Visszajelzés A Télapó szikla titka - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 14.12.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Kattintsd végig a bábukat 5-9-ig az event nyitóablakában, azaz az átfogó ablakban, és azok közül válaszd azt, amelyikkel játszani szeretnél.
    upload_2021-12-29_15-52-42.png

GA-BI-O-Farm és Szíriusz kedveli ezt.
  2. Szíriusz

Szíriusz Törekvő

Köszi, figyelmetlen voltam! :)

Havasi_Gyopár és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Havasi_Gyopár

Szia Katafarmer53!
    A 2. felhősor 2. dekorációs eleme a Tábortüzes barátok.
    Azt a 25. pozícióban kaphatod meg:

upload_2021-12-29_16-16-21.png

upload_2021-12-29_16-13-25.png

A másik dekort, a Ádáz hógolyótűz-t az eventboltból tudod megszerezni 30 db érméért.
    upload_2021-12-29_16-30-18.png

GA-BI-O-Farm, Katafarmer53 és Kuzdern kedveli ezt.
  4. Havasi_Gyopár

Szia lecő03!
    Szigeti koszorút, 5 db-ot a malomban készítettél: 2021-12-29-én 12:40:42 -kor.
    A legutóbbi fenyőág érkezés a rendszertől: 12:38:41 órakor volt, - ez ment a daralásba, szigeti növényként.
    (Itt kellett volna törölnöd a malomban a szigeti koszorú "bújtatást", és áttenni farmosra.)
    Az ezüstkulcsot az új terület kezdéséhez kaptad: ma, 14:04:46 órakor, tehát ez rendben van.
    Sajnos meg kell várnod, amíg megkapod az újabb fenyőágakat, hogy tudjál farmos koszorút keverni, addig tudsz ültetni a gömbdíszekért valamit. A rendszer 5 óránként ad újabb 5 db fenyőágat.

5. Katafarmer53

Katafarmer53 Aktív író

furmint111, Havasi_Gyopár és Kuzdern kedveli ezt.
  6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Erre a kérdésre rég ott a válasz a Kvíztárban, ami a csevegő első oldalán megtalálható mindenki számára.
    Wolf(Black) kedves farmtársunk,a játékosok segítségével állította össze, köszönet érte!
    Itt is megtalálhatod a kérdéseket és a válaszokat!
    https://kviztar.farmgazdak.hu

A Denevérek fája egy nagyon régi dekor,megépíthető Jack boltjában.

Denevérek fája

Hozzávalók:

• 300 vámpírparadicsom
    • 300 rémtök
    • 300 sírkő
    • 50 kísértet
    Helyigény: 1x1-es terület
    Érési idő: 3:00
    Amit ad: 20 TP

nagymami2, .barbi1., -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  7. Goran

Goran Fórum bárója

Sziasztok, pár oldalt visszaolvastam, de nem találtam olyat, hogy összeszedte-e valaki, hogy a pályákon melyik mezők alatt van dupla nyeremény? Én az első pálya második részén a 3. mező szupertrágya alatt találtam 6 baha titokfát, valamint a második pálya első részének alsó negyedik mezején a bájital alatt egy zambézi titokólat, biztos van más is, még keresem. Találtam még egyet, negyedik pálya, második rész első mező farmpengő alatt baha titokól.

Utoljára szerkesztett: 29.12.21
    nagymami2, maszilva, furmint111 és 7 más kedveli ezt.
  8. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Köszönöm a leírást, a titokfákat én is begyűjtöttem ;)

.barbi1., Kuzdern és Goran kedveli ezt.
  9. ibancs

ibancs Járnitanuló

T. Moderátorok.
    Tegnap irtam a Supportnak,hogy nemtudom leszedni a két fáklyáról a gömbdiszeket,ezáltal,nem tudom megcsinálni a felhőt,mert hiányzik A pocok izü stollenkalács kitevö.Irták legyek türelemmel.De mikor és hogy fogom megkapni,néma csend.Kérem irják meg,hogy milyen formában rendezik a problémát.köszönettel:ibancs ID:1966146

Utoljára szerkesztett: 30.12.21
  10. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A 12 ó tényleg rossz, nekem legalább 4 "aratás" maradt ki családi és egyéb okok miatt. Úgyis szűkmarkú a játéklehetőségekkel BP.
    A táblásat meg ne úgy nézd, hogy csak 1-1 cuccot ad, hanem úgy, h. ha a kérdésekre válaszolsz, trivia-pontokért sokkal többet kaphatsz. Pl. 5 Tr.P-ért 6 sztrágya, 6-okért 6 zokni, stb. Persze, a pluszok, a piccoló és társai, a végén.

furmint111, GA-BI-O-Farm és Mica67 kedveli ezt.
  11. Havasi_Gyopár

Szia ibancs!
    Egy hiba folytán egyes farmokon a 27. pozícióban levő játékelem nem az elvárásnak megfelelően működik, így annak a farmnak az adatait hibajelzésben elküldjük a központba javításra. Ezt tette a supportos kolléga is.
    A központban segítő kolléga leemeli a készletről az 1.100 db Gömbdíszt, mint beadási tételt, és a menüben jóváírja (beteszi) a dekort, amit vagy a neve alapján történő rákereséssel, vagy a felhőn a megfelelő felhőpamacsra kattintva tudsz ellenőrizni, hogy megvan-e már. Maga a 27-es pozícióban levő játékelem továbbra is megnyitás nélkül marad, (mert hibás), de a játékosok a szóban forgó dekort mind megkapják, akik nem tudják saját maguk felszabadítani azt a helyet.
    Türelmet kérünk, mert többen vannak akiknek a farmján a javítást el kell végezni, és sorban haladnak a központban dolgozó kollégák, amellett, hogy ünnepi időszak lévén ügyeleti beosztás van.
    De! Nem ajánlatos több szálon futtatni 1-1 hibát, ezért kérlek máskor ne hozz ide supportos témát, mert levéltitkot sért, nem beszélve a dupla munkáról.
    Kérlek, bízz meg a supportos kollégában, amikor azt írja, hogy türelem, akkor az azt jelenti, hogy a dolog intézése folyamatban van, és már csak idő kérdése, hogy mikor rendeződik az ügy.

12. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Találtam egy ezüst kulcsot a pajtába. Nem tudjátok, hogy az hová való???
    Végig nézem az eventfelületet és úgy láttam beraktam mindent mindenhova...nem tudom ez mi ez?!
    Köszönöm szépen!

szöszi50 kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ennek a fajta eventmechanikának ez a sajátossága. Minden kör elkezdéséhez kell egy kulcs. Kapunk egyet kezdéskor, hogy választhassunk, melyikkel kezdünk. Majd minden rész végén is kapunk egyet, amivel a következő szakasznak vághatunk neki. Az utolsó szakasz végén kapott kulcs már nem kell sehová - majd visszaváltják.

14. ria91

ria91 Junior szaki

Sziasztok! Szeretném megkérdezni,hogy a Teliholdason miért nem kaptam fenyőágat a mag keveréséhez?!

15. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Különleges kellékek
    Fenyőág

Hozzájutási lehetőség: az event kezdetével automatikusan 5 darabot kapunk. Prémiumtagsággal rendelkező játékosok 10 darab Fenyőágat kapnak az event kezdetével!

A fenyőágat nem a teliholdason kapjuk.
    Ha lenullázzuk a fenyőág mennyiségünket, a rendszer 5 óra múlva ad 5 újabb fenyőágat.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. ria91

ria91 Junior szaki

Köszönöm szépen, azt tudtam,hogy automatikusan kellene,hogy adjon,de nem adott,már két napja vártam.A szigeteset és a farmosat megcsináltam,már csak a teliholdas rész hiányzik.Befejeztem a szigeteset,megkaptam a kulcsot,akartam keverni a malomban a teliholdasra a növényt, de nem tudtam mert nem volt fenyőág.Ma reggelre lett.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. Habocska740816

Habocska740816 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! Már azt hittem elrontottam valamit... :)

-BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Van értelme szerintetek kiváltani egy felhősort, úgy hogy fél év a töltési idő? Elég morbid.

ulmo12, inanna11, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Veszteni valód nincs, az enyém már visszaszámol, nyáron aratom xD

nagymami2, ulmo12, Havasi_Gyopár és 6 más kedveli ezt.
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Ennyi erővel 5 év múlva is arathatnánk,ha megérjük persze! Ez durva volt a BP-től, de az újévi ajándék se lesz semmi.xDxDAmúgy jó kis event volt,gyorsan be is fejeztem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.