Visszajelzés A nagy hajsza 6. - 2021. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.3.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Nos, aludtam rá egyet, és egyre inkább az a meglátásom, hogy bele sem kezdek ebbe az eventbe. Igaz, estére hosszút ültettem, de ha nem adja úgy a felröpit, hogy kapásból 300 legyen, akkor nem is fogom erőltetni, és inkább termelek a pajtába. Csak most állatokat, mert azokból van nagy hiány, illetve ahhoz nem nagyon kell munkás, mert lehet kézzel aratni gyorsan, és hát kuponok nem nagyon vannak, mert az utóbbi időben már azt se lehet nyerni...
    Szóval, aratás után még eldöntöm, hogy van e értelme letermelni 40ezer gazt, hogy az alap része kész legyen az eventnek. A piccolókért nem éri meg, az tuti, mert amióta megszaporodtak, azóta csak "szemetet" adnak azok is, mint a sok titok ól, meg fa, értékeset nem igazán. :(
    Így lehet szépen amortizálni ám a játékot, és megszabadulni a játékosoktól. Persze ha a BP célja ez, akkor jár a pacsi érte.
    Aki biztosan megcsinálja, csak mert event, annak kitartást, és sok sikert, de esetleg pont itt lenne az ideje átgondolni ezt a hozzáállást, mert sokkal többet árt a játéknak, mint használ.

Éva0315, spagetti24, Nagyii58 és 11 más kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

:oops:
    Szia Gyöngy!
    A húsvéti event nem 31-én kezdődik?:oops:

Éva0315, Kuzdern, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    De igen, megzavart a szezon neve a naptárban.. no akkor átgondolom még egyszer a tervemet, elkavarodtam a betűk között, törlöm amit írtam..
    köszi, hogy szóltál :)

Éva0315, Nagyii58, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  4. -hubertus1960-

-hubertus1960- Junior szaki

Hát ez a kedvenc játékom volt, de most ez felejtős. Én sem időt sem energiát nem pazarolok rá mert semmi jó ajándékot nem ad! Aki ezt a sok növényt letermeli annak sok sikert jó játékot kívánok! Én inkább megyek a gazdakörbe jobban járok. Sikeres keresgélést mindenkinek!

Éva0315, Nagyii58, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  5. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szerintem átgondolta a BP, azért csinálja ezt! Nem akarja drasztikusan megszüntetni, hanem inkább elveszi a játékosok kedvét, hogy önmaguktól hagyják abba!

Éva0315, jucus100, Nagyii58 és 10 más kedveli ezt.
  6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Sajnos 1 db malomterméket kapunk.:sleepy:

Kuzdern, PZoli64, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  7. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia, megmondanád, mi az a tojástartó? Ugyan játszom az elejétől fogva, de ez valahogy nem jön be nekem, mi is ez. Köszi, ha megmondod, hátha tudok spórolni a dekor-helyekkel. Borzasztó a rengeteg dekor, bár kiváltottam a világító torony még két részét, de nagyon sok farmpengőbe kerül, amit ugye elég nehéz összekapirgálni.
    Engem ebben a játékban per pillanat a piccoló ládák érdekelnek, ezen a pályán nagyon jól jártam velük, varázskalapom van három - igaz, a végét járja, és kaptam olyat kettőt, ami 6 szupertápot ad. Mondjuk van ahol van nagyon helyes gombám, amit mindjárt le is vettem, meg a madárijesztő, ami szintén valami pontocskát ad, ahhoz képest nagyon meg kell dolgozni érte. Viszont kaptam már nyuszit, ami egy órás munkás kuponokat ad, és ha jól emlékszem egy hónapig.
    Szóval - bocsi a hosszú lére eresztésért, ha megírod mik azok a tojástartók, megköszönöm! :)

Éva0315 és -hubertus1960- kedveli ezt.
  8. csillaglili55

Remélem, a nublonokba rengeteg fatermést be lehet rakni, mert én millió számra termesztettem a gyümiket, a bahán is, az erdőben is, meg mindenütt, ahol lehet... :oops: én a dekor-helyekre pályázom nagyon, iszonyat mennyiségű dekorom van, már nem tudom hova pakolni őket. o_O

Éva0315 kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, visszább már volt ez kérdés és ChocoBaunty moderátor válaszolt is:

A játékosok a "tojástartó" alatt a házi kedvenc futtató területre gondolnak.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/házi-kedvenc-futtató.16929/

Éva0315, Kuzdern, Nagyii58 és 5 más kedveli ezt.
  10. csillaglili55

Jaaaa! Köszi, nem láttam az előző hozzászólást.
    A kedvenc futtatók igen drágák ahhoz képest, hogy jóformán semmit nem enged kipakolni rá. Nem is értem, hogy minek, ha a rengeteg dekorból alig lehet rá valamit kitenni. o_O

11. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Kedves Játékosok!
    Az event ismertetőjében eddig az szerepelt, hogy az event kezdetekor 5 darab detektíveszközt kapunk.

Ez módosításra került 1 darab detektíveszközre.
    Az event kezdetekor 1 darab detektíveszközt kapunk.

Az event ismertetője frissítésre került.
    Köszönjük a megértéseteket!

Wolf[Black], Éva0315, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  12. csillaglili55

Szia PZoli64!
    Köszi a matekot!
    Kicsit rémisztőek az eredmények. Részemről a piccoló láda éri meg, más nem nagyon, bár van pálya, ahol az is tiszta csalódás, ahhoz képest főleg, hogy mennyit kell érte melózni. A gombácskától meg a madárijesztőtől totál kiborultam... :cry:- nagyon szép, meg aranyos, meg minden, csak pont semmit nem ér - a megérősek a farmaranyosak, a munkás kuponosak, a szupertáposak - nekem legalábbis, meg van olyan, aki millió számra adja a TP-t, bár az én szintjeimen már lassan az se éri meg, mert ugye ahol milliárd számra kéri a TP-t, az igen gáz. Nem is értem, hogy nem lehet azon változtatni, tán a programozónak ráragadt valamelyik billentyűre az ujja. :wuerg:

Azért követlek, azt hiszem, ami a bal oldalt illeti, bár igen sokat kell kapálni érte. :)
    Jó munkát, jó játékot! :):):)

55nagyi55, Éva0315, PZoli64 és 3 más kedveli ezt.
  13. swarek

swarek Törzsjátékos

Ez most valami vicc akarna lenni? Nem elég, hogy alapból 40ezer növényt kell letermelni, de még ezzel is szivatják a jó népet???
    No, akkor erről az eventről ennyit, be le sem fogok kezdeni!
    És innentől kezdve még a prémium csomagot is felmondom, mert én egy ilyen játékért nem fogok fizetni egy fityinget sem!
    Gratulálok a BP-nek, hogy így áll a játékosokhoz.

55nagyi55, Éva0315, ulmo12 és 17 más kedveli ezt.
  14. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Jót aludtam. Azt gondolom el kell engedni ezt az eventet. Akkor ez legyen az első. Meguntam. Kitehető nem kell, azért meg nem kapálok, hogy mazsolázzak. Inkább megveszem a boltban. :D
    Időigényes a minijáték is és az általános eddigi átlagommal iszonyú sok növény kellene. Annyit nem ér nekem. Fásítottam az este, de majd visszaváltják a nagyítót :D
    16 kibontatlan pikkoló ládám van a pajtában, hol van kedvem jönni, hol nincs, szóval csak ami lazán megy, azt fogom ezután csinálni.
    Nem fogok 2x vagy akár többször belépegetni, mert hol ez hol az nem működik rendesen.
    Az este fél 11kor már a Bahára nem engedett be, pedig vagy 5-6 alkalommal próbálkoztam.
    Eddig kitartottam, de egyre kevésbé érdekel mi van a farmon :)

55nagyi55, Éva0315, spagetti24 és 7 más kedveli ezt.
  15. tavirózsa1

tavirózsa1 Utánpótlás-írogató

Szégyellje magát a BP, de nagyon!!!!

16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Őszintén szólva a nőnapi szerszámos láda után sokalltam én azt az 5 db detektíveszközt.Még jó, hogy időben észbe kaptak...........

Borzas.Kata, 55nagyi55, Éva0315 és 17 más kedveli ezt.
  17. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Végig olvastam a hozzászólásokat! Igazán szomorú, hogy itt tartunk!
    Nagyjuli írja:
    "Szerintem átgondolta a BP, azért csinálja ezt! Nem akarja drasztikusan megszüntetni, hanem inkább elveszi a játékosok kedvét, hogy önmaguktól hagyják abba!"

Nagy kár, hogyha esetleg erre fele tendál a játék! Végig gondolva, hogy az átálláson is kitartottunk, próbáltuk elviselni azt a sok negatívumot, és túlélni úgy, hogy a játékhoz való ragaszkodásunkat ne veszítsük el.

Lehet, hogy csak játszogatni fogok a farkaska által készített helyszíneken és csókolom! Minden esetre köszönöm azt a sok munkát, amit belefektetett a helyszínek megreformálásába!
    Jókat derültem kakaska és a farkas hozzászólásain!
    Farmom ugyan át van rendezve, 2 területet növénnyel ültettem be, de lehet én is csak a matricáig fogok eljutni!
    Jó játékot kívánok!
    Ja és sajnálják a 4 db detektív eszközt is, ez már nem humoros!:wuerg:xDxDxDxDxD

55nagyi55, Éva0315, Kuzdern és 14 más kedveli ezt.
  18. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Már a [​IMG]-is godolgodom.

55nagyi55, Éva0315, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  19. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Azért egyre inkább kiderül, hogy a "vásárlás nélkül is megcsinálható minden event" mondat lassan bohózatba illő lesz itt...

55nagyi55, Éva0315, Nagyii58 és 11 más kedveli ezt.
  20. kriszta70707

kriszta70707 Fórumlakó

Sziasztok!
    Számolgattam, tervezgettem és eddig úgy gondoltam, hogy az alapot, a 90 db minijátékot megcsinálom. Minden területre hoszzú érésű fákat raktam, hogy hozza majd a felröpiket.
    No, de az, hogy a kezdő öt detektíveszközt ma visszaveszik egyre.... már nálam is kiverte a biztosítékot. Semmi kedvem már ehhez az eventhez, inkább csinálom a gazdaköriket, és állatokat fogok tenyészteni, mert az fogytán van. Mindenki másnak jó eventezést!
    (Csak zárójelben, idén ez már a második event amit kihagyok... Sajnálom nagyon, de nem jó felé megy a BP...)

Egy kis off, remélem maradhat: -BombadilToma- gazdáról tudtok valamit? Ezer éve nem olvastam tőle hozzászólást!

55nagyi55, Éva0315, maszilva és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.