Visszajelzés Az alkímia titkai - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 7.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem egyszerübb lesz,mint ahogy ezt első olvasás után gondoltuk.Én a bahán kezdek,az hamarabb készen lesz.Utána a főfarm,majd a teliholdas. Megint megmentettem a két felhőt/szuper trágyásokat/,úgy hogy jócskán hamarabb érik majd a növényem.

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Márti Mama!

Csak annyit szeretnék pontosítani, hogy a 10 virághagyma az event kezdésénél a rendelkezésedre fog állni az Ősi kulccsal együtt.
    Az első lépésnél - amikor kinyitod a területet a kulccsal - 9.999 tinktúrát kapsz. Olyan színűt, amilyen területet kinyitsz.
    Ezután lehet a malomban kikeverni az event kezdőmagját.

-W-595-, .dina1., nagymami2 és 13 más kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Szia!

A tesztelés során mi is feltettük ezt a kérdést és arra jutottunk, hogy nagyjából annyi értelme van, hogy a végén visszaváltják és kapunk TP-t, CSP-t. :D

-W-595-, Domos52, bubafejgingo és 16 más kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Well. :)
    Még azt is megkérdezném, hogy miért adnak 3 ősi kulcsot, amikor csak 2 kell. Lefoglaltak egy sor nyereményt feleslegesen, inkább beraktak volna helyette egy FA fát. :D:D

-W-595-, Domos52, bubafejgingo és 14 más kedveli ezt.
  5. Wellwisher

Szia!

Igen, ebben teljesen igazad van!
    Az utolsó területen megszerzett kulcsnak az eventben nem lesz semmi szerepe.
    Viszont kinél melyik az utolsó kulcs?
    Nem egyforma sorrendet választunk, így minden játékterület végén szükséges 1 kulcs a következő nyitásához.

-W-595-, bubafejgingo, vihence és 14 más kedveli ezt.
  6. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Köszi szépen! :) Ez még tényleg nyitott kérdés volt nekem, de most megnyugtattál, hogy csak kevés kell belőle, a többire nincs igazán szükség. :)
    Lehet, hogy zavarórepülést akar végezni a sok tinktúra, hogy ha valaki már eljutott a második vagy harmadik területre, akkor ott lesz 3 kilencezres tétel és hátha mellényúl a keverésnél és várhat 5 órát a hagymára....:music:

bubafejgingo, vihence, szellorozsa és 9 más kedveli ezt.
  7. Wellwisher

Nos, erre tényleg érdemes lesz nagyon odafigyelni!
    Nagyon meg lehet csúszni a termeléssel, ha "rossz" malomterméket készít valaki és várnia kell virághagymára.
    Ez olyan fontos információ, hogy beleírom az ismertetőbe és a csevegő 2. hozzászólásába is.
    Köszönöm!

Domos52, bubafejgingo, vihence és 18 más kedveli ezt.
  8. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Köszi szépen! Azt hiszem az 5 db hagyma kevert meg. Sok ezer tinktúra mellé kapunk 5 hagymát. Ha akarom ezt felszaporíthatom? Erre vonatkozó utalást kerestem.

szellorozsa és juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia. A rendszer 5 óránként ad 5 hagymát, (de én sűrűbben fogom figyelni), ahhoz kapsz tinktúrát, olyan színűt, ahova az ősi kulcsot beadtad. (Nem úgy értem hogy beadtad a kulcsot, mert azt én se szeretném :D) Ha a kulcsot pl. a sárgába adtad, akkor 5 db sárga színűt tudsz keverni a malomban. Ez lesz a bahán (mert a baha a sárga) a kezdő magod. Ezt kell majd felszaporítanod 2680 db-ra. Remélem érthetően írtam.

maszilva, inanna11, Szaby200342 és 12 más kedveli ezt.
  10. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Most néztem be, hát elég bonyolultra sikeredett, majd még elolvasom párszor aztán meglátom.

11. enci2009

enci2009 Járnitanuló

Köszönöm szépen! Igen értem.

12. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Ismertetőt átolvastam, amit kissé zavaros volt első olvasatra. Majd nekifutottam még egyszer, aztán jöttem ide, és megvilágosodtam :) Jó kis event lesz ez :) A növénymennyiségek letermelhetőek könnyen, persze szaporítás után. A röpi meg 3 területről jön folyamatosan, így a végére remélhetőleg meg lesz mind. Ha nem, akkor főfarmon pár kör 0 perces krókusszal megoldom. Szerintem nem pörgetek bónuszokért előtte, mert anélkül is simán meglesz. Az se érdekel, ha event vége előtt csak 1 nappal végzek. Közben a teliholdason termelhető minden jó :) Azt hiszem azzal kezdek majd, hogy event végéig azt termelhessek, amit akarok. Utána főfarm, majd a végén a baha. Addig a főfarmon a röpi behozható, ha kevés lenne. A ládák, nyeremények szuperek. Úgyhogy csinálom :)

maszilva, PalMa, Domos52 és 11 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én is olvasom a csevegőt és az ismertetőt...közben agyalok...:music:

35%-ban értem, a 65%-ot holnap elindítom.xDés ígérem itt leszek...:p

maszilva, gabianyus, -W-595- és 24 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Akkor se értem, mert 3 területre nem kell 4 kulcs. Ha jól olvastam az ismertetőt egyet kapunk kezdéskor, tehát 3 kulcs kell összesen, de ha nem kapnánk, akkor is 3 db kell. A sorrend teljesen mindegy.
    Ősi kulcs
    Hozzájutási lehetőség:
    - Az event indulásakor 1 darabot ad a rendszer, ezt követően minden befejezett játékterület után kapsz 1-1 darabot.
    (Az eventben összesen 4 darab Ősi kulcsot kapsz/szerzel.)

inanna11, Domos52, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  15. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) kapsz egy kulcsot kölcsönbe (hogy el tudd kezdeni valamelyik területet), amit az event végén visszaadsz (mert már nincs rá szükséged) ;)

HéricsBáró, inanna11, -W-595- és 17 más kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Én is így gondoltam, csak rosszul fogalmaztam. Köszönöm, hogy szóltál, hiszen mások is félreérthetik, azt pedig nem szeretném. Javítom az eredeti hsz-t. :inlove:

17. kukori80

Szia. Jaaaa, így már értem. :D

-W-595-, vihence, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  18. Wellwisher

Ha nem kapnánk kulcsot a kezdéskor, akkor mivel nyitjuk ki az első területet?
    Ha nem kapnánk minden terület végén egy kulcsot, akkor meg nem lenne szabadon választható, hogy melyik területet csináljuk.
    Ugyanis abban az esetben lennie kéne egy "utolsó területnek", ahol kulcs helyett a Farmaranyfát adnák Neked :D
    Szóval jól van ez így kiszámolva a szabadon-választhatóság miatt.

maszilva, vihence, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Hiszek Neked, bár nem győztél meg. :D
    Nekem ez egy összecsapott eventnek tűnik, a felhő 44 órájával és azzal, amit a kitehetők adnak. De csinálom, mert event és én szoktam mondani, hogy minden ládás eventet érdemes megcsinálni, csak legyen is hely kirakni.:)
    A 3 Dóm tenyészetért, a Bónuszládáért csinálom, meg a Tudásládákért.

Domos52, ildiko44, nagymami2 és 8 más kedveli ezt.
  20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Nem olyan katasztrófa az a felhő :) 2 naponta ad majd teliholdas éj láda III-at. Nekem ebből például egy darab sincs. A teliholdas ládákban az a jó, hogy évi egyszeri nyitással több teliholdas cucc jön össze belőlük, mint 3-4 hónap teliholdas termeléséből (amikor csak 1-2 napig van nyitva)

almáspite48, vihence, nagymami2 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.