Visszajelzés A nagy hajsza event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Kiwi, témanyitás ideje: 22.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Szia! Köszönöm az észrevételt, de az igazság az, hogy a több milla csp-m ládákból jön ami a felhőről potyog. Soha nem piacoztam erről megvan a véleményem. Csak ha olyan event van amikor segíteni tudok a megmaradt növénnyel, vagy maggal már nem emlékszem akkor megyek piacra és trágyát venni. Amúgy nem segítő kezekkel van tele a piac. Értem én, hogy ebből akar valaki meggazdagodni, de ha olyan event van ami a kicsiknek valami hiánya miatt nem befejezhető, miért kell nem arany, gyémánt áron kínálni? Én a 30-as piacon vagyok és nagyon szívesen segítek, ha valaki rám ír. Van néhány 10-es szintű állatom ami már nem kell, de másnak jól jönne olcsóbban. Én a topon sosem fogok indulni ezért felesleges pajtatöltelék. Hogy ne legyek off nagyon nem jó az átlagom ez a babamau nem jön be. Sajnos még holnap is ez lesz az egyik helyszín utána sem gondolom, hogy valami jó jönne. A 2 viágosabb most jó ott jön a 95, de ez nagyon lerontja az összképet. Szép napot kívánok.

Lenczy, GA-BI-O-Farm és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Ezt a kijelentést majd akkor is ismételd meg, amikor 24 órán belül (változatlan 3 helyszínnel) lejátszol legalább 210 minijátékot ;)

Közel 6 óra kattogtatás. Az első 50 játék kifejezetten tetszik és szórakoztat, a következő 50 még elmegy, de utána már exponenciálisan csökken a lelkesedés :wuerg:

Nem okoz nehézséget szintidőn belül megtalálni a tárgyakat, és hozni a 135 pontot, de inkább több növényt termelek, és az utolsó 5-10 ezer pontot már a 10 tárgyas kereséssel zárom. Aki kitalálta, hogy ennyi minijátékra legyen szükség a jobb oldalhoz, egész biztos, hogy nem játszotta még végig. Ha egyetlen egyszer is kipróbálná, belátná, hogy elborult ötlet volt részéről...

PZoli64, PaySkin, maszilva és 29 más kedveli ezt.
  3. Patrícia793

Patrícia793 Utánpótlás-írogató

Igazad lehet, 210 körül már biztos ki lennék akadva! De említettem, hogy személy szerint engem eléggé motiválna a nyeremény! :p

4. Rékuci1111

ha nem lenne a mamut, akkor kevesen játszanák végig, csupán a játék "öröméért"

rozo52, -W-595-, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  5. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nekem a régi helyszínek a kedvenceim! Azokat már vakon is megcsinálom. Még az ingridet is. A lakás pl nekem tök új, még sose csináltam, azt hittem ez az új helyszín. :) Eddig mindig megvártam míg 3 régebbi helyszín van együtt és egy nap alatt lejátszottam az összeset. Nincs hozzá semmi hangulatom, hogy naponta újabb, meg újabb helyszíneket gyakoroljak be. Ezért szerettem az első tárgykeresős eventeket. Na meg azért is, mert még be se fejeztem a bal oldalt és a jobb már kész is volt. Azért már eléggé elgurult a játékkészítők gyógyszere a jobb oldal tekintetében.
    Idővel nem kell semmihez se pénz. Nekem a felhőről és a ládákból jön annyi hasznos dolog, hogy bármelyik eventet meg tudom csinálni anyagi ráfordítás nélkül, ha akarom. Bizonyos szint felett inkább csak az idő szab határt a játéknak. Addig meg át kell gondolni, hogy mi a cél, elérhető cél és azt kiszedni a játékból, amire kinek-kinek lehetősége van. Persze lehet költeni is rá, ha valaki szeretne jobban haladni (kisebb szinten is), de fontos, hogy ezt a pénzt akkor ne sajnálja rá! Ez az event amúgy is úgy van felépítve, hogy a felhő minden gyorsítás nélkül megszerezhető és a 3 pikkolóért is keveset kell tenni.
    Van egy jó hírem! A mostani tendenciát követve neked 10 év múlva sokkal több "farmvagyonod" lesz, mint azoknak, akik most 10 éve játszanak. A most 10 éve játszó játékosok is voltak kezdők, sokkal rosszabb feltételekkel, mint a mostaniak. Ezen nyilván mindenkinek végig kell menni, elfogadni és boldogan játszani! Vagy nem játszani!

Laxiaa, maszilva, Hahacska és 11 más kedveli ezt.
  6. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Ha tudnék ennyi növényt termelni, hogy sok játékkal messzire jussak a jobb oldalon, biztos nem egyszerre játszanám le az összes minijátékot. Van rá több nap :) De még nem tartok itt, felhőhöz szeretnék eljutni, ez a reális cél ismerve a hétvégi programjaimat, aratási lehetőségeimet - de ha esetleg a Bónusz ládából kipottyan más is mint a TP bónuszok, vagy a keréktől kapok vmi hozamnövelőt, akkor még juthatok tovább is. Egyszer-egyszer elő szokott fordulni :)
    Persze egy Mammut fának én is örülnék ;) de majd eljön az ideje annak is :)

Hahacska, ursa11, Arrah és 9 más kedveli ezt.
  7. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Nekem játszhatsz, de 130-as átlagot szeretnék! :)
    Pontosan így vagyok én is vele. Még 100 játékig simán megy a 135 pont. De amilyen állapotba a szemem kerül tőle, egyáltalán nem éri meg a jobb oldal. Azért farmaranyfáért megint megcsinálnám! :)

maszilva, -W-595-, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  8. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Bocs, de belegabalyodtam a számolásba. Ha a felhő kész, akkor mennyi malomtermék ill. gaz+röpi kell a bal oldalhoz. /igaz, én csak az alap Mamutot szeretném/ Tudom, illetlenség ez a kérdés, de matekból "ülj le fiam egyes" vagyok.:sleepy:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Szerintem ezt a számolást keresed #7

10. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

PZoli64 kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Részemről vége az eventnek:music: 3 piccoló meg van a többi ott marad....8)

juliannakoczkas és magdi06 kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igy vagyok én is vele.Még maradt 30 felhasználható malomtermékem, növényem is vat 10 db-ra.Majd ha kedvem lesz hozzá eljátszogatom.Most elég volt.

13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én eljátszottam ami volt... :music:
    Ha esetleg a végén 10 xxl mamut lenne akkor folytatnám... :p de nincs....:cry:

magdi06 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  14. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Lehetetlen kicsi és felismerhetetlen figurák - idegesítő - nem jó!!!!!

15. Rékuci1111

Szia :)

Nem megállás nélkül játszom ~6 órán keresztül, hanem 3-4 adagban, de úgy, hogy beleférjek a 24 órás ciklusba. Legutóbb mondjuk nem jött össze, és így 3 helyszín helyett 4-et kellett memorizálni.
    Ha nem változnának a helyszínek, akkor elegendő lenne napi ~1 órát minijátékozni, bár hétköznap lehet, hogy nem lenne rá ennyi időm.

Az ilyen eventekre érdemes tartalékolni, ahol ugyan sok növényt kell termelni, de visszahozza a "befektetést". Ezzel a mamutfával össze lehet hozni annyi szupertrágyát, amivel egy év múlva már könnyen megszerezhető az újabb XXL mamutfa, vagy legrosszabb esetben egy FA fa, ha arra cserélik a főnyereményt.

PZoli64, maszilva, Hahacska és 9 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt.
    Nem is tudom mit mondjak erre az eventre. Szeretem a tárgykeresőst, de nem ennyit.
    Az ilyen eventekre mindig tartalékolok KK. trágyát, sz.trágyát, pörgetéseket. A pörgetésnél szerencsém volt, pörgettem jó pár bónuszt.
    A cél: az XXL mamut volt. Tegnap egybe lejátszottam kb. 300 különbségkeresős játékot, mert: 1. nem akartam új pályát megtanulni, 2. nálam az vált be, hogy minél többet játszok, annál jobban belejövök és kb. 50 játék után megtanultam, hogy milyen tárgyakat kell keresni. A végén már teljesen ráállt a szemem a keresésre és egyre gyorsabban ment. Volt 160 nagyítóm, "a betanulási időszakban" használtam el majdnem az összeset, hogy megnézzem miket kell megkeresni. Az utolsó 150 játéknál nem kellett csak néha 1-1 db-t használni, amikor már fáradt volt az agyacskám. :D Majdnem mindig a miniatűr tárgyakat nem találtam meg, de amikor a nagyító megmutatta, berögződött és a következő képnél rögtön azt kerestem. Volt párszor olyan kép, amikor már kevés volt a nagyító és nem találtam 2 tárgyat, hogy hagytam lemenni az időt, szép kényelmesen megkerestem a 2 tárgyat és kaptam 70 pontot, de ezeket a 70 pontos kereséseket bele is kalkuláltam.
    Nem lenne rossz az event, de ennyit lejátszani felér egy kakasgyilkossággal. :D
    Sok sikert, a Szemészeten majd találkozunk. :)

PZoli64, genka53, SárosLady és 15 más kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Sikerült negatív rekordot döntenem az elmúlt 28 órában. 290 kerek kerék forgatásból egyetlen egy 100% vagy 200%-os bónuszt sem tudtam forgatni. 1 db 6 órás +1 növény és 1 TP növelő 24 órás. Ennek már köze nincs a szerencséhez, hisz látom ahogy átugrik a kerék. Azért nem kellene ilyen szinten belenyúlni a kerék algoritmusába. Az is költ valamennyi pénzt, aki Party pörgetést vesz.

-W-595-, jucus100, vasaló57 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ma én is pontosan ugyanígy jártam; igaz valamivel kevesebbet pörgettem (kétszázhatvan-valamennyit).
    Viszont mindegy, mit láttál, nem számít. A nyeremény a kattintás pillanatában eldől, a grafikának már semmi jelentősége sincs. Nem azt a nyereményt kapod, ahol a kerék megáll, hanem ott fog megállni, ahol a Neked kisorsolt nyeremény található. Senki nem "nyúl bele" a kerék algoritmusába, hogy a nyereményedet megváltoztassa. Ha pedig ez valahogyan megtörténne, azt biztosan nem látnád.

PZoli64, maszilva, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Köszönöm a vígasztaló szavakat. Nem is úgy értettem, hogy akkor nyúlnak bele, hanem a program úgy van beállítva. Azért max 100 pörgetésre szokott jönni 1-2 növényekre is ható bónusz. Ezt írod: -hanem ott fog megállni, ahol a Neked kisorsolt nyeremény található,- ezért látom, hogy lelassul, majdnem megáll a kerék, majd 3-mal odébb lendül. Lehet, hogy rossz szerveren vagyunk jelenlegxDxDxD. Ez nem a nyerő szériás:cry:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Egyszerű szerencsefaktor, semmi több. Vagy "egyszer fent, egyszer lent." Vannak még ilyen "okosságaim" a bugyorban, de a köz javára eltekintek tőlük... :D
    Most a kerék nagyon peches volt. Előtte viszont a Piccolo-kkal nagyon is szerencsém volt: 33-ból jött Farmaranyfa, Virágfestés, 3 db Jack, egy Varázskalap és egy Virágcsokor. Soha rosszabbat.
    Más példa. Két hónapja nulláztam egy jelentőset, és elpörgettem kétezer party pörgetést. Kaptam 24 db 100% bónuszt, ami önmagában nem rossz. Csakhogy ebből 19 az első 1000-ből jött, a második ezerből csak 5!! Ugyanúgy csináltam mindent, az egész fél óra sem volt. Szerencsefaktor...

(Amúgy nincs több szerver, mindenki ugyanazon a szerveren van. Az adatbázisok ugyan a piacokhoz igazodva mások, de ez nem jelent eltérő beállításokat.)

Utoljára szerkesztett: 24.3.23
    PZoli64, genka53, maszilva és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.