Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia Toma.
    Szándékosan nem hoztam szóba a tölgyest, mert nem akartam itt kikötni! Se helyileg, se tartalmilag! Én direkt nem erről írtam, és egy szóval sem utaltam az általad leírtakra! Nagyon jól látom, hogy sokaknak ez a vesszőparipája. Nem véletlen szerettem volna kikerülni ezt a témát. Sem Beko-t, sem Téged nem említettelek meg egy rossz szóval sem! Sehol! Személyeskedésbe meg végképp nem mentem bele. Az irományom tartalmilag se erről szólt, amiről Te írtál most nekem. És hidd el nem értettem félre semmit.

A mondanivalómat a posztom eredeti helyén is, és itt is igyekeztem békésen pártatlanul megfogalmazni. (ami csupán egy reakció volt egy másik személy hozzászólására) Nem kívánok értelmetlen dialógokba, vagy félreértésekbe belebonyolódni.

Már sokadszor olvasom vissza a saját írásomat, mert nem értem, hogy én hol hivatkoztam rád akármiben is. Ha én bármikor bárhol hivatkoztam rád, az max a köszönetnyilvánítás volt.

Ribiszke kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Kikérem magamnak ezt a kollektív lebirkázást !
    Nem említetted Bekot ? ő jött oda és irta , amit írt, és azt írod a moderátor birkaszellemre hivatkozott.
    És meg is jött a pozitív birkázás ?milyen birkázás ?

-Kicsi21- kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Kedves Brigitta!
    Sajnálom, de azt kell írnom, hogy most engem is félreértettél. Biztosan nem fogalmazok világosan, elnézést kérek érte. Megpróbálok érthetőbb lenni.
    Azt írtad, hogy
    a) a csevegőben a negatív hsz-ok, köztük a Tiéd is, zavaróak voltak; és
    b) amellett érveltél, hogy ezeknek igenis helyük lenne, mert aki betéved ezek alapján IS tudja a saját véleményét, taktikáját kialakítani; valamint
    c) lehurrognak mindenkit, aki nem csinál egy eventet.

A "zavartunk" kifejezést - mivel Gyöngy hsz-ához csatlakoztál, egyértelműen Beko közbeszólására vonatkoztattam. Ő pedig a Tölgyes lebontásával kapcsolatban írt. És ezért írtam Neked vissza azt, amit. Lehet, hogy nem erre gondoltál, és félreértettelek, de ettől még a véleményem nem változik.

És most visszadobom a labdát: semmivel sem utaltam arra, hogy bármi rosszat írtál volna akár Beko-ról, akár rólam. Nem vádoltalak személyeskedéssel, még csak nem is utaltam ilyesmire a leghalványabban sem. Én is visszaolvastam, amit írtam, így az előbbieket bizton állíthatom.

Ami a saját érintettségemet illeti: azt írtad, valaki még örült is annak, hogy így van lehetősége átrendezni a farmot. Én írtam olyan hsz-t, amit lehetett így értelmezni, tehát emiatt magyarázkodtam a végén.

Mivel úgy érzem, elbeszélünk egymás mellett, és parttalan vitába én sem szeretek belemenni; így maradjunk annyiban, hogy eszem ágában sem volt bántani Téged semmivel, de azt gondoltam, megfogalmazhatok egy másik nézőpontot. Tiszteletben tartom a véleményedet, még ha úgy érzem is, nincs igazad.

További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 14.6.20
    HéricsBáró, genka53, Zatini és 3 más kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Én is így érzek, amennyiben azt kizárólag a saját nevét használva teszi meg.

5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elolvastam mindenki írását.
    Köszönöm mindenkinek, BriGittának különösen, hogy kiírta magából a rossz érzését.
    Annyi hsz-t írtam már erről a témáról, hogy én nem csavarnám tovább a témát.

Azt látom, hogy ebben a beszélgetésben minden fél a saját pillanatnyi hangulata és érintettsége alapján olvasott és írt. Ami nem baj, csupán egyszerű tény.

Köszönöm, hogy itt beszélgettek erről és azt is köszönöm, hogy jelzitek egymásnak, ha a másik írásában valami szemet szúr nektek.
    Mert így van lehetőség arra, hogy a másik finomítson, vagy megírja, hogy "nagyon félreértettetek".
    Ez utóbbiból itt van pár, úgy látom.
    Értelmes, okos, felnőtt emberek párbeszédét olvastam, akik képesek megfogalmazni, ha valami nem tetszik nekik. A félreértések pedig az írásbeli kommunikáció nehézségeiből fakadnak, nem abból, hogy itt bárki bántani akart volna bárkit.

Ez a beszélgetés is hozzátett az én alapvető mondanivalómhoz, ami a csevegő "indításokra" vonatkozott.

Őszintén köszönöm minden résztvevőnek a gondolatait és továbbra is gyertek ide, ha olyan témáról akartok megnyilvánulni, amiről nem vagytok biztosak, hogy hol lenne jó helyen. Itt az lesz.

Kuzdern, Zatini, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Szombaton kiraktam 3 terület bájitalfát , meg 6 füvészkertet .
    Adtam nekik turbót , és kacsa katát . A kacsa kata asszem csak 2,5 területre sikeredett .
    Nem tom mennyi lesz , de most van 7.642 db .
    Majd jövök mennyi lett .

PalMa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia Jancsika!
    Számolni nem fogok, megvárom az eredményt. :D A pocoktenyésztésnél biztos nem fogsz bájital vásárlására szorulni :D

PS: Visszafutottam, mert első olvasásra átsiklottam -talán megszokásból- a KK -n.
    Semmi rosszat nem tettél vele, hogy megszórtad. Terméshozamot fog emelni, de csak az utolsó aratásra. Hogy ez kinek éri meg, kinek sem mindenki maga döntheti el :)

Utoljára szerkesztett: 15.6.20
    PalMa és HéricsBáró kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

A bahára meg kitettem az ambarella fát .
    Jól gondolom , hogy oda a rekeszbe a 100% éri meg az ananász 25% helyett ?
    Nekem úgy volna logikus , hogy ami 4x többet ad .

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Zsu.

Ha majd ne adj Isten valamikor lenne tojgli vásár,
    bele lehetne e csempészni,valahogyan ezt az édes farönkhangárt.
    (nem láttam akkor benne lehetőséget s úgy ítéltem meg akkor nem kell most talán befektetnék rá).
    Igazából úgy ahogyan más tojglinál is megvan oldva hogy akinek van nem tudja megvásárolni már újra itt
    sem lenne azt hiszem nagy akadálya a megvalósításának.

Esetleg ha lenne retró felhővásár aminek nagyon örülnék
    egy Húsvét 2012 felhősor még vagy talán egy hasonló paraméterekkel rendelkező új felhő bevezetése
    (5% állatos ólak érésideje , + 6h-10h hatóidő), ha ment a gesztenyés felhővel talán ez is menne.

S a boldogságom határtalan lenne .xD;)

-vadocka70-, genka53 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    A farönkhangárra majd figyelni fogok, ha legközelebb tojgli vásárról küldenek előzetes anyagot.

A Húsvét 2012 (és a többi "első" felhőt) 4 éve minden lehetséges fórumon kérem. Már kétszer kaptam rá ígéretet. Ugye látod, hogy azóta is hányszor meg lehetett venni? -.-
    De nem adom fel. Csak megunják egyszer folyton azt olvasni. 8):D

genka53, Gio, farmerogirl és 6 más kedveli ezt.
  11. kovacsniki84

Szia.

Nem mostanság volt a posztod ez biztosan repül.
    Azt hiszem két különböző létezik belőle

12. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Itt a másik.:)

ursa11, BriGitta75, kovacsniki84 és 3 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Nálam már nagyon régen röpültek, de jó nézni ahogy megmutattad, viszont van még másik repülős dekor is több is, ezek közül a nagy kedvencem:

A forró gázzal előre dekor, keresek hozzá képet és hozom.:inlove:
    Közben jutott eszembe a Kék UFÓ., a zöld változata az UFÓ adó-vevő és biztos találok még másikat is, ha alaposan körül nézek a dekorok között
    [​IMG] [​IMG] és még egy: [​IMG]

HéricsBáró, Kuzdern, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

Szia
    Az új rúnákhoz kell 1040 csillag , de nekem nincsen annyi .
    Csak 349 db van .
    Vagyis volt , de kinyitottam 4134 db Hóbortos állatok ládáját , és kaptam 450 csillagot és 125 aranybanánt
    Most már van 799 csillagom .

A felhő az kell , és a barkácscucc is .

Ribiszke, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Az új piacos rúnával, én leginkább a rózsaszín állatokra reflektálok.
    Nekem sokszor jön karate panda, és 160 millióért ki lehet tenni, és meg is szokták venni.

A rúna segítségével 240-ért is ki lehet tenni plafon áron.
    Ami kedvező annak, aki azt csinálja mint Én: elég jól adja mindig a rózsa állatkákat (terményest), így a piac 10%-t nem hogy behozzuk most már, hanem 40% többet is kapunk. Az Én piacomon pedig pár perc alatt megvesznek (este - napközbe 1-2 óra) ilyen magas szintű állatkákat. :inlove:

ursa11 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

Igen ez így van. Csillagom van bőven, nekem nem gond, hogy a pédádat követve üressé tegyem újra a Tölgyet. (megcsináltam amikor láttam a tiédet.)
    Ami engem jobban izgatna, de választ az Enciból nem kaptam rá, hogy milyen módszerrel számolja ki a rendszer a szintlépő szomszéd után járó bónusztp-t ?

PS: kimásoltam az Enciből az idevonatkozó részt, de ez elég kevés:
    "Ha van egy szomszédotok, aki éppen szintet lép, akkor az ő szintlépéséért cserébe Ti magatok is kaptok ajándékot. Az, hogy mennyi TP-t kaptok, függ a saját és a szomszéd játékos szintjétől."

_Ilona49_ és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. kovacsniki84

Sziasztok.

Ami jó az jó ;)

18. HéricsBáró

Elkezdtem keresni , de én is ide lyukadtam ki . :inlove:

kovacsniki84 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Gratula, mutatom az enyémet is:

[​IMG] Egy rúnám aktív csak a szabadságüzemmód.. ahhoz nem nyúltam.

20. -gyöngy-581

Közben arra rájöttem, hogy a pocoktápnál a sárgabarackot nem kell félteni, mert visszakapom, ha leállítom a malmot a vége előtt, de már nem akartam szerkeszteni a hsz-t. Illetve lehet, hogy mégis fogom.. (Fő a határozottság :oops::music:)

Kuzdern és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.