Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Attól tartok, hogy Rékuci is csak a Mekiben fog tudni sült krumplit szerezni. 8)

genka53, HéricsBáró, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Zsu.

Látni valami érdekes/értékes csereberés tárgyat?

genka53, HéricsBáró és Gio kedveli ezt.
  3. BackOffice

Szia!
    Nem tudom, mi számít érdekesnek. xD
    Az talán említésre méltó, hogy a (plusz nélküli) virágos dallamokat javasoltuk cserélhetőnek, de még nem látjuk, hogy elfogadták-e a javaslatot.

4. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Szia Zsu!

A Pinkie Pie sütije régebben, 200 órára volt "hitelesítve"!
    Most mi a helyzet, a Bónuszlexikon táblázatában nincs róla infó?! :music:

5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) egyszer csak benézi valaki, és cserélhető lesz :D addig meg porosodnak egy kicsit a kis farmokon :cry:

genka53, Fatther és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Bekó!
    Kis észrevétel. :)
    Kedves Játékostársak!

Rackó 2019. novemberi dekor ajándéka Kelj fel! névre hallgat.

Akkor jutunk hozzá, amikor Rackó ládájáról a harmadik lakat is lehullik.
    Ehhez 21 átvétel kell. Tehát legkorábban 2019. október 21-én tudjuk megszerezni.

Az, nem november 21 lesz? :)

genka53, Kukackukac, ricsi908 és 4 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ez a farmáruda frissítés .
    A TP-s ládának jól felvitték az árát , ami 80 FP :cry: Míg a CSP-s láda jó olcsó lett ami 5 FP . :inlove:

Most akkor , a taktika az , hogy a piacon veszünk dolgokat . Be a nublonokhoz , kapunk farmpengőt , és kijövünk pluszba ?
    Akkor most , mennyi CSP ér a farmpengőt , vagy fordítva ? :oops:

genka53 kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha azt vesszük, hogy egy L-es átalakítás 300000 PÉ-be (és 90 akkuba) kerül, és átlagosan mondjuk 50 FP-t ad, valamint hogy 5 FP-ért kapsz egy CSP-s láda II-t, ami átlagosan olyan 150-200 ezer CSP-t ér:
    300000 PÉ -> 50 FP -> 10 CSP láda II -> 1500000 CSP.
    Ez akkor érhetné meg, ha a 300000 PÉ-et jóval kevesebb, mint 1500000 CSP-ért szerzed be, ami nem lehetetlen ugyan, de azért meglehetősen nehézkes. A másik oldalról viszont a 300000 PÉ-et ötszörös helyett akár 10-100-szoros áron is eladhatod, így nyilvánvaló, hogy a piac sokkal célszerűbb CSP-szerzési eszköz; és a megszerzett FP-t szupertáppá, szupertrágyává érdemes inkább konvertálni, mint CSP-vé.
    Ha a nullás növényeket nézed, amiből nagy mennyiségben szerezhetsz akkut, és így FP-t (PÉ/piac):
    len 499/17500 (35-szörös)
    krizantém 265,6/10600 (40-szeres)
    krókusz 188,3/9000 (48-szoros)
    szegfű 142/1600 (11-szeres)
    hagyma 105/2200 (21-szeres)

Állatoknál:
    medve 380/12500 (33-szoros)
    macska 450/20000 (45-szörös)
    egér 135/21000 (155-szörös)

genka53, -vadocka70-, DevilMókus és 6 más kedveli ezt.
  9. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Szeretnék a piacodon lenni :D
    Krizantém nálam 611, szegfű 259-es árfolyamon megy annak érdekében, hogy vigyék is :)

genka53, DevilMókus, steve223 és 7 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

Szia!
    Aktuális árakat írtam; talán csak a hagyma ára magasabb a szokásosnál.
    Viszont ez ugye kétélű dolog: a drágább piacon jobb eladni, de rosszabb vásárolni. És kicsi a kínálat; hiába adom el drágán a feleslegemet, még drágán sem kapom meg nagyobb mennyiségben azt, ami meg kellene.
    De az jó hír, hogy Nálad most akkor ezek szerint mégis jó lehet az a lehetőség, amit Jancsika felvetett... :)

genka53, -vadocka70-, DevilMókus és 5 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Szia
    De olyan feltűnően olcsó az az 5 FP , hogy egyenesen rám kiállt , hogy váltsál ki . :inlove:

genka53, DevilMókus, steve223 és 2 más kedveli ezt.
  12. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Akkor se éri meg.
    Pontosabban esetleg akkor megérheti, ha nagyon géj a piacod, és eladhatatlan kb. minden, vagy nagyon olcsón lehet eladni mindent.

DevilMókus, steve223, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Szia
    Gondolom a gyümölcspiac event nem éri meg , mert egyre nagyobb a beadás .
    Ez a hellowinos fittyfene se , mert milliárdokban kell beadni dolgokat , és a ládák amit kapunk , visszafolydogál szinte részlegesen .

A farmpengős tenyésztés ? Tenyésztünk , és kapunk farmpengőt . Annyit tenyésztünk , hogy kiváltjuk a CSP-s ládát , és visszavásároljuk az állatokat amit beadunk az eventbe . Vagy valami olyasmi ?

DevilMókus kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    A szomszéd kertje/piaca (?) mindig zöldebb tartja a mondás.. én is szeretnék vásárló lenni a Te piacodon.. eladni, már nem annyira szeretnék :D Viszont erős a gyanúm, hogy az árakat Te irányítod ott :)
    PS: megnéztem a mai árakat:
    Rózsa 887, szegfű 1290, krizantém 4935, a narancssárga dália a legmagasabb szintű növény ami már vagy még nem tudom eldönteni, de nem szürke: 4539,99
    Jancsika dugd be a füledet, ha zavar.. nekem nem kiabál, lehet, hogy már nálad berekedt vagy csak egyszerűen tudja, hogy úgyis süket fülekre találna nálam :D

Utoljára szerkesztett: 1.11.19
    DevilMókus, steve223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  15. BackOffice

Sziasztok!

Hozok egy linket. >>ÍME<<

Jelen pillanatban így áll a bónuszlexikon.
    70 hsz. Agyrém 8)

Ahogy látjátok, a késztől még messze vagyok, de jól haladok.
    A jegyzeteim szerint még 6 (ólakra ható) dekor és néhány bevételi bónusz hiányzik a listából. Aztán már csak a formázás, ráncba szedés lesz hátra.
    Azt inkább nem mondom, hogy mit gondolok a bónuszokat kitalálók le- és felmenőiről.>:(

16. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!
    És még mennyi mindenre nincs is bónuszunk!:pxD

genka53, -vadocka70-, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Kitalálhatnának már olyan bónuszokat is, hogy a bónusz hatóideig, minden ól, fa, növény más színben pompázik, esetlegesen különleges plusz animációkat kapnának a bónusz ideje alatt. :music::music:

18. BackOffice

Sziasztok!

Nem tudom, hogy valaki észrevette-e, hogy történt egy aprónak tűnő, de talán fontosnak mondható változás a játékban szereplő szövegekben.
    Sok félreértésre és kérdésre adott okot az a tény, hogy a terményes ólak a játék felületén barkácsolt ólként szerepeltek. A menüben, a felhők és a termékek szövegbuborékjában, a műhelyben stb.
    Ezt is sikerült átvinni a rendszeren. Most már mindenhol terményes ól szerepel. Remélem, ez a változás hozzájárul ahhoz, hogy a játék felülete kellően informatív és segítő legyen. :)

Ok-oké, egy kis morzsa is került a gépezetbe, :D mert egy olyan helyen is terményes szöveg van, ahol barkácsoltnak kellene lennie, de sztem ez a kisebb gond. Majd kérem ennek a javítását valamikor. Ki találja meg legelőször ezt a helyet?

genka53, ursa11, -vadocka70- és 8 más kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

(Műhely címe.)
    :music::music::music:

genka53, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Szia Beko!
    Azt ugyan nem találtam meg, amire gondolsz, de találtam mást. Pl. a Farmeramikus éjszakák felhősornál az a szöveg szerepel:
    Mivel a játékban a műhely elnevezés a Pékműhely és társainál szerepel, és amit ott előállítunk, az valóban termék néven fut a játékban; illetve a mogyoróvaj és társai esetében a termény a szokásos megnevezés; szerintem ez a műhelytermék terminus félrevezető lehet. Bevallom, nem tudom, ez most került-e be a felhő leírásába, vagy korábban is ott volt, de a közleményed miatt szúrt szemet.
    Szerencsésebb lenne az egyedi állatos ólakhoz hasonló megfogalmazás:
    Hasonló leírások vannak minden felhőnél, ami egyedi terményes ólakra hat: Papagáj zűrzavar, Kutyaszemek, Dorombolás, Laza hiúz napok.

genka53, ursa11, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.