Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

A nagy izgalmak közepette az eredmény 1:1 maradt!
    Gratulálok mindenkinek!
    Holnap folytatjuk!:D

alex0824, rozo52, asdfghjkl7373 és 9 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Marika! :)
    Köszönöm a gratulát! :inlove:

alex0824, rozo52, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Kedves szomszéd, gratulálok a pontos tippedhez :)

alex0824, rozo52, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Kedves szomszéd, ez felindulásból született tipp-módosítás volt, de a lényeg, hogy bejött. Közbe-közbe nekem is lehet szerencsém xD.

alex0824, Marika312, rozo52 és 8 más kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Jó reggelt
    A tegnapi meccsről készült : Brazilia -Svájc :inlove:

ursa11, Imi*, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  6. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szép napot mindenkinek :D Csendet kérünk délutánra!!!:eek:
    [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 18.6.18
    ursa11, Imi*, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Megtettem fogadásom a Svédország - Dél-Korea mérkőzésére. Kiváncsian várom, hogy eltalálják-e a csapatok!?:D
    Svédországban bízom, a koreai együttes azonban okozhat meglepetés. A gólarányok miatt azonban mindig bajban vagyok, nem ismerem a csapatok taktikáját. A mérkőzések elején járunk, gólzáporra nem számítok.

Imi*, genka53, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) engem már a svájci nevek zavarba hoztak: Hr. AKANJI, Hr. SHAQIRI, Hr. DŽEMAILI, Hr. RODRÍGUEZ, Hr. BEHRAMI, Hr. XHAKA, Hr. SEFEROVIC,... :wuerg: Egy ideig nem is értettem, hogy kivel játszik Brazíliao_O ha ezt előre tudom, akkor döntetlent tippeltem volna xD

Imi*, genka53, brekkencs. és 4 más kedveli ezt.
  9. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Nem beszélve Tell Vilmos közeli rokonáról, Embolóról......

Óvatosan az ilyen nevekkel, hasonlóért az én hozzászólásomat gyakorlatilag kiherélte a Modi, kénytelen voltam törölni a hozzászólásomat, mert úgy már semmi értelme nem volt.

Imi*, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Szia :) remélem nem írtam semmilyen sértőt, csak egyszerűen nem értettem, hogy mi van. Kénytelen voltam interneten megnézni a svájci csapatot, mert nem hittem el a neveket. Viszont focizni biztos tudnak, ha döntetlent sikerült elérniük Brazíliával

Imi*, genka53, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  11. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ma este megveszem a zászlókat max. 3-4-et veszek Mexicó biztos hogy benne lesz nekem nagyon tetszett a játékuk meglepetést okozhatnak.
    A többit még ki kéne találni, de még van időm Belgákra, Angolokra kíváncsi vagyok.

-vadocka70-, Imi*, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Sziamiaú

Tunézia - Anglia : Ha Angliának esze van, hagyja a belga csoportot nyerni. Másodikként a H csoport győztesét kapná (lengyel/szenegál/kolumbia/japán), utána meg az F1/E2-t, ami valószínűleg nem Németország és nem Brazília lesz.
    Kár szerintem , hogy a focit nem a gólok számával játszák már , hanem taktivával

Svédország-Dél korea
    : Az egyik Dél koreai játékosnak muszály továbbjutni , mert ha nem , akkor van bent egy játékos , kinek ez miatt el kell menni katonának . Szóval neki fontos ez a meccs és a továbbjutás

Belgium -Panama : Ha ma nyer/tovább jut Panama , akkor a kapitány megfogadta , ha 2 üveg orosz italt iszik meg . Ez aztán az inspiráció , hogy a Zaher Gábor mellet fog ébredni , és együtt szurkolnak tovább a Panama sikerért .

A holnapi Lengyel - Szenegál : Egy lengyel játékos elment a delfinparkba , és elcsúszott egy pocsolyán , és megsérült . Szóval sérülten lép pályára elvileg .

Imi*, cass0129, steve223 és 8 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Köszi :) nekem nincsenek meg ezek a fontos háttér információk, ezért nem találok el egy mérkőzést sem xD

Marika312, Imi*, steve223 és 6 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Sziasztok, szép napot kívánok Mindenkinek. :)
    Mi van ha a várva várt csapatok csak taktikáznak.
    Argentínát nem tudom hova tenni,hogy Németország megvédi a címét szerintem felejtős.
    Brazíliától ugyan többet gondoltam az első meccsen, na de azért Őket se írnám még le.
    Spanyolország kapusa ha nem ad potya gólt Ronaldónak, nem lenne meg a mester 3-asa, így én még bízom bennük mert remélem a kapus össze szedi magát.
    Még ez csak a kezdet, ebből ha valaki megtudja mondani ki lesz benn a véghajrában emelem a kalapom előtte.
    Tippemet leadtam mára, lesz ami lesz alapon.

Marika312, Imi*, Rékuci1111 és 6 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Valójában nagyon nehéz bármit is megjósolni a csoportmeccsek, pláne az első meccs alapján. Ott vannak az angolok, akik rendszeresen jók a csoportmeccseken, aztán elbukják az egyenes kieséses szakaszt. Vagy vegyük az olaszokat (tudom, hogy most nincsenek kint a VB-n), akik sokszor csak hatalmas mázlival jutottak tovább a csoportból, aztán ott voltak a döntőben. Úgyhogy még korai volna leírni a németeket vagy bárki mást. És egy győzelem alapján nem lehet esélyesnek kikiáltani pl. Mexikót sem.
    A spanyol kapus a világ egyik legjobbja, és ha nem azzal van elfoglalva, hogy a partjelzőnek integet, akkor simán kivédte volna azt a lövést. Mondjuk így is ki kellett volna, de ez előfordul.

Marika312, -Fülemüle-70, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia BombadilToma:)
    Mexikót nem tartom esélyesnek, a spanyol kapus hogy annyira nem tudott máshová koncentrálni, betudom annak ami történt a vb előtt, emiatt írtam hogy tuti okult a hibájából és bízom abban hogy megtalálja a legközelebbi játékon már önmagát, a tudását. :)
    Mexikót nem várom az első helyre, mint ahogy az oroszokat sem.
    Egyiptom meg kénytelen lesz Szalah-ot beállítani a kövi meccsre szerintem. Messi is elképzelhető hogy majd azért oda fogja tenni magát, most egyelőre nem igen értem pl. őt sem, de biztos meg van az oka.

-BombadilToma-, genka53, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Svédek vezetnek 1:0 :)

genka53, Marika312, Imi* és 3 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!:)
    Nekem ez eddig jó. :pA sok szabálytalanság előbb-utóbb megbosszulja magát. Lám, most 11-es formájában.

Marika312, Imi*, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Ez volt aztán az izgalmas meccs . :inlove:1-0 a Svédeknek . :p

20. HéricsBáró

Na ? Belgium vagy Panama ? Ha a Panama nyer , előre sajnálom a kapitányt . xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.