Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)

Köszönöm szépen a kiegészítésedet :)

Hallo :)
    Vielen Dank für deine Ergänzung :)

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kacsa afféle joker. Bármelyik színű sorozathoz felhasználhatod, amivel esetleg be tudsz zárni egy kört. Nagy pontszámot így tudunk csinálni. Ahhoz képest ez a 30 pont levonás nem oszt nem szoroz; nem is értem, mi szükség van rá, teljesen értelmetlen.

missuzy_53, jucus100, Samborg és 20 más kedveli ezt.
  3. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Szerintem ez nem bónusz, hanem Joly Joker, és ennek ára van, ami 30 pont.

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Vittek egy kis színt a játékba.. :D ;)

maszilva, aida2330, soresne és 12 más kedveli ezt.
  5. Goran

Goran Fórum bárója

Végre egy értelmes minijáték, kicsit megmozgatja az agyat, mondhatni a TOP 3-ban van nálam, nem monoton és minden pálya más :inlove::D:p

*Lujzika*, PZoli64, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  6. dudute2

dudute2 Rutinos

Sziasztok ! Ez jó kis event lesz mert egy kukkot sem értek belöle :)

sutimami57 kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Csak legyen alkalmad is lejátszani;)
    Személy szerint nagyon nem szeretem, mert időrabló egy játék:wuerg:

8. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Remélem nem KACSA az egész:)
    Nálad a kacsa áldozati kacsa lesz!

Az ilyen összekötős játékoknál általában 10 összekötésre van lehetőség egy játékon belül.
    Akkor kapsz sok pontot, ha nagyon széles és nagy kört tudsz összekötni egy ugyanolyan színű figurából. Persze nem szabad elengedni az egeret összekötés közben, csak akkor ha teljes a kör. Akkor jár a sok pont a sokszorozó miatt.
    Úgy szoktam nekikezdeni, hogy megpróbálom felmérni melyik színes figurából van a legtöbb.
    Amelyekből kevesebb van, lehetőleg ötösével vagy még többel összekötöm, úgymond kiszórom őket. Ezek szépen lassan kiesnek, és marad az eredetileg kiválasztott szín, figura. Ezután kb. a 6.-7. lépés után megpróbálok egy minél nagyobb kört összekötni a már kissé letisztított pályán a kiválasztott figurából.
    Erre viszonylag sok pontot szoktam kapni.
    Ezután marad még egy két próbálkozási lehetőség.
    Itt jön a képbe az addig gyűjtött figurák beillesztése.
    Mivel korábban a legalább öt ugyanolyan figura összekötése után kaptam belőlük bónusz figurákat a bal oldali sávba, ezek csereként beilleszthetők lesznek a pályára, úgy alakítva a képet, hogy kijöjjön újra egy nagyobb összeköthető önmagával záródó kör.
    Ebből, ha szerencsés és ügyes vagyok, akkor szintén sok pont szerezhető.
    Újításként fog szerepelni az ebben a játékban újdonságnak számító szivárvány kacsa, amely Jokerként lesz használható, tehát több színnel lesz kompatibilis.

Persze az is nagyszerű megoldás, a kinyírod a kacsákat, és készítesz belőlül kacsatepertőt .
    Ha már kacsa...a rozéra sütött kacsamell már kulináris élvezetet is adhat :)

Utoljára szerkesztett: 22.8.23
    maszilva, drakula55, vihence és 12 más kedveli ezt.
  9. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Az a baj, hogy a kiszórt figurák helyett újabbak "esnek le", és nem biztos, hogy a kiválasztottak. Persze ilyen is van. Volt, hogy szinte az egész pályát le tudtam takarítani, de olyan is volt, hogy egy másik figura lett jó. Nálam az vált be, hogy a széleit nem nagyon szedegetem kétoldalt és alul, csak "igazítok" rajta, és a fölső sorok majd csak összejönnek.

10. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Kedves Enike** !

Ez a "szivárványos kacsa" ami jóker, honnan szerezhető be? Én kétszer is végigolvastam az event ismertetőjét, de nem bukkantam a nyomára.

Farm szint: 233
    Gyopáros: 20
    Baha: 578

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

aida2330 és -forrest-gump- kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Szia!
    Nem tudom, csak jártatom az agyamat rajta, hogy talán szerencsésebb lett volna megfogalmazása a ténynek úgy, hogy a kacsákért nem számol pontokat. A levonás mindenkiben egy negatív érzést hoz felszínre. Aztán lehet, hogy ebben is tévedek.

vihence, soresne, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  12. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Anyám, te vagy árva fiad csillaga
    írta Troppauer Hümér. Első ének.

Persze......
    Tökéletes receptem nekem sincs.
    Próbálkozni kell , mint kamionnal a babakocsi tárolóban.
    Pusztán megosztottam Zsani apja játékostársunkkal saját metódusomat, hátha nem a legegyszerűbb megoldást választja.
    Természetesen majd kipróbálom az általad javasolt trükköket is.
    Lehet, hogy az lesz az újhulámos megoldás :)

Utoljára szerkesztett: 22.8.23
    drakula55, vihence, bubafejgingo és 5 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Én nagyobb áldozat leszek kacsánknál. Próbálom majd mellőzni.
    Köszi , hogy leírtad a menetet. Remélem hasznosítani tudom. Annyi biztos, hogy nem várom meg a végét, mert az kínszenvedés volt, amikor egyszerre játszottam az egészet. Ott már youhuu sem tud segíteni. :D
    Sültet ettem bőven a hétvégén. Max marad körön kívül a kacsa. :)

14. -gyöngy-581

A táblákon amiket ad a rendszer ezek a kacsák ott vannak. mint a többi tengeri állatka, tehát nem kell beszerezni sehonnét, mert odarakja eléd a rendszer.

Hoztam az ismertetőből egy táblát nézd meg kérlek alaposan hány kacsa van rajta :)

PZoli64, vihence, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem kell beszerezni, a táblán fog előfordulni.
    Idézek a leírásból:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-tenger-szíve.23939/#post-1340889

"Újfajta elemként jelenik meg a sikeresebb minijátékunkat elősegítő szivárványszínű kacsa. Ha nincs elegendő színű állatka a pajtában abból, amit akár nyitott sorként, akár zárt sorként szeretnénk körbekeríteni, de a táblán van szivárványszínű kacsánk, akkor azt is használhatjuk kiegészítő elemként, egyfajta bónusz-lépés gyanánt!"

vihence, aida2330, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A felhő ad Boszorkányos Holmik M ládát .

Az a láda adhat sötétlő szentjánosbogarat .

Aki az eventes területen nem boldogult , felkészülhet ebből a ládából egyszer valamikor talán amikor jönn egy újabb ilyen eventecske .

Ha menetelnek a kacsák , és többen vannak , akkor ha elkezdenek bulizni , akkor kő kövön nem marad , és negatív pontot adnak ? Én akkor gyűjthetem egy játékon belül , és az utolsó húzásnál többet húzok , negatív irányba mennek a pontok , és akkor mi lesz ?

bubafejgingo, PZoli64, bactriaanus és 3 más kedveli ezt.
  17. apja_72

apja_72 Aktív író

Szia!
    Nekem 22 a tippem. :D

18. -gyöngy-581

A 22-es csapdája?

19. apja_72

apja_72 Aktív író

Remélem nem az lesz. :D
    Annyira azért nem görcsölök rá, Rákkincset én is tudok adni nekik, ha úgy van. :D

20. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Köszönöm a választ, most már értem. Én azt hittem, hogy úgy kell használni minta az 5 db állat leszedése után raktárba kerülő állatkát. Így azonban már minden világos.

maszilva, vihence, bactriaanus és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.