Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Eventnyeremények között nem találtam hiányzó ólat:) még megnézem majd a gazdaköriket, ládákat, válogatásokat is

Néhány apróság amit észrevettem:

A terményeknél a felsorolásból hiányzik:
    Árnyfény körteÁrnyfényműhely
    A tengeri póni bekerült a titkos ólakhoz: innen ide kellene átrakni

Képmegjelenítési problémák:

Utoljára szerkesztett: 26.4.19
    Sali~*.*, genka53 és parrahviki12 kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Milyen képmegjelenítési problémák vannak? Én mindent rendben találok. Végigkattogtam az összeset.

Megnézné valaki más is (esetleg másik böngészőben) és hoznátok fotókat, hogy mi a gond?
    Én ezt látom:

upload_2019-4-26_10-45-44.png

A többit köszönöm szépen! :)

3. Rékuci1111

Chrome böngészővel:

Explorer böngészővel:

genka53 és parrahviki12 kedveli ezt.
  4. BackOffice

Köszi!
    Nem igazán értem az okát, de este megpróbálok valamit. Ha az bejön, akkor lecserélem a képeket.

5. BackOffice

Kérlek frissíts és nézz rá a tigrisre most!
    Ha jó, akkor megtaláltam a megoldást.

genka53, rozo52 és parrahviki12 kedveli ezt.
  6. Rékuci1111

Megnéztem a tigrist, és nincs változás

Nem lehet, hogy valamilyen jogosultsági probléma? :music: Azoknál az ólaknál, amik látszódnak, a képcím kimásolásával a böngészőben meg tudom jeleníteni a képet. Ami nem látszódik rendesen, ott pedig ez jön be:

Utoljára szerkesztett: 26.4.19
  7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Ha a képeket meg akarom nyitni új lapon, akkor azt írja nincs hozzá jogosultságom a megtekintéséhez. Ebből gondolom, hogy van olyan terület, amelyet normál felhasználók nem látnak, csak moderátori joggal rendelkezők, és a kép is egy ilyen helyre vagy hozzászólásba van feltöltve, és azért nem látjuk mi a képet. :)

8. BackOffice

Az eredeti titokólas ismertetőben látjátok a tigris képeket?

Sali~*.*, rozo52 és parrahviki12 kedveli ezt.
  9. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

rozo52 és parrahviki12 kedveli ezt.
  10. BackOffice

11. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Szióka. :)

Megnéztem, elsőre minden tökéletes, de lesz egy nagyvizit hétvégén és akkor jelentkezem, ha gond van. :) De úgy imádom ezt a táblázatot, mi lesz velem, ha nem leszel? :( :(

rozo52, parrahviki12, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Itt semelyik kép se látható. Nincs jogosultság a megtekintésre, semelyiknél se.
    Semelyik képet nem látjuk, amely az archívumba át van téve. Ha a téma létrehozásakor a közleményeknél volt, akkor látjuk, de amint bármi az archívumba kerül, úgy a kép megtekintésének a jogosultságát se kapjuk már meg, ott nem látunk semmit. :)

13. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Illetve még egy kérdés. :) A fákhoz és állatokhoz tartozó "ikonképeket" honnan szerzed? :) Ez elérhető másnak is vagy kapod valahonnan? :) Vagy titok? :D

rozo52, parrahviki12 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    A felhősoros anyagot kiegészítettem leírásokkal és képekkel, már ahol sikerült képet elővarázsolni hozzá. . Az általam keresett anyagokban is ugyanezek a képmegjelenítési problémák vannak, mint amiről beszéltek ma.
    Sajnos ez elég sokszor fordul elő ez itt a fórumon, saját bőrömön tapasztalom, ha képet keresek.
    Nálam a kép látszik, de nagyon miniatűrben. Rákattintva viszont közli, hogy nincs jogosultságom rá, hogy nézzem :(

HéricsBáró és parrahviki12 kedveli ezt.
  15. BackOffice

Köszönöm a jelzéseiteket!

Ezek fórumra feltöltött képek, amiket pontosan a szabályok szerint csináltam.
    Úgy szoktam csinálni, hogy az első anyagba (jelen esetben az eredeti titokólas anyag) feltöltöm a képeket, utána pedig vagy a képlinket, vagy a képet másolom. Eddig nem volt baj ezzel.

Jeleztem Kazimirnek a problémát, mert szerintem a fórum-motorral lesz gond. :(

Sali~*.*, bota493, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  16. BackOffice

Szia!
    Hogy veled mi lesz, ha én nem leszek már modi, azt nem tudom. :D
    De a táblázatot át fogom adni az utódomnak. Kétségem sincs afelől, hogy nem lenne ilyen szép később is. Bízom benne, hogy továbbra is rajta lesz a szemetek ezeken az anyagokon és ahogy engem, úgy őt is segítitek majd az észrevételeitekkel.

Ezeket a kicsi képeket az úgynevezett ellenőrző panelből tudjuk letölteni. Tehát a hely nem titkos, de csak admin jogosultsággal érhető el ez a forrás.
    A gif-eket pedig vagy én, vagy a külföldi kollégák készítik. Én általában ólakról és dekorokról szoktam gif-eket (mozgó képeket) csinálni. A fákról, növényekről pedig vagy az angol/ausztrál kolléganő, vagy az orosz TL készíti.
    Egyébként nagyon-nagyon segítőkész és elképesztően "jó fej" a nemzetközi modi gárda. Baromira fognak hiányozni....:cry:

17. Rékuci1111

Sziasztok :)

Az lehetséges, hogy a piros és a rózsaszín guanógyár egyaránt 2-2 guanót ad, csak a piros közel fele annyi idő alatt? :wuerg:

Mondjuk a birkanyíró is elég fura, de ott legalább ugyanannyi idő alatt ad 2-2 termést a piros és a rózsa ól.

A rózsa kartondoboz gyár a leírás alapján 1 terméket ad. Ezt le tudná valaki ellenőrizni? Durva lenne, ha ez is igaz lenne o_O

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A piros guanógyár valóban 2 guanó-t ad. A rózsa kartondobozos is 2-t. Mármint kartondobozt, nem guanó-t...

Sali~*.*, parrahviki12, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Köszi :) sejtettem, hogy a kartonos csak elírás

Beko, kérlek majd itt javítsd

[​IMG]Kartondobozgyár
    4. szint: rózsaszín
    Termény: 1 db kartondoboz
    Érési idő: 13:30 óra
    Tapasztalatpont: 450 TP
    Trágya mennyisége: 3 db

Sali~*.*, parrahviki12, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. Bolgár80

Bolgár80 Fórum ismerője

Szia Zsu, sziasztok! :)

Két apróságot jeleznék:

1. A Farmos fáknál, azon belül a nem vásárolható és nem titkos ágon belül kell egy csere Tamariszkuszfa és a Szerszámfa között az ABC sorrend miatt.

2. Ginkofa-Ginkgofa és termése kérdéskör. A játékban megjelent a Ginkgofa megnevezés, ami elvileg a valóságban is a neve, de a leírásban még Ginkofa. Érinti a termés megnevezést is.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fák-a-játékban.17269/

Egyelőre mást nem találtam, még jönnek a Bahamás fák. :)

Szép és nyugodt estét mindenkinek!

Bolgár

Sali~*.*, parrahviki12, genka53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.