Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Szia Zsu, sziasztok mindenki !
    A szülinapi dokorhoz , Toma írása után, csak annyit fűznék hozzá, nem igazán értettem , amikor megláttam,miért kell egy szülinapi ajándéknak kb 30 nap után eltünnie.?? Milyen ajándék ez akkor ?
    Ez pont olyan , mint amikor 30 nap után visszakérné az ajándékot aki adta, vagyis nesze semmi, fogd meg jól !
    Legalább olyan lett volna, hogy 30 nap után átalakulna és továbbra is megmaradna az ajándékozottnak, de hogy végképp eltűnik/hacsak nem tartja valaki állandóan a raktárjában/, ez azért egy picit több ,mint pitiánerség . >:(

Galadriel, rozo52, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tűnik el végleg. De 30 nap után törölni kell, majd újra kitenni. Az ilyen dekorokról itt olvashatsz bővebben: https://board-hu.farmerama.com/inde...ott-számban-aratható-speciális-dekorok.16371/

genka53, Kukackukac, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  3. jófarmerlány

Kedves Toma!
    Kinéztem azt a "gyönyörű 2 szememet", sőt feltettem még a kontaktlencsém mellé 1 szemüveget is, de sehol nem találtam annak leírását, hogy 30 leszedés után megmarad a szülinapi ajándék !:(
    A link, amit feltettél nem tartalmazza/még/ a Szülinapi ajándék leírását .:(

Fatther és -BombadilToma- kedveli ezt.
  4. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves jófarmerlány!

Juj, bejöttem Bekohoz és se köszönés, semmi! Szió, Beko! Felakasztom a kabátom, leveszem a cipőm... Ugye bejöhetek? :) Hoztam forró csokit is!

Szóval:

Szülinapi szépségkezelés
    Érési idő: 22:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Tapasztalatpont: 4000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 1 Trágyás láda IV. szint
    Tárgy mérete: 1x2
    Kihelyezhető: minden területre, a teliholdas területeket kivéve. (A speciális tulajdonságát elveszített dekor felhőre is kitehető.)
    Learatható: 30-szor

Emlékeztetőül a láda tartalma:
    A felsoroltak közül adhat egyet:

• 1 KK Turbótrágya,
    • 1 KK szupertrágya,
    • 1 Szupertrágya,
    • 1 Farmpengő,
    • 1 Csillag,
    • 1 Szupertáp,
    • 1 Party pörgetés,
    • 1 Arany banán,
    • 1 db 1 órás munkáskupon

Összefoglaló a meghatározott számban aratható dekorokról:
    A dekorok közös tulajdonsága az, hogy meghatározott számú aratáskor értékes plusz ajándékot adnak.
    A plusz ajándék lehet farmarany, szupertáp stb. a dekorok alap tulajdonságától függően.
    Ennek letelte után csak dekorációs elemként funkcionálnak, azaz sem tp/btp-t sem speciális ajándékot nem adnak többet.

Azért, hogy a kitehető ne értéktelenedjen el az ajándékokat adó aratások után, végre kell hajtani egy törlést.
    A dekor törlésekor megjelenik az ablak: "ha lebontod, a tárgy elveszik".
    Az ajándékot adó kitehető valóban "elveszik", de ezzel egy időben bekönyvelődik a menübe egy ugyanilyen tárgy. Amely kihelyezés után egyéb ajándékot nem ad, csak TP/BTP-t. Neve és grafikája megegyezik a törölt dekorral.

genka53, Galadriel, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  5. jófarmerlány

Kedves PepperPotts, kedves Toma !
    Köszönöm szépen a "kimerítő" tájékoztatást mindkettőtöknek és mivel feltettem a "csodaszemüvegemet, már szuperül látom a Szülinapi szépségkezelés leírását. :)
    Bocsánat, hogy fárasztottalak benneteket, de azt hiszem , ez már az "öregkorral" jár, hogy az ember több szemüveggel sem talál meg 1-1 beírást-leírást ! :)
    Legyen szép estétek nektek és mindenkinek !

genka53, Galadriel, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia Drága Epres! :inlove:

Ismét csodaszépet alkottál.
    Ugye nem haragszol, hogy elvittem a képedet a nemzetközibe a kollégáknak?
    Nagy sikert aratott. És én nagyon büszke voltam/vagyok Rád. :)

genka53, Kukackukac, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  7. strawberry49

strawberry49 Rutinos

:inlove::inlove::inlove::inlove: Köszönöm szépen!

genka53, rozo52, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  8. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Nekem is ez volt a sejtésem, de nem akartam a levegőbe beszélni (főleg miután a visszaváltási tapasztalatommal picit befürödtem). Konkrét tesztelési eredményt viszont nem tudtam hozni, mivel nincs prém. előfizetésem.

Némiképp egyszerűbb az elixírek törlése, ha nem a jóváhagyó zöld pipára kattintunk minden egyes dekornál, hanem nyomunk egy "enter"-t a másik kezünkkel, mint amivel az egeret kezeljük. Így szépen (és főként gyorsabban) végig lehet menni a dekorokon anélkül, hogy az egeret húzogatnánk ide-oda.

Nyilván nem találom fel a spanyolviaszt ezzel az ötlettel, de hátha van még, aki nem jött rá.

Apropó, visszaváltás: a karácsonyi növényeket azóta se váltották vissza, ergo, ha csak egy bizonyos idő eltelte után aratjuk le (vagy szedjük be) az eventes növényeket/tárgyakat, már nem váltják vissza. Kérdés, hogy mennyi ez a bizonyos idő, valamint, hogy ez végleges-e. Továbbá, hogy egyáltalán megéri-e a területet foglalni vagy úgy összességében vacakolni ilyesmivel.

genka53, Ribiszke, mebajah és 7 más kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Nem rég panaszkodtam Beko-nak, hogy a fránya sima pörgetés 160 pörgetésből sem adott termény bónuszt, csak tp-bónuszt. Naná, hogy most az számomra felesleges.
    Minden esetre megnyugtatott és tipp-et is adott számomra! Lehet hülyének fogtok nézni de már csak poénból is követtem az instrukciókat!
    Idézem Beko-t:

"Ez így szokott lenni, bele van programozva, hogy belelásson a gazda fejébe és mást adjon, mint amit ő szeretne. Ezt úgy lehet kicselezni, hogy arra koncentrálsz, hogy TÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉPPPPPPPPÉÉÉÉÉÉÉÉÉ bónuszt adjon és akkor biztos növényes lesz. De erősen koncentrálj és mindkét mutatóujjad ökölbe legyen szorítva, azt is figyeli a program!"
    Két percre rá:
    o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Na azért gyűrűsujjal egerészni nem volt egyszerű!
    Beko! Micsoda profizmus!
    :DxD

genka53, Kata_rzis, strawberry49 és 13 más kedveli ezt.
  10. BackOffice

Sziasztok!

Volt egy komoly elmaradásom. :( Azt hiszem Rékuci is jelezte már.
    Tehát: kiegészítettem a nulla percről szóló hsz-t a felhő nélküli nulla perces krókusszal.

>>ITT<< találjátok.
    Ugye jó lesz így?

Marika312, genka53, HéricsBáró és 10 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

Mit is mondjak?8)

Olyan belső infót árultam el, amiért biztosan fejmosást kapok. :p

Bármi lesz a következménye, a ma esti sok röhögés megérte.xDxD Köszönöm neked! A könnyeim folytak a nevetéstől.

Azért a fejlődési taktikába ne vidd a tanácsomat, mert lehet, hogy nem leszel/leszünk népszerűek ezzel a módszerrel! 8):p

Ha másnak is bejön ez a módszer, szóljon ám! :D

genka53, Kata_rzis, strawberry49 és 12 más kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Beko, ezt nem mondod komolyan? Elpirulok:);) ! Benne vagyok az eventsegédletben???!!! Nagyon cuki vagy:inlove::DKöszönöm:)

genka53, PepperPotts, rozo52 és 10 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

Szia!
    A te felfedezésed volt. Ez vitathatatlan. Az a minimum, hogy megemlítjük a nevedet, nem? :)
    Az írásodból azt látom, hogy nem bánod. :inlove:

fabatka (Bea) hozta a gyors pörgetés hírét annak idején, korábban kovácsniki a "dupla" prémiumos faaratás trükkjét, az ő nevüket sem felejtem el megemlíteni, amikor ezekről beszélek a fórumon.
    Szerintem ez így korrekt azokkal szemben, akik olyan stratégiai felfedezést osztanak meg, ami másoknak is hasznára válik.

A másik eset pedig az, amikor valaki olyan segédanyagot készít a fórum számára, vagy segít ennek elkészítésében, ami szintén hasznos a másoknak. Ilyen Toma táblázata, Rékuci munkája az ólas anyagban, Leho és Toma eventismertetője a tavalyi bolondok napi eventnél, vagy ilyen lesz farmerogirl összeállítása a bónuszlexikonban. (Ha végre eljutok odáig, hogy átemeljem a munkáját innen oda.)
    Ők is megérdemlik azt, hogy a nevük ott szerepeljen a munkájuk mellett. Remélem, hogy ezt nem csak én gondolom így. ;)

Legyen szép napod/napotok!

genka53, fabatka, mazsibazsi1 és 20 más kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Szia!
    Igen jó lesz, köszönjük szépen.
    De szerintem célszerű lenne az egyértelműség kedvéért hozzátenni, hogy a két nemesítésbónuszon kívül csak a két termék és a szupertrágya kell hozzá. Tudom, hogy fentebb ez részletesen szerepel az általános esetre, és kiírtad, hogy a "fenti feltételek esetén", de az utóbbi időben több olyan hsz-t olvastam, amiben mást is felsorolt valaki, pl. alkimista terméket.

genka53, fabatka, Gio és 5 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

Rendben! Estefelé pontosítom. ;)
    Igazad van, legyen egy helyen minden infó, ne kelljen visszakeresgélni, hogy mit jelentenek a "fenti feltételek".

genka53, Gio, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Szia Toma! Sziasztok!
    Nézzél/nézzetek rá, hogy így jó lesz-e!
    >>KATT<<
    Én elmegyek addig ledőlök egy kicsit, nem érzem magam valami jól. :(

genka53, Gio, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

Ilyesmire gondoltam, köszönöm.
    Jobbulást, remélem nem komoly, és reggelre kipihened magadból!

Utoljára szerkesztett: 30.1.19
    genka53, rozo52, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. BackOffice

Sziasztok!
    Szükségem lenne némi inspirációra. xD Gyűröm/gyűrném a gazdaköröket. Úgy érzem, sosem érek a végére.

Nem tudom, ők olvasnak-e itt, de hívom ide a gazdakör királyait.

Akinek most is üres a gazdaköre, megmutatná másoknak is?
    Nem könnyű feladat ezt üresen tartani. Szeretnék lehetőséget biztosítani arra, hogy akinek továbbra is fontos a játék ezen része, meg tudja mutatni ezt a nem mindennapi teljesítményt.
    Természetesen olyan is jöhet, aki egyébként a gazdakör királya fórumjátékban nem vett/vehet részt.
    Ennek nincs tétje, nem fórumjátékot hirdetek, csupán helyet adok a képeknek. Hátha van még rajtam kívül olyan őrült, aki foglalkozik ezekkel a küldetésekkel.

Én most így állok....
    upload_2019-1-31_18-0-41.png

genka53, alpha58, Rudolfbeer és 11 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Én nem hozok még képet, de már csak 73 gazdaköri vár befejezésre :D Az a tervem, hogyha már csak tenyésztős gazdakörik maradnak, akkor azokkal is foglalkozom (néhány feladatot persze azokból is megcsináltam) :)

Azt viszont nem értem, hogy lehet végezni a Herbárium feladatsorral? Hogy kerül ki a listából? Az nem egy végtelenszer ismételhető gazdaköri?:music:

Ui.: kipróbáltam :) ha nem indítom újra, akkor nem látszódik a "nyitott" gazdaköriknél

Utoljára szerkesztett: 31.1.19
    genka53, rozo52, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nekem a zebra kell még, azt termelgetem.
    Ha a piac besegít, akkor a héten, ha nem segít be, akkor a jövő héten ismét üres lesz a gazdakör.

Ribiszke, genka53, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.