Visszajelzés Apró kincsek - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 18.2.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

81 szavazat
    26.6%
  2. 2

6 szavazat
    2.0%
  3. 3

2 szavazat
    0.7%
  4. 4

4 szavazat
    1.3%
  5. 5

9 szavazat
    3.0%
  6. 6

7 szavazat
    2.3%
  7. 7

6 szavazat
    2.0%
  8. 8

12 szavazat
    3.9%
  9. 9

14 szavazat
    4.6%
  10. 10

164 szavazat
    53.8%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Megint segítséget szeretnék kérni! A pókot sikerült megcsinálni de a j. o-n lévő felhőre harmadik kitevő egyszerüen nem sikerül. Már kétszer körberaktam a keretet most legutóbb úgy ahogy itt is javasolták és nem sikerül. Kérlek segíts mit csináljak. Köszönöm szépen ID 34351982

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Egy segítség a sok közűl, de a lényeg, hogy össze legyenek kötve a vonalak, akkor mutatja a 30-as szorzót.

-happy58-, SnéDóri, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Jól látom,hogy az event megvan hosszabbítva ? Az evnet órában még 14 óra látható.

4. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! így csináltam most reggel a piros plüssel és nem értem miért nem jó miért nem adja meg.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.2.26
  5. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia:)

Valamit elrontottál:) Kiírta az összekötés után belül X30-as szorzót?

Itt egy nagyon egyszerű:) körbekerítesz egy 7x8-as téglalapot és valamelyik sarkából 3 db -ot kihagysz:)

Muci-farm kedveli ezt.
  6. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Helló! Laptopom van,és a játék ábráján szemöldökceruzával bejelöltem pici kereszttel a négyzeteket, így kerítettem körbe,hatszor ötös téglalapot csináltam,ezt kerítettem körbe,és így sikerült a harmadik felhőrevaló. A képernyőt aztán szemüvegtörlővel simán letöröltem. Próba cseresznye.

SnéDóri kedveli ezt.
  7. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    miért lenne meghosszabbítva?
    8+14 = 22 óra
    upload_2026-2-25_9-9-27.png

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ha a kapott segítségekkel továbbra sem boldogulsz, gyere az egyik Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, s benézünk Hozzád, adunk megoldási javaslatot.
    Fontos, hogy olyan zárt alakzatot hozz létre, ahol 29 elemet kerítesz be, a kezdő elem legyen a záró elem is, s amikor körbeérsz a x30 feliratnak kell megjelennie, az egérgombot csak akkor engedd el, ha megláttad a x30 feliratot. Ha nem annyi, akkor lépegess vissza és módosíts az útvonalon.
    Sok sikert!

csipetke01 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    nagyon sok megoldási javaslatot találsz itt a Csevegőben, ha visszaolvasol néhány oldalt.
    Egy zárt alakzatot kell létrehoznod úgy, hogy 29 elemet kerítesz körbe, így amikor a "kör" végére érsz, a bekerített elemeken megjelenik a x30-as szorzó.
    Amennyiben a csevegőben található segítséggel nem boldogulsz, gyere egy Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, s benézünk Hozzád, adunk megoldási javaslatot.
    Sok sikert!

10. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget. Meglett a kitehető a felhőre.

11. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Bocsánat,akkor valamit benéztem :(

12. heli.21

heli.21 Fórum-zöldfülű

Helló, itt mit is kell csinálni? "
    23.Szerezz 30 darabkából álló szorzót egy alakzaton belül.1x Rendrakó játék
    "

13. Garden0516

Garden0516 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    A Varangy megszerzéséhez kell egy alakzaton belül 30 darabkából álló szorzót szerezni. Ez az én értelemzésemben annyit jelent, hogy létre kell hoznom egy alakzatot, ami 8x7-es, az kerít körbe 6x5 vagyis 30 darabkát. Biztosan félreértem, mert ezt már megcsináltam 3x, de a Varangyot nem kaptam meg. :/ Segítene valaki? Köszönöm.

14. heli.21

heli.21 Fórum-zöldfülű

Konkrétan bekereteztem 30 egyforma elemet, nem volt jó.
    Aztán kerettel 30 darab egyforma figurát (kerettel együtt 30), az sem volt jó. Sírok.

15. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)

Rengeteg ábra és segítség van a csevegőben:)

Itt egy nagyon egyszerű:) körbekerítesz egy 7x8-as téglalapot és valamelyik sarkából 3 db -ot kihagysz

A lényeg hogy az összekötés után belül X30-as szorzó ki legyen írva:)

SnéDóri, heli.21, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  16. Ecóka1

Ecóka1 Fórumszaki

Jól gondolom, hogy nincs mit csinálnom, ha a 28 küldetés, 80 haladás és a csapóajtós pók is meg lett. Tenyésztéssel pedig az Esőkabátbolt.

17. Dolphin

Szia,
    rosszul értelmezed a feladatot.
    Egy olyan alakzatot kell létrehoznod, amivel megkapod a x30-as szorzót a bekerített elemeken. Összesen 29 elemet kell bekeríteni.
    Nagyon sok képes segítség van itt a Csevegőben, kérlek, lapozz vissza pár oldalt és olvasgass. Minden oldalon fogsz legalább egy megoldási javaslatot találni.
    Ha pedig végképp nem boldogulsz, akkor gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.

18. Dolphin

Szia,
    Neked is azt tudom írni, mint a Játékostársunknak.
    Egy olyan alakzatot kell létrehoznod, amivel megkapod a x30-as szorzót a bekerített elemeken. Összesen 29 elemet kell bekeríteni.
    Nagyon sok képes segítség van itt a Csevegőben, kérlek, lapozz vissza pár oldalt és olvasgass. Minden oldalon fogsz legalább egy megoldási javaslatot találni.
    Ha pedig végképp nem boldogulsz, akkor gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.

cili53 kedveli ezt.
  19. heli.21

heli.21 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, meg is csináltam, mégsem jó. Mit rontottam el?

20. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Swartsch, GA-BI-O-Farm és SnéDóri kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.