
    Hősök azok, mindannyian, akik elérték a kitűzött céljukat. Az is, aki lazábban, az is, aki nehezebben.
    Hősök azok, akik jöttek és kérdeztek. Vállalva azt, hogy akár a tudásuk, akár a felkészültségük hiányosabb a "nagyoknál".
    Hősök azok, akik ráhagyatkoztak a tanácsot adókra. Hiszen ahhoz is megfelelő alázat kell, hogy azt csináljam, amit egy idegen mond.
    Hősök azok a láthatatlan angyalok, akikből sok van, tudunk róluk, mert a létük életszerű, de nem beszélhetünk róluk a fórumon. Sokan értik miről beszélek. 8):inlove:
    Hősök azok, akik elképesztő áldozatok árán (legyen szó farmos javakról, anyagi áldozatról, döbbenetesen sok időről) végiggürizték ezt a pár napot.
    Igen, ez egy kemény menet, akárhogy nézzük. Ezt senki nem tudta "olcsón" megúszni.

Hősök azok, akik melóznak az utolsó pillanatig, nem feladva és megmutatva saját maguknak, hogy meg tudják csinálni.

Hogy mi a haszna? Igen, tudom FA.

De ennél sokkal több.
    Egy/kettő ikonikus virtuális dekor birtoklása és a tudat, hogy helytálltunk egy kemény eventben, igazi "nagyok" módjára. Ez az érzés ennek az eventnek a legnagyobb haszna.

Az, hogy ez mennyire erősítette a magyar játékosközösséget, az egy "mellékes", de annál nagyobb haszon.
    Az, hogy ez mennyire járult hozzá egyesek játéktudásához, azt csak azok tudják megítélni, akik most sokat tanultak. Akár másoktól, akár a saját kárukon, akár önmagukról. Ez utóbbi is fontos ám. Nem is kicsit.
    Az, hogy a sok nyílt és titkos segítségnyújtás mennyit tett hozzá az "adó" és a "kapó" játékos jóérzéséhez, felbecsülhetetlen.
    Azoktól, az örömkönnyektől, amikről én hallottam, az én szemem is "bepárásodott".

Sokakat megmozgatott, sok érzelmet előhozott.

Márti mama által adott címmel maximálisan tudok azonosulni: az évtized eventje.

Lejlus73, vízinyuszi, Vadóc és 38 más kedveli ezt.
  16. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Nekem azok kozott sem talalhato a felhosor.. Az eventet csinaltam, mert a ravalok megvoltak, de egy cserenap elcsereltem valamire :))) Nem nagyon volt mit csinaljak veluk....

-Fülemüle-70 kedveli ezt.
  17. szilvakati

szilvakati Haladó

Sziasztok én feladom még 3250 pont kellene az első fa fáig már elfogyott minden kellékem sok sikert aki még bírja és föleg van pénze megvenni a szupi trágyát meg a kosarakat hajrá

18. szgyöngyös

szgyöngyös Utánpótlás-írogató

Szia!Én semmit nem költöttem a játékra és mégis megvan a 2 FA fám.Mondjuk sokat csináltam gazdakörit ahonnan kiszedtem sok szupitrágyát,KK és pörgetéseket!

vihence, eviii_mee, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  19. KereszTESS

KereszTESS Fórum-zöldfülű

Sziasztok, az eventel kapcsolatban...nagyon nehezen adj a felröppenőket pedig próbálom a legtöbb TP-t adó növényből vetni s viszonlag kevés az érési ideje is.Valami tippetek?Eventnövényből van elég csak felröppenővel van bajom.

Fuhur kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A felröpi esélyét nem a TP, hanem az érésidő határozza meg! Javasolnám az idevágó segédlet (és az egész topik) elolvasását: https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.