Beko topikja (volt)

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Megmondom őszintén, én is csak akadozva tudok nyilatkozni.... óriásit csalódtam a lengyelek játékában. Már a himnuszok alatt láttam a játékosok arcán, hogy a kolumbiaiak sokkal jobban beleélték magukat a helyzetükbe, amit aztán a játékukkal be is bizonyítottak. Jobban tudtak élni a lehetőségeikkel és ezt a megszerzett góljaikkal mutatták be. Sajnálom a lengyeleket, én nekik szurkoltam, de az édes kevés, mert a meccset gólra játsszák. 8)

meszimarsi, Marika312, rozo52 és 9 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Mindent leírtatok helyettem!:wuerg::sleepy:

meszimarsi, Imi*, lukimi és 2 más kedveli ezt.
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Remélem izgalmasak voltak a meccsek, én is belenéztem az estibe :) csak elfelejtettem, hogy mit tippeltem, és nem tudtam kinek is szurkoljak :wuerg: de aztán megnéztem 8) Hihetetlen, hogy jövök föl ;) az utolsó 7 meccsen eltaláltam az eredményt, és egynek még a góljait is :D Már szinte biztos, hogy elérem a 20 pontot, csak az a kérdés, hogy még egyszer el tudom-e találni a gólokat :)

A mai meccseknél Spanyol, Portugál és Egyiptom győzelemre tippelek, az orosz meccsnél pedig egy döntetlenre :p

Hajrá mindenki! :)

meszimarsi, Sali~*.*, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Ez nem tudom mennyire igaz . Mivel a felvétel elég sötét , és halk .

Hétfőn este 8-kor játszik Irán Portugáliával. Ha esetleg Irán itt nyerni tudna, akkor biztosan továbbjutnak a csoportjukból, mert Marokkót csodával határos módon megverték az első meccsükön, majd kikaptak a spanyoloktól.

Éppen ezért nagyon fontos a meccs az irániaknak, és a csapat drukkerei tudják is, hogy az ezen a vébén egyébként nem túl szépen játszó portugál válogatott alapembere Cristiano Ronaldo. A drukkerek ezért odagyűltek Ronaldo hotelszobájához, és elkezdtek üvölteni.

Ronaldo próbálta is jelezni a drukkereknek, hogy aludna.

_Cygnus_, meszimarsi, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Szia :) ha a csapat többi tagjait hagyták aludni, akkor szerintem megoldja Portugália :p Ronaldoval meg nagyobb kiszúrás lett volna, ha az összes tükröt eltüntetik a szobájából xD

6. HéricsBáró

Szia
    Téteket megtenni :D

Eddig 2 forduló ment le a 3-ból , és az a helyzet , hogy e héten lesz az utolsó forduló (Bocsi , ha túl hosszú lesz)
    Pont kapás meccsenként
    • 3 pont a győzelem
    • 1 pont a döntetlen
    • 0 pont a vereség

Németország, Brazília, Argentína és Portugália is kieshet az utolsó fordulóban – vagyis a FIFA-ranglista szerint a világ öt legjobb csapatából négy is elvérezhet már a csoportkörben (a 3. Belgium már biztos továbbjutó). És még Spanyolország is.
    Eddig 15 csapat esett ki vagy jutott tovább: van olyan csoport, ahol 6 ponttal is lehet bukni, illetve több helyen még a nullapontos csapatoknak is van sanszuk továbbjutni.

Itt nem az egymás elleni mérkőzések számítanak legelső körben, hanem a gólkülönbség és a rúgott gólok száma, de még a sárga- és piros lapoknak is komoly szerepük van, ha a továbbjutásról/kiesésről kell dönteni:
    1. Szerzett pontok
    2. Gólkülönbség
    3. Lőtt gólok száma
    4. Egymás elleni eredmény
    5. Fair Play pontszám (–1 pont egy sárga lapért, –3 pont két sárga utáni piros lapért, –4 pont az azonnali pirosért, –5 pont egy sárga lap után szerzett azonnali pirosért)
    6. Sorsolás
    A lehetséges forgatókönyvek.
    Matekozni egyébként nem nagyon tudnak a csapatok, ugyanis a csoportmeccsek egy időpontban lesznek.

A csoport
    Oroszország : 6 pont
    Uruguay : 6 pont
    Egyiptom : 0 pont
    Szaúd arábia : 0 pont

Az A csoport már majdnem teljesen eldőlt: Oroszország és Uruguay már biztos továbbjutó.
    A két csapat egymás ellen fog játszani az utolsó fordulóban, a házigazdák pedig a jobb gólkülönbségük miatt csak akkor veszítenék el a csoport első helyét, ha kikapnak, azaz nekik jó az iksz is.
    Egyiptom és Szaúd arábia már tök mindegy mit játszik , kiestek

-------
    B csoport
    Portugália : 4 pont
    Spanyolország 4 pont
    Irán : 3 pont
    Marokkó : 0 pont

Marokkó
    : Kiesett, a maradék három csapat közül pedig bármelyik továbbjuthat.

Irán :
    • Ha nyer Portugália ellen, biztosan tovább jut (spanyol győzelem esetén másodikként, döntetlennél elsőként).
    • Ha Spanyolország egy góllal kikap, akkor egy 4-4-es döntetlen is elég a továbbjutáshoz: ekkor Portugália lenne az első 5 ponttal, Irán a második Spanyolország előtt, köszönhetően a több lőtt góljának.
    • Ha pedig Marokkó két vagy több góllal győzi le Spanyolországot, akkor a jobb gólkülönbsége miatt Iránnak egy 0-0-ás (vagy bármilyen) döntetlen is elég a továbbjutáshoz, ami szintén Spanyolország vesztét jelentené.
    Portugália :
    • Csak akkor kerülhet bajba, ha kikap, egy bármilyen arányú döntetlennel minimum a második hely meglenne a csoportban.
    • Vereség esetén csak akkor jutna tovább (kizárólag csoportmásodikként), ha Spanyolország is kikap.
    • Ha a spanyolok nagyobb vereséget szenvednek, vagyis rosszabb lesz a gólkülönbségük, akkor a portugálok jutnak tovább
    • Ha viszont a spanyolok ugyanolyan arányban veszítenek Marokkó ellen, mint Portugália Iránnal szemben, akkor a Fair Play fog dönteni, azaz hogy kinek hány és milyen lapja van . Ez utóbbi nem jó Ronaldóéknak, két sárgájuk van a spanyol eggyel szemben, mivel Adrien Silva csereként beállva szerzett egy sárga lapot Marokkó ellen. Így jelenleg Spanyolország vezeti a csoportot a Fair Play miatt: vagyis ugyanolyan vereség esetén csak akkor jutnak tovább a portugálok, ha a spanyolok kettővel több sárgát kapnak az utolsó csoportmeccsen, mint ők.
    • HA UGYANANNYI BÜNTETŐPONTJUK LESZ, AKKOR VISZONT PÉNZFELDOBÁS DÖNT A KÉT A CSAPAT KÖZÖTT.
    Spanyolország
    • Győzelem vagy döntetlen esetén biztos továbbjutó, vereségnél pedig csak akkor jutnak tovább, ha Portugália nagyobb gólaránnyal vagy több lapot gyűjtve veszít.
    --------

C csoport
    Franciaország : 6 pont
    Dánia : 4 pont
    Ausztrália : 1 pont
    Peru : 0 pont

Peru : Kiesett
    Franciaország : Biztosan továbbjutott
    Dániának : Franciák elleni döntetlen garantálná a csoport második helyét, egy győzelem pedig az elsőt.

Ausztrália
    • Mindenképp vernie kell Perut , illetve szurkolnia Franciaországnak, hogy legalább két góllal verjék meg a Dánokat: egy 1-0-ás ausztrál siker és egy 1-0-ás dán vereség Ausztrália továbbjutását eredményezné, de egy 1-0-ás ausztrál győzelem és egy 2-1-es dán vereségnél már Dánia örülhetne a több lőtt gól miatt.
    ---------

D csoport
    Horvátország : 6 pont
    Nigéria : 3 pont
    Izland : 1 pont
    Argentína : 1 pont

Horvátország
    • Biztosan továbbjutott, és hacsak nem kap ki Izlandtól legalább két góllal úgy, hogy Nigéria 3-0-ra győz Argentína ellen,
    • A másik három csapatnak még élet-halálharc lesz az utolsó kör.
    Nigéria :
    • Ha Nigéria legyőzi Argentínát, akkor biztos továbbjutó, vereség esetén pedig biztos kieső.
    • Döntetlennél attól kell félniük, nehogy Izland egy gólnál nagyobb különbséggel verje meg a horvátokat: kétgólos izlandi győzelem esetén Nigériának legalább 2-2-t kell játszania (1-1-nél a Fair Play dönt). Ha Izland három góllal nyer, akkor Nigériának csak a győzelem maradt.
    Argentína :
    • Csak a győzelem jöhet szóba , minden más esetben kiesik. Sőt Messiéknek legalább kettővel jobb gólaránnyal kell nyerniük, mint az Izlandiaknak: eggyel jobb gólaránynál a Fair Play dönt, hasonló arányú győzelemnél pedig Izland jut tovább.
    Izlandnak
    • Csak a győzelem lehet .
    • Egy nigériai vereség is nagyon kellene a boldogsághoz, döntetlen esetén ugyanis bármi lehet: dönthet a két ország között a gólkülönbség, a lőtt gólok és a Fair Play is.
    ------------

E csoport
    Brazilía : 4 pont
    Svájc : 4 pont
    Szerbia : 3 pont
    Costa rica : 0 pont

Costa Rica : Kiesett

Brazília
    • Szerbiával játszik, ha nem kap ki, akkor biztosan továbbjut.
    • Vereség esetén sincs veszve minden, ebben az esetben az kell, hogy Svájc legalább ugyanolyan vagy rosszabb gólaránnyal kapjon ki az eddig pontot sem szerző Costa Ricától.
    Szerbia
    • Győzelemmel garantáltan továbbjutna, vereséggel pedig biztosan kiesne.
    • Döntetlen esetén Svájcnak legalább két góllal kell kikapnia a biztos szerb továbbjutásért, minden más esetben a gólkülönbség és a lőtt gólok döntenek.
    Svájc : Saját vagy brazil győzelem esetén biztosan továbbjut . Döntetlennel pedig szinte minden lehet
    • Ha a brazilok nem kapnak ki, akkor Svájc továbbjut,
    • Ha Brazília egy góllal kap ki, akkor egy 0-0 után a Fair Play dönt, minden más döntetlennel Svájc jut tovább,
    • Ha a brazilok kettő vagy több góllal kapnak ki, akkor is elég egy bármilyen döntetlen a svájciaknak.
    • Ha Brazília nyer az jó , ha viszont nem, akkor Szerbia kerül jó helyzetbe: 1-0-ás svájci vereség után Szerbiának az 1-1-es döntetlen is jó lehet a Fair Play miatt, nagyobb svájci vereségnél pedig egy bármilyen szerb döntetlen véget vethet a világbajnoki álmoknak.
    ---------------
    F csoport
    Mexico : 6 pont
    Németország : 3 pont
    Svédország : 3 pont
    Korea köztársaság : 0 pont

EZ AZ A CSOPORT, AHOL HAT PONTTAL, AZAZ KÉT GYŐZELEMMEL IS KI LEHET ESNI !!!!!!!

Mexikó

• Ha nem kapnak ki a svédektől vagy a németek nem nyernek, akkor továbbjutnak.
    • Amennyiben viszont a svédek és a németek is nyernek, akkor már a gólkülönbség és a lőtt gólok fognak dönteni, ez pedig bármelyik csapat vesztét okozhatja – akár Mexikóét is.
    Németországnak
    • Ha két vagy több góllal megveri Dél-Koreát, akkor biztosan továbbjut.
    • Döntetlen is elég lehet a sikerhez, bár ahhoz az kell, hogy Svédország vagy ikszeljen, vagy kapjon ki: előbbi esetében Németországnak mindenképp gólgazdagabb döntetlent kell játszania, mert Boateng kiállítása miatt szinte biztos, hogy senki ellen nem nyerné meg a Fair Playt.
    Svédország
    • Helyzete hajszálpontosan ugyanolyan, mint a németeké: ha legalább két góllal megverik Mexikót, akkor mindenképp továbbjutnak (a németek győzelmétől függően elsőként vagy másodikként).
    • Döntetlen esetén vagy német vereség kell, vagy német döntetlen, de utóbbi esetében a svédeknek több gólt kell lőnie a németeknél.
    • Svédországnak a vereség is belefér akkor, ha a koreaiak olyan arányban verik a németeket, hogy azonos legyen a svédek gólkülönbsége a németekkel: például 1-0-ás koreai győzelem és 1-0-ás svéd vereség esetén a Fair Play döntene, vélhetően Svédország javára.
    Dél-Korea
    • Van esélye továbbjutni. Ehhez az kell, hogy Mexikó verje meg Svédországot, az ázsiaiak pedig legalább két góllal verjék meg a németeket (egy gól esetén a lőtt gólok, a gólkülönbség és a Fair Play döntene a három csapat között).
    -------
    G csoport
    Belgium : 6 pont
    Anglia : 6 pont
    Tunézia : 0 pont
    Panama : 0 pont

Tunézia
    és Panama : Kiesett

Belgium és Anglia :
    • Garantáltan továbbjutott.
    • Mindkét csapat azonos gólkülönbséggel és lőtt góllal áll, így ha döntetlen születik, akkor a lapok fognak dönteni, azaz a Fair Play.

------
    H csoport
    Japán : 4 pont
    Szenegál : 4 pont
    Kolumbia : 3 pont
    Lengyelország : 0 pont

Lengyelország : Kiesett

Japán : Ha nem kap ki, akkor mindenképp továbbjut a csoportból. Vereség esetén csak akkor, ha
    • Szenegál megveri Kolumbiát , vagy
    • Kolumbia nagyobb különbséggel győzi le Szenegált, mint Lengyelország Japánt (ebben az esetben Szenegál esne ki és Japán jutna tovább).
    Szenegál : ugyanolyan helyzetben van, mint Japán: győzelem vagy döntetlen esetén garantáltan továbbjut, vereség esetén pedig csak akkor, ha Lengyelország több góllal veri Japánt, mint amennyivel az afrikaiak kikapnak (ebben az esetben Japán esne ki és Szenegál jutna tovább)

Kolumbia biztosan továbbjut, ha győz és garantáltan kiesik, ha veszít.
    • Döntetlennél pedig csak akkor jut tovább, ha Lengyelország megveri Japánt.

Utoljára szerkesztett: 25.6.18
    _Cygnus_, meszimarsi, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  7. Rékuci1111

Szia:) köszi, így egyben tényleg hosszú, de egy-egy tippnél majd megnézem, hogy miket írtál az adott csoportról :)

8. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Köszönöm szépen :) húhógó bagoly legyek, ha tudom milyen tippeket adjak a mai napra xD időjárást, esőt még tán tudnék jósolni :( de tippeket azt nem :(

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, ez valóban nehéz. Az A csoportban az oroszok és az uruguay-iak is már továbbjutottak, és mivel a B csoport végkifejlete nehezen kiszámítható, nem hiszem, hogy mindent beleadnak majd a győzelemért. Amiből persze bármi kisülhet.
    A B csoportban a spanyol és a portugál csapat egyaránt sokkal jobb az ellenfelénél, és egy esetleges vereség a kiesésüket is jelentheti. Így szerintem nem fogják a véletlenre meg a másik eredményre bízni a döntést. Irán nyilván mindent megtesz a győzelemért, de egyrészt akkor is sokkal gyengébbek a portugáloknál, másrészt eddig semmi olyat nem mutattak, ami alapján komolyan lehetne számolni egy meglepetéssel. Ezért szerintem ezen a két meccsen csak a pontos eredmény lehet kérdéses. (Ha lesz meglepetés, azt is inkább Marokkótól várnám, ők már minden mindegy alapon focizhatnak.)
    (Persze jó, hogy én dumálok a közepes tippelési eredményemmel...)

10. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.
    A csoport: "Egyiptom és Uruguay már tök mindegy mit játszik , kiestek " - Uruguay helyett Szaúd Arábia. (bár úgyis tudja mindenki....):)

_Cygnus_, meszimarsi, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  11. HéricsBáró

Köszi :inlove:

Egy Rio de Janeiro-i kocsma gáláns akciót hirdetett szerdára, amikor a brazilok Szerbiával játszanak majd a továbbjutásért.
    Minden alkalommal, amikor Neymar elesik, ajándékba jár egy kör tömény az ott szurkolóknak.
    Ha Neymar végig a pályán marad, akkor mindenki úgy be fog rúgni, mint a csacsi.:D

12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

"Némi" spéttel vettem észre ezt a játéklehetőséget.
    Majd még kiegészítem a hozzászólásomat, és megpróbálok regelni is a tippelős platformra is, de mivel még a 3. csoportkör megkezdése mint "értelmes szakaszhatár" előtt, szorít a kezdési időpont, egy előzetes tipp (persze nyilván nem-hivatalosan a "verseny" szempontjából)...

Oroszország--Uruguay > 1:1; Egyiptom--Szaúd-Arábia > 2:0

______________________________________________________________________________________________________
    No, sikerült regisztrálnom - ki nem találnátok, úgyhogy elárulom itt is: én vagyok "Farmer Ph-val"8) -; az esti meccsekre már sikerült leadni a tippjeimet is.
    Közben látom, a fenti tippnél sikerült megcserélni a csapatok sorrendjét is - a tippem viszont értelemszerűen nem változik (vagyishogy értelemszerűen megcserélődik - igen, ezt fenntartom az 1:1-re is...:wuerg:xD)...
    ______________________________________________________________________________________________________
    Más, úgy általánosságban: a BP-től kreatív újításnak találtam ezt az "árukapcsolást" a VV-vel, hogy a foci vb izgalmait és az azzal kapcsolatos ismeretek/megérzések alkalmazását (jó érzékkel az első csoportkörök végére időzített határidővel - amikor biztos kiesők még nincsenek, de benyomásokra már lehet alapozni) összekötötték a játékban vmiféle tétre menő választással - sztem a marketing osztályról nyugodtan fölvehetnék a kapcsolatot a FIFA-val, mert néhány új érdeklődőt biztosan szereztek a vb-nek...;)
    Természetesen énnekem eszem ágában sem volt kütyüt vásárolni, de az első csoportkörben mutatott teljesítmény alapján, azt hiszem, 8-at is kellett volna vásárolnom a biztosra menéshez - ezek között néhány papírformát is kiejtettem volna (nem mindet - az argentinokat egyértelműen, a németeket viszont még nem), de a játékkép alapján néhány "titkos favoritból"/"fekete lóból" is bevásároltam volna (Anglia, Belgium, Oroszország - de rajtuk kívül az első 4-be sztem nem esélytelen bejutnia olyanoknak sem, mint Kolumbia vagy Mexikó); és persze vannak a stabilan emlegetettek, akik meggyőző teljesítményt is mutattak - Spanyolország, Brazília, no meg Portugália (még ha őket nem is tartom reálisnak, tekintettel arra, hogy 1 emberre épül az egész csapat, és 7 meccsen át sorozatterhelésen ilyen körülmények között nem hiszem, hogy mindig fogja tudni a "kötelező 3 gólt" - azért hasonló nagyságú futballnemzetként, mint amilyenek mi vagyunk, szívesen látnám őket is legalább a bronzmeccsen, a hollandokhoz hasonlóan - igaz, utóbbiakat inkább majd csak egy következő vb-n, legfeljebb:wuerg:;); CR személyisége ugyan megosztó, de tehetsége kimagaslóan vitán felül áll, és amióta láttam toporzékolni magyar gól után, azóta emberileg is megbocsátóbb vagyok irányában...:p)...
    Az évközbeni klubfocit nem követem figyelemmel, de a négyévenkénti vb-ket (és a nyári-téli olimpiákat, ami most nem tartozik ide - de hát mellébeszélés nélkül ez a hsz sem maradhat:p) mindig. Kedvenc csapatom/játékosom nincs, mindig játékkép/meccsszitu/csoportállás alapján döntöm el, kinek szorítok inkább, vagy épp a döntetlennek-e, netán esetleg egy statisztikai rekordnak számító játékállásnak (amiknek a "sorsát" valahogy mindig a "szívemen viselem"), játékfelektől függetlenül; bár hozzá kell tegyem, a kis csapatok, ill. a világ egzotikusabb tájairól érkezők mindig plusz induló rokonszenvvel-érdeklődésmutatással kezdenek nálam, úgyhogy a jelenlegi mezőnyből én szívesen látnám benn a 16-ban Izlandot, Szenegált vagy Japánt (azért nem mindkettőt, mert az kizárná Kolumbia továbbjutását, márpedig ők, amióta csak követem a foci vb-ket, mondjuk úgy '90/'94 óta, minden egyes vb-n majdnem minden egyes meccsükön támadásban és védekezésben is látványos/izgalmas focit produkáltak) és Ausztráliát is - nem mintha bármelyiknek reális esélyét látnám (leszámítva a Szenegál/Japán kettős egyikét, akit viszont biztosra)...:p

Na mindezt a "drukkolási katyvaszt" toldotta meg egy újabb szemponttal az, hogy innentől már a tippem beteljesülésének is szoríthatok majd...:wuerg:xD

Na de mielőtt végképp fölsorolnám mind a 32 csapatot (plusz még néhány tucatot rajtuk kívül) a pro és a kontra rovatba egyaránt, Bekónak még egy köszönet ezért a remek, konstruktív, közösségformáló kezdeményezésért!:D

ÜDV Mindenkinek: Pharmer

Ui.: A tippversenyben csak a játék izgalmáért neveztem be, úgyhogy (esetleges - valójában persze még ekkora hendikeppel is nyilvánvalóan kétségtelen:music:8)) "helyezéses" jutalmaimat eleve áttestálom az utánam következőre. Ami a felajánlásaimat illeti pedig, eleve leveendő magamról az adminisztratív terheket: az 1. helyezettnek 1 Lédús dinnye és 1 Wilson; a 2. helyezettnek 1 Lédús dinnye és 1 barkácscucc (10 db-os); a 3. helyezettnek 1 Lédús dinnye
    és 1 Farmkupa zászló - de ajánlatom csakis arra az esetre érvényes, ha nevezett itemek mindegyike küldhető lesz a következő cserenapon!
    8):p

-vadocka70-, Imi*, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

Uruguay - Oroszország :1-0 a 10. percben :D
    A gólszerző Suárez a sorfal mellett lőtte el, nagyon pontosan, pont a bal alsó sarokba.:inlove:

Uruguay - Oroszország : 2-0 :p (Öngól)
    Laalt lőtte rá 18 méterről, Cserisev vádliján megpattant a labda, és becsapta Akinfejevet, aki már úgy kapott 4 gólt ezen a vb-n, hogy még egyetlen védése sem volt.

A 27. percben Igor Szmolnyikov kap egy sárgát .
    Majd a 36. percben is kap sárgát . A 2 sárga nem egy életbiztosítás , főleg , hogy az már színváltós
    Kiállítják !

90. perc : Uruguay - Oroszország : 3-0
    Cavani addig próbálkozott , míg befejelte a labdát a kapuba .
    Az Akinfejev bravúr utáni szöglet elsőre kipattant, Godín szenzációs fejese után, jött Cavani és becsúszva belőtte.

------------
    Szaúd arábia - Egyiptom : 0-1 :inlove:
    Szalah rúgta

Egy előrevágott labdára startolt rá az egyiptomi csatár, két védő között is át tudta venni, majd átemelte a 16-os ig kifutó szaúdi kapust.

Első félidőben de az 51. percben : Szaúd arábia - Egyiptom : 1-1
    Ugyanis a 47. percben
    Ali Gabr fogta meg egy pillanatra Al-Muvallad mezét, aki persze egyből feldobta magát. A kolumbiai bíró befújta, videóznak. Majd 11-est itél amit Al-Faradzs a bal alsó sarokba vágta, a kapus a másik irányba mozdult el.

A 90. perc után , 4 perc hosszabítás jön , és a 94. perc után: Szaúd arábia - Egyiptom : 2-1
    A tizenhatos jobb oldalán rövid passzokkal játszották át az egyiptomi védelmet a szaudiak , a lecsorgó is a szaúdiaké lett, aztán al-Davszari lőtte ki a bal alsó sarkot, kapufás gólt.

------

A csoport végső eredmény
    Uruguay : 9 pont
    Oroszország : 6 pont
    Szaúd arábia : 3 pont
    Egyiptom : 0 pont

_Cygnus_, meszimarsi, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

3:0 Uruguay-Oroszország
    Mit is hittem ugyan már...:music:

_Cygnus_, meszimarsi, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

2-1 Szaúd arábiának :D

16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Hiba történt!!!
    Ugyanis az eredmény 2:1 lett és nem 1:1
    Többen is kaptak 3 pontot 1:1 eredményre amikor 2:1 lett...

Hiba történt?
    Melyik a helyes végeredmény???

Bocsi de tudjátok...;)

17. HéricsBáró

Az a durva , hogy Egyiptom 0 pontot ért el :eek::cry:Kiegészítettem a fenti írásomat :p

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ugyan azt hitted Imikém, amit én ::)) valami csodában bíztam, pedig csodák nincsenek !!

19. HéricsBáró

Hajrá Portugália !!!!!! :D:D

_Cygnus_, rencsike982, brekkencs. és 3 más kedveli ezt.
  20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jaj, hát én is nem tudom, mit hittem... oroszok még csak döntetlent sem értek el, nem hogy győztek volna, pedig én győzelmükért drukkoltam. :oops:
    Nem tudom, miért nem szóltak, hogy nekik jó az is, ha a második vonalban folytatják?! :sleepy:
    A másik tippem is bukott, :wuerg:úgyhogy levezetésképpen megint elbújdokoltam aratni. :p 8)

rencsike982, Marika312, brekkencs. és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.