Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is próbáltam így, csak nem jött össze...

aida2330, inanna11, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  2. Judit613

Judit613 Törekvő

Sziasztok, szuksegem lenne meg negy darab halkekszre, hogy egy utolso kort tudjak jatszani. Elore is koszonom, ha kuldetek.
    Sok sikert mindenkinek meg az utolso hajraban! :)

3. swarek

swarek Törzsjátékos

Sziasztok!
    Borzasztóan gyűlölöm ezt a minijátékot. Így a cél mindkét farmon csak annyi, hogy a 35 játékot letudjam, és nekem ennyi volt az event. Így is a kimaradások miatt kénytelen voltam extrákat használni hozzá. Manapság csak a minimumot hozom az eventeknél, és jó párat ki is hagyok, mert a játék megbízhatatlansága miatt egyszerűen nem éri meg minden eventet csinálni, és nagyon küzdeni sem.
    Mindenkinek sok sikert, és remélem elérte/i célját.

levi5 kedveli ezt.
  4. agi770

agi770 Törekvő

Az eventgazt már rég letermeltem, de csak ma tudtam rávenni magam, hogy a minijátékokat befejezzem legalább a felhőig.:sleepy:

5. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Nálam is befejezve az event. 5 farmon játszottam végig, mert a családban lévő összes farmon mindig rám vár ez a feladat. Így a végére eléggé elfáradtam és bár nagyon szeretem ezt a minijátékot egy darabig nem vágyom rá újra.
    A kacsa továbbra is a barátom, nagyon jól lehetett vele taktikázni nem csak a körök megalkotásánál, de pl ha az útból el kellett tüntetni egy szint akkor is jól jött harmadiknak, vagy ha az eltüntetéssel egy másik figurából szerezni akartam, akkor is beszámolta a játék ötödiknek.
    Összesen játszottam: 50 + 53 + 49 + 47 + 48 = 247 játékot
    Legjobb eredményem: 111.920 volt
    Mindenkinek sikeres befejezést kívánok!

aida2330, GCSRama, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  6. GCSRama

GCSRama Utánpótlás-írogató

Uhh. Elismerésem ezért az eredményért, kitartásért! Kevés időm volt és "csak" két farmon játszottam 46-46 játékot. Így felhők meglettek, de előző okán nem törekedtem egy idő után nagy pontszámokra.

Anulu73 kedveli ezt.
  7. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok!
    Az a ,,Rákkincs dekor,, meglett valakinek?
    Hiába lett 90050 pontos rekordom, a 3. Nyereménysorban csak a 8. szintig jutottam el, tehát a 80000 pontig.
    Akkor tudatosult bennem, ha 9-szer egymás után megcsinálom a 100000 pontot, de többet nem sikerül, akkor sincs meg a 3. nyereménysor teljesen.
    Kicsit zokon vettem ezt a felismerést. >:(
    A jobb és baloldal készen lett.
    Gratula mindenkinek, akik olyan szép eredményeket hoztak mutatóba.

Kuzdern, aida2330, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem még a Megkevert útvesztő sem lett meg. Pedig ez az egész event az volt nekem. :D

9. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A tenger szíve event véget ért, a csevegő is bezárta kapuit.

Köszönjük az egymásnak nyújtott segítségeket, reméljük mindenki sikeresen befejezte a játékot!

Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.