Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    A meccs utolsó negyed órájára sikerült hazaérnem, és leesett az állam: 2:0 Nigéria javára, aztán még a 11-est sem rúgta be Izland! :wuerg::cry:
    Azért, hogy az ászok nem tudják berúgni egy VB-n a 11-est?! Erre nem találok már szavakat. -.-:(8)
    Az hagyján, hogy a tippemnek annyi, persze idegesít egy kicsit, de nem annyira, mint az, hogy Izland ilyen eredménnyel zárult meccset játszott.
    Ez van, az érvényesített gólok számítanak, a többi mind rizsa és hamukázás, és ennyi. :p8)

bubafejgingo, Melan, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  2. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Góóóóólllll vezet Szerbia!

Melan, Sali~*.*, asdfghjkl7373 és 6 más kedveli ezt.
  3. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elég gyorsan berúgták ezt a gólt :D

Melan, Sali~*.*, AnkaFD és 6 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Köszönöm, hogy szólsz!
    Kérlek mondd meg, hogy pontosan hol van ez az elírás! Azt hittem az új anyagban, de ott nem látok hibát. Vagy más ahhoz is fáradt vagyok, hogy észrevegyem? :(
    Ma már beájulok az ágyba, de holnap kijavítom.

Melan, Sali~*.*, AnkaFD és 9 más kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Óriási góóóóól Svájc egyenlít!

Melan, asdfghjkl7373, AnkaFD és 7 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

Xhaka mekkorát egyenlített :D

Melan, Sali~*.*, AnkaFD és 7 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ez azzzzzz! Ha így maradna nekem ez nagyon jóóóó! :D:)Svájcnak is!:pxD

Melan, rozo52, asdfghjkl7373 és 7 más kedveli ezt.
  8. HéricsBáró

Shaqiri berúgta , és 2-1 svájcnak :DÉs nyert svájc :inlove:

Melan, Rékuci1111, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  9. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Én is nyertem. :inlove:3 pont. :inlove: Hasítok... xD Pedig nagyon nem értek a focihoz, de nagyon tudok drukkolni. ;)

10. meszimarsi

meszimarsi Fórumszaki

Szia:)
    Szerencsére meghagytam a 2:0-t, a svájci villantás is bejött, de az izlandi meccs ugrott (eltalálta egyáltalán valaki).

GA-BI-O-Farm, Melan, rozo52 és 4 más kedveli ezt.
  11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia! :)
    Nem tudom, honnét vetted ezt a képet, de fülig ér a szám mindig, amikor meglátom! xDxDxD Ez annyira kifejező! xD:D:inlove:
    Hajrá FarmeramaHUN! :D:inlove:

bubafejgingo, GA-BI-O-Farm, Melan és 5 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az új anyagban van, a képes újdonságok alatti táblázat 3. sorában. https://board-hu.farmerama.com/inde...rmra-és-bahára-2018-június.16796/#post-882859

13. ocsimarifarm

ocsimarifarm Fórum veteránja

Szia hogy legyen jó kedved az evesztet pontokért és mecsekért :eek: egy mosojt kérek.
    [​IMG] Szeretek képekel vicelödni .

GA-BI-O-Farm, meszimarsi, Melan és 7 más kedveli ezt.
  14. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Tegnap megtörtént a csoda :D eltaláltam, hogy Svájc 2:1-re nyer. Mondjuk kellett is drukkolnom, mert az elején úgy nézett ki, hogy ezen a meccsen sem szerzek pontot. Már 11 pontnál járok :) az újabb célom a 20 pont elérése, és még egy meccs végeredményének az eltalálása :) Ma Belgium, Mexikó és Németország győzelmére tippelek, az esti meccset meg is nézem 8)

Hajrá! :)

GA-BI-O-Farm, meszimarsi, Melan és 7 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

Sziasztok

A horvátok már az utolsó mérkőzésüktől függetlenül továbbjutottak a legjobb tizenhat közé a D csoportból, és be is jelentették, pihentetni fogják a legjobbjaikat Izland ellen. Ha a horvátok kikapnak, akkor Nigéria könnyen kieshet egy Argentínától elszenvedett vereséggel.
    A nigériai csapatkapitány, John Obi Mikel szerint nem fair a horvátok hozzáállása. "Ez egy fontos torna, nem pihentetheted az embereidet, hogy ezzel másoknak adj esélyt a továbbjutásra. Profiknak kéne lennük és a legjobb csapatukkal kiállniuk."

-----

Pár perui lekéste a repülőjét Moszkvából Szaranszkba, így kénytelenek voltak taxival lenyomni a 650 km távot .
    A taxis azonban úgy gondolta, hogy nem dolgozik olcsón, így a Google Translate segítségével megbeszéltek egy 600 dolláros viteldíjat. Ez szép lassan felment 700 dollárra, majd a taxis jelezte, hogy egy ezresbe fog fájni + egy tank benzinben.
    Ez már a peruiaknak is sok volt, 800 dollárnál és a tank benzinnél nem voltak hajlandóak többet fizetni, de azért ez sem semmi, 225 ezer forintot ritkán fizetnek ki taxiért (a normális orosz taxis tarifák és a tank benzin mellett 150 dollár lett volna a reális ár). Ráadásul Dánia megverte Perut, így duplán szívtak a szurkolók.
    Szia
    Amikor tegnap berúgta Shaqiri a 2. gólt , akkor valaki bedobott neki 5 kilós guriga sajtot :D
    Shaqiri magához vette a gól megünneplése után:inlove:
    De a meccsre készülő lista egészen bizti így hangozhatott:p
    - Mez? Pipa!
    - Sál? Pipa!
    - Jegy? Pipa!
    - Guriga sajt? Pipa!​

bubafejgingo, meszimarsi, Melan és 5 más kedveli ezt.
  16. Sali~*.*

Sziasztok!
    Ez igeeeeeeeen! :DxDGyorsan ment!xD Hazard! Gyerünk, gyerünk!:p
    Oléééééééééééé! 2:0
    Hűha! 2:1

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
    bubafejgingo, genka53, meszimarsi és 5 más kedveli ezt.
  17. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Hűha bizony! Ennyi gólt... Ezt már maximum 1 pontosra hozhatom ki... :oops:

genka53, meszimarsi, Melan és 3 más kedveli ezt.
  18. Sali~*.*

Ha így maradna akkor max pontom lehetne.;) Sok, rengeteg idő van még hátra. Biztosan nem ülnek le a játékkal. ;)Jó a meccs ez a lényeg!
    Ne bánd, egy pont is jó!:)

genka53, meszimarsi, Melan és 3 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

3:1 Éreztem de az egyet nem!;)
    Lesz még gól vajon?:music:

genka53, meszimarsi, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  20. Sali~*.*

Szia Imi!
    Szerintem igen, lesz!;) Talán nem is egy!:music:
    Nah! Mit szólsz? 4:1:D

Utoljára szerkesztett: 23.6.18
    genka53, steve223, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.