Visszajelzés A nagy hajsza 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.5.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    1x1-es földekbe ültesd azt a leghosszabb érésű növényt, amit 14 órakor holnap learathatsz. Utána a farmon eventgazt kell termelni, a másik két területen növényeket ültess a felröpikért; olyanokat, amiket a legjobban le tudsz rövidíteni.
    Szia!
    Eventekből nyerhető bónuszládák adhatják. A növénybevételi bónusz külön is volt már eventnyeremény. Tudtommal gazdaköri nem adja.
    Helyesbítek: Fülemüle talált ilyen gazdakörit.

Utoljára szerkesztett: 26.5.20
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    • Eventek során szerezhető.
    • Akciós ajánlatoknál megvásárolható.
    • Kosarakban is szokott lenni ritkán.
    • Bónuszládából nyitható.

maszilva, -kaktuszable-, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  3. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Szerintem én is felajánlom, hogy horgászhat a Barátjával:D:D:D
    Önfeláldozó leszek és itthon maradok xDxDxD

-kaktuszable-, marcsi152, vihence és 10 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Van egy gazdaköri amiben van 1 db 100% növénybevételi bónusz. Minden lében Kanál Sajtköltők Társasága utolsó feladat gyémánt.

maszilva, -kaktuszable-, Domos52 és 18 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Számolok, agyalok...most 1 kicsit felégetem a tartalékaimat..közben bízok fortunában...:)
    Nincs több kérdés...ki mit vett, úgy arat.:wuerg:

Domos52, Jupi, ildics1981 és 12 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Csak óvatosan égesd fel a tartalékaidat, mert ha nincs mamutfád nehéz vissza pótolni.

ursa11, GA-BI-O-Farm, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  7. Kukackukac

Köszönöm! :)Begyűjtve! ;):p
    Így már jónak, és elégnek kell lennie! :)Még ha Fortuna is mellém állna......:music:

-kaktuszable-, GA-BI-O-Farm, Szama és 6 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem is most égesd fel. Mostanában nem volt olyan event, amiért érdemes lett volna (mondom én, aki minden eventet megcsinálok)
    A királynőt elvitte a cica, arra már nem érdemes várni, viszont ez egy vissza nem térő alkalom. De ha jövő héten is beraknak egy ilyen eventet, akkor kitépem a tarajomat. :D
    Meg kell nézni, hogy mennyit tudsz feláldozni, KK-ból, sz.trágyából, növénybevételi bónuszból, teljes bevételi bónuszból, (ha nublonozol is) Jackból, party pörgetésből, sima pörgetésből , szezonból kapható pontokból és ezeket kell jól összehangolni úgy, hogy maradjon is szűkös napokra. :)

maszilva, -kaktuszable-, Domos52 és 19 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia .. Most mindenképp érdemes az elején.o_OAz űrlények miatt csepeg vissza is.:music:
    De azért kalkulálj. o_ONekem nem számít a szuper -trágya kk,mert a mamutok hozzák.o_O
    Fa bevételi is van bőven.
    Ami érték és sajnálok esetleg az a növénybevételi bónusz mert nagyon nehezen jön, mióta nincs jack.:oops:
    De abból jöhet is.1db +3 is lesz biztosan ,(mondjuk 0-ra az nem jó)
    Mindenképpen érdemes a legerősebb pályákon játszani 1*-re ,de szünetekkel.:music:
    Mindenesetre hajrá.xD
    De óvatosan is azért.;)

Domos52, Kukackukac, kukori80 és 4 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Növénybetakarítási bónuszt kapunk 1 db-t az eventből, ami 3 db növényt ad. Tehát nyugodtan felhasználhatod az eventhez a növénybevételi bónuszodat, én is fel fogom használni.

11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Elképesztő számok... a helytáron 18:00 és 19:00 között, több mint 283 ezer kattintás történt.

Ezen felül, több mint 4 ezer tárgyra került rákeresésre idáig.
    :inlove::inlove:

Megérte ennyit dolgozni a programmal! :inlove:

-szida-, Kékmadár1, maszilva és 36 más kedveli ezt.
  12. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Ez az event 7 napos...Szerdától-Szerdáig...talán ez is 1 kis segítség...most mindenbe kapaszkodni kell.:music:
    Kéne mennem aludni, holnap hajnalban vidéki fuvarom lesz...de zsong az agyam mi legyen, hogy legyen...;)
    Mához 1 hétre már okosabb leszek...xDxD

13. -Fülemüle-70

maszilva, -kaktuszable-, zsona416 és 11 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

marcsi152, ursa11, vihence és 9 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

Akkor még jobb , nagyobb az esély is :D

marcsi152, ursa11, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Igen tervezem ,de kb 400 pörgetést bedobok először .o_O200 kézbe a többit megszerzem:)
    Ha sikerül elegendő bónuszt szerezni( sima is lesz bőven) akkor a növénybevételit csak később használom fel az elején többet érhet hogy gyorsabban érik le az e-gaz.:music:A +3 jó de én inkább a % bónuszokat kedvelem. o_O
    Óránként nem szeretek aratni , ha lehet komfort ott az többet ér.;)xD
    Persze előbb utóbb fel kell használni, még mérlegelem hogy 2*2 talajon kezdjek-e?:music:
    Látom kipihented magad már ébren is álmodsz.;)xD
    Mondjuk ha jövőhéten is így ad az event:) de nem kell 40-50 ezer gaz azt aláírom.;)xDxD

marcsi152, fabatka, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Megérte bizony! Mindent tud, amire szükségem van az kereséshez, lenyűgöző munka. Köszönöm szépen! :inlove::)

18. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nem hiszem el, hogy jött végre egy event, ahol FARMARANYFát lehet nyerni, húúú de izgatott vagyok, már olyan régóta vágytam erre, hogy nem is tudom, most mit is írjak ide.....örömködöm na :D

maszilva, -kaktuszable-, zsona416 és 26 más kedveli ezt.
  19. Kukackukac

Igen nagyobb:D De nem nálam :wuerg: Csak a TP:D 200% Csak farm, 200% csak kitehető, 200% mindenxD
    De köszönöm! :inlove:Megpróbáltam!xD 1 volt a pajtában is ;)
    A szerencse és én külön univerzumban vagyunk:D
    De nem ijedek meg!:):p:inlove:xD

-kaktuszable-, marcsi152, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  20. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Már sokszor dicsértem Toma érésidő táblázatát. Rendkívül precíz és hihetetlenül hasznos. Ezzel nem mondok újat azoknak, akik használják. xD

Kedves szomszédasszonyom kérdezte, hogy ha x idő múlva arat, akkor mit ültessen a helyére.
    Pár kattintás és a leghatékonyabb növényt (és a hozzá való bónuszokat) ki tudtuk választani.

Óriási köszönet (ezért is) neked Toma! Egyedülálló munka, az egészen biztos.

A magyar játékosok tényleg okos és önzetlen gazdákkal vannak (szó szerint) megáldva.

A csevegőkben olyan stratégiai tanácsok és számolások vannak eventről eventre, ami szintén az észt és a szívet mutatja.
    Van elég esze a játékosnak ahhoz, hogy kiszámolja, átgondolja a lépéseket és van jó szíve ahhoz, hogy ezt másokkal is megossza. Én ezt nagyon nagyra értékelem.

Ennyi segítő program (Wolf-tárgykeresős,kvízjátékos-Melan hathatós segítségével) és táblázat (Toma-érésidő, Genka-táphozzávalós) semmilyen fórumon nincs, az tuti. Hogy csak párat említsek...

Szóval emelem kalapom és nagyon büszke vagyok rátok!

zsani_apja, maszilva, Vadóc és 52 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.