Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Teljesen egyet értek veled én valami ilyesmit vártam tőlük,csak azt nem szeretném hogy a hátszelet megkapják ha össze kerülnek egy elit csapattal ott is nyerjenek tisztességesen és akkor tapsolok nekik:)

genka53, Imi*, Melan és 6 más kedveli ezt.
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Regizel te is a tippversenyre?

genka53, Imi*, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  3. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Igen, ha még lehet.

4. BackOffice

Szia!

>>Itt<< vannak a részletek.
    Ha a délutáni meccs kezdése előtt regizel és tippelsz, nem kerülsz hátrányba a többiekhez képest.
    Siess!!!! ;);)

genka53, Imi*, Melan és 5 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az aláírásomban megtalálod Bekonak azt a hozzászólását, ahol a link van a regisztrációhoz ;)
    2-en még nem adták meg a nevüket

Tagok

6. BackOffice

Az én 1 pontomat, majd levonjuk a végeredményből, mert az első meccs előtt regiztem és arra leadtam egy tippet, amivel legalább azt eltaláltam, hogy az oroszok fognak nyerni.

genka53, HéricsBáró, Imi* és 5 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Szerintem minket nem fenyeget az a veszély, hogy dobogósok legyünk xD

genka53, HéricsBáró, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Miért mondod ezt? Most is holtversenyben 2. vagy...

genka53, HéricsBáró, Imi* és 8 más kedveli ezt.
  9. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szerintem meg ha a "szakértők" annyira el tudnák találni a végeredményt akkor itt csupa szövetségi kapitány lenne.xD
    Ugyanannyi esélyed van mint bármelyikünknek.:)
    --------------------------------------------------------------
    14 évvel ezelőtt voltam egy fórumon és éveken át tippeltünk BL mérkőzésekre és forma1-re. BL: melyik győz ill. győzelem, döntetlen, vendéggyőzelem, mennyi lesz a végeredmény, gólszerzők, lesz-e piros és sárgalap, kiállítás......stb.

Forma1-ben: győztes, ha jól emlékszem első 10 helyezése, lesz-e "széfticar"? hány kieső lesz, leggyorsabb kör, itt többre nem emlékszem de mindkét eseményt minden héten egy fórumtárs kézzel összesítette!! Hatalmas munka volt, de szerencse, hogy közel sem voltunk ennyien tippelni mint itt most.

Namost ott se lehetett ráfogni, hogy csupa szakértő tippelő fog nyerni, mert különböző okok befolyásolhatták. Példúl, az első körben kilökték Sumit, akkor máris többféle tipp ugrott több játékosnak!xD
    Vaagy, a BL-ben igen hamar lesérülhetett egy központi figura, vagy egy kiállítás az elején, stb stb stb. Ezért (is) írtam, hogy kb mindenkinek egyforma esélye van. :);)

10. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Még az éjjel regiztem, de itt már nem jeleztem, bocs érte Zsuzsa.:inlove:
    A focihoz annyit értek mint a "harang öntéshez" no azért a favoritokat kicsit ismerem ;);) játszani viszont szeretek :)
    A felajánlásommal, majd később jövök, még át szeretném nézni a felajánlásokat ;)
    Most hív a VV .

genka53, Imi*, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Regisztráltam Alex 007 néven:)

genka53, Imi*, Melan és 8 más kedveli ezt.
  12. Rékuci1111

Jó, jó, ha indulna Kukori, akkor azt mondanám, hogy vak tyúk/kakas is talál szemet xD Igyekszem ma 14 óráig stabilan őrizni a holtversenyes 2. helyet, aztán drukkolok a szülinapos Szalah-nak, hogy hozzon nekem valami pontot :)

genka53, HéricsBáró, Imi* és 11 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia, kedves piac szomszéd :)
    Ma vettem észre, egy gyékényen árulunk ;)
    Siess a nevezéssel, jó móka lesz, elütjük az időt az event melett, így talán nem lesz annyira uncsixD

genka53, Imi*, Melan és 5 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

Óhhh, még egy harangöntő kolléga. xDxD Tudom, hogy kihez kell fordulnom, ha munka közben elakadok. :D:p8)
    --------------

Most rohanásban vagyok. Vinne valaki egy hsz-t a csevegőbe, hogy ma 14:00 óra előtt csatlakozzon, aki szeretne?

15. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Már megtörtént,mi a munkahelyen is játszunk egy 1000 mindenki adhat egy tippet ki lesz a VB.győztes a végen a szerencsések osztoznak a pénzen ami egy egész szép kis összeg 60 000 Ft.:)

genka53, Imi*, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Bocsánat, a Facebookon át jelentkeztem, de ez magas, mint a tyúknak az ABC:cry:, légyszi törölj, vagy nekem kell, de hogyan?

Imi* kedveli ezt.
  17. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ha beléptél a jobb felső sarokban katt a nevedre, legördülőben ott van a Profilom. Arra katt és új ablakban bal alsó sarokban: Fiók törlése

genka53, Imi*, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!;)
    Félve bár, de regisztráltam:D erősítve a farmerama csapatát. Van valakinek a 14:00-kor kezdődő meccsre tippje, vagy mindenki féltve őrzi?;)

genka53, Imi*, Rékuci1111 és 7 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Sali, szerintem sokan vagyunk tanácstalanok...
    Én ma délelőtt olvasgattam a csapatokról, ill. az M4-en néztem az esélylatolgatást
    .

genka53, Imi*, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Uruguay-t szeretném győztesnek látni, de én csak tippelek, a focihoz nem értek.:)

genka53, Imi*, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.