Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Bizony hogy nincs. Sose foglalkoztam az ólakkal, sose költöttem rájuk, így ezzel az észjárással, nem is nagyon foglalkoztattak akkor az ilyen fajta lehetőségek. Most visszaforgatnám az időt, ha lehetne. >:(:wuerg::cry:

:cry::cry::cry::cry:
    Nekem 32 láda jött összesen, 1800 FA-ból.
    Abból lett 16 pocok.

Akkor ezek szerint, a jelenlegi százalékokhoz viszonyítva, annyira nem is rossz.

Gio, kovacsniki84 és Kuzdern kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) a Karneválkirálynő felhősorhoz csak 36 minijátékra volt szükség, amihez kellett 9000 növény 3 területről. Ennek a tízszeresét is megérte termelni, de ezt a 9 ezret egész biztosan. Hogy sikerült kihagynod ezt az eventet? :wuerg:

genka53, Gio és kovacsniki84 kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nekem csak 2 db van . :cry: De azóta jött egy papagáj neonos felhő , és egy szupertápos felhő 5% . :inlove:

Gio és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Mert nem szeretem már a királynőt.
    Nem emlékszek rá egyébként, gondolom mivel megutáltatták velem a királynőt mint a TP-t, így nem csináltam. :D

Emlékeim szerint én akkor királynőztem utoljára (nem vagyok biztos benne hogy ekkor elindították-e?), amikor törölték az eventet időközben valamiért, de fogalmam sincs már miért.

Utoljára szerkesztett: 16.6.20
    genka53, Rékuci1111 és nyuszi63 kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Ahhoz, hogy megutáld, legalább ezt csinálnod kellett xD az előző még jó volt (bár szerintem még ez sem volt rossz más eventekhez képest, csak a királynőshöz viszonyítva) :) azért nézz körül a felhőid között, hátha bekeveredett ;)

lukimi, genka53 és kovacsniki84 kedveli ezt.
  6. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/Kii.png
    Csak ez van. Ezek szerint én tavaly februárban királynőztem. De nem tudom minek, főleg hogy TP-t ad ez a felhősor. :cry::cry:xD

Olyan felhősorokat találok, amiről nem is tudok.... Beírtam a keresőbe a kir szót, erre:
    https://www.farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/WBd.png

:oops:

lukimi, genka53, Rékuci1111 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Tegnap 110 válogatást indítottam. 2 pocok és 2 kincskeresés lett belőle.

Ma is indítottam 110 válogatást:

[​IMG] [​IMG]

Kuzdern, lukimi, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  8. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Akkor én szerencsés vagyok, mert egyet indítottam és adott tíz aranyat érő kütyüt, nem tudom mi a neve nem is fontos, majd vettem még 3 db-ot és adott egy pocok légyfogót.
    Szerintem én itt megállok, nem indítanék még 100 db-ot a semmiért.

Ribiszke, lukimi, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Egyik szomszédom 142. szintre lépett . Kaptam 14.360 TP-t .

Utoljára szerkesztett: 17.6.20
    Gio, Kuzdern, lukimi és még 1 ember kedveli ezt.
  10. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Mivel itt nincs off, most én is kérdezek valamit.
    Tudom, hogy itt sokan olvasgatnak, hátha.....

Aki tud valamit krisztabanya nevű játékostársunkról, kérem, hogy akár ide, akár nemzsu farmra írjon nekem.

Aggódunk érte, mert egy ideje nincs hírünk a hogylétéről. Hátha ismertek olyat, aki kapcsolatban áll vele.
    Üdvözöljük, visszavárjuk!

Köszi szépen!

rozo52, vízinyuszi, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

A szomszédom 233-as szintre lépett. A potya tp ennyi, sok csillagért kiváltott teljes rúnával.
    upload_2020-6-17_18-22-27.png

Khmmmm, khmmmmm.

Ezért írtam, hogy inkább nem mondok semmit.
    Egymilliószorosa kellene a szintlépésemhez. Erre még azt se tudom mondani, hogy sok kicsi sokra megy, mert mint tudjuk, a szomszédok szintlépéshez is (tíz)milliárdok kellenek.

Sali~*.*, bota493, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A tapasztalatom hasonló, csak a számok térnek el picit. Szintlépő szomszéd szintén a 233.-ra lépett :) amit kaptam 40.000 és némi apró (sajnos se meg nem jegyeztem, se nem mentettem, nem tartottam túl fontosnak).
    A szintlépéshez nekem még: 53milliárd és némi apró kéne.
    Viszont lett: egy újra üres Tölgyesem, némileg kevesebb csillag a számlálóban és örülök, hogy olvastam, amit írtatok, mert így az eszembe jutott, hogy az új felhőkről teljesen elfeledkeztem, aktiválnom is kéne, ha már vannak. :DxD:oops::music:

HéricsBáró kedveli ezt.
  13. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Semmi értelme annak a rúnának, én nem költök rá.
    A piacos viszont tetszetős.

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Eddig a középárnál 75%-kal magasabb áron tehettünk ki (a régi rúnával, ami az új rúna első szintje lett). Mostantól - ha mindent kiváltunk - 100%-kal lehet magasabb az ár, vagyis a középár kétszerese a maximum.
    Másképpen szólva, az eddigi max. árnál mintegy 14%-kal magasabb árat szabhatsz.

HéricsBáró, Kuzdern, nyuszi63 és 2 más kedveli ezt.
  15. Szama

Szama Fórum veteránja

Gondoltam, kipróbálom már ezt a ládázást. Nos, közel 100FA és egyetlen egy darab kütyüs ládát sem adott a rendszer. Szóval először és utoljára próbálkoztam meg ezzel a ládázós dologgal.
    Egy fityinget sem ér meg, az is biztos.
    Nem tudom, hogy kinek mi alapján osztogatja a rendszer a kütyüs ládákat (ládás válogatások ládáját), de azért jó lenne, ha egyenlő esélyekkel futna neki mindenki.
    Nem sajnálom senkitől sem, de azért kicsit bosszantó, hogy mekkora különbségek vannak a farmok között.
    De annak örölük, hogy legalább másoknak adott valamennyit a rendszer.

16. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Tudom, de számomra megéri ez a rúna ebben a formájában is! ;)

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Kétségtelenül több farmaranyba kerül ma egy pockos megszerzése, mint az első akció során, de két dolgot figyelembe kell még venned.
    Az akkori átlag 50 FA/darab volt. Ezt több játékos ezres nagyságrendű beszerzésére tudom alapozni. A Niki által hozott számok jóval kedvezőbb szériáról árulkodnak, de nem ez volt az átlag.
    A pöttyös és a dallamok erősebb dekor, ez jól látszik a cserenapokon látható árakon is. 2-3 pockosért kínálnak egy pannit, dallamokért egy az egyben leginkább. Ha valami drágább de jobb is egyben, neked kell tudni dönteni, megéri vagy sem.

-ágianyu33- és kovacsniki84 kedveli ezt.
  18. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

A pockos részéről nem tudtam, ugyan is előző cserenapon is 1:1 arányban vitték tőlem, mint a cukrot. És mivel így a ládásból már egyre nehezebb szerezni, a 2-3 arány lejjebb fog menni szerintem (de nem biztos, ehhez nem értek annyira).

kovacsniki84 kedveli ezt.
  19. Rékuci1111

Szia Zsu,

Az agáma tápjánál a felsorolásban ott van 1 db dió is, de a képen nem látszik ez a hozzávaló:

Táp hozzávalója: 3 db őszibarack, 1 db tojás, 1 db dió, 2 db guarana
    Táp keverési ideje: 10:00 perc (600 másodperc)

Kuzdern és BackOffice kedveli ezt.
  20. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Rékuci1111!
    Időközben a hivatalos kiírás javításra került, dió nem kell az Agáma tápjába.
    Köszönjük a jelzésedet!

Rékuci1111 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.