Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Zsu:)
    Sziasztok!
    Nagyon sokszor voltam már így, és a szép benne, hogy ilyenkor bezzeg meg is kapom.. amikor kéne?.. arról inkább nem szólok, nem vagyok telhetetlen :D
    Elárulod nekem, hogy hogy lehet technikailag két fajta növénnyel egyszerre 0 percezni? Ha megmondod kipróbálom, bár nálam a karfiol kenterbe veri a nőszirmot így nem szoktam használni. egyébként meg ez túl macerásnak tűnik számomra, még elméleti síkon is :D

Utoljára szerkesztett: 19.8.19
    ssasulka84 és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Amit idéztél , az kérdeztem , hogy kipróbálta e már valaki . Puding próbája az evés . És a puding finom édes . :inlove:

ssasulka84 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. -gyöngy-581

Egyél sokat belőle, én maradok a teljes területen karfiolnál, ha fakalapácsra van szükségem :D
    Annyit beszéltek itt a fúrókról, hogy megnéztem nekem mennyi van jelenleg most: [​IMG] Azt hiszem ez egy jó darabig elég a raktárházakhoz. Azt természetesen nem tudom, hogy másnak mennyi van, lehet, hogy ennek a többszöröse, de nekem elég belőle ennyi is :D

ssasulka84 és HéricsBáró kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

Ha ennyi van , jó sok áram kellhet , mire feltöltöd .

ssasulka84 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Jancsika!
    Minden növényes bónusz csak arra a növényre hat, amire kinemesítetted. Vagyis ezek semmilyen módon nem adódnak össze.
    Szia Zsuzsa!
    Köszönöm.
    Kiindulási alapnak jó, összevethető Niki vagy Kékmadár adataival. Közben rájöttem, hogy reggel elhamarkodtam a pontjaimat; nem lehet velük megállapítani, hogy a raktár vagy az ól adja-e a fúrót.
    Szia Kékmadár!
    Köszönöm.
    Nagyon jó: ami látszik belőle, hogy a több / hosszabb érésidejű ól nagyobb esélyt jelent a fúróra.
    Átgondoltam: gyakorlati értelemben ennél többet nem is kell tudnunk. Nehéz lenne eldönteni, hogy a raktár vagy a benne lévő ólak adják-e a fúrót; az egyetlen biztos az lenne, ha látnánk felröppenni egyszerre két fúrót egy raktárból. Sajnos amiket reggel kitaláltam, nem tudnak egyértelmű bizonyítékot adni. Így több próbát nem kérek, de ezt viszont ismét köszönöm.

Fatther, Gio, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Ezt eddig értem
    Ha berakom a növénynemesít részlegbe a karfiol és a nőszirom faalapács bónuszát.
    Majd fél területre karfiolt , a másik felére nőszirmot teszek . akkor 2000x lesz a szorzó ?

Fatther és ssasulka84 kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Vagy mégsem...
    A karfiolos bónusz csak a karfiolra, a nőszirmos pedig csak a nősziromra fog hatni. Nem adódnak össze, semmi közük egymáshoz. Pontosan úgy, ahogy egy fél terület állat és nőszirom esetén sem adódik össze a Valentin-cserép és a Virágos felhő hatása. Egyik az egyikre hat, a másik a másikra. Nem adódnak össze, pedig mindkettő az érésidőt csökkenti 10%-kal.

Fatther, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Oké , ha ez így van , akkor még mindig fakalapács hiányom lesz . :cry:

Fatther, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia Toma!
    A két fúrón én is törtem a felem.
    Azt kellene elérni hogy a tárolók egy az egyben adják a fúrót. Akkor egyszerű lenne mert ha PL:10 tároló ad 11 fúrót akkor tudnánk.
    De ezt én kizártnak tartom.
    Bár gőzöm sincs a programozásról, de ha az ól adná, akkor a logikám szerint adná külön is nem csak a tárolóban. Következtetés lehetne hogy akkor a tároló adja.
    Ennek ellenére mégis köze van hozzá az ólnak, mert a darabszám és az érésidő is befolyásolja a fúrókat.
    A tároló meg azért nem adhatna kettőt szerintem, mert mindenből csak egy repi jöhet.
    Tehát valahogy összekombinálták a két dolgot és vélhetőleg ügyeltek rá hogy ne adjon két fúrót.

Ezt az egy az egyben meg nem lehet elérni a jelenlegi repis bónuszokkal. Ahhoz nemesítés kellene a fúrónak. Az meg nincs és különlegessége miatt nem is várható hogy csinálnak neki.
    Tesztelni jelenleg, csak úgy lehetne, ha egyesével aratnám a tárolókat és minden aratás után nézném mi repked. De a gazdanapló vagy a pajtakészlet változásának figyelése lenne a biztos.
    Ez jó eséllyel napokig tartana és az eredménye is kétséges.

10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Megint visszaolvasási fázisban vagyok....
    Küldtem baglyot a csodatáblázatokról. ;)
    Amikor szegény Matula bácsit lecserélték Szalma Palira (2016. nov.), akkor vezettek be oktató feladatokat, amelyeknél a Veszélyben a zsázsa 1. feladata teljesítésekor 30 FA-t lehet kapni, és ez hozzászám
    ítandó. :)

11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Erre azért kíváncsi lennék hogyan is működne talán-talán.
    196db Panni indulásnak így 2 raktárház még kiférne , esetleg még megfűszerezve 202db
    S mindezt neon hódvárral megtenni érésideje 30óra: 45perc s hogy 0perc legyen kell hozzá 5db virágfestés dekor megléte is.
    Jó tudom ez már nagyon a véglet s egy átlagos farm erre nem képes már ;)
    de ha így sem kapsz 1:1 be fúrót akkor.... megette a frász az egészet.
    Illetve mennyi beszéd volt anno nagyon régen a bevezetésekor hogy az érésidő nem befolyásolja erre kiderül hogy azért mégis:inlove::D

Utoljára szerkesztett: 19.8.19
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Te Niki! Nem kellene már aludnod? Ilyen agyament ötlet, az eszem megáll. xDxD
    Hová tegyük a 202 narancslét? A Pannik alá, vagy fölé? Vagy öntsük rájuk?:D:p Vagy itassuk meg velük?
    Szerintem Kékmadár kolléga hangosan felröhög, ha ezt elolvassa és tutira kipróbálja ezt neked.

Talán minden a rendelkezésére áll hozzá a tesztfarmon. Ha mégsem, megoldjuk, hogy meglegyen. 8)

Keresgélhetnél még felhőket is, hogy minden fegyvert bevessünk! :p

13. kovacsniki84

Munka után édes a gondolkodás főleg ha még le is fárasztanak.xD
    Mivel az almalé bárhová kihelyezhető de ha már 202db írtam
    már csak két lehetőség maradt meg
    főfarm vagy szédült szántó.
    1 területen az egyik másikon a másik a virágfestést pedig rátok bízom.:music:
    Nem használtam még almalét de ha nem tévedek megjelenik a bónusz soron;)

A felhők között nem igazán boldogulok amennyi van már inkább járok két lábbal a földön.

Gio, HéricsBáró, Kékmadár1 és 3 más kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Szia Niki:)
    Már bocsánat ma este jót nevettem itt az ötleteken, de ebben a megállapításban picit kételkedem még ha zölddel is írtad le. Szóval én nem vagyok benne teljesen biztos, de aranyos :D

Szia Zsu!
    Ha Kékmadár megissza akkor úgy már nem hat:music:? 202 pohár narancslé elfogyasztása már önmagában is egy elég komoly tesztfeladat lenne :D

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Neon hódok két vadaskertben, megöntve területnyi pannival és két területnyi narancslével: több esetben egy fúrót sem adtak, nemhogy kettőnél több darabot. Még a kettő is ritkaság számba ment. Mint a kettes számrendszer: 0, 1, 1, 0, 0, ...

-BombadilToma-, Gio, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, sziasztok :)

Ezek szerint a fúróra nem hat semmilyen felröpi növelő csodaszer :wuerg: A fúró miatt így felesleges Pannikat pakolni :(
    Egyetlen megoldás, hogy a maximumra fejlesztett tárolókba hosszú érésű dolgok kerülnek.

Esetleg még a Kriptamécses kaktusszal telepakolt tárolóknak van esélye 1:1-ben adni a fúrót :music: Így legalább havonta biztos lenne 2 db fúró xDxDxD

ursa11, Fatther, Kékmadár1 és 4 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Szia
    Ez még nálam működhetne is :DJól hangzik/hangzana . :inlove:

41 db áhítatos láda :cry:
    • 20 bájital
    • 8 édes rózsalekvár
    • 11 esküvői váza
    • 11 valentin cserép
    • 1 szerelem aromája
    • 50 rózsa

Fatther, Gio, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

Szia Gyöngy.

Ez egy irreális lehetőség volt csupán s csakis a teszt kedvéért .
    Ennek megfelelően is kezeltem, felhővel nem nyerhető annyi bónusz
    hogy az esélyeket ilyen mértéke növeljük az utalásom mármint a zöld rész erre
    vonatkozott.xD

Szia Csocsoovb.

Köszönöm hogy mindezt tesztelted viszont a lényegi rész , amiért
    ez az egész elkezdődött hogy 1db raktárház két fúrót is adhat kijelenthető hogy
    képtelenség.
    A fentebbi tesztemet mindenesetre végrehajtom hamarosan jövök az eredményekkel.

Fatther, Gio, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Nekem ezek vannak meg

Múló évszakok felhő : Nagyobb esély barkácscuccokra : 15%
    Kincshegyek felhő : Nagyobb esély , hogy különleges tárgya találj a bahán : 5%
    Titokzatos labirintus felhő : Nagyobb esély , hogy különleges tárgyat találj betakarításkor : 5%
    Állati áprilisi felhő : Nagyobb esély , hogy különleges tárgyat találj betakarításkor : 5%
    Farmerama jégre lép felhő : Nagyobb esély barkácscuccokra : 5%
    Nyolcadik képregény felhő : Nagyobb esély barkácscuccokra : 15%

Utoljára szerkesztett: 20.8.19
    Gio, genka53, Kékmadár1 és 2 más kedveli ezt.
  20. kovacsniki84

Szia HéricsBáró.

Nem ismerem a tesztrendszert de két azonos felhő megléte egy farmon
    még számomra is hajmeresztő mutatványnak tűnne.:D
    S a fentebb vázolt esetben csak egy porszem a sivatagban hatását erősítenék.xD

Gio, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.