Visszajelzés A Télapó szikla titka - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 14.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. briguka

briguka Fórum mestere

Szia!
    Sosem mondom hogy nem, de a felröppenő mennyisége miatt most azt mondanám hogy ha nem tudsz null percezni, akkor nem. Ha másnak más a véleménye, nyugodtan irjatok jó tanácsot gazdatársunknak. Hozzáteszem, null-percezni én sem tudok, nekem a többszöri terménybónusz kipögetése segitett. De belevágni mindenképp érdemes, azért tudsz jó pár értékes nyereményt kiszedni. Drukkolok
    Bár ha eddig felröpit gyűjtöttél mert gondoztad a farmodat, azért az esély megvan. KK-t én csak a felszaporitáshoz szoktam használni, utána ha szükséges akkor szupertrágyázom. Na neked most ez utóbbi azért jó ha van a tarsolyodban..

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. sickRRR

sickRRR Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm gyors válaszod.
    A felszaporításhoz persze szoktam használni KK-t és szupertrágyát.
    Van is még 2000+/2000+ ,csak sajnálom. :)
    Felröppenő összecsorgott 900.

Rendben, akkor csinálom, és jutok ameddig jutok.
    Legfeljebb ha látok rá esélyt a végén, hogy befejezzem, akkor használok pár extra segítséget is.

GA-BI-O-Farm, briguka, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Mindenképp érdemes belekezdeni, és a lehető legtöbbet kiszedni belőle, ha esetleg nem is érsz a végére.
    Nagyon helytálló briguka észrevétele a felröppenőkkel kapcsolatban, miszerint az idő rövidségére való tekintettel mindenképp szükségszerű a nullázás lehetősége, mert a termelést meg lehet oldani bónuszokkal, Jack-kel stb. Nulla közeli már a 8 perces nemesített rózsa is. És nagyon fontos, a fenyőág malomban való eldugása is, hogy mire az egyik fajta növénnyel végzel, addigra rendelkezésre állhasson az újabb 5 db fenyőág, hogy ne kelljen 5 órát várni arra, hogy a rendszer ismét adjon.
    Itt hozom neked -BombadilToma- rövidített event leírását:https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka-csevegő.21869/page-7#post-1235058
    Sok sikert!

4. sickRRR

sickRRR Utánpótlás-írogató

Szia!
    Értem, és köszönöm válaszod.

Ahogy elnézem a Jégvirágos felhősorhoz kell nagyon sok felröppenő.
    Legfeljebb akkor azt csinálom, hogy a Jégvirágos felhősort és a dekorokat hozzá nem váltom ki, a végére hagyom.
    Viszont az összes többi részen végigmegyek és megszerzem.
    Ha a végére lesz elég felröppenőm, akkor azt is kiváltom.
    Engem úgyis a bónuszláda III-at adó felhő érdekel inkább.

5. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok.nálam reggel óta eltűnt a szép téli táj. nálatok is?

kovacstne kedveli ezt.
  6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Nem tűnik el a Téli táj magától,mert még "üzemel", biztosan belekattintottál a beállításokba és elnyomtad!
    Itt tudod elővarázsolni újból:

A Téma mellett, a lefelé nyilacskával válaszd ki az Alapértelmezett témát, máris havas lesz megint a táj. Ne felejts el a végén a Mentésre kattintani!
    Remélem sikerül megoldanod!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Ma befejeztem az eventet. Szerintem ez igazán "ünnep baráti", nem kér percre pontos aratást, mellette lehetett ünnepre készülni stb. Így is van még 1 hét. A felröppenők bőven jöttek/jönnek. Köszönjük szépen!:)
    Remélem mindenkinek úgy telt az ünnepe, ahogy szerette volna:)

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!:inlove:

8. olgica48

olgica48 Utánpótlás-írogató

A táblajáték szerintem tragédia! 12 órát várni rá, nem is tudod mindig levenni, mert mondjuk éjfélkor kellene, de amiket ad? De tényleg, ezek az egy szupertáp, vagy kacsakata, vagy szupertrágya? Ennyit várni rá és igazából semmi? Már nem is nagyon figyelek rá, mert csak bosszant. Nem játék ez, ami örömet kellene, hogy okozzon? Bosszant.

tara100 kedveli ezt.
  9. gyöngy57

gyöngy57 Utánpótlás-írogató

Nagyon tetszett ez az event! Kész vagyok!!! Felhők megpakolva! Nagyon bonyolultnak tűnt első olvasatra, de ahogy haladtam előre, úgy nyílt ki előttem a játék összes titka és szépsége!Köszönöm a moderátoroknak az útvezetést, nagyon-nagyon szuper ! Kösziiiiiii!

Havasi_Gyopár, zali1111 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

köszönöm szépen smoldering minden helyreállt! lehet benne gyönyörködni.

smoldering kedveli ezt.
  11. Zitu82

Zitu82 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    kvíztárba írnék egy megoldást:
    Mit ad a denevérek fája? TP

Üdv,
    Zitu82

Kuzdern kedveli ezt.
  12. lecő03

lecő03 Utánpótlás-írogató

Valaki tud segiteni ki váltottam a farmkoszoszút és nem jelet meg a ki be lépéenn tulvagyok ID 7017044 köszönöm.

13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Remek ez az event!
    Felhők beüzemelve, bolt kifosztvaxDxDxD. 13 Panni folyamatosan kint van az ültetvényen;). Nulla perceztem is pár kört, de csak azért mert napjában csak kétszer-háromszor tudtam belépni és türelmetlen voltam.
    A piccolo ládáimat kipakoltam, s egy csomó szuper dolog lett belőlük xDxDxD(varázsfa, Jack ajándéka, virágcsokor, virágos dallamok, pocok légyfogó és aminek a legjobban örültem, virágfestés :inlove::inlove::inlove:, ez már a negyedik). A FA fa elkerült, de sebaj, majd legközelebb!
    Kinyitottam harminc egy-néhány bónusz ládát is, íme az eredmény:
    Itt a két 100%-os teljes bevételi bónusz S-nek örültem igazán, jó lesz arra az esetre, ha makacskodik a kerék!;)
    A kvíz-tár szuper! Most játszottam el 40 paklit, a válaszokat már csak megerősítésként nézem meg, s a legtöbb válasz már két betű v szám beírásakor előbukkan.
    Igyekszem a piros szélű mezőkre is rálépni, de abból van még néhány!
    Amit most nem találtam, az az olyan mező, ahol plusz Tp is felreppen...

jófarmerlány, Kuzdern és kovacstne kedveli ezt.
  14. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

malomban kerested?

15. lecő03

Igen de tudom ott kerestem

16. Baracka

Baracka Utánpótlás-írogató

Szia,
    sajnos nekem sem lett FA fa. Viszont nagy öröm, hogy végre volt egy event amit be tudtam fejezni, ma délelőtt :D Ritka az ilyen mostanában, kevés idő és annyi mindent akarnak, munka mellett nem megy.
    Így azonban volt idő bőven, jöttek a felreppenők szép számmal.
    Szóval sikerélmény volt, végre :)
    Sok sikert még mindenkinek, aki dolgozik az eventen.

kovacstne, Fuhur és böbe764 kedveli ezt.
  17. lecő03

Kaptam 5 szigett koszorut én afarmot váltottam ki.

18. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

Sziasztok.
    Valoszinü elkerülte a figyelmem, de hol lehet megszerezni a 2. felhösor 2 dekorját?
    Köszönöm a választ.

19. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Miért csak a mézeskalács tábla indul el a táblajátéknál? :(

20. lecő03

Tudsz még valamit javasolni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.