Visszajelzés A szerelem cukrászata event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 7.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nagy köszönet a képekért. Nekem jó ha minél többet látok, kiteszem egy fájlba őket, szokom ahogy a " teteje összefolyik a közepével ". Most nem volt kedvem telerakni a szédültet fákkal, az eddigi tortás eventnél nem kellett tortabónuszt használnom, gondoltam most sem kell. Akkor még nem tudtam, hogy ilyen zűrös lesz felismerni a rendelt sütiket.:(

Kuzdern, aida2330, hoputzio és 3 más kedveli ezt.
  2. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok!A képmetszőt hogy lehet használni?Valaki tud segíteni?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Háát ez nálam felejtős.

melcsi67 kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Itt az eventes csevegő 1 oldalán a 14 hsz. Luminary modi rakott be ismertetőket a képmetszőről és használatáról.
    Nyugodtan próbáld ki előbb a farm bármelyik területén jelölgess be dolgokat, de nem kell elmenteni.
    Bezárod és kezded a következőt.
    Kis gyakorlás és menni fog.

vihence, Kuzdern, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  5. bond

bond Junior szaki

eléggé szivatósra sikerült ez a torta grafika, nem értem mit akarnak ezzel elérni...
    még nincs április 1... de ez még akkor is rossz vicc lenne

vihence, Judit5753, jófarmerlány és 3 más kedveli ezt.
  6. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez hogyan fog sikerülni, mert felröppenő ügyben siralmas a helyzet nálam. A teljes bevétel egy körön 1212 növény, ami 3 keverésre elég lenne, ezzel szemben max. 45 felröppenő jön. Még nem tudok nullázni, sz.trágyával sem állok jól. Lövésem sincs, meddig lehet így eljutni, mert éjszakára sem tudok olyan hosszú érésűt betenni a zöld csepp végett!

7. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Borzalmasak ezek a minitorták, egész egyszerűen "összecsúszik" a közepük,és képtelenség ilyen rövid idő alatt eldönteni,hogy mit kéne választani. Valaki azt írta itt,hogy "ráállt" a szeme. Nos nekem nem, és gondolkodom,hogy el is engedem ezt az eventet. Miért kellett változtatni az előző évek grafikáin egy rosszabbra?

vihence, jófarmerlány, ronka és 3 más kedveli ezt.
  8. bherczeg

bherczeg Haladó

Most már nagyon ki vagyok ,azt hiszik az embernek van ideje munka mellett fiyelni hogy minél több növényt termeszek mert a grafika nem jó és nem úgy halad az ember ahogy kellenne.A felröpenő meg siralmas.Hol lehet panaszt tenni melyik forumon?

hoputzio kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Sokakat az kever meg, hogy az alapnak a teteje milyen színű, pedig azzal nem kell foglalkozni, csak a muffin papír színe a lényeg.

A bevonatok kicsit egyformára sikeredtek, de ki lehet választani a megfelelőt

A díszeket is ki lehet sakkozni szépen, ha adsz neki valami nevet
    Kliensben a beállításoknál fel lehet venni 120%-ra, böngészőben pedig a Ctrl+egérrel görgetni, amíg optimális
    képet nem kapunk. Így már jobban kivehetők az alakzatok és a színek is.

.barbi1., PZoli64, Luca_511 és 22 más kedveli ezt.
  10. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Sziasztok! :)
    Tudom, h mindenkinek más a látásmódja, de hátha tudok segíteni az én technikámmal, ahogy megoldottam a képeket.
    Teljesen mindegy az alakzat, csak a színre figyeltem.
    3 dolog van, amit néztem:
    1, a muffin papírja. Teljesen mindegy h csíkos, kockás, pöttyös..stb csak a színe számít. sorrendben: lila, kék, zöld, piros, krémszínű
    2, a hab-krém, itt is mindegy a hab formája. Csak a színt néztem, sorrendben: kék, fehér, lila, ( a 4.-nél csak a krém tetejét figyeltem ) mogyoróbarna felső csúcs, rózsaszín
    3, a díszítés. Úgyszintén nem néztem mi a dísz mintája, csak a színt. sorrendben: világoskék, barna, lila ( vagy rózsaszín ), sötétkék, piros.

.barbi1., PZoli64, barbi021951 és 23 más kedveli ezt.
  11. csanya52

csanya52 Haladó

Köszönöm szépen.

GA-BI-O-Farm és aida2330 kedveli ezt.
  12. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves bherczeg!

A panaszkönyvet itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/

bherczeg, vihence, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! A kerek kerék kegyes volt;) s ráéreztem a maffinok titkára;)

Sziszi1950 kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Ha ráéreztél, miért nem osztod meg a társaiddal?

vihence, Sali~*.*, apus54 és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Mindenki a saját tempójában játszik;)
    Meg lehet szokni az új dolgokat;) Alapjáraton tetszik ez a minijáték;) Bár még nem hibamentes a megvalósításom az ügyben...:wuerg:
    De ha lesz ilyen következő ... na akkor majd jön megy majd8) Ha csinálom....
    A titok a figyelni kell a részletekre;) Ebben nem igazán lehet segíteni:wuerg:

koricsabi és mingo826 kedveli ezt.
  16. taki1973

taki1973 Járnitanuló

Szia! segítenél azt hogy kell csinálni? Nem vagyok egy számítógépzseni. Köszönöm

17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ma reggel álltam neki a nagyfarmomon az eventnek. Party pörgetések és Jack-ek mellett 1 kiskockáról jött 24 eventnövény, közben nulláztam amaránttal is a felröppenőkért. 64 malomterméket kevertem be +1, amit kaptunk. Kliensen 140 %-ra emeltem a farmot, képmetszőt használtam / Win 10/ és jó fél óra alatt kész lettem az eventtel. Egyszer hibáztam az elején, mert a képmetszős kijelölést elbambultam.
    A megfigyelésre-kijelölésre szerintem nagyon szűken mérték az időt / 5 másodperc/, viszont a 25 másodperc bőven elég volt a kirakásra.
    Nem hosszabbítottam az időt, mivel nem is volt hozzá felröppenőm.

genka53, vihence, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Nahát... tényleg ... hosszabbítani is lehet...:music: Egyszer sem tettem...;) Tuti ezért hibáztam néhányszor;)

19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

vihence, Sali~*.*, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  20. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Ez a hobbijuk, hogy mindent megváltoztassanak. Régen csodaszépek voltak az ólak, most förtelmesen rondák. Ami jó, azt miért ne rontsuk el? Ez a mottójuk.

vihence és csipetke01 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.