Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Ebben a topicban van lehetőségetek ajándékokat cserélni, kérni, illetve felajánlani.

A topikba csak az alábbi hozzászólásokat várjuk:
    • ajándékok felajánlása
    • ajándékok kérése
    • mindennapi cserére partnerek keresése

Ami nem megengedett:
    • csevegni
    • szomszédot keresni
    • megköszöngetni egymásnak a kapott ajándékot (ezt a farmon belül is intézhetitek!)
    • folyamatosan kéregetni (attól, mert többször megismétled kérésedet, nem fogsz több ajándékot kapni... ellenben nem lesz a megnyilvánulásod szimpatikus mások számára... gondold végig, megéri -e)
    Minden olyan hozzászólást, ami nem illik bele a topik témájába töröljük és ha szükséges a szabályzatnak megfelelően büntetjük az adott fórumozót.

A hozzászólásotokban tüntessétek fel:

• a játékban használatos neveteket (ha különbözik a fórumon használt nevedtől vagy másik farm nevére kéred), hogy az ajándék célba érjen
    Ajándékozás részletes ismertetője, barátlista készítése az alábbi linken:

Egy játékosnak egy napon csak egy ajánlata lehet kint a topikban, és ezt törléssel naponta egyszer újíthatja meg!

Akinek több írása lesz olvasható, annak írása törlésre fog kerülni!

..

DetoX666, DetoiX, szpiró61 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. -Szonja06-

-Szonja06- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A pénteken (02.07.) kezdődő csere eventen szívesen fogadok olyan fákat, ólakat vagy azok fejlesztéseit, amik a boltban nem kaphatóak, kölünlegesebbek. Ha szüksége van bárkinek valamire, írjon ő is nyugodtan, szívesen megnézem van-e belőle feleslegem!

-Szonja06-

Domye kedveli ezt.
  3. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    A mostani event alkalmával szembesültem, hogy nincs gereblye előállító területem. Ha esetleg valakinek lenne 1db felesleges, akkor szívesen átvenném a megfelelő napon. Ha kellene valami tőlem, szívesen felajánlom érte
    Előre is köszönöm

Zsuzsikan, -gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  4. macimami1958

macimami1958 Járnitanuló

szisztok! akinek van még napi ajándék küldési leheősége küldene nekem? van olyan aratás ahol 1 db sem jön. hoszúakt ültetek mégsem.
    mcimami1958
    ui. naptejre lenne szükségem

Utoljára szerkesztett: 10.8.25
    Zsuzsikan kedveli ezt.
  5. vkgirl2001

vkgirl2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ha esetleg valakinek szüksége lenne kenyérgyümölcsfára, a következő cserenap alkalmával hármat fel tudok neki ajánlani:).

6. Kismatifu

Kismatifu Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom mikor lesz erre lehetőség és nagyon jól tudom milyen nagyot kérek, de egyszerűen nem tudok szert tenni páncél pannira.
    Szorgosan csinálom az eventeket, de a felreppenők hiányában mindig csődbe megyek.
    Tudom ez nem egy "van éppen porosodik" a polcon kategória, de hátha.
    Bárkinek ötlet, tapasztalat, bármi? (éppen eggy ami felesleges?)
    Van egy pár fám, és lassan nyitok kb 30-40 darab talányos fát és pár darabb ól/ólfejlesztés ezek nem nagyon nagy ritkaságok és pár dekor ami talán a felével sem ér fel de hátha.
    Előre is köszönöm!!

Doggyra kedveli ezt.
  7. BeastMrn

BeastMrn Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Pörgettem egy 1es szintű aranymosó tanyát. De sajnos nincs hozzá alap tanyám.
    Ha esetleg valakinek lenne cserenapkor szívesen fogadnám.
    Köszönöm ha tud valaki segíteni.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Doggyra

Doggyra Aktív író

Szia!

Az alábbi akciókor tudsz hozzájutni a Páncél Pannihoz amennyiben meghirdetik: Páncél Panni vásárlási akció - rövid időtartamban

Jó játékot és sikeres eventeket. 8)

Kismatifu, Kuzdern és Ms.AbyZu kedveli ezt.
  9. ali19

ali19 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az alábbi műhelyekből sajnos nincs egy darabom sem, szeretnék belőlük 1-et, hogy tudjak termelni belőlük. Esetleg akinek volna feleslegben, megtámogatná-e a farmocskámat? :)
    Bokszkesztyű, Cukorkagyár, Búvárbolt, Gereblyegyár, Kantáros üzlet, Létrakészítő műhely, Jávorszarvas színpad, Textilmalom,Alvómaszkvarroda, Fazekasműhely, Diótörőgyár, Légbuborékgyár, Pilotasapkagyár, Szemfogkefeüzem, Tikitotem-műhely, Necronomicon nyodagép, Strandtörülköző-szövőgép, Tigrispapucsműhely.

aligátor19 a farmnevem.

Köszönöm, hogy elolvastátok! :)

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szia ezeknek a műhelyeknek nagy része megépithető. Te magad is meg tudod épiteni.

11. zsejda

zsejda Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretnék kérni régi titok ólakat és fákat. Sajnos viszonozni nem tudom, 79. szinten vagyok.
    Előre is köszönöm, segítségeteket.

12. rittgasseragnes

rittgasseragnes Utánpótlás-írogató

Sziasztok.

Van valakinek esetleg ?
    Baba Jaga kunyhója, Muntyákszarvasól, Édes nyírfa. További szép estét:)