Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Akinek volt megmaradt szarvasa így vagy úgy azt hiszem már nem váltják vissza.
    Szombat óta nem jött üzenet ;)

Utoljára szerkesztett: 21.1.19
    genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia Zsu :)

Van egy kitehető a vikinges eventnél, aminek elég fura nevet adtak:wuerg:

Medvezerker

Van ahol Medverzerkel néven fut, de az még zavaróbb (szerintem). Tudom, hogy szinte lehetetlen küldetés egy névváltoztatás, de legalább a jövőre vonatkozóan bevezethetnék, hogy aminek lehet magyar nevet adni, annak adjanak azt. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor legyen teljesen abszurd, például Rekrezerker, de ez a vegyes megoldás szerintem nem jó.

Ennek a kitehetőnek adhatták volna a "Medvetréfa", "Medvebőrben" vagy mondjuk az "Ijesztő malac" nevet...

genka53 és Fatther kedveli ezt.
  3. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Niki!
    Ezerféleképpen leteszteltem.
    Az elhasználódott dekort nem törli ki, nem cseréli le a farmvisszarendező sem. Sem egy területnyit, de még egy darabot sem.
    Ennek alapos oka van, hiszen nem tudja megkérdezni, hogy valóban törölni akarod-e.
    Az eddigi tapasztalataim szerint nem tudok olyan tippet adni, amivel meg lehet spórolni az egyesével törölgetést. :(

A Forró életelixír nagy előnye, hogy ingyen sokhoz hozzá lehet jutni, de hátránya az, hogy nagy mennyiségben nehéz bánni vele.

mabinog, genka53, kovacsniki84 és 4 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

Szia Réka!
    Feljegyzem ezt is a módosítandók közé. Amint lesz rá időm, küldöm a központnak.

mabinog és Rékuci1111 kedveli ezt.
  5. BackOffice

Drága Liza!
    Olyan régóta fogalmazgatom már neked az írásomat. Egyszer csak elkészül és leülök ide hozzád dumcsizni egyet.
    De annyi teendő van, ami határidős, hogy "szaladok az életem után". :(

genka53, Borzas.Kata és strawberry49 kedveli ezt.
  6. lili12467

lili12467 Fórumprofi

Szia Niki!

Talán könnyebb úgy törölnöd és gyorsabb, ha rákattintasz az ásóval és a másik kezeddel az entert nyomod. Egy kattintást megspórolsz.

Gio, genka53 és kovacsniki84 kedveli ezt.
  7. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.

Nagyon szépen köszönöm hogy tesztelted.
    Akkor sajnos ez sem járható út :oops:.
    Azt hiszem akkor alaposan átgondolom majd mikor használom
    ki a dekor által nyújtott lehetőségeket.

Jó reggelt.

Nagyon szépen köszönöm tippet ;)

genka53 kedveli ezt.
  8. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Kedves Beko (és Többiek)!

Először is BÚÉK Mindenkinek az év hátralévő 343 napjára (és remélem, Mindenkinek jól teltek a karácsonyi és az "évszám-fordulós" ünnepek!:)).

Kb. 3+4 (bár ezt többféleképp is csoportosíthatnánko_O:wuerg:xD) játékkal kapcsolatos problémát szeretnék jelezni Feléd, ill. kérni a közbenjárásodat az ügyekben - ezek persze csip-csup ügyeknek hatnak, de a magamfajta "retro-aktív"8) játékosnak pont az effélék jelentik a "legkeserűbb" "mindennapi bosszúságot":cry::wuerg::D.

1A. Egy relatíve egyszerű, moderátori hatáskörben rendezhető eseti hiányosság: a 2018. decemberben megszerezhető matricák sorából hiányzik az "Adventi kalendárium 2018" eventből megszerezhető darab; a matrica egyébként az eventhirdetmény leírásában sem szerepel az "egyedi ajándékok" között, így ennek létezéséről tulképp csak a Gang utólagos visszaolvasása során, dicz gazdatárs "jelentéséből" szereztem tudomást - és ez pedig annál is "fájóbb" számomra, hogy, tekintettel arra, hogy november végén-december elején épp újfent egy "félhosszú" inaktivitási periódust tudtam magam mögött, így "KÉPEM" sincs arról, miről "maradtam le"...:oops:

1B. Ezzel kapcsolatos generális felvetés: javaslom az eventismertetőkben a matricákat nevükön nevezve feltüntetni (tehát pl.: a holnaptól futó eventből megszerezhető matrica esetén a minden alkalommal szerepeltetett "Az event matricája" "generális megjelölés" helyett a "Szülinapi szuperbuli 2019 matrica" (már ha ez a játékon belüli pontos megnevezés: ?) szerepeltetése lenne célszerű - megkönnyítendő az esetleges keresést a Matricás albumban (már persze ama játékosok számára, akik ilyenre egyáltalán képesek vetemedni8):wuerg:xD)

2A. Egy fejlesztők felé küldendő hibajelzést és így fejlesztői oldali együttműködést igénylő eseti probléma: Az "Adni jó" 2018 szeptembere és decembere között napi ajándékként küldhető különleges elhasználódó dekorelem leírásában az szerepel, hogy kihelyezhető minden területre és a nem tematikus felhőkre, ugyanakkor ez utóbbi "képességgel" sajnos nem rendelkezik; eredetileg, a kiírás időpontjában ez az állítás még érvényes volt, énnálam ki is került egy 1x1-es felhőpamacsra, de amikor nemrégiben át akartam rendezni a nem tematikus felhősoraimat, hogy együvé kerüljön a hozzá hasonló dekorokkal, azt kellett tapasztaljam, hogy miután levettem a felhőpamacsról, visszahelyezni már nem lehetett:mad: (nem szerepel a menüben a fölrakható dekorok közt, miközben pedig a gazdaraktárban alapból van belőle példány) - feltételezem, hogy ezt a tulajdonságát a decemberbe játékba kerülő dekor apropójából történt frissítéskor veszíthette el. Ha módotok van rá, kérlek, orvosoljátok a fent leírt ellentmondást (és értem ezalatt azt, hogy lehetőleg ne az ismertetőt igazítsátok a valósághoz, hanem inkább a valóságot igazíttassátok az ismertető eredeti állapotához...;))!

2B. Generális "fejlesztési" javaslat a felmerült anomália kapcsán: Én szeret(t)em gyűjteni a napi ajándékként kapható elhasználódó dekorokat, és aktív időszakomból van is mindből egy-egy mintadarab "emlékbe eltéve", ugyanakkor meglehetősen zavarónak találom, hogy kerülgetni kell őket a Gazdaraktár menüjében, miközben egy erre alkalmas felhőpamacsra kitéve nem aggatnának, sőt még az animációjukban is lehetne "gyönyörködni" alkalomadtán (Kergében/Kincsesen ugye nem lehet, vagy max. egy "ScreenRecording" erejéig/"irracionális játékmód-vitel" esetén, hisz törléskor végrévényesen elvesznek, kinntartásuk meg a meghatározott aratásszám után meddő módon foglalja a területet); az, hogy a kitevésüket nem teszik lehetővé, annál is inkább bosszantó, hogy ennek semmiféle játékbeli funkciója nincs, ugyanis (legalábbis az 1×2-es méretű kitehetőket leszámítva) bármely nem tematikus felhősor élesíthető egy bagatell CSP-be kerülő, a Gazdaboltból korlátlan számban és állandó jelleggel beszerezhető egyéb dekoritemmel (még válogatni is lehet közülük). Ezért javaslom, hogy (amennyiben ennek nem akarnak taktikai-stratégiai funkciót tulajdonítani - pl. a jelenleg elérhető, a Gazdabolt "Haszontárgy" füle alatt felvonultatott Víztartályok, Ünneplő szurkolók, Békés izlandi vulkánok stb. onnan való kivevésével) a napi ajándékként küldhető különleges elhasználódó dekoritemeket a jövőben tegyék általánosan felhelyezhetővé a nem tematikus felhősorokra (amennyiben ennek különösebb technikai "kontraindikációja" nincs; vagy ha van - mint pl. ahogy az a területegység-határokra kihelyezhető kerítések és a Flash-ről való majdani átállás kapcsán felmerült -, akkor ezt indokolják, és akkor érthető és elfogadható), ill. a múltbeliek ebbéli, jelenleg negatív tulajdonságát pedig változtassák pozitívra (tételesen a következőkről van szó (időrendben - emlékezetből - visszafelé a következő ilyen itemek "rostokolnak" a "menümben"): Forró életelixír, Adni jó(!), Herceg fehér havon, Felkavart avar, Pitypang puff, Téli szunya, Strandklub, Édes rakomány (bár e legutolsó nem napi ajándékként volt küldhető, hanem kompenzációs ajándékként kaptuk). (Ellenpéldák, amelyek jelenleg is felhősoron vannak - a teljesség igénye nélkül: Őrült nagy tűzijáték (ez mondjuk eventkellék volt egy még játékom kezdete előtti eventből, amihez egy réges-régi cserenapon grátisz jutottam hozzá), Homokművész, Kazalmentő, Strandpaci, A Télapó kis segítői, Foglalt fa...)

2C-D. Általános ismertető-szereksztési javaslat (ha "képbenlevetlenségem" okán nyitott kapukat döngetek, kéretik tárgytalannak venni): javaslom, hogy az elhasználódó (bizonyos aratásszám után végleg törlődő/a szezonálisan napi ajándékként küldhető) kitehetőknek (hasonlóan a "mást is adó" dekorokhoz hasonlóan) adjunk egy külön listát (ez talán, az eddigiek alapján, nem is lenne nagy munka, talán egytucatnyi ilyesféle kitehető van játékban, és benyomásom szerint, eddigi trendek alapján évzskonként 1 kerül játékba); javaslom - az egységesíthetőség kedvéért -, hogy az eventleírásokban szerepeltetett dekor-táblázatoknak legyen egy plusz oszlopa "Különleges tulajdonságok" címkével (legtöbbször üresen hagyott, ill. "-" kihúzott tartalommal), vagy a jelenlegi "TP/BTP kihelyezéstől függően" oszlop fejléce inkább legyen az, hogy "Jutalom aratáskor" (amiben ezáltal együtt szerepeltethető lesz a TP/BTP alapból, és ha mellette/helyette CSP-t vagy egyebet (is) ad, akkor pedig az (is)).

3. Teljességgel diszfunkcionálisnak tartom, hogy a Sarkvidéki parti event beadási felületén a pingvin egy a jégtábla peremétől számítva uszkve 30 cm-re vágott léken keresztül horgászik (NOOOORMÁLIS?! - AZ EVOLÚCIÓ AZ ILYEN ÉLETSZERŰTLEN FAJOKAT RÖVID TÁVON PARKOLÓPÁLYÁRA TESZI!!!), amely lék ráadásul - legalábbis a méretarányok szemmértékkel való megbecsülése alapján - nem is rendelkezik kellő átmérővel ahhoz, hogy a cápát kiemeljék rajta keresztül, márpedig a pingvin egy bakancscsalival nyilvánvalóan cápára megy! Tekintettel arra, hogy az event már több, mint 24 órája nincs játékban, és hogy ebből kifolyólag a változtatás megtörténtét az idő előrehaladtával a Játékostársadalom egyre aktualitását vesztettebbnek fogja érezni, meglátásom szerint e hibajelzésemnek kell élveznie az elsődleges prioritást, a tulajdonképpen HALADÉKTALAN INTÉZKEDÉST!:mad:o_OxD

Reménybeli közbenjárásaidat előre is - eddigi áldásos tevékenységeid összességével egyetemben pedig ezúton is - köszönöm, és a tőlem megszokott "komolytalan komolysággal" maradok továbbra is "Feltétlen Híved":p:inlove::

Pharmer

konyhaszolga, rozo52, Gio és 11 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Látom Te is most tértél magadhoz a nagy hosszan tartó ünnepek véget. Egyben meg is ragadtad az alkalmat, egy oly szép remekműveddel amivel sok játékost most küldsz téli álomra. Majd nyáron visszatérnek remélhetőleg xDxDxDxDxD

konyhaszolga, rozo52, Gio és 7 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Kedves Pharmer:)

A feketével írt bekezdéseidet az első mondat után elengedtem, de ilyen zöld szösszenet nagyon jó lenne minden eventhez :D

Gio, genka53, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

Szia Réka!
    Idehozlak, mert itt akár beszélgetni is tudunk erről. Nem csak veled, hanem másokkal is, ha bekapcsolódnak a témába.

Igen, én is így vagyok a kiváltással.
    De én elmondhatom azt is, hogy láttam a bolt (és például a mostani ólválogatás) EREDETI terveit is. A többit már te is össze tudod rakni, nem kell tovább ragoznom, ugye?

Valamint azt is figyelembe kellett venni a bolt tervezésekor, hogy nagyon sokan nem érnek el a baltadobáláskor jó eredményt. És mivel most nem tudott senki tetszőleges mennyiségű erőlevest előállítani, úgy kellett a bolt kínálatát kialakítani, hogy a kevésbé ügyes célba dobók se érezzék úgy, hogy a bolt tele van, de őket meggátolják abban, hogy sok mindent kiváltsanak.
    (Az egy szem pink ólat is a magyar mod-team javaslatára tették bele. Azért javasoltuk pont a lúd ólat, mert Ingrid végül is egy liba, nem?)

Sokszor, és mondhatni, hogy egyre gyakrabban belenyúlunk az eventnyereményekbe. Amiket ti láttok, azokhoz már mi is hozzátettünk ezt-azt. Mindig arra törekszünk, hogy a játékosok érdekeit nézzük, de ne lépjünk át egy határt a játékmestereknél sem. Nehéz lavírozni a játékos számára értékes és a profitorientált cég számára is elfogadható javaslatok között.
    Annyit ígérhetek, amíg itt leszek, mindent megteszünk, hogy a lehető legtöbb anyaghoz minőségi javaslatot tegyünk.

mabinog, rozo52, Gio és 8 más kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem vagyok telhetetlen, tehát amiket leírtál azokat is sikerként könyvelem el.
    Kis lépésekben előre, az is már valami. Szóval sok sikert.
    Az nem baj ha egy kicsit belelátunk a munkátoknak abba a részébe is amit homály fedd.
    A viking boltban valószínű én is kiváltok majd mindent és marad érmém is ami oda lesz majd, viszont számomra jobb kifosztva ott hagyni a boltot, mintha nem tudom teljesen kiüríteni.
    :)
    Miután kiürült a bolt, a csillagos érméket event után nem lehetne farmaranyra átváltani?
    (Csak félig szántam viccnek)
    :p

Pharmer500#2, rozo52, Gio és 6 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Szia :)

Örülök, hogy nem látom az eredeti terveket :D és örülök, hogy sikereket tudtok elérni :inlove:
    Tisztában vagyok azzal, hogy nincs olyan megoldás, amivel mindenki elégedett lenne. A farmárudában szerintem egy jó megoldás, hogy vannak egyszer kiváltható dolgok, és akad, amit korlátlan számban ki lehet váltani. Itt kicsit drágábban lehet szupertrágyához jutni, mint a limitált résznél, de ha valaki minden farmpengőjét trágyára akarja költeni, akkor megteheti. Szerintem érdemes lenne hasonló megoldással élni egy érmés eventnél, legalább egy próba erejéig, és megnézni a fogadtatást :)

genka53, Gio, HéricsBáró és 2 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Szia!
    Ilyen javaslattal már éltünk korábban, de ezt elutasították üzleti okokra hivatkozva. :(

Ettől (a nem megvalósuló javaslattól) eltekintve, továbbra is kérjük a javaslataitokat, hiszen a jövőbeli események véleményezése folyamatos feladatunk (hetente többször) és az ötletes topikból is készülnek kivonatok rendszeresen.
    Mondok egy-egy példát:
    - Mi olyan reális, de játékos szempontból kedvező ajándékot tudnátok elképzelni, ami jó lenne egy jövőbeli kerék dekorhoz? Itt elsősorban ládákra gondolunk. Tudom, ezt a kérdést már feltettem korábban, de nem baj, ha megismétlem. :)
    - Mi olyan reális, de játékos szempontból kedvező ajándékot tudnátok elképzelni, ami jó lenne egy jövőbeli speciális dekor ajándékának? Aki szokott ilyet venni, írja le, hogy miért fizetne. Aki nem szokott ilyet venni, de van jó ötlete, nyugodtan mondja el.

Arra ügyeljetek, hogy ne ismétlődjön ez az ajándék!

genka53, rozo52 és Fatther kedveli ezt.
  15. BackOffice

Szia!
    Téged idézlek, mert te indítottál beszélgetést a sima pörit tartalmazó ládákról.
    Nálam most jött el az a pont, amikor hozzányúltam pár ilyen ládához. Ma elpörgettem 500 sima pörit. A "fabatka-módszerrel" csak pár perces elfoglaltság volt.
    Mivel egyéb "értéket" nem szeretnék erre a tárgykeresős eventre fordítani, gondoltam csapra verek néhány ládát. Hátha jön belőle +1 termés.
    A célt nem értem el, mert 500-ból egyetlen egy növénybónuszt kaptam. Valamint 2 db TP bónuszt, de az most abszolút hidegen hagy.
    A véleményemet megtartom magamnak. -.- (Pontosabban majd továbbítom a központnak, ha kellően lehiggadtam.)

Éppen most fogalmazok a játékmestereknek egy nagyobb lélegzetű visszajelzést.
    Belefoglalom a véleményemet erről az eredményről :wuerg: és összegyűjtögetem az ötletes topikból a kerékre vonatkozó játékos javaslatokat is.
    Lesz egy szép tematikus anyag, azt hiszem..... -.-8)

De hogy ne csak morogjak, kigyűjtögettem a számomra hasznos cuccokat is. Megmutatom. Némi túlzással azt is elmondhatom, hogy ezeknek a ládáknak ez volt a tartalma. Persze áttételesen.
    500 sima pöriből sok egyéb mellet ezeket az "értékes" holmikat pörgettem:
    KacsaKata 92 db
    szupertrágya: 215 db
    turbó: 48 db
    szupertáp: 56 db
    farmpengő: 50 db
    party pöri: 9 db
    tenyészállat: 13 db
    dekor: 1 db
    és a csp-t is feljegyeztem: 376.200
    Értelemszerűen sok hozzávalót, lekit, sárga ólat, bájitalt és tp-t, btp-t is pörgettem, de azokat nem jegyeztem fel.

Mindez 116 kerek kerekes és 78 db kerekkerék forgatás IV-ből. (Az említett sima pöriken kívül 166 party pörit is nyitottam ezekből.)

genka53, Pharmer500#2, rozo52 és 2 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Toma, ha olvasod.... :)

Ki tudnád számolni azt a bónuszt a kriptamécsesre, amit Rékuci kitalált >>ITT<<?
    Sokat segítenél vele most nekem. 8)

genka53 és Fatther kedveli ezt.
  17. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia. :)
    Hasonló a helyzet nálam is a sima pörikből.
    Nem tudom hogy ebben a topikban írtam e le, de azt vettem észre hogy a vegás kütyü óta belenyúltak a sima pöribe.
    Előtte sokkal jobban adta az értelmes dolgokat /nálam 50 simából szinte mindig volt egy pink ól/, azóta csak ezek a hasonló "értékek".
    Talán az eventesben olvastam hogy a sima nem nagyon adta többeknek, akinél adta is ott 100 pöriből lett 1 pluszos.
    Én utoljára nagyobb mennyiségben /500 felett/, a Top-nál pörgettem a simát, akkor azért mások voltak az arányok.
    Party is érdekesen adta.....20-ból 8X láttam az ólas, 4X a fás bónuszt, egyszer sem a növényeset.
    Na ekkor csináltam azt amit nem szoktam, farmaranyért frissítettem, és láss csodát, mindjárt tudott növényest is rakni a kínálatba.
    Remélem értelmesen tudtam leírni. És hátha segít valamiben.

genka53, rencsike982, Gio és 5 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Beko!
    Ahhoz, hogy a kriptamécses fa érésideje 12 óra alá essen, 90% feletti bónusz kellene.
    Pontosabban: a sünivel megtámogatott KKT 45%-ra viszi le az érésidőt. A 12 óra egy kb. 26 és fél órás fa (pontosan 26:36) érésidejének 45%-a lenne. A 26:36 pedig a 350:00-nek 0,076-ed része. Ez tehát 92,4%-os gyorsítást jelent (1-0,076=0,924=92,4%). Ezzel lenne a fa érésideje 11:58.
    Egy 50%-os bónusszal KKT nélkül 350:00x0,5=175:00 az érésidő, KKT-val (és a sünivel) 175:00x0,45=78:45.
    85%-os gyorsítás kellene ahhoz, hogy a fa érésideje a 24 órába beleférjen (23:37).
    89,5% pedig ahhoz, hogy az érésidő a süni nélkül is beleférjen a 24 órába.
    Vagyis 90%-os bónusszal mindenki számára beleférne egy "kör" a szokásos idejű teliholdas eventbe, 95%-ossal pedig - ha szűken is - a sünis dekor tulajdonosoknak 2-szer is.
    Zárójel. A fa egy kuriózum, és úgy találták ki, hogy egyik teliholdas eseményről a másikra érjen be. Tudom, hogy ez bosszantja azokat, akik mindent azonnal akarnak, de nekem ez kifejezetten tetszik - azt se bánnám, ha állatunk és növényünk is lenne ilyen. Egy fentebb vázolt bónusz épp ezt az egyediséget tenné tönkre. Zárójel bezárva.
    --------
    Ha már írok, ide írom meg a hasfájásomat. Gondolkodtam, egyáltalán megírjam-e, Panaszkönyvbe vagy a Továbbfejlesztések közé, de akkor most kihasználom az alkalmat.
    A szülinapi dekorról van szó. Most hagyjuk, hogy mi a véleményem róla, mint szülinapi ajándékról, maga a jelenség zavar. Mégpedig a "korlátozott számban aratható dekor" témaköre. Mire is gondolok? Van ez a dekor, naponta egyszer aratható, és ad 2000 TP/BTP-t (ami nem rossz, de nem is kiemelkedő). Plusz 30-szor trágyás ládát. Vagyis ha hozzá akarok jutni a plusz ajándékokhoz, ki kell tennem egy dekort, amit magáért a TP-ért nem biztos, hogy kitennék, egy hónapon keresztül kint kell tartanom, vigyáznom kell, ki ne töröljem véletlenül, mert elveszíti a bónuszát, egy hónap elteltével még emlékeznem kell rá, mert ha elfelejtem, akkor feleslegesen foglal helyet, hiszen a 30 alkalom után semmit sem ad, hacsak nem törlöm és teszem ki ismét. Egy hónap múlva lesz tehát az az állapot, hogy van 30 trágyás ládám és egy sima TP-s dekorom. Miért nem lehet ezzel kezdeni? Annyifelé kell így is figyelni, ezt a procedúrát egy teljesen felesleges szívatásnak érzem. Semmi értelme.
    Ugyanakkor semmi kifogásom pl. a Jack ajándéka ellen (arra más miatt haragszom, de azt már leírtam, és nem is tartozik ide); vagyis hogy egy ilyen dekort bónuszt adjon. Annak van értelme (bár ott is nyilván egyszerűbb lenne a pajtában valami kuponszerűség, mint a ládás bónuszok). De trágyát-ládát-tápot-csillagot-...; az színtiszta kitolás a játékosokkal.
    Nincs bajom azokkal a dekorokkal sem, amik folytonosan adnak valamilyen tárgy bónuszt, mint pl. a mítikus dekorok; a gond a korlátozott darabszámban aratható dekorokkal van; ráadásul úgy tűnik, eléggé rákaptak a fejlesztők a használatukra. Minél több érkezik belőle, annál nehezebb követni, melyik mikor jár le. A dolog tehát "nesze semmi, fogd meg jól" lehet; inkább ki sem teszem, vagy - ha amúgy jó a TP-je - kiteszem és törlöm, mert az ajándéka nem biztos hogy megéri a vele járó macerát.

genka53, farmerogirl, rozo52 és 13 más kedveli ezt.
  19. BackOffice

Szia Toma!
    Köszönöm a számolást és a meglátásaidat a bónuszról.
    Akkor inkább +1 termésre teszek javaslatot a kriptamécsesnél. Talán Rékuci sem mondja nekem majd, hogy "öri hari". 8):inlove:

A másik témával nyitott kapukat döngetsz nálam. Pontosan tudod te is, nem kell kihangsúlyoznom, hogy én is elég intenzíven művelem a farmozást. Minden event fullra, sok lehetőségnél feszegetem a határokat.... Ezzel azt akarom mondani, hogy a legtöbb nehézséget a saját bőrömön is megtapasztalok.
    Ezek a meghatározott számban aratható dekorok nálam is kezdenek túlmenni a tűréshatáromon. Én sem tudom követni, hogy mit tettem már ki és persze nem egyszerre fogy ki belőlük az ajándék, napok múlva veszem észre, hogy haszontalanul foglalják a helyet stb stb stb.
    Amikor pénzért árulnak ilyet, arra azt mondom, hogy még "elmegy", hiszen aki vásárolni akar, az eldöntheti, hogy áldoz-e pénzt ilyenre, de amikor eventnyereményként jön ilyen, kézzel-lábbal tiltakozom. Abban az esetben, ha láda, vagy elhasználódó cuccot ad. Mert ezt simán bele tudják építeni az event nyereménysorába. Más a helyzet, ha vmi bónuszt ad(na) néhányszor.

Pár szó még a szülinapi nyereményről. Ahogy írtam Rékucinak, igyekszünk a lehető legtöbb eseményhez építő javaslatot írni. Na, pont ez volt az, amit nem volt időm még megnézni sem, nem hogy véleményezni. Olyan mennyiségű anyag és olyan rövid határidővel érkezik, hogy képtelenség megfelelni ennek az elvárásnak. A gyerkőceimmel való esti beszélgetés fontosabb nekem, mint egy-egy farmos esemény. Minimális anyag kicsúszik a kezem közül. Sajnos ez is ilyen volt. Tudom, ez magyarázkodásnak tűnik, de valahol érzek némi pici felelősséget amiatt, hogy nem jeleztem a központnak, hogy ez az elképzelés mennyire "...".
    Így utólag annyit tehetek, hogy a fogadtatásról írok pár szót, ha alkalom adódik rá.

genka53, farmerogirl, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Persze, hogy tudom, hogy intenzíven játszol, és jelzed, ha valami gubanc van vagy lehet valahol. Azt is tudom, hogy nem én vagyok az első, aki ezt szóvá teszi. Csak ez a szülinapi dekor, meg a megismételt felhívásod, hogy tegyünk javaslatot, mit adjon egy ilyen - gondoltam leírom, szerintem mit NE adjon. Mert az még csak-csak elmegy valahogy, hogy egy 12 órás dekort 5-10-szer le kell aratni, hogy megkapjak 5-10 FA-t, szupertápot, miegymást. De 30-nap - az már nagyon sok.

Nem egészen értem, miért kellene NEKED magyarázkodnod a szülinapi dekor miatt, és miért lenne Neked ebben bármi felelősséged. Erre ott lenne a fejlesztőcsapat, illetve akiknek az ő nevükben kell nyilatkoznia. Egyébként sem izgat az egész, sosem a nyereményekért játszottam. De ezt olyan pitiánerségnek érzem. Egy évente egyetlen alkalommal lévő eseményen egy olyan dekor, ami semmivel sem különb egy átlagos eventnyereménynél, és TP-szempontból messze-messze alatta marad a napi ajándékként küldhető Forró életelixír dekornak, az nem méltó egy ilyen kiemelkedő eseményhez. Virtuális javakkal spórolni, ... De abbahagytam, úgyis tudja mindenki, miről beszélek.

genka53, farmerogirl, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.