Visszajelzés Apró kincsek - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -Sudden-, Feb 18, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

81 vote(s)
    26.6%
  2. 2

6 vote(s)
    2.0%
  3. 3

2 vote(s)
    0.7%
  4. 4

4 vote(s)
    1.3%
  5. 5

9 vote(s)
    3.0%
  6. 6

7 vote(s)
    2.3%
  7. 7

6 vote(s)
    2.0%
  8. 8

12 vote(s)
    3.9%
  9. 9

14 vote(s)
    4.6%
  10. 10

164 vote(s)
    53.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! Megint segítséget szeretnék kérni! A pókot sikerült megcsinálni de a j. o-n lévő felhőre harmadik kitevő egyszerüen nem sikerül. Már kétszer körberaktam a keretet most legutóbb úgy ahogy itt is javasolták és nem sikerül. Kérlek segíts mit csináljak. Köszönöm szépen ID 34351982

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy segítség a sok közűl, de a lényeg, hogy össze legyenek kötve a vonalak, akkor mutatja a 30-as szorzót.

3. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Jól látom,hogy az event megvan hosszabbítva ? Az evnet órában még 14 óra látható.

4. keresztanyu51

keresztanyu51 Törekvő

Szia! így csináltam most reggel a piros plüssel és nem értem miért nem jó miért nem adja meg.

Last edited by moderator: Feb 25, 2026
  5. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Szia:)

Valamit elrontottál:) Kiírta az összekötés után belül X30-as szorzót?

Itt egy nagyon egyszerű:) körbekerítesz egy 7x8-as téglalapot és valamelyik sarkából 3 db -ot kihagysz:)

Muci-farm likes this.
  6. csipetke01

csipetke01 Törekvő

Helló! Laptopom van,és a játék ábráján szemöldökceruzával bejelöltem pici kereszttel a négyzeteket, így kerítettem körbe,hatszor ötös téglalapot csináltam,ezt kerítettem körbe,és így sikerült a harmadik felhőrevaló. A képernyőt aztán szemüvegtörlővel simán letöröltem. Próba cseresznye.

SnéDóri likes this.
  7. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    miért lenne meghosszabbítva?
    8+14 = 22 óra
    upload_2026-2-25_9-9-27.png

További jó játékot!

GA-BI-O-Farm likes this.
  8. Dolphin

Szia,
    ha a kapott segítségekkel továbbra sem boldogulsz, gyere az egyik Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, s benézünk Hozzád, adunk megoldási javaslatot.
    Fontos, hogy olyan zárt alakzatot hozz létre, ahol 29 elemet kerítesz be, a kezdő elem legyen a záró elem is, s amikor körbeérsz a x30 feliratnak kell megjelennie, az egérgombot csak akkor engedd el, ha megláttad a x30 feliratot. Ha nem annyi, akkor lépegess vissza és módosíts az útvonalon.
    Sok sikert!

csipetke01 likes this.
  9. Dolphin

Szia,
    nagyon sok megoldási javaslatot találsz itt a Csevegőben, ha visszaolvasol néhány oldalt.
    Egy zárt alakzatot kell létrehoznod úgy, hogy 29 elemet kerítesz körbe, így amikor a "kör" végére érsz, a bekerített elemeken megjelenik a x30-as szorzó.
    Amennyiben a csevegőben található segítséggel nem boldogulsz, gyere egy Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, s benézünk Hozzád, adunk megoldási javaslatot.
    Sok sikert!

10. LionKing1975

LionKing1975 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget. Meglett a kitehető a felhőre.

11. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Bocsánat,akkor valamit benéztem :(

12. heli.21

heli.21 Fórum-zöldfülű

Helló, itt mit is kell csinálni? "
    23.Szerezz 30 darabkából álló szorzót egy alakzaton belül.1x Rendrakó játék
    "

13. Garden0516

Garden0516 Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    A Varangy megszerzéséhez kell egy alakzaton belül 30 darabkából álló szorzót szerezni. Ez az én értelemzésemben annyit jelent, hogy létre kell hoznom egy alakzatot, ami 8x7-es, az kerít körbe 6x5 vagyis 30 darabkát. Biztosan félreértem, mert ezt már megcsináltam 3x, de a Varangyot nem kaptam meg. :/ Segítene valaki? Köszönöm.

14. heli.21

heli.21 Fórum-zöldfülű

Konkrétan bekereteztem 30 egyforma elemet, nem volt jó.
    Aztán kerettel 30 darab egyforma figurát (kerettel együtt 30), az sem volt jó. Sírok.

15. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Szia:)

Rengeteg ábra és segítség van a csevegőben:)

Itt egy nagyon egyszerű:) körbekerítesz egy 7x8-as téglalapot és valamelyik sarkából 3 db -ot kihagysz

A lényeg hogy az összekötés után belül X30-as szorzó ki legyen írva:)

16. Ecóka1

Ecóka1 Fórumszaki

Jól gondolom, hogy nincs mit csinálnom, ha a 28 küldetés, 80 haladás és a csapóajtós pók is meg lett. Tenyésztéssel pedig az Esőkabátbolt.

17. Dolphin

Szia,
    rosszul értelmezed a feladatot.
    Egy olyan alakzatot kell létrehoznod, amivel megkapod a x30-as szorzót a bekerített elemeken. Összesen 29 elemet kell bekeríteni.
    Nagyon sok képes segítség van itt a Csevegőben, kérlek, lapozz vissza pár oldalt és olvasgass. Minden oldalon fogsz legalább egy megoldási javaslatot találni.
    Ha pedig végképp nem boldogulsz, akkor gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.

18. Dolphin

Szia,
    Neked is azt tudom írni, mint a Játékostársunknak.
    Egy olyan alakzatot kell létrehoznod, amivel megkapod a x30-as szorzót a bekerített elemeken. Összesen 29 elemet kell bekeríteni.
    Nagyon sok képes segítség van itt a Csevegőben, kérlek, lapozz vissza pár oldalt és olvasgass. Minden oldalon fogsz legalább egy megoldási javaslatot találni.
    Ha pedig végképp nem boldogulsz, akkor gyere Segítségkérő topik-ba, Farm név és Farm ID megadásával, ezek nélkül nem tudunk benézni Hozzád.

cili53 likes this.
  19. heli.21

heli.21 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, meg is csináltam, mégsem jó. Mit rontottam el?

20. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Swartsch, GA-BI-O-Farm and SnéDóri like this.
Thread Status:
Not open for further replies.