Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen én is azt néztem, a segítség tartok tőle, hogy inkább nehezítés lesz, ha magas pontszámot akarunk elérni. Bár ezt viszont Toma cáfolta, ha jól érettem azt amit írt... majd meglátjuk mire megyünk velük.

2. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Ez a véleményem nekem is, csak mivel többen kedvezően fogadták, nem is mertem leírni, hogy nem látom akkora segítségnek.
    Igen, majd élesben derül ki, hogy segítség vagy hátrány.
    Ami még eszembe jutott, hogy amikor kacsa kerül a körbe, akkor mit számol a rendszer kacsánként?

3. -gyöngy-581

Szerintem semmit sem számol ezt vettem ki Enike** szavaiból. Gyűjteni nem lehet ez már biztos, nincs neki helye, esetleg érdemes lehet kiejteni a sorból?... nem tudom, látom kéne, csinálni, utána már sokkal okosabbak leszünk..
    PS: Ha csak pár darab kacsa maradna akkor lehet, hogy tényleg segítség lenne..

4. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én belefutottam abba a hibába, hogy elsőre gyűjthetőnek véltem a kacsát. Sajnos nem az:( Így , viszont a mennyiségétől függően, akár zavaró is lehet.
    Holnap kiderül....

5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mostanában ezek az eventek sem túl egyértelműek, még a nagyoknak sem, nemhogy a kicsiknek...S hiba hiba hátán. miért kellenek most ezek az eventek. Na mindegy csináljuk...,ha tudjuk, lesz farmelérhetőség is...

Mazsola71, jutka190226, PaySkin és 7 más kedveli ezt.
  6. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Jómagam is így látom. Ez sokaknak nehézségi fokozat lesz de főleg azoknak akiknek eddig is nehezebben ment ez az event. Nem értem miért kellett ebbe is belenyúlni? Továbbá egy fölösleges dekor 30 óra érési idővel 1 óra hatóidővel nulla TP-al! Aztán egy újabb azonos névvel rendelkező dekor! Azt értem hogy a BP. már elfelejtette honnan jött!De már azt sem tudják hova tartanak!Ez az én meglátásom. A felhő az amiért érdemes belevágni és persze a minijátékok után járó nyeremények.CoraQueen #9 taktikáját fogom követni amely így hangzik "31 játékot lejátszom, és azonnal abba is hagyom":cry:

7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nekem még mindig nem világos pár dolog, de nem is akarom már túlgondolni. A kacsákkal van bajom....
    Enike kérte, hogy számoljuk meg a kacsákat, rendben, 22 van a táblán....Mindig?
    Az event leírásában a képeken is változik a kacsák száma, gondolom nincs fix helyük. Ugyanúgy mozognak, mint a többi elem. Mind1is:music:, délután kiderül. Kár ezen gondolkodni....
    Igen, ezzel a 2,5 %-os dekorral nagyon mellé lőttek. Inkább a Panni delux verziót kellene bevezetniük, hatásosabb lennexD
    A felhőt én is szeretném......piccolót is:music:;)
    Jó játékot mindannyiunknak!:)

8. -forrest-gump-

Ez azoknak fog menni akiknek jó rálátásuk van a figurákra és a színekre. Nem kizárt hogy egy nagyobb kört hamarabb ki lehet velük rakni viszont kevesebb pontért. De aki eddig sem tudott meg birkózni igazán ezzel a körbe húzogatással azoknak még zavaróbb lehet. Ráadásul minél több kacsa esik bele az útvonalunkba annál kevesebb pontot lehet összeszedni:) legalábbis nekem ez jön le ebből. Igaz ez kacsánként -30pont ami nem számottevő

vihence, bactriaanus, jutka190226 és 6 más kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Teljesen jó a meglátásod, én is így gondolom. Mindkét dolgot....Hiszen a végleges pontszám az összekötött ikonok száma összeadva a körön belüli ikonokkal és mindez szorozva a körön belüli állatkák+1-el. A kacsa itt hogy fog szerepelni? A darabszámban benne lesz, gondolom, csak a 30 pont levonás játszik, kacsánként.
    Nem bírok elszakadni ettől a kacsátólxD

Nem lesz könnyű, az biztos, főleg, ha megint pasztellszínekkel sikerül a grafika....

Utoljára szerkesztett: 23.8.23
    vihence, Anulu73, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  10. -forrest-gump-

Nem kizárt hogy könnyítésnek szánták ez rendben is van de ugyanakkor zavaró is tud lenni. Az 1db piccoloért és a pelikánfészekért nem fogok még több tízezer növényt pluszba letermelni! Csak a felhő éri meg minden más csak petárda durrogtatás:)

11. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Ha felelevenítitek az elmúlt időszak ismételt eventjeinek a beadandó mennyisége mindig emelkedett. Ez itt most látszólag csökkent. Véletlen lenne? Kizártnak tartom.
    A tervem nekem is az, hogy elviszem a felhőig, az alatt meglátom, hogy meddig jutok el. Aztán döntök, hogy nekiugrom a maradéknak is vagy hagyom a csudába az egészet... Majd kiderül.

12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Olvasom az oda-vissza érveket a kacsákról, így egy kicsit bővebben kifejtem azt, amit korábban olyan sommásan elintéztem.
    Egy valamilyen figura mennyisége korábban (legalábbis kezdetben) az összes mező 1/3-a volt. Most a kacsákkal együtt ez több lesz, mint 1/3. Ez előny, lehetőség lesz talán nagyobb köröket kialakítani. Amit viszont hátránynak érzek, hogy sokak számára (szerintem nekem is) nehézséget fog okozni a kör átlátása két színből (valamely szín plusz a kacsa).
    Az előző eventnek is úgy indultunk neki, hogy 8 kör lesz, aztán kiderült, hogy 10. Ezzel most is megvárnám a kezdést, akkor kiderül. Ha tényleg 8 kör lesz, akkor rövidül egy minijáték ideje, ami jó; viszont csökken a körök kialakítására a lehetőségünk, ami rossz. Viszont ebben segíthetnek a kacsák.
    Előzetesen nekem tetszik az újítás, de majd a gyakorlatban, jó néhány lejátszott játék után derül ki, hogy tényleg pozitív-e; azaz növekedhet-e a segítségével a pontátlagunk, ami kevesebb játékot és kevesebb eventgazt jelent. Egész biztos, hogy ehhez hozzá kell szoknunk, és a szemünket is hozzá kell szoktatnunk; nem érdemes az első 1-2 játék alapján máris temetni a játékot annak, akinek esetleg nem megy olyan jól.

maszilva, PZoli64, vihence és 13 más kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Ezzel a tervvel tudok azonosulni:)
    Bár, szeretném a piccolót, de nem mindenáron...

14. -forrest-gump-

Így gondolom én is! Van jó oldala is de sajnos hátránya is van. A hegesztő pajzsot föl kellesz tenni a szemünk védelmében ha nem akarunk az event végére 360 fokban látni:wuerg:o_O

vihence, Anulu73, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Köszönöm, hogy kifejtetted bővebben a gondolataidat.
    Én is örültem a szivárvány kacsáknak, de talán szerencsésebb lett volna, ha mi dönthetjük el, hogy hová tesszük és nem a játéktéren vannak elhelyezve. Pontosan a grafika nehezített átláthatósága miatt és ez még esetleg egy halvány színkombinációval megfejelve.
    Mindenképpen lesz jó pár kör,- ami gyakorlásnak számít -, mire rááll a szemünk az új játéktérre.
    A kis kör is kör, arra kell törekedni, mert több pontot hoz, mint az egyszerű, vonalas összekötögetés.:)

Anulu73, PalMa, bactriaanus és 5 más kedveli ezt.
  16. -forrest-gump-

Semmi szükség a panni delux verzióra. A tölgy fára kellene még további 13db fejlesztés és ezzel 100%-ra növelnénk a fölreppenők esélyeit. Plusz a ki helyezett pannik további 5% ami még növelné az esélyeket a rövidebb érésű növények esetében mint pl. a zsázsa stb. xD:inlove:

Utoljára szerkesztett: 23.8.23
    vihence, Anulu73, bubafejgingo és 6 más kedveli ezt.
  17. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Nálad a pont!xD A tölgyön helyet sem foglalna...:music:

18. -forrest-gump-

Talán még többet is írtam a kelleténél mert jelenleg a tölgyön 35%-tartunk a kupákkal együtto_O

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mivel a kupák és az egy darab Panni összesen 35%-os esélynövekedést jelent (ha egyáltalán összeadódik), a 100%-hoz még szükséges
    65%-ot már 13 Panni is biztosíthatná.
    Azért mielőtt valaki félreértené, egy kicsit pontosítsunk. Nem lenne a felröppenők esélye 100%, azaz tuti biztos; csak 100%-kal nőne az esély, ami azt jelenti, hogy kétszer akkora lenne az esély, mint az alap beállítás.

maszilva, vihence, Anulu73 és 7 más kedveli ezt.
  20. -forrest-gump-

Javítottam a 19-et 13-ra! Remélem nem értik félre mert az esélyeit latolgattam. o_OxD

vihence, PalMa, bactriaanus és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.