Visszajelzés A tenger szíve - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 22.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Gondolkodom, valahogy nincs kedvem csinálni. Észre sem vettem a kiírást tegnap.
    Most szedtem le mindent. Meg nem szeressem minijáték, sok idő elmegy vele a semmiért igazából.
    Belefáradtam ezekbe az egyhetes hajszákba, meg hogy van játék vagy nincs játék. Már amikor megnyitom az oldalt, felötlik bennem, hogy vajon még be tudok-e lépni. Nekem erre nem igazán van szükségem.

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A legjobb szándék ellenére is előfordul, hogy nem jól készítem el az eventismertetőt.
    Elnézést kérek érte.

Újra megnéztem a szivárványszínű kacsák használata során szerzett pontokat, újraszámoltam az előzetes számolásomat.

A szivárványos kacsa is 10 pontot ér, mint bármelyik másik állatka. Sajnos ott elrontottam a számítást előzetesen, felesleges bonyodalmakat és kérdéseket okozva ezzel nektek.

Az eventismertetőt javítottam a szivárványos kacsa leírásánál, kérlek tekintsétek meg újra.

Elnézést kérek mindenkitől!

@little-nici

maszilva, -gyöngy-581, Mogyi és 37 más kedveli ezt.
  3. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia!
    Köszönjük az infót! Szerintem nem kell elnézést kérned emberből vagy te is.:)
    Még néha én is tévedek (állandóan)xD

Sali~*.*, Babuxx, seprugondok és 14 más kedveli ezt.
  4. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Az is jó ötlet, hogy ha a kiválasztott elemből több van középtájon, akkor azokat leszedem, és kapok a "raktárba" belőlük, amiket aztán a széleken fel tudok használni.

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos a kacsákat nem lehet gyűjteni, nincs nekik megfelelő hely kialakítva a raktárban: [​IMG] Csak ezeket az állatkákat tudod gyűjteni amiknek az árnyképét látod a képen :) ( képet az eventismertetőből hoztam el.)

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem a kacsákat akarja gyűjteni, félreértetted. Aida írta, hogy
    Erre született a válasz, egy ötlet; a középső, valójában a kör kialakításához hasznavehetetlen elemek leszedésére.

genka53, jutka190226, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!
    A „Tenger szíve” event élő!

Kéjük, hogy 14:00 órakor egy új belépéssel lépjetek a farmra!
    Ellenőrizzétek a hírek menüt, az eventórát és az eventbejáratot a farmos részen.

Csak ezek megléte után fogjatok hozzá a farmos munkálatokhoz!

Sikeres játékot kívánunk:

A Farmerama csapata

8. agi770

agi770 Törekvő

Zökkenőmentesen indult az event nálam. Az amaránt 1:1 arányban adta a felröpiket. Sok sikert mindenkinek!:)

-forrest-gump- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. ktamás

ktamás Junior szaki

Nálam nem működik. ktamás ID: 18468436

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek Segítségkérő topicban jelezd a problémádat, ennél kicsit több infót adj meg, hogy ténylegesen segíteni tudjunk.
    Ha a belépéssel volt gondod, akkor kérlek, frissíts egyet és próbáld meg újra a belépést.
    Köszönöm!

-forrest-gump- kedveli ezt.
  11. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Már megint nem működik.

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek Segítségkérő topicban jelezd a problémádat, ennél kicsit több infót adj meg, hogy ténylegesen segíteni tudjunk.
    Ha a belépéssel volt gondod, akkor kérlek, frissíts egyet és próbáld meg újra a belépést.
    Köszönöm!

-forrest-gump- és kukori80 kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Lejátszottam a 2 ingyenes játékot és adott mellé még 2 ingyenes játékot. 75 ezer lett a legjobb eredményem, nagyon tetszenek a kacsák, jól ki lehet használni őket, úgyhogy kakaska meg van elégedve. :D

maszilva, bactriaanus, genka53 és 14 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Sziasztok :)
    Elnézést kérek a félreértés miatt, már világos, hogy mire is reagált a játékostársunk.
    Toma köszönöm a magyarázatot :)

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Most vettem észre , hogy a 34. haladási pontnál ez van . :inlove:

.
    Név............................Kép
    .....................
    SzintÉrési
    idő
    (óra)
    MéretTP/BTP
    kihelyezéstől
    függően
    Egyéb tulajdonságKitehető
    Megkevert útjelző (+)[​IMG]3.20:001x25.5002 party pörgetés
    10 alkalommal
    Farmos és
    szigeti területekre
    (kísértetjárta
    kúriába nem)
    Megkevert útjelző[​IMG]3.20:001x25.500nincsFarmos és
    szigeti területekre
    (kísértetjárta
    kúriába nem)
    felhőkre

16. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Na én is ezért jöttem, lejátszottam a 2 és lett még 1, meg most még 1:)
    na én ennyire nem vagyok ügyi, a legjobb 66070 pont:)

17. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Sziasztok! Nekem bejönnek a kacsák továbbra is. Én úgy gondolom, hogy ezek segítség gyanánt kerültek be, nem nehezítésnek. Az első két ajándék játékkal 71970 és 58100 pontot szereztem. Soha rosszabbat. Nem tapasztalok különbséget a kialakítható körök és pontok tekintetében, mint korábban, viszont kevesebb pontot kell összességében szerezni a jobb oldalon, mint eddig.
    Azt nem mondom, hogy nem lehet zavaró a kacsa azoknak, akik eddig is nehezen látták át a kialakítható köröket, de akinek eddig jól ment ez a játék, azoknak szerintem hamar rááll a szeme. Én biztos, hogy nem törlök ki egy kacsát se és az érték amit levonnak értük bőven belefér a megnyert pontokba.
    Mindenképpen azt gondolom, hogy a játék készítői ennél az eventnél figyelembe vették a korábban írt véleményeket és igyekeztek játszhatóbbá tenni számunkra azt. Tudom, hogy mostanában sok gondot tapasztalhattunk, de ez mindenképpen pozitív visszajelzés a BP-től felénk.
    Mindenkinek jó játékot és szép köröket kívánok!

18. -gyöngy-581

TE most dicsekszel vagy panaszkodsz?:D:inlove::D

Én neki sem álltam ma az eventnek, majd holnap fogom elkezdeni. A véleményem sajnos a két lejátszott ajándék után is az, hogy csak a felhőig megyek.. aztán meglátom..

19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Gabi, nagyon jóóó az a 66 ezer. Biztos lesznek páran, akik 100 ezer felett fognak kirakni, de én nem vacakolok vele, csinálok egy nagy kört és kész. :)
    Szia, nekem is tetszenek a kacsák. :D Nem vonnak le a kacsákért pontot, tegnap írta a moderátor, úgyhogy hajrááá.

20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ó szikrát nem izgat, egy a lényeg, hogy minél hamarabb túl legyek rajta.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.