Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hoppá, erről nem is tudtam. (De nem tavaly májusban volt a prém-es hiba? Nekem valahogy úgy rémlik...)
    Lehet, hogy ez számodra grátisz juttatás volt, érdemeid elismerése végett. :p
    Vigasztaljon benneteket az a tudat, hogy ezzel aztán tényleg nem veszítettetek semmit. :)

Sali~*.*, -ágianyu33-, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igazad van, az nem a prémes hiba miatt volt, hanem Rackós hiba történt: https://board-hu.farmerama.com/inde...a-napi-belépési-bónusz-problémái-miatt.15876/

Sali~*.*, genka53, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia Niki!
    Áthoztalak ide!

Elkészültek a tesztek!

Elsőként ahogy kérted: 10*100 gazdaság ládát bontottam.
    A nyitások sorrendjében az eredmények: 3, 1, 0, 1, 0, 0, 3, 0, 2, 1,
    1000 ládából 11 arany állatos láda sikeredett ez alapján.

Nyitottam 10*200 ládát is. Azon elgondolásból hogy a 36 órás felhőt nem mindenki fogja másfél naponta aratni. De néha ez is becsúszhat és így kb. 200 láda jöhet össze egy év alatt.
    Ennek eredménye: 1, 4, 3, 0, 1, 1, 2, 1, 3, 3,
    Az eredmény hasonló 19 arany állatos láda.

Teszteltem tovább. Még több ládát nyitva. Az eredmény szinte ugyanaz volt.
    A kibontott közel 100.000 láda eredménye 100db-ból, 1db. arany állatos láda.

Mindenki figyelmébe ajánlom!
    Amint látható még 200db. ládánál is volt nullás eredmény. :( És a fórumot olvasva, már van arany állat a ládából játékosnál.:D
    Hogy kinek mikor jön majd az első........?
    Szóval senki ne keseredjen el! lesz arany állata idővel!:)

Ui: Niki!
    Kitartás a károk felszámolásához!

4. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Én ennek a tenyészterepes szövegnek a mai napig bedőltem. :DHa véletlen tenyésztettem és event is indult, mindig kézzel cseréltem ki a földeket nehogy a tenyésztés megszakadjon. Most hogy írod, hogy azóta mióta nem kell a tenyészterepeket kipakolni ez nem is érvényes jöttem rá, hogy milyen lökött vagyok! :D:D

genka53, -ágianyu33- és BackOffice kedveli ezt.
  5. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szép jó reggelt.

Tegnap este már egy picit fáradt voltam így csak egy lájkra futotta elnézést érte . ;)

Nagyon szépen köszönöm mind a magam nevében ,
    mind a játékostársak nevében is azt hiszem a fáradozásodat.
    Az arány sajnos borítékolható volt évente max 243db ilyen ládát lehet
    kapni pontos aratás mellett egyenlőre.
    Éves szinte 1-3 db ilyen aranyos ládára látok egyenlőre esélyt.
    De mivel a ládákat újra és újra meglovagolják így biztos vagyok
    benne hogy máshonnan is jönni fog hamarosan.
    A kérdés inkább az lesz hogy utólag belepiszkálnak az esélyekbe
    vagy marad minden úgy ahogy most is van.
    (Sajnos mind a csp-s ládák, mind az áhítatos ládáknál is ez történt,
    igaz hivatalosan erről információt nem is kapunk azt hiszem).

Ami most érdekel még láda szempontjából az a felszereléses láda IV,
    örülnék ha beépítenék egy PP dekor nyereményébe ;).

HéricsBáró, rozo52, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  6. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, kinyitottam a 4 gazdagság ládámat, és találtam benne 1 csengőpengős, 1 farmpengős (II.) és 2 Trágyás ládát (III.), szóval már csak 96 gazdagság ládát kell keressek, hogy meglegyen az első arany állatka ;):inlove: jó éjt nektek!!

nyuszi63, rozo52, farmerogirl és 2 más kedveli ezt.
  7. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Nem szeretnélek kiábrándítani, de a picit feljebb olvasható teszt alapján, szerencsés esetben már csak 96-ot (vagy még kevesebbet), átlagos szerencse esetén kb. 200-at, szerencsétlen csillagzat alatt pedig még ennél is többet. Na de bízzunk Fortunában! :D

HéricsBáró, nyuszi63 és Lillapilla73 kedveli ezt.
  8. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

Sziasztok, igen láttam az eredményeket, és mivel a 3. kategóriába tartozom, fel vagyok készülve a legrosszabbra is!! ;) szép napot nektek!!

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Megpróbáljuk PP nyereménynek is javasolni, bár sok reményt nem fűzök hozzá. 8)
    Addig is elsütöm itt-ott eventes felhőkhöz, hátha bejön. :music:

10. BackOffice

Szia!
    Idehozlak, mert szeretnék kérni tőled/tőletek valamit.
    Ez a topik élő, nem lesz a közeljövőben archiválva, ezért arra gondoltam, hogy jó lenne, ha lenne egy hely, ahol az eddigi összes tárgykeresős kép megjelenhetne.

Megtennéd, hogy kigyűjtöd és idehozod az eddigi összes segédletet? Úgy, hogy az eredeti hsz linkje is itt legyen, hogy látható legyen, ki alkotta az eredeti képet.

Ezt a gyűjteményt több dolog indokolja:
    1. A legfontosabb, hogy ne kelljen az archívumban sok helyről összevadászni a képeket. Legyen meg egy helyen az eddigi 8 helyszín. Gondolom, hogy nem meglepő senki számára, hogy újabbak érkeznek majd az ehavi eventen.
    2. Mivel nagy képekről van szó, nem is szabadna állandóan hozni-vinni a csevegőkbe.
    3. Majd én belenyúlok a hsz-be és feltöltöm a képeket úgy a fórumra, hogy x hónap múlva is meglegyen. (A külső képfeltöltők nem örök életűek, mint tudjuk.)
    4. Annak a hsz-nek a linkjét bárki viheti majd a csevegőkbe, így nem lesz tele képekkel a csevegő.

Érdemes lenne előre készülni a jövő heti eventre ilyen módon, hiszen átismétlésnek is jó és abban is biztos vagyok, hogy a csevegő első 5 oldalán minden második kérdés az lesz, hogy hol lehet megnézni a régi helyszínek képeit.

genka53, -ágianyu92-, rozo52 és 7 más kedveli ezt.
  11. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Az előző eventnél a "szoftver" segítségével már csináltam egy kis segítséget. Erre gondolok:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-nagy-hajsza-2019-április-eventcsevegő.17965/page-3#post-991921

Már elkezdtem a hétvégén csinálni egy új programot, egy jobban működőt. Jelenleg képet tudok mutatni csak róla: https://i.ibb.co/nM90XJf/rr.png

Kicsit átláthatóbb lenne így + a keresési funkciót is beleraktam, így kb. 1 másodperc alatt kideríthető egy tárgy honléte.
    Viszont: szerintem már nincs értelme "beizzítani" ebbe a programba a régi helyszíneket - lásd: konyha, farm, stb. - mivel úgy se lesznek már ezek. Ha jól sejtem, a viking és a régész szobája marad és + jön négy új helyszín (a pontos nevek már megvannak mind a négy új helyszínről).

Amint fent linkeltem linket, ott megtalálható az összes.
    De azt nem tudom, hogy a régiek kellenek-e... Mert nem lesznek bent már úgy se. De ha kellenek, előtudom szedni őket, ha hazaértem. :)

Persze, képeket is fogom majd hozni az újakról. Arra a napra vettem már ki szabit, amint bent van az event, a négy új részt el is kezdem csinálni! :)

A régiekről elvileg csak a farm, pajta és konyha hiányzik, de azokat nem én csináltam meg. Azok is megvannak elvileg nekem otthon, a készítők nevével.

Utoljára szerkesztett: 3.7.19
    genka53, -ágianyu92-, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Beko!
    Két apróság az újdonságokkal kapcsolatban.

Úgy látom, megérkezett Jancsika álomólja, a narancs szitakötő; a kiírás szerint eleve nullperces:
    [​IMG] Szitakötő-tó 2. szint: narancs Termény: 2 db szitakötő
    Érési idő: 00:00 óra
    Tapasztalatpont: 1.125 BTP
    Trágya mennyisége: 5 db
    Gazdabolti ára: 140 FA
    - 2019. július
    baha fejlesztés
    -

Másrészt az új dekor (Bambuszkunyhó) a pletykák szerint TP-bónuszt is ad, amit az is valószínűsít, hogy kitehető a futtatóba; de ez kimaradt az ismertetőből.

13. BackOffice

Szia Toma!

Sajnos Jancsika álma nem vált valóra. :(

A dekornál is javítottam. Valóban ad bónuszt, de csak az ólakra. :(
    Köszönöm a jelzésedet!

Fatther, -gyöngy-581, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia Beko!
    Hazaértem, itt is lennének:

nyuszi63, Fatther, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. BackOffice

Sziasztok!

Más téma, mint az eddigiek.
    Mindenkinek van ún. "vörös posztója". Tudjátok, amire mindig felfigyeltek és ki tudtok akadni rajta.
    Nekem ilyen a "nagyot mondás" a fórumon.

Tudom, hogy a kerek kerék szerencsefüggő. Igen, én is pörgetek számomra értéktelen dolgokat, de én észreveszem a nagy mennyiségű szupertápot, szupertrágyát, KK-t. De amikor valaki azt írja, hogy sz...t se pörget, közben jóval 1000 fölött pörgetett szupertápot az elmúlt 3/4 évben, akkor "felszalad" a szemöldököm. (Bocsánat, de ez a mennyiség számomra nem egyenlő a "sz...r" kategóriával.)

Ha van kedvetek és lenne önként jelentkező, meghívnálak benneteket egy házi tesztelésre.

9 hónapra visszamenően tudok statisztikát csinálni a pörgetésekből. Meg tudom mondani, hogy ez idő alatt hány pörgetés volt (azt nem, hogy ebből mennyi sima és mennyi party) és azt, hogy ebből hányszor pörgetett ki valaki egy bizonyos dolgot.
    Tehát azt meg tudom mondani, hogy 10000 pörgetésből 600-szor pörgetett ki valaki szupertápot, de azt nem, hogy ez összesen hány darab (lehet 2, 4 vagy 8 db tudtommal). Ebből nagyjából kikövetkeztethető a darabszám.

Tehát, ha van kedvetek hozzá és fel meritek vállalni, hogy mennyit pörgettetek és abból mit kaptatok, akkor hajrá. Csináljuk egy házi tesztet!

Először azt beszéljük meg, hogy mik legyenek a keresett cuccok. Mondjuk 10-15 dolognál többet ne kelljen egy-egy farmon megnéznem.:D
    Természetesen én leszek az első állatorvosi ló és magammal fogom kezdeni, jelezve, hogy merek nyíltan beszélni a saját farmomról dicsekvés, vagy álszerénység nélkül.

A számok "mesterei" majd komoly statisztikákat készítenek ebből. Ezekből majd következtetéseket tudunk levonni és megállapíthatjuk, hogy vajon érdemes-e pörgetni, vagy inkább hagyjuk a csudába az egészet.

Mit gondoltok az újabb lüke ötletemről?8)8)8)

boldika88, nyuszi63, HéricsBáró és 8 más kedveli ezt.
  16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Egy jó ötlet! Én szívesen jelentkezek! :D

Egy táblázatot lehetne vezetni szerintem arról, hogy ki miből, mennyit pörgetett (kb). A táblázat alapján, pedig simán összehozható egy eredmény, ahogy írtad. :)

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) jelentkezem tesztalanynak :) én is kíváncsi vagyok a statisztikámra. Nézd majd meg nálam is ugyanazokat, mint magadnál :)

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu!
    Kérdeznék, ha szabad. Az ötlet tetszik, de volna egy kérdésem: melyik pörit nézed? Mindkettőt, vagy csak a szabadot, vagy csak a PP-t?
    Közben összeírtam pár érdekes tételt:
    KK,
    Turbo,
    szupertáp,
    szupertrágya,
    Farmpengő,
    CSP,
    TP,
    BTP,
    csillag és
    PP-s dekor

Utoljára szerkesztett: 3.7.19
  19. BackOffice

Szia!
    Idézem magamat:
    "Meg tudom mondani, hogy ez idő alatt hány pörgetés volt (azt nem, hogy ebből mennyi sima és mennyi party) és azt, hogy ebből hányszor pörgetett ki valaki egy bizonyos dolgot."
    Tehát nem tudom külön választani a kettőt. :(

A felsorolásodhoz a bónuszokat is hozzá lehetne tenni és a negatív végleteket is: só mandragóra, sárga terményes ilyesmik.

20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Miket lehetne megnézni? Ha bármit, akkor szerintem:
    1. Csengőpengő
    2. Tapasztalatpont
    3. Trópusi tapasztalatpont
    4. Szupertrágya
    5. Szupertáp
    6. KKT, KKSZ
    7. 100%-os terménybónusz 24ó
    8. 200%-os terménybónusz 12ó
    9. +1 hozamos terménybónusz 6ó [növény]
    10. +1 hozamos terménybónusz 6ó [ólak]
    11. +1 hozamos terménybónusz 6ó [barkácsoltak]
    12. +1 hozamos terménybónusz 6ó [fák]
    13. Farmpengő
    14. Farmmunkás kupon 12ó
    15. Farmmunkás kupon 24ó
    Én személyem szerint a termésbónuszokra lennék a legjobban kíváncsibb, úgy is ez a mozgatórugó.

jófarmerlány és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.