Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Sziasztok!

Most kíváncsiságból kibontottam a bónuszládáimat, íme (a hasonlóan siralmas) eredmény:

bónuszláda.jpg bónuszláda2.jpg

Egyetlen dolog vigasztal: legalább valós pénzt nem költöttem rájuk.

Fatther, Gio, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Kicsit megfáradtam az elmúlt esték rohanásában :oops:

Nagyon tetszett a Szülinapi forgatag event, szeretem, ha egymást segítik a játékosok és csapatban dolgoznak :inlove: Az eventbolt tökéletes volt :D bőséges választék, mindenki találhatott magának kedvére valót, és végre minden pontot el lehetett költeni. Aki sokat tett a játékba, sokat ki is tudott venni, és még az érméknél is volt hasznos dekor (azoknak is, akik nem a TP-t nézik).
    Én még a kicsi farmokon is eventeztem, pedig ezeken max. csak a tenyésztős eventeket viszem, de a neon medve/macska ólak cseréjéhez kellett egy kis cserealap ;) A minijáték is jó volt, amíg nem álltam rá Guru rama pályájára fixen, addig szórakoztatott. Utána már nagyon unalmassá vált. Lehet, hogy egyetlen nagy pálya jobb lett volna. Itt is lehetett volna 4 kártya, amivel 4 lépést kellett volna előre tervezni, de változatosabb lett volna egy körkörös nagy pálya több kis elágazással...
    A lényeg, hogy már az event is bőven elég lett volna a hétvégi és az esti szórakozásra :)

Viszont volt a kedvencem, az 1 tápos tenyésztés baby bommal és FP-vel :inlove:tenyésztettem jó pár kört, és sikerült gazdaköriket is fogyasztanom :) ráadásul az ajándékba kapott FP-kből beváltott szupertrágya jól jött a gyorsított nemesítéshez, amit szintén kihasználtam :D

Mindezt tetéztem, hogy több piac léghajójáról gyűjtöttem a neon medvéket és macskákat... :wuerg:

Szóval kicsit sok volt o_O túl csábító volt mindegyik, és ki akartam használni (sikerült is), de most egy kicsit lazítok :) Remélem nem jön most egy pár napig csábítás 8)

Lillapilla73, -W-595-, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Bekó!
    Látom van egy új moderátorunk. Havasi Gyopár. De szép neve van. :)
    Volt egy ilyen nevű tanárom. Őt is Havasi Gyopárnak hívták.
    Várhatunk majd tőle egy bemutatkozást? :)

-W-595-, Fatther, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  4. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Hát nem biztos hogy nyugi lesz.o_OA mai event is megérős fajta,és még jön a piacos ültetős,és a királynő is .o_O;)És még a cápa tenyésztés is:DUnalomról szó se lesz;)

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ha kirakod és learatod, jelzi a rendszer valahol a 100%-ot ?
    Remélem jelzi , ott ahol kell .

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia Beko!
    Támadt egy ötletem. Mivel a szülinapos társasjátékos & kvízes event mechanikát valószínűleg nem utoljára láttuk, ennek megfelelően a játékosok írhatnának kérdéseket és rá 4 válasz lehetőséget. Ezt pedig továbbítani a központ felé, hátha beteszik. Természetesen amennyiben erre van lehetőség?

Bár nem tudom az ötletes topikba ez mennyire fér bele, lehet új topik kellene neki, nem? :music:

-W-595-, DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  8. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Volt már rá példa, hogy valaki első nap bemutatkozott, de általában nem ez a jellemző.
    Ez az ő szabad döntése, hogy mikor és hogyan óhajt kommunikálni saját magáról. :inlove:

alpha58, -W-595-, DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
  9. BackOffice

Szia!
    Ha erre szükség lesz, szólni fogok. :)

10. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Napot Beko Modi! Itt olvasgattam a kérések és óhajokat és úgy döntöttem kérek én is egyet. Szeretném ha egy topik visszakapná a Méltóságát, ami kb. 2014 év végén mikor öt vagy hat modi eltávozott a játékból kissé elkutyult. A Panaszkönyv topikról lenne szó, ahol játékosok úgy válaszolnak a másiknak, hogy tudván hogy off, elismerik de szemet hunynak felette, itt a válasz már kimoderálva van, eredetileg elküldte a másik játékost a Farmerama-ból egy másik játékba panaszkodni elég lealázó módon. Sajnos nem mentettem le az oldalt képben, mert maga ez a stílus és az elnézése betett egy kicsit. Nagy Hála és Köszönet ha az ilyen kis kérésben is tud lépni valamit.

11. BackOffice

Szia!

A panaszkönyv egy rendkívül nehéz terep. Ahogy látod, vannak törzstagok ott is.

Elmesélek egy történetet a régmúltból. Gangos időkben egyszer becsörtetett oda valaki, aki nagy vihart kavart néhány szemrehányó, tudálékos és valótlan állításával. Valaki, aki nem volt része az addigi gangos életnek, de alaposan belegyalogolt a gangosok lelkébe. nemzsuként tételesen megírtam neki, hogy mi is a helyzet. Kaptam Csocsotól "tetszik"-et az írásomra. Amikor privátban megkérdeztem, hogy miért kaptam, hiszen azt hittem, hogy inkább törölni fogja, akkor azt a választ adta nekem, hogy nagyon tudja értékelni azt, amikor egy játékos megmondja azt a másiknak, amit ő modiként nem tehet meg.

Nem létezik tökéletes moderátor. Az nem vét hibát, aki nem csinál semmit. A következetességre is maximálisan törekszünk, de biztos adódik olyan helyzet, amikor ez nem sikerül pontosan.

Az idézett helyzet és az idézett panaszkodó játékos kiváltott egy reakciót valakiből, amit úgy ítéltünk meg, hogy a kimoderált mondat nélkül pontos és maximálisan igaz. Abban bízunk, hogy talán az illető egy játékostól elfogadja azt, amit eddig moderátortól udvarias moderátor stílusban soha.

Hogy a sok évvel ezelőtti (ex)moderátorok mit hogyan csináltak, az az ő dolguk volt. Mi nem azok vagyunk. Hogy ez mennyire jó vagy nem, azt mindenki döntse el maga. De nem hiszem, hogy a panaszkönyv alapján minket kell leminősíteni az elődeinkhez képest.

Ribiszke, rozo52, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Remélem végtelen kapacitású :D

Kuzdern, Sauvage és DevilMókus kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Igen, az. :)

Bármennyi bónuszt megjelenít. Kérdés, meddig bírja... :D

14. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Tisztelt Beko! Úgy látom két malomban őrlünk:music:. Én nekem nem a mostani Moderátor gárdával van bajom:), és van ott egy hsz -ágianyu33- -tól is de azt nem hoztam fel példának mert igen magas úri ember módjára szólt a játszótársra:D. De ha én pöldül panaszt akarok eljuttatni a kinti személyzetnek, nem egy játékos válaszára lennék kíváncsi mert nem ő ücsörög egy gödörben hanem én ( elnézést a játékostársadalomtól, néha fáj az igazság nektek is:sleepy:). Személy szerint úgy gondolom, hogy amit egy modi is nehezen tud megoldanio_O abba játékos ne ártsa bele magát mert nincs olyan rálátása sem a játékra sem esetleg a farmokra:wuerg::p. Nem akarok én ezen vitatkozni a csapat egyetlen tagjával sem, csak akkoriban modin kívül más nem válaszolhatott:sleepy: és azok sem minden esetben. Köszönöm szíves türelmét:).

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem ilyen fekete-fehér a dolog játékosoldalról sem.
    Én sok fórumon járok, és ha olyan hsz-t látok, amire tudom a választ, megírom. Általában csak utólag figyelek fel arra (ha ugyan észreveszem), hogy a Panaszkönyvben vagy pl. valamelyik ötletes topikban vagyok, amelyekben elvileg tilos a csevegés. Akkor aztán vagy törlöm (ritkán, mert ha írok, igyekszem okkal tenni), vagy a modikra bízom a megítélését, vagy átviszem másik helyre a választ.
    De azokkal a hsz-okkal is gond van, amikre válaszolunk. Sokszor nem panasz, hanem valamilyen probléma, és akkor egyértelmű, hogy valamilyen választ kell kapnia; vagy azt, hogy hol ismételje meg a kérdését, vagy megkapja helyben a választ. Ha nagyon szigorúan vennék a szabályokat, akkor az ilyen bejegyzéseket ab ovo törölni kellene - de az meg kiszúrás azzal a gazdatárssal, aki nem igazodott el a fórumban, és rossz helyre írt.
    Az is lehet, hogy a panasz ugyan jogos, de van rá valamilyen - teljes vagy részleges - megoldás. Ez előfordul a panaszdában is, és az ötletesben is. Ilyenkor megint jogos lehet a válasz, hiszen az segítség a gazdatársnak.
    A fórumszabályok ugyan indokoltak, hiszen rendre szükség van, de a merev betartatásuk helyett mérlegelni kell. Sokszor még az sem egyértelmű, hogy egy eventes vélemény belefér-e a csevegőbe, vagy már a Panaszkönyvbe való. A panasz és a továbbfejlesztési javaslat is járhat kéz a kézben, stb. A modik megítélésére kell bízni azt, hogy valami - bár betű szerint sérti a csevegésre vonatkozó tilalmat, de - értékes információ, és maradhat, vagy tényleg céltalan csevegés (pl. egy "egyetértek"), ami nem tesz hozzá semmit a témához.
    Én személy szerint jobban érzem magam a mostani fórumon, ahol kevésbé mereven tartatják be a szabályokat, mint korábban. A lényeget nem szabad szem elől téveszteni: a fórum egyik fő funkciója a tájékozódás és segítségkérés. Nem szabad elriasztani senkit, aki segítségért jön, még ha vét is a fórumszabályok ellen. Így is sok félreértés és felesleges sértődés van, mert az olvasó félreérti a közlő szándékát; hiányzik a gesztus, a mimika, a testbeszéd, a hangsúlyozás, csak a puszta szöveg van. Magam is jó néhányszor kényszerültem bocsánatkérésre olyasmi miatt, amit nem is volt szándékomban leírni, csak félreérthető volt a fogalmazásom.
    Zárásként: beszélhetek én, amit akarok, végül is a modik azért vannak, hogy rendet tartsanak a fórumon; bízzuk ezt rájuk, és tartsuk tiszteletben a döntésüket. Ha egy hsz nem tetszik, tovább kell lépni és kész. Ha pedig kirívónak érezzük, arra ott a Jelentés gomb.

HéricsBáró, ursa11, Rozi472 és 16 más kedveli ezt.
  16. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Jó Estét! Igazad van Toma,mint úgy általában mindig:sleepy:.

-BombadilToma- és Kuzdern kedveli ezt.
  17. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Vettem fel 5, azaz öt új szomszédot. Kezdő gazdák. Azt hiszem nekem már ez jelenti a játékot! ;)

nevét nem akartam ki írni, ne hogy baj legyen. :) Nem hiszem, hogy akar szerepelni. Viszont valós üzenet, gondolom a "nagyok" megtudnák nézni. ;)

Ribiszke, DevilMókus, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

Sziasztok.

Remélem valaki tud segíteni s alátámasztani vagy az egyik vagy a másik állításomat.
    Adott a hajdina alap Tp-je. 1356 (2*2).
    Holnap ugye Boldog aratás napja. Ez dupla Tp 2712 ez tiszta sor(2*2).
    Amennyiben aktív egy teljes szintlépő csomag.
    Az alap hajdina Tp-jét fogja ilyenkor figyelembe venni az-az 1356-ét vagy a 2712 lesz a kezdő szorzószám ? Esetleg egyik se ?
    Hogyan is épül fel ilyenkor az egyenlet ??? Hiszen ez egy "speciális eset" azt hiszem.

Utoljára szerkesztett: 31.1.20
    DevilMókus, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Tudtommal, az alap TP-t szorozza.

20. kovacsniki84

Szia.

Talán kapok majd egy teszt képet;). Ez most számomra elég fontos lehet.
    Nagyon nem mindegy hogy 20 vagy 40ezer trágya repülne ki az ablakon .

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.